torstai 5. helmikuuta 2009

Uusi blogi

Päätin avata kakkosblogin,koska joskus tekee mieli kirjoittaa muustakin kuin ruuasta.Ihanasta Keisarin Uudet Vaatteet -blogista löysin mieleiseni appelsiiniteemaisen pohjan, kiitos Itkupilli! Ja kiitos myös Elegialle,ihanaa että jaatte upeita blogipohjianne kaikille!


Ihan näin alkajaisiksi ajattelin laittaa oman versioni oranssista kollaasista, joita ovat tehneet Itkis Bohemian Itkupilli-blogissa, Arleena, Lepis, SusuPetal sekä Elegia. Aivan upeita lämpimän oranssin värisiä kollaaseja ovatkin tehneet. Oranssi on ihanan lämmin väri ja Suomessa vielä asuessani makuuhuoneeni oli sitä täynnä, se näköjään lievensi auringonkaipuutani harmauden keskellä talvella.Oranssinväristen esineiden (appelsiinit!)näkeminen saa minut kokemaan jonkinlaista mielihyvää, en osaa selittää minkä vuoksi. Oransseja vaatteita minulla ei kuitenkaan ole paria teepaitaa lukuunottamatta.

Tämä oli ensimmäinen kollaasikokeiluni ja aika könkkö verrattuna ylläolevien kollaaseihin, paljon pitää vielä harjoitella ja kamerakin voisi olla parempi.Kaikki oranssiset kuvakohteet löytyivät kotoa paitsi tuo kumquatpuu, joka löytyi kävellessä koiran kanssa. Oransseja esineitä löytyikin yhtäkkiä enemmän kuin luulin....

41 kommenttia:

  1. Ihanan raikas kollaasi, alkoi tehdä ihan oikeasti mieli appelsiineja! Minusta tässä kollaasissa ei ole mitään könkköä, vaan sommittelu on tasapainoinen ja kuvat hyvin valittu.

    Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elegia! Katsoin vain teidän muiden kollaaseja ja ne oli niin hienoja!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun avasit toisenkin blogin! Saanhan linkittää omaani? Tosi ihana toi kollaasi, eikä mustakaan yhtään könkkö :) Onnea vielä uudelle blogille!

    VastaaPoista
  4. Oranssin ja keltaisen ihailijaksi ja niissä väreissä kylpijäksi tunnustaudun minäkin. Hyvä idea tämä toinen blogi. Ooh - vasta nyt tulin katsoneeksi noita upeita appelsiinipuita! Tuonne maisemaan tekee mieli mennä käyskentelemään.

    Nyt pitää miettiä pistänkö sinut blogirullaan vai Bloggerin listaan. Kohta ei pysty hallitsemaan niitä listojaan kun pullistelevat. Mutta jonnekin tämä on talletettava, det är ett som är säkert :)

    VastaaPoista
  5. Siis kumquatpuu? Voi ihmettä :O

    VastaaPoista
  6. Mamae:kiitos ja kiitos! Tottakai saa linkittää!

    Rita: kiitos! ja eikö Itkis olekin tehnyt mulle hienon blogipohjan....Kumquatpuu, en muista millään sen hedelmän nimeä suomeksi;ne on niitä miníkokoisia appelsiinin näköisia hedelmiä,joita syödään kuorineen.Nam!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut uudelle blogillesi! :)
    Hieno kollaasi.

    Oranssi on yksi mielihyvä-värini. Vaatteissani en sitä väriä uskalla käyttää, muuta kuin kotiolo-T-paidoissa, joista toinen on nyt päälläni :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Nurkkalintu:-) Oranssi onkin tosi ihanan lämmin väri!

    VastaaPoista
  9. Onnea uudelle blogillesi Yaelian!

    VastaaPoista
  10. Onnittelut uudesta blogista Yaelian ja kiitokset ihanan oranssisesta, pirteästä avauksesta! Mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevia postauksia ja hetkiä appelsiinipuun alla. :)

    Tämähän blogipohja sopii sinulle ja blogillesi kuin nenä päähän. Itsekin olen ihaillut Keisarin uusia vaatteita ja miettinyt tohtisinko pyytää Itkupilliltä ja Elegialta minullekin jotain. Ihailtavan luovia ja aikaansaavia tehonaisia ovat. Ja mitä visualisteja! :)

    Vai että Kumquat-puu... tuossa sinun kollaasissa. Uusi juttu, enpä ole kuullutkaan. Minäkin luulin, että appelsiineja... Taitanee olla Kumquatissa kuitenkin eri ohut kuori, kun voi pistellä poskeensa sellaisenaan. Kaikenlaisia hedelmiä sitä maa päällään kantaa. Nam. :) Ovatko muuten minkä makuisia?

    VastaaPoista
  11. Tuula:kiitos!

    MiaO: Kiitos! Mainitsin jossain blogissa Itkupillille että mitäs jos olis appelsiiniaiheinen pohja ja sitten ilmestyi tämä, niin että varmaankin voit jättää toivomuksia sinne. Upeita pohjia ovatkin saaneet aikaan ja miten montakin niin lyhyessä ajassa!

    Kumquat hedelmiä olen nähnyt Suomessakin jossain, olisko ollut Stockmannilla...Ne on kivan kirpeän makuisia ja niistä voi tehdä hilloketta myös ja karamellisoituja kumquatteja.Eikö niitä ole Kiinassa?Maailmassa tosiaankin on uskomaton määrä hedelmiä, ja monta sellaista joita emme edes tunne.

    VastaaPoista
  12. Mukavia hetkiä uuden raikkaan blogin seurassa! Hieno kollaasi, voi kun osaisinkin tehdä tuollaisia!

    VastaaPoista
  13. Hieno lollaasi on,aurinkoinen. Onnea matkaan uudelle blogille.sanoo han, joka poltti poskipaat rannalla tanaan.Ihana ihana aurinko. :)

    VastaaPoista
  14. En ole Kiinassa vielä törmännyt tuohon hedelmään, vaikka paljon uutukaisia hedelmiä olen jo bongannutkin. Kuljeskelenpa silmät auki, josko täältä kumquatejakin löytyisi.

    Juu, taidanpa heittää minäkin Keisarinnoja blogipohjatoiveella... :)

    VastaaPoista
  15. Kaunis kollaasi ja kivasti toteutettu tämä sinun blogisi ulkoasu! Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  16. Ihanaa että avasit epäruokaisen bloginkin, juttujasi on ilo lukea!
    Kollaasi on ah niin hehkuvan lämmin ja kaunis!
    Mutta Firefoxini ei anna noita tarkistuskirjaimia, pelkkää tyhjää, enkä pääse kommentoimaan kuin Explorerin kauttta, jota harvemmin käytän.

    VastaaPoista
  17. Onnea uudelle blogille! Ihanat värit täällä, oranssi ja keltanen ovat niin pirteitä värejä:)

    Kumquattipuu on ostettavien hedelmäpuiden listalla. Se kasvais täälläkin puutarhassa, tuttavalla on ja napsii hedelmiä aina innoissaan:)

    VastaaPoista
  18. Mika ihana uutinen aamulla huomata etta aloitat toisenkin blogin! Paljon onnea! :)) Kaunis pohja!

    VastaaPoista
  19. Kiva, kiva juttu tämä uusi blogisi! :-) Lisään sen heti listalleni (et varmaankaan tykkää kyttyrää...)!

    Aivan upea kollaasi - värit oikein pomppaavat silmille ja just sitä nyt tällaisena pimeänä aikana tarvitaankin.

    VastaaPoista
  20. Susadim: kiitos! Mä en ollut ennen tehnyt näitä digitaalisia kollaaseja, mutta ei se vaikeata ollutkaan. Kyllä säkin osaat!

    Pikkujutut: Kiitos! ja ole varovainen sen auringon kanssa....

    Magi: kiitos:-)

    Sari: kiitos paljon:-)

    Sirokko: oi kiitos, minäkin tykkään tosi paljon näistä väreistä! Harmi,ettet pysty kommentoimaan Firefoxilla..:-(

    Finkinja: kiitos! Ihanaa kun teille tulee kumquatpuu;niitä hedelmiä onkin kiva napsia suoraan pikku puusta, ja niitä ei tarvitse edes kuoria:-)

    Susa: kiitos kiitos:-)

    Hippu: kiitos ja en tosiaankaan tykkää kyttyrää;-) Näin muilla ihania oransseja kollaaseja ja teki mieli itsekin tehdä;ajattelin ettei mulla ole tarpeeksi oransseja juttuja, mutta sitten muistin että nuo 2 tauluakin olin maalannut oransseja sävyjä käyttäen ja oli muutenkin oransseja juttuja.

    Hannele: niin on munkin lempivärejä:-)

    VastaaPoista
  21. Onnittelut uudelle blogille! Minutta on pieni
    Kumquat-puu parvekkeella. Alussa oli oikein reipas mutta pari viime vuotta vahan nuutunut. Mikahan auttaisi? Kukkia yritan polyttaa pienella siveltimella kun ei tanne 16. kerrokseen oikeen hyonteiset halua tulla (paitsi hyttyset kylla!).

    VastaaPoista
  22. Anumorchy: kiitos:-) Ohoh, asuttepa korkealla! Mä asuin kerran 15.kerroksessa,muttei ollut parveketta. Teillä on varmaan upeat näköalat! Saako se teidän kumquatinne tarpeeksi valoa? En oikein tiedä mikä siihen auttaisi....

    VastaaPoista
  23. Hmn. Jännittävää, uusi blogi. Ruokablogiasi olen kadehtien lueskellut jo pitemmän aikaa - kadehtien kun itse en vaan oikein oo ruuanlaittaja. Onneksi parempi puolisko hoitaa sen homman hyvin.

    Oon vähän itsekin miettinyt, että pitäisikö perustaa henkilökohtaisempikin blogi, johon voisi kirjoittaa muusta kuin kulttuurista. Jään miettimään asiaa.

    VastaaPoista
  24. Hip hei ja onnea uuteen blogiin!

    VastaaPoista
  25. Tosi ihana kollaasi, ei siina ole mitaan kokkoa. Ja tosi kivaa, etta perustit toisenkin blogin. Pitaakin heti linkittaa sut, etta osaan tulla tanne. :)

    VastaaPoista
  26. Anitta: kiitos! Onpa mukavaa että sulla on kokki omasta takaa;-) Minä taas olen kateellisena katsellut upeita virkkasutöitäsi käsityöblogissasi...Tämä on tarttuvaa, jossain vaiheessa tekee mieli perustaa toinen blogi....

    Saara: kiitos :-)

    Itkis:Kiitos! Ja kiitos vielä ihanasta blogipohjasta!

    VastaaPoista
  27. Lämmin oranssi kollaasi. Näin kylmän talven keskellä ne ovat lämpimiä tuulahduksia.

    Oneea uudelle blogille.

    Mukava, että avasit ruokablogin rinnalle toisen.
    Niin minäkin tein, siirsin ruoka-asiat omaansa. Olen tyytyväinen. Saan ruokareseptit omaan arkistooni vaivattomasti nyt.

    terveisin arleena

    VastaaPoista
  28. Ihanaa kun avasit tällaisen blogin :D Tosi ihana tuo tausta. En ollut edes tietoinen että tuollaisiakin on saatavilla noin "helposti". Luulin että siihen tarvitsee kunnon tietokone-experttiä. Itsellänikin kävi mielessä jakaa hieman noita omia alueita, mutta ÄH, blogini olkoon yhtä sekava kuin minä itsekin olen, hih! Onnea ja ihanaa ihanaa vielä kerran :D

    VastaaPoista
  29. -S-: kiitos:-) Helpompaakin helpompi oli saada tämä ihana tausta blogiin! Sunkin blogi on tosi ihana!

    VastaaPoista
  30. Onnea tästä uudestakin blogista. Minä kun olen uusia lukijoitasi niin nyt on sitten kaksi sinun blogiasi, toisessa enemmän ruokaa ja ruokatarinoita ja tässä toisessa.. tässähän voi olla sitten se kaikki muu mitä elämässä on!

    VastaaPoista
  31. Sooloilija: Kiitos:-) Ajattelin että parempi erotella ruoka-ja muut jutut toisistaan, selkeämpää niin.

    VastaaPoista
  32. Onnea uuteen blogiin! Olen kyllä varma, että kommentoin tänne jo aiemminkin.... Ruokablogisi ei äsken huolinut kommenttiani laisinkaan!

    VastaaPoista
  33. Krisuh: muutin sen kommentointisysteemin niin että se on "embedded" taitaa olla joillakin ongelma sinne kommentoida mutta nyt näin että olit onnistunut.

    VastaaPoista
  34. Onnea uuteen blogiin. Tämä on niin ihanan aurinkoinen pohjineen. Tuo kollaasi on todella upea. Niitä on mukava värkätä :) Ja viikon mittaan etsiä kameran linssin kautta joitain tiettyjä värejä. Olen nimittäin huomannut tekeväni sitä. Muuten kamera on maannut pölyttymyssä nyt pimeimpään aikaan vuodesta.

    VastaaPoista
  35. Ihanan pirteä kollaasi! Kuvakollaaseista saisi kivoja tauluja/julisteita seinälle.:)

    VastaaPoista
  36. Lepis:Kiitos:-) Heti kun tein tämän ensimmäisen niin innostuin näistä niin että tein sen vihreän,kiva näitä on tehdä.

    Kmsu: Kiitos:-) Kivoja tauluja niistä tulisikin, pitäisi vaan silloin tallentaa suurempana tiedostona.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...