tiistai 4. toukokuuta 2010

Vihreä ja vihreä värikollaasi

Tämän viikon vihreä ja vihreä kuulosti mukavalta,sillä rakastan vihreää! Luonossa sitä löytyy täällä ympäri vuoden,ja ihailen sitä jatkuvasti! Kotona ei ihan kauhean paljon vihreää ole tällä hetkellä,mutta Suomessa olohuoneeni oli kokonaan vihreän ja puun väristä,ja tuo lamppu on sieltä,ja nyt nykyisessä olohuoneessani.Vaatteistani ei kauheasti ennen löytynyt vihreää,mutta nyt olen siihen aika paljon hurahtanut,ja se kuulemma sopiikin minulle.
 Kollaasissa näkyvät lampun lisäksi herneenversoja,aasinkorva,vihannesasetelma,uusi ihana ostoskärryni sekä vihreän sävyisiä toppeja.
Lisää vihreitä kollaaseja löytyy täältä

31 kommenttia:

  1. On se vihreä vaan niin IHANA väri! YES!
    Se on minun lemppariväri. Tykkään kaikenlaisista vihreän sävyistä mutta eniten veden vihreästä ja murretuista sävyistä, kuten oliivi ja kanervanvihreä.
    Kodissamme olenkin lisännyt pikkuhiljaa eri vihreän sävyjä vaaleasta tummenpaa, ja näin keväällä 'vihreän sekotus' näyttää erityisen kivalta.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli jännittävä kollaasi! Jo muoto ihan uutta.

    Minäkin pidän monesta vihreästä. Oliivinvihreästä, khakista, limen vihreästä ja sitten jäkälän vihreästä, joka on emlekin keittiöni väri. Kirjasto/toimistoni seinät ovat Merin jäljiltä kauniin vanhan vihreät...

    Teinhän minäkin sinun innoittamana/yllyttämän sen vihreän 'kollaasin' (sic!), mutta en taida nyt äitienpäivän alla kehdata uusia...

    VastaaPoista
  3. Yllättävän erilainen, vau!
    Hienoa vihreää, herneenversot ovat lemppareitani. Heti kun maa on tarpeeksi lämmin, kylvän hernettä pihalle.

    VastaaPoista
  4. Israel-kaipuu:On se vihreä vaan ihana elämän ja luonnon väri! Täällä vaikka sitä on ympäri vuoden,en siihen koskaan kyllästy. Nuo mainitsemasi sävyt ovat kauniita,minullakin oli niitä Suomessa olohuoneessa.,

    Leena;Kuutiolla tulee kivasti efektiä;-)Vihreissä on todella paljon eri sävyjä.Vaatteissakin on tänä keväänä ja kesänä paljon,olen huomannut kaupoissa.Mutta sinähän voit tehdä uuden vihreän kollaasin..

    Unelma;kiitos:-)Herneenversot ovatkin herkullisia!

    SusuPetal:Kiitos:-)

    VastaaPoista
  5. Ihana ostoskärry! Täällä niitä on kanssa vaikka missä kuoseissa, ja ne on valtavan suosittuja. Suomessa kärryillä on ihan turhaan mummokärrymaine. Minä meinasin jo hankkia oman ostoskärryn, kunnes mun mieheni muistutti että me mennään torille polkupyörillä ;)
    Vihreä on ihana väri, kasvien vihreä eritoten.

    VastaaPoista
  6. Pinea;Mustakin aivan ihana ostoskärry.Täälläkin saa nykyään vaikka minkälaisia tosi kivan näköisiä kärryjä.Sain tuon maaliskuussa lahjaksi suomalaisilta ystäviltäni,joiden mielestä kipeän olkapään vuoksi tuo oli just se mitä tarvitsin.Ja nyt ei olkapää enään ole kipeä ja en tiedä mitä tein ennen ostoskärryä! Mulla on torille vähän pitkä matka joten tarvitsen tuota kärryä.....

    VastaaPoista
  7. Vihreä on lempivärini, vaikka uskallan käyttää sitä liian vähän. Opiskeluaikoina käytin paljon vihreitä vaatteita, nyt vihreä on löytänyt tiensä ennemminkin koruihin ja joihinkin astioihin.
    Ihanan monisävyinen kollaasi sinulla, vihreys näkyy monin tavoin :)

    VastaaPoista
  8. Samaten minä rakastan vihreää. Tuosta kuvastasi tuli ekaksi mieleeni joku pieneksi puristettu vihannesvalmiste tai kierrätetty kokoonpuristettu puutarhajäte :)

    VastaaPoista
  9. upean kuution olet osannut muotoilla kollasistasi!1

    odotan sitä vihreyttä tänne..
    on aina vain niin koleaa..

    VastaaPoista
  10. Upeita vihreitä. Kiva idea tuo kuutioiminen. Aasinkorva pönöttää täälläkin ikkunalaudalla :)

    VastaaPoista
  11. Mielenkiintoisen mallinen kollaasi.
    Vihrea on kevaanb ja kesan vari,ainakin suomessa.
    İhana ostoskarry.

    VastaaPoista
  12. Kuutioksi koottu kollaasi on hieno. Erilainen. En vaan tiedä miten sen olet tehnyt. No minä osaan vain Picasaa. Pitäisi opetella joku muukin.

    VastaaPoista
  13. Vihreä 3D, oiva keksintö! Ja sävyt ovat aivan ihanat, minäkin pidän vihreästä.

    VastaaPoista
  14. Oho, miten erilainen, hauskan muotoinen. Hieno!

    VastaaPoista
  15. virkistävän erilainen asettelu (: kivoja kuvia löytyy

    VastaaPoista
  16. Lumiomena:Keittiössäni löytyy jonkun verran vihreää,etenkin limenvihreää,joka on ihana väri,mutta vaatteissa ei ennen löytynyt vihreää.Nyt löytyy,jonkun verran,ja pidän eri vihreän sävyistä.

    Rita;vihreä rules! Hih,puristettu viherjäte,vähän sellaista tuo voikin muistuttaa....;D

    Hanne;kiitos! Ja toivottavasti vihreää pian tulee sinnekin kunnolla.

    Hoover:kuutio on aika kiva juttu!
    Aasinkorva on ollut nyt pari kuukautta ja hyvin voi!


    Sateenkaari:Etenkin pohjolassa sitä niin odottaa sitä vihreää,toisin kun Välimeren äärellä,missä sitä on aina.Tuo ostoskärry on mielestäni tosi ihana ja kätevä!

    Arleena:kiitos:-)Tein sen PhotoScapella,siinä on sellainen kuutiotoiminta.

    Sirokko;3D:llä näyttää vihreä vieläkin vihreämmältä!

    Maiju:kiitos:-)

    Hheidi:Kiva kun pidit:-)

    VastaaPoista
  17. Tuo ostoskärry olisi kyllä kätevä. Koitan välttää täällä jatkuvaa muovipussien tuputusta, mutta en aina niin hyvin tuloksin. Kiva kollaasi!
    t. Eeva
    P.S. Mies sai Botenko-luennolla vihersmoothie pistoksen ja haluaa nykyään osansa satsista, vaikka ennen ehdottomasti kieltäytyi!

    VastaaPoista
  18. Eeva:Olkapääkipuni hävisi kokonaan melkein sen jälkeen kun tuon sain lahjaksi.Niin,ja ei tarvitse niitä pusseja;-) Katoppa,olipa sitten hyvä että veit miehen sinne luennolle;-) Lähetin sinulle muuten eilen puhelimeen viestin,saitko sen?Ehdottelin kahvilatreffejä.....

    VastaaPoista
  19. Toi ostoskarry on ihana! Ma olen aivan unohtanut ostoskarryt, 60-luvlla niita oli kaikilla, ainakin mun mummolla ja aidilla.

    Kivan kuution olet tuosta kollaasistasi tehnyt.

    VastaaPoista
  20. Itkupilli:Mustakin aivan ihana,tuo vihreä kuosi on ihanan piristävä! Ja tuo on tosi kiva malli,ei sellainen tätikärry kuin oli ennen....

    VastaaPoista
  21. Ei ole tullut viestiä. Laitoin sinulle emailia tulemaan..
    t. Eeva

    VastaaPoista
  22. Eeva:kiva! Tosin ei vielä meilikään ole tullut perille...viestintäongelmia näköjään molemmissa päissä...emailini on yaelian2008@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Hieno on kuutiosi ja upeat värit. Sain idean, että mitä jos ostaisinkin ostoskärryn. Täällä myös löytyy vaikka missä väreissä ja noita ei-täti-malleja. Reppua olen välillä käyttänyt kun jaksanut kauppaan kävellä (pari mailia) mutta siitä tulee hiki ja ahdistus, että kävelyt jäänyt. Mutta ostoskärry...

    VastaaPoista
  24. Aivan ihana kollaasi sekä värit että tuo kuutiojuttu:) Vihreitäkin on niin monenlaisia ja nyt vaatteissa on kivoja raikkaita vihreitä.

    VastaaPoista
  25. Vihreä ei ole ollut minun värini mutta nyt se jotenkin on päässyt silmiin..tietänee muutosta. Kauniita vihreän säyjä.

    VastaaPoista
  26. Heljä:suosittelen! Malleja on niin kivoja ja värikkäitä ja ei tule selkäsärkyjä eikä hiki kun on kärry:-)

    Inkivääri:Kiitos:-)VIhreässä on tosiaankin mistä valita,Minäkin huomasin että on vaatteissa nyt kivoja vihreän sävyjä ja ostin nuo kuvassa näkyvät topit.

    Pikkujutut:Mullekin on nyt avautunut vihreä enemmän......

    VastaaPoista
  27. Tätä sanoisin jo kuvankäsittelyn osaamiseksi :))

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...