sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Sunnuntaiklassikko 12.7.09

En olekaan pitkään aikaan osallistunut sunnuntaiklassikoihin;Suomessa ollessani se vain jäi väliin,mutta nyt teki mieli taas osallistua.

Muistin kauniin kappaleen,johon ihastuin 90-luvun taitteessa.Kyseessä on Extreme -yhtyeen kappale "More than words". Täytyy tässä tunnustaa,että ostin silloin aikoinaan albumin Pornograffiti,jolla kyseinen kappale oli, ihan pelkästään tämän kappaleen takia. En edes muista albumin muita kappaleita...Laulu oli mielestäni silloin ihana, ja nytkin se kuulostaa tosi kauniilta balladilta. Tuossa videolla portugalilaissyntyinen kitaristi Nuno Bettencourt näyttää ihan naismaisen kauniilta

Aikaisemmin laittamani video ei kuulemma näkynyt Suomessa, joten vaihdoin sen.Toivottavasti nyt näkyy ja jos ei, tässä linkki missä sitä voi kuunnella (Kiitos Lepis)
Muut sunnuntaiklassikot löytyvät täältä

24 kommenttia:

  1. Voi, ei täällä Suomessa tämä video. Voitko etsiä toisen version, joka näkyisi?

    Muistan kyllä laulun, ihana oli. Minäkin pidin 90-luvulla tästä, mielestäni ne miehetkin olivat ihanan näköisiä, ainakin toinen heistä. Heidän nimistään ei ole tietoakaan..

    VastaaPoista
  2. Unohtui yksi sana välistä eli ei NÄY tämä video..

    VastaaPoista
  3. Sooloilija>Ups, miten se ei näy..etsin toisen videon..

    VastaaPoista
  4. Tämä on aivan ihana esitys ja muistaakseni aivan ekoja juutuub-videoita mitä linkkasin sivuilleni, mutta siinä on tuo näkyvyysongelma aina Suomessa (levy-yhtiön politiikka, versio ei kauan näy kun se otetaan pois)

    VastaaPoista
  5. Jep. Yksi tällaisia vetoavia biisejä, joita joskus on tullut kuultua varsin reippaasti. Hieno sunnuntaibiisi.

    VastaaPoista
  6. Minulle outo kappale. Harmi, ettei sitä pysty kuuntelemaan.

    VastaaPoista
  7. oldies goldies..
    det måste ha varit ett kärt återseende för dig och bambi! har du landat lite nu, vant dig vid värmen igen?

    VastaaPoista
  8. kaunis balladi, joka tuo aina mieleen freddy mercuryn kuoleman.. esiintyivät ehkä mercuryn muistokonsertissa silloin..?

    VastaaPoista
  9. Haloefekti> Mutta voiko tuolla linkin takana sitä kuunnella? En ollut lainkaan tietoinen tuollaisesta politiikasta,täällä ne näkyvät hyvin.

    Vaiheinen:en ollut aikoihin kuunnellut ja hyvältä kuulosti jälleen...

    Kari:Voihan harmi, eikö siellä edes jos menee suoraan YouTubelle voi sitä kuunnella?

    BLOGitse:niinpä:-)

    Sara:Bambi var jätteglad när jag komm till pensionaten (zaar baalei haim i Tel Aviv)! Usch, jag hatar när det är så hett, och du?

    VastaaPoista
  10. Olihan tuo tuttu kappale kun se kertosäekohta alkoi, vähän vain erilainen versio kuin mitä yleensä oon kuullut. Upotettu ei toiminut kun ilmoitti jotain että tekijänoikeuksien takia tässä maassa ei mahdollista katsoa...

    VastaaPoista
  11. Tästä biisistä tykkää vaikka se on vähän löysä. No löysä taidan olla minäkin.

    Tuo konserttiversio on aivan hirveä. Venytetty tai jotain.

    Tässä linkki aitoon:
    http://www.last.fm/music/Extreme/+videos/5513770

    VastaaPoista
  12. Juanita: Voipa olla että siellä esiintyivät, en kyllä tiedä.

    SusuPetal;-)

    Timo:siis mitkään tämän laulun YouTube-videot eivät toimi,harmin paikka!

    Lepis:löysä....heh..
    Konserttiversio tosiaankin on kamala verrattuna siihen ihanaan videoon ja akustiseen kauniiseen versioon,mutta kun sanottiin,ettei Suomessa pysty niitä katsomaan niin ajattelin että ehkä se toimisi..

    VastaaPoista
  13. Mulla on vissiin ongelmia näiden kommentoiintien kanssa, kun en saanut aiempaa läpi. Tää oli mulle vieras kaksikko ja laulukin tuntematon. Kävin kuuntelemassa tuubissa tästä joitain levyversioita, kai ne oli oikeita, ainakin kuulostivat kyllä kauniilta. Tuosta liveversiosta en oikein saanut laulusta mitään irti.

    VastaaPoista
  14. En voi kokeilla kuuluuko, jos vaikka kuuluu, kun olen aamuneljältä tässä liikkeellä enkä voi ryhtyä metelöimään :)

    Kiva lukea postauksesi ja kaikki kommentit kuitenkin ja nauttia heinäkuisen aamun hiljaisuudesta.

    Hiljaisuus joskus parasta kuunneltavaa. Se olkoon maanantaiklassikkoni :))) Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  15. Tuima> Eilen taisi olla Bloggerissa joitakin kommentointihäiriöitä, en minäkään saanut joitakin kommentteja läpi. Se konserttiversio ei todellakaan ole hyvä verrattuna ihanaan akustiseen versioon.

    Rita: Oletpa aamuvirkku!Hiljaisuus onkin ihanaa aina välillä,ja serkun kesämökillä nautin siitä oikein kunnolla. Oikein hyvää alkavaa viikkoa Rita!

    VastaaPoista
  16. så länge jag inte behöver springa omkring i stan typ tel aviv, och uträtta ärenden, så är det ok. stranden. eller någonstans mer norrut då nätterna är lite svalare. att dansa i den här värmen är otroligt svettigt, men så mycket lättare för kroppen.
    sen avskyr jag desto mer airconditioneringen på tågen. det verkar som att nån vill frysa ihjäl en...

    VastaaPoista
  17. Aivan ihanaa musiikkia, mutta nuo 'komistukset' eivät olisi saaneet ollenkaan näkyä;-) Meni huomio liikaa pois musiikísta nääs...

    VastaaPoista
  18. Sara> Jag har inte heller förstått varför det måste vara så kallt på tågen! När jag bodde i Karmiel var det lättare på sommaren.


    Leena:Aikamoisia komistuksia tosiaankin ovat siinä videolla...

    VastaaPoista
  19. Tämä on ollut munkin lemppari just joskus 90-luvun alussa:) Kuuntelin sitä miljoonat kerrat;)

    VastaaPoista
  20. och det konstigaste är att i israel, där folk är vana att öppna munnen om dom inte är nöjda med något, har dom fortfarande inte lyckats sänka AC¨n. alla säger ju i princip att man närmast fryser ihjäl...
    näe, långkalsonger och kofta är vad man behöver!

    VastaaPoista
  21. Siskoni totesi biisin massakierron aikaan, että kaverit vetelevät biisiä kuin eunukit. Valitettavasti en osaa kuulla muuta. Mutta sanotaan että ihan kiva, kuten kirjoitti äidinkielenopettaja jokaisen aineeni loppuun.

    VastaaPoista
  22. Finkinja>Niin minäkin...

    Sara:Right you are ;-)

    Tommi:Kiva kun kävit kommentoimassa. kai ne tuossa videolla hieman eunukkeja muistuttavat,mutta itse pidin aivan hurjasti kipaleesta aikoinaan ja kyllä se ihan hyvältä vieläkin kuulostaa korvissani.Makujahan on monta....

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...