sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kotona taas ja viimeisen päivän blogitapaaminen

No niin,kotona ollaan taas. Eikä ollut ilmaston puolesta ainakaan vaikea paluu,sillä melkein yhtä kuumaa oli viimeisinä päivinä Helsingissä kuin täällä;tosin täällä on kosteusprosentti nyt tosi korkealla,mikä tekee vähemmänkin kuumasta ilmasta vähemmän miellyttävän.
Torstaina,eli viimeisenä päivänä,tapasin taas Ritan .Ritanhan tapasin myös viime vuonna,kaksikin kertaa,ja olinkin odottanut uutta tapaamistamme. Kaikenlaisten kiireiden johdosta tapaaminen siirtyi viimeiselle päivälle,ja oli todella kiva päätös lomaani.Olimme sopineet tapaamisen Malmin apteekin kohdalle ,ja tarkoitus oli mennä lounaalle kiinalaiseen ravintolaan,joka näkyy ylläolevassa kuvassa.Pieni,ihan mukava ravintola,jonka lounasbuffetissa oli onneksi myös tofua,joten minäkin löysin sieltä syötävää.Kiinalaisten buffetien tarjonnat Suomessa ovat useimmiten liian lihavoittoisia,jotta voisin niissä syödä,mutta tässä pikku kiinalaisessa oli kasvisvaihtoehtoja parikin. Lounaan jälkeen menimme vielä kahville,ja kiertelimme Malmin kauppakeskuksessa ja sen ympärillä,jossa nuo ensimmäisen kuvan upeat daaliat on kuvattu. Oli todella mukava tapaaminen,ja lisää siitä voikin lukea Ritan blogista.
Sain vielä lahjankin Ritalta,eli Ritan yrityksen muistivihon ja kynän. Ritahan opettaa englantia ja italiaa,ja on todella mukava opettaja!  Nuo possut tuossa vihossa on Rita itse piirtänyt! Ja ihanan huomaavainen Rita oli tuonut samanlaiset muistivihot ja kynät myös pojalleni ja hänen kihlatulleen,kiitos Rita:-)
Edellisenä päivänä tapasin ystäväni Evan,joka on kotoisin Meksikosta.Evan kanssa on kiva tavata,sillä saan rupatella espanjaksi,ja monta sellaista mahdollisuutta ei minulla nykyään olekaan. Evalta sain lahjaksi ylläolevan meksikolaisen kauniin rannekorun,joka on tehty värjätyistä  onyksi-mineraalikivistä.Evan yritys, Platasco,tuo Suomeen käsintehtyjä meksikolaisia hopeakoruja (joita näkyy esim. Evan päällä kuvassa)ja muitakin koruja,kuten ylläoleva rannekoru.Eva järjestää myös kotikutsuja tuotteilleen.
Perjantai-aamuna oli aikainen lähtö,ja herätessäni näin Oton nukkuvan sikeästi sohvan päällä......
kun taas Niilo näkyi tarkkailevan minua kiipeilytelineestä.Arvasivatkohan ne että olen lähdössä pois.....
Nyt aamulla hain Bambin,ja voi sitä riemua,kun se taas näki minut! Hieman oli laihtunut taas,niinkuin viime vuonna, mutta muuten oli ihan ok.

23 kommenttia:

  1. Kotiinpaluu on aina mukava, varsinkin Bambi taisi iloita kovasti.
    Otolla on mukava asento nukkuessaan kuin ihmisellä.
    Täällä on 30-astetta. joten helle jatkuu

    VastaaPoista
  2. Olen ollut monta kertaa syömässä tuossa Punaisessa Omenassa. Sieltä saa nykyään sushiakin, mikä on mukavaa.

    Kotiinpaluu on mukavaa. Oliko Bambi sinulle laisinkaan loukkaantunut?

    VastaaPoista
  3. Arleena:kotiinpaluu oli mukavaa,mutta olisin mielelläni jäänyt Suomeen vielä pidemmän aikaa.Tuo Otto-kissa on kyllä niin ihmismäinen kissa,ei mitenkään tavallinen sellainen.Eli teillä on yhtä lämmintä kuin meillä!

    SusuPetal:Oli ihan ok lounas tuossa ravintolassa,kun oli kasviksia ja sushia ja tofua. Pari kertaa olen vienyt pojan kiinalaiseen eikä ollut meikäläiselle mitään syömistä kun oli niin lihavoittoista mutta tuolla oli.Kotiinpaluu oli ihan mukavaa,ja haikeetakin,olisin vielä jäänyt Suomeen mielelläni.Pimeän tulo oli vähemmän miellyttävää,kun sellaista ei ollut nähnyt 3 viikkoon.Bambi oli laihtunut,mutta muuten ihan onnellinen oma itsensä,ei ainakaan osoittanut mitään loukkaantumisen merkkejä,ei nyt eikä viime vuonna.

    VastaaPoista
  4. Evan hopeakorut kiinnostaisivat kovasti, ellen nyt olisi löytänyt Myllyrannan Silvery Gallerya, jossa upeita koruja 'kädenjäljellä'. Eve on ihastuttavan 'värikäs'. Olen alkanut rakastaa värejä!, vaikka lumi onkin tällä hetkellä kaivatuinta ja kauneinta, jota tiedän.

    Mikä ihme sitä Bambia siellä 'hoitolassa' laihduttaa!

    Reima aloittaakin osittain lomansa jo huomenna, sillä en selviä Olgan kanssa enää yksin. Täyspäiväisesti alkaa torstaina lomalle, jolloin kellot heitetään vex!

    Sushi on herkkua, mutta sitä saa muualtakin kuin kiinalaisesta.

    Sulla oli tosi sosiaalinen loma;-) Great!

    Toivotaan viileämpää niin sinne kuin myös tänne.

    VastaaPoista
  5. Leena;Evan korut ovat tosi ihania,,mulla on hopeinen sormus sieltä ollut jo vuosia sormessa,en osaa olla ilman sitä vaikka on aika suuri.Eva onkin ihanan värikäs!
    Ehkä Bambia vaan ei huvita siellä syödä,pitää kyllä kysyä kun menen sinne jelppimään ja ulkoiluttamaan hauveleita joku päivä.
    Sushi on hyvää,mutta en ole pariin vuoteen syönyt riisiä,joten siksi en oikein ole syönyt sitä viime aikoina ,tai teen itse,ilman riisiä.Helsingin kiinalaiset ovat alkaneet näköjään käyttää sushia sisäänheittojuttuna. Sosiaalinen oli loma,tykkään tavata ihmisiä:-) Teille tosiaankin toivon viileämpää,tänne sellaista ei tule ennenkuin joskus marraskuussa.

    VastaaPoista
  6. Kurja oli torstaina seurastasi luopua, mutta hyvä tietää että pääsit turvallisesti takaisin kotiin. Nyt Bambikin on tyytyväinen.

    Kiva teksti ja kuvat. Hassua että postasimme ihan samaan aikaan tänään.

    Kiitti firmani mainostamisesta. Itse asiassa sain viimeisimmän oppilaani blogini kautta! Häntä olen opettanut eilen ja tänään niin että en kunnolla ehdi bloggailla, hah hah :D mutta palaillaan...

    Ihanat nuo kissanköltiäiset.

    VastaaPoista
  7. Rennolta ja vaihtelevalta näyttää matkasi olleen. Kiva.
    Voi, Bambilla oli ollut kova ikävä. ja kissat jäivät varmasti sinua ikävöimään.

    Mukavaa kesän jatkoa! Ja sehän jatkuu!

    VastaaPoista
  8. Täällä on ihan tuskastuttavan kuuma, mittari näyttää juuri nyt (auringossa) +45!

    Bambi varmaan ikävissään ei vaan syö niin hyvin. Oma koirani käyttäytyy juuri niin, vaikka on matkustellessani ihan äärimmäisen hyvässä hoidossa ja saa kyllä kaiken mitä vain haluaa ja paistattelee huomion keskipisteenä. Kolme viikkoa on vielä niin pitkä aikakin, mutta hyvä että Bambi on kunnossa eikä möksötä sulle :)

    VastaaPoista
  9. Sooloilija;kiva matka oli,olisi saanut vielä jatkua...Kissoja jäin ikävöimään,mutta Bambia oli taas kiva nähdä!

    Susadim:huh huh,mulla oli Helsingissä myös keittiön kulmassa aina niin lämmintä että näytti tuontapaisia asteita. Yritähän kestää.Täällä ovat paikat ja bussit ilmastoitu hyvin,joten sen kestää,kunhan on jossain sisällä.Siitä se Bambin laihtuminen varmaankin johtuu.Ei yhtään möksöttänyt,on vaan iloinen että on takaisin kotona ja mun luona.'

    Hannele:juu oli:-)

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti matkasi Suomeen oli mukava kaikin puolin! :) minäkin tein äsken kotiinpaluun, purjehtimasta.

    VastaaPoista
  11. Melkeinhän olette meillä kotona käyneet tapaamassa ;) Pitääkin käydä kokeilemassa tuota sushia...

    VastaaPoista
  12. Siellako sinakin jo olet. Matka nayttaa menneen hyvin ja varmaan oli ihana taas tavata Bambi. Kummallisen nopeasti sita taas kotiarkeen tottuu lomailun jalkeen :).

    VastaaPoista
  13. Kiva, että olet päässyt turvallisesti kotiin :) Matkoilla on hauskaa, mutta on kotiinpaluukin tavallaan aina mukavaa: erityisesti kun pääsette Bambin kanssa taas yhteen :)

    Kivoja tapaamisia ja lahjoja!

    Täällä Pariisissa paukkuu nyt ihan törkeä ukkonen. Kestänyt jo 1,5H, ihan taukoamaton jyrinä ja välke ja kaatosade! Onkohan tämä "electric storm" -- painajaiseni?!? Hyvä, että ilma viilenee, olikin tosi painostavan kostean kuuma eilen. Sohvalla istuminenkin hikoilutti!
    Huomenna, ukkosten jälkeen, pitäisi olla 27 = paljon raikkaampi kuin se lähes 40 :)
    (niin siis vaikka en valita ;)))

    VastaaPoista
  14. Tuure;oli tosi hyvä matka,harmi että jo loppui...

    Ii:kappas,ihan naapurissa sitten oltiin.Näin kommenttisi tuosta ravintolasta Ritan blogissa,ja totuushan on se,että suurimmassa osassa Suomen kiinalaisissa ravintoloissa on aika huonoa ruokaa,etenkin lounasbuffeteissa,mutta tuo tofu ja sitten vihannesannos siellä oli ihan ok.Lihapuolesta en osaa sanoa..

    Tuula;täällä jo,ohi meni jo loma.Bambia oli kiva nähdä taas,pitää sitä vähän nyt lihottaa kun niin laihtui poissaollessa,ihan kuten viime vuonna. En vielä kunnolla ole tottunut arkeen,vähitellen se sujuu...

    MaaMaa:Oli ihana matka,mutta kotiintulossakin on hyvät puolet,jotka huomasin heti tänään vihanneskaupassa käydessäni;D Huh onpa teillä ilmat!Täällä on tänään viikon lämpimin päivä,joku 34 astetta mutta myös tosi kosteaa.Ei se kuumuus paha ole,vaan se kosteus.Helsingissäkin oli sellaisia painostavia ilmoja,silloin on aika väsynyt olo.

    VastaaPoista
  15. Kelit täällä Suomessa vain "petraavat"!!

    Suloiset kisu-kamusi taisivat jäädä kaipaamaan, mutta mikä mukavaa, niin Bambilla on nyt ilo ja kotoinen olo.

    Hyvää kotiutumista sinullekin!

    VastaaPoista
  16. Kivalta ja onnistuneelta kuulostaa Suomen matkasi!
    Voi Bambi on varmaan maailman onnellisin koira kun sai sinut kotiin!:)
    Helle täällä Suomessa jatkuu. Äsken katsoin että varjossa ulkona mittari näyttää +32°C.

    VastaaPoista
  17. Teillä oli varmaankin ihana jälleennäkeminen Bambin kanssa.

    VastaaPoista
  18. Nurkkalintu:Kiitos:-)Aika samat kelit teillä ja meillä.Enemmiten jäin minä kisuja kaipaamaan,mutta Bambiakin oli ollut kovasti ikävä..

    Susanne:Matka oli tosi mukava! Ja sekä Bambi että minä olimme kovin onnellisia jälleentapaamisessa!Harvinaisen kova helle teillä onkin,täällä on onneksi ilmastoitu paikat hyvin sen varalle. Täällä tosin tämä helle jatkuu vielä kuukausia...

    Unelma:Oli tosiaankin! Bambu ressu oli laihtunut,mutta kyllä kohta on taas oma itsensä.

    VastaaPoista
  19. Niin ne vaan lomat loppuvat nopsaan,mutta kotiin on aina hyva palata,on se sitten missa maailmankolkassa tahansa.
    Kylla on kumma kesa,kun Suomessa on ollut muutaman asteen lampimpaa,mita meilla taalla Antalyassa.Nyt on kylla jo luvassa kuumempia keleja.

    VastaaPoista
  20. Sateenkaari:ONhan se hyvä aina kotiin palata,vaikka miellän kyllä Suomenkin edelleenkin kodiksi. Ihmeellisen kuuma kesä tosiaankin Suomessa, enkä ollut siihen varautunut,sillä suurin osa vaatteistani oli viileämpiä ilmoja varten!

    VastaaPoista
  21. Sinä pääsit kotiisi ja minä Suomeen, lämpötiloissa ei varmaan suuria eroja ole täällä tai siellä (tänne vaan läkähtyy sisälle apua!).

    VastaaPoista
  22. Sirokko:Taitaa olla just niin! Täällä tosiaankin on julkisissa tiloissa parempi olla kuin Suomessa nyt,meinasin melkein pyörtyä kuumuudesta Helsingin metrossa....Mukavaa lomaa Suomessa, Sirokko.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...