perjantai 15. tammikuuta 2010

Haaremiperheen loppu


Viime helmikuussa postasin Tel Avivilaisesta miehestä,jolla oli monta vaimoa ja lukematon määrä lapsia. Tällä viikolla mies pidätettiin ja uutinen siitä levisikin ympäri maailmaa,muun muassa Iltalehden nettisivuilla on siitä juttu.  Iltalehden sivuilla miestä kutsutaan Israelin Fritzliksi,mikä on hieman harhaanjohtavaa,sillä hän ei pitänyt naisia kellarissa ,vaan naiset kävivät töissä (ja täten elättivät perhettä ja miestä) .Viime vuonna televisiossa näytetyssä dokumentissä mies kehuskeli että hänellä on 32 vaimoa ja 89 lasta; maanantain pidätyksessä löytyi 17 naista ja  38 lasta. Vain yksi naisista oli hänen virallinen vaimonsa. Yhteisön jäseniä varjostettiin useita kuukausia,ja pidätys oli hyvin järjestetty; naisille oli kaikille paikka naisten turvapaikoissa, (naiset jaettiin eri turvapaikkoihin), sosiaalitoimen ihmisiä,psykologeja ja muita hoitohenkilöitä on valmiina naisia ja lapsia varten. Voi vain kuvitella,minkälainen lasku tästä kaikesta syntyy yhteiskunnalle. Pidätys mahdollistui vasta kun yksi naisista teki kesällä valituksen poliisille,sitä ennen pelättiin joukkoitsemurhaa ja ei ollut todisteita siitä,että taloissa olisi jotain pielessä. Miehen vanhin poika puolusti eilen itkien isäänsä televisiossa, ja sanoi tämän olevan maailman paras isä! Kestää varmaankin kauan,ennenkuin tiedetään tarkkaan  mitä miehen eri asunnoissa tapahtui,mutta onneksi tähän tuli vihdoinkin loppu. Mies on mestarimanipuloija,joka osasi etsiä heikkoja, ongelmallisia naisia,jotka täysin omistautuivat miehelle ja tanssivat hänen pillinsä mukaan.

24 kommenttia:

  1. LOISTAVAA!
    Kiitos kun kerroit tasta. Kaikki tallaiset uutisoinnit antavat uskoa parempaan ja sita totisesti kaikkialla maailmassa toivotaan.
    Peace!

    VastaaPoista
  2. Poika ei tiedä muusta! Minua inhottaa kaikki tuommoiset ukot. Suomessakin tuli juuri ilmi lestadiolaisperhe, jossa ukko raiskasi omia lapsenlapsiaan. Missä oli Jumala, kun ukko sai kuolla ennen kuin tuomio tuli? Nyt lasten vanhemmat vapautetaan syytteistä, kóska asia on vanhentunut! Minä hakkaan kiveen, että lapseen kajoaminen on sama kuin murha, eikä vanhene ikinä!

    Luomakunnan pahin peto on mies.

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että mies on viimein pidätetty ja naiset + lapset saatu turvaan sekä mieheltä, että siltä elämältä mikä heille on tehty aivopesun avulla muka "täydelliseksi". Huhhuh!
    Sillä miehen vanhimmalla pojalla, ja varmaan kaikilla muillakin uhreilla, on varmasti se syndrooma (tukholman syndrooma?) että kiintyvät siihen ihmiseen, joka heille tekee tavalla tai toisella väärin ...

    Oikeus voittaa aina, lopulta!

    Mukavaa viikonloppua, yaelian! :)

    VastaaPoista
  4. Puistattaa inhotuksesta tuollainen hyväksikäyttö. Hyvä, että saivat pidätetyksi! Menee varmasti kauan, ennen kuin lapset oppivat "oikeaan" elämään ja vapauteen.

    Heljä

    VastaaPoista
  5. Mikähän messias tuokin mies luulee olevansa? outoa, jos kyse ei edes ollut mistään uskonnollisesta yhteisöstä.

    VastaaPoista
  6. Hieno uutinen. Vaatii rahan lisäksi aikamoista kuntoutusta saada kaikki osapuolet kondikseen.

    Leena Lumi, paha saa palkkansa lopulta kuitenkin.

    VastaaPoista
  7. BLOGitse;todellakin hyvä,että tuollaiset saadaan kiinni;tosin tämän olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten.

    Leena:se televisiossa puhunut poika on jo aikuinen mies.Kuulemma teini-ikäiseksi asti oli perheessä,jossa oli isä,äiti ja lapset,ja sitten jokin alkoi mennä vinoon,kun tuli muita naisia kuvaan.Huh,siis Suomessakin oli tuollainen juttu,puistattavaa! Niinhän se on,että ihminen on pedoista pahin....

    MaaMaa:Onneksi oli yksi heistä,joka näki aihetta valittaa.Onneksi pääsivät sieltä pois,vaikka omasta mielestään olivatkin täydellisessä perheessä.Tuo mies on niin hyvä manipulaattori,että tiesi tarkoin,minkälainen nainen (kaikki kovin nuoria) alistuisi helposti.Ihanaa viikonloppua sinullekin!

    Heljä;tosiaankin puistattavaa.Lapset kävivät koulua ja tarhoissa,ja heillä oli lastenhoitaja,joka sanoi,ettei nähnyt mitään ahdistuksen tai muitakaan merkkejä lapsissa.

    Annie:Omien sanojensa mukaan on täydellinen mies(`sic!) ja varmasti täysin uskoi siihen itsekin ja sai ne tytötkin sellaista uskomaan.Aika vaikeaa kuvitella,miten ne nuoret naiset olivat niin täysin tuon papparaisen vallassa.

    VastaaPoista
  8. Mizyena;tosiaankin vaatii ihan hurjasti resursseja viranomaisten puolelta saada kaikki tolalleen,kun on kyse vielä noin suuresta joukosta.Paha onneksi useimmiten saa palkkansa....

    VastaaPoista
  9. voi että, kaikkee sitä..

    Monella naisella niin huono itsetunto, koulutus paras "lääke" tälläiselle. Afganistan on karmee paikka naislle..

    VastaaPoista
  10. Uskomatonta, että naiset sitten kanssa lähtee tuollaiseen leikkiin mukaan.

    VastaaPoista
  11. Joko siitä on melkein vuosi, kun siitä kirjoitit?! Aika juoksee... Manipuloivat ihmiset saavat paljon pahaa aikaiseksi koko elinympäristössään. Olen läheltä nähnyt manipulointia ja ihmettelen vain mistä sellainen "taito" opitaan ja mistä tulee tarve sellaiseen?

    VastaaPoista
  12. Järkyttäviä asioita tapahtuu. Luin jutun Iltalehden nettisivuilta. Toivottavasti perhe nyt toipuu asiantuntijoiden hoivissa.

    VastaaPoista
  13. Olen ulkona tästä uutisesta. En ymmärrä, oliko se yhteisö kuitenkin, eli naiset olivat tietoisia toistensa olemassaolosta ja hyväksyivät sen..vai huiteliko tuo ukko salaa talosta taloon ja uskotteli omiaan, kuten tekstisi lopusta voi ymmärtää. Uskomatonta miten onnistuukin sumplimaan asiat noin monen kanssa.
    Grrh kaikille tuommoisille toisten kustannuksella eläville!

    VastaaPoista
  14. Hannele;niin,noilla naisilla on huono itsetunto,ja helppoa riistaa tuollaiselle miehelle.

    Susadim:Tosiaankin melkein vuosi,vaikka luulin että siitä oli vähemmän aikaa....Aika hurjaa,että joku pystyy tuolla tavoin manipuloimaan muita ihmisiä!

    Unelma;:aika järkyttävää tosiaankin.Perheen monella jäsenellä on tosi hyvät asiantuntijat nyt apuna.

    Sirokko:Ymmärtääkseni oli yhdessä talossa pari asuntoa ja sitten vielä toisessa talossa asuntoja.Kyllä tiesivät naiset toisistaan,ja jotkut jopa värväsivät uusia miehelle.(aika uskomatonta...)jossain asunnoissa eli useita naisia samassa asunnossa.Mies sitten tosiaankin huiteli yhdestä asunnosta toiseen.Ja kaikkien lasten nimi oli jonkinlainen variaatio hänen nimestään...

    VastaaPoista
  15. Allu:Aika uskomattomalta kuulostaa tosiaankin.Naiset olivat nuoria ja yleensä ongelmallisia jotka etsivät jonkinlaista auktoriteettia.

    VastaaPoista
  16. Terveella itsetunnolla ja itseluottamuksella nainen ei lahde mukaan tuollaiseen,jos vaan vahankin voi puolustautua.
    Oli hyva,etta yhteisön elamalle saatiin paatös.Mutta jalkensa naihin naisiin ja lapsiin elama on jattanyt.Sopeutuvatko he yhteiskuntaan,jaa nahtavaksi.Jokaisella omalla tavallaan ollut ja tulee olemaan "jarkytys" mieleen tuollainen.

    VastaaPoista
  17. Sateenkaari:Niinpä,sellaisia naisia onkin helppo manipuloida.Naisille ja lapsillekin,jotka ovat tottuneet yhteisöön, tulee varmaankin olemaan vaikeaa tämä uusi käänne.Lapset muuten kävivät tavallista koulua ja olivat eri harrastuskerhoissa,eikä heissä näkynyt mitään hälyttäviä merkkejä.

    VastaaPoista
  18. Se on merkillistä, että aika ajoin löytyy tuollaisia henkilöitä, jotka osaavat manipuloida ihmisiä ja saada heidät tanssimaan oman pillinsä mukaan.

    Kyllä noita esimerkkejä Suomestakin löytyy, tosin pienemmässä mittakaavassa. Suomessa on aika monta naista, jotka elävät väkivaltaisen miehen kanssa,mutta aina vain jäävät, kun mies ylipuhuu. Tutkimuksen mukaan myös tällaisia naisia löytyy Suomesta. Mitä lapsiin tulee niin he ovat yleensä vanhemmilleen loppuun asti lojaaleja, niin kummallista kuin se onkin. Ihmisellä on hyväksytyksi tulemisen kaipuu ja yleensä ensimmäiset "hyväksyjät" haetaan omista vanhemmista.

    VastaaPoista
  19. Onpas tarina. Naisten täytyi olla manipuloitavissa, muutoin ei tuollainen voi onnistua.
    Onko miehen rikos moniavioisuus vai mikä.

    VastaaPoista
  20. Katilein:Niinpä,oikein mietityttää,miten tuollaisia ihmisiä onkaan. Luin muuten jutun,jonka kirjoitti lehtimies,joka ensimmäiseksi rupesi tutkimaan juttua,ja se tapahtui jo kymmnenen vuotta sitten,kun parin tytön vanhemmat kääntyivät hänen puoleensa.Miehellä ,siis tällä pidätetyllä,oli tapana mennä Tel Avivin keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen jonkun tai joidenkuiden naistensa kanssa.Lehtimies lähetti tutkivan reportterin kysymään mieheltä joitakin kysymyksiä,ja reportteri vastasi,ettei hän usko sellaisiin höperyyksiin,minkä jälkeen mies oli katsonut häntä suoraan silmiin.Nainen sanoi,että hän tunsi itsensä täysin lamaantuneeksi ja ilman kontrollia! Tuo,että lapset kaikesta huolimatta ovat lojaaleja vanhemmilleen,on tuttua.

    Arleena:Naiset olivatkin helposti manipuloitavia.Miestä syytetään lähinnä kai orjuudesta,että hän olisi pakottanut naiset johonkin. Uutisten jälkeen näytettiin osa viimevuotisesta dokumentista,ja siinä naiset näyttivät palvovan tätä miestä....samoin lapset.

    VastaaPoista
  21. Hirvea tyyppi... Hirvio. Olen aivan sanaton.

    Aikamoinen manipuloija, kun noin moni nainen on mennyt tuohon ansaan.

    VastaaPoista
  22. Tuula:Niin,aikamoinen hirviö tosiaankin.Omasta mielestään hän muuten ei ole tehnyt mitään väärään. Kaikki nuo naiset tosiaankin ovat olleet helposti manipuloitavia,heikon itsetunnon omaavia nuoria naisia.

    VastaaPoista
  23. Katilein osui just oikeaan: likempääkin löytyy. Keeroin jo yhden tapauksen, joka kuvottaa koko Suomen kansaa, mutta toinen tapahtui meistä noin 25 kilometrin päässä. Vaan yksi yhteinen nimittäjä: lestadiolaisuus. Perheen isä käytti omia tyttäriään seksuaalisesti hyväksi vuosikausia. Koska äiti oli hyvässä asemassa ja virassa, sattuu nyt niin, että hyvän ystäväni lapsi on heidän lapsen ystävä ja samalla luokalla. Tässä on oltu sielu vereslihalla ja ihmetelty, miten nuo lapset ovat jaksaneet ja missä oli Jumala!

    VastaaPoista
  24. Muistan tämän jutun siitä, kun taannoin siitä postasit. Mukava saada kuulla, että ukko on vihdoin saatu vastuuseen ja tuo kierre katkaistua.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...