lauantai 7. elokuuta 2010

Huh hellettä!

Tänään on tosi kuumaa! Jopa sisällä. Eilenkin oli kuumaa,mutta kosteusprosentti oli hieman alhaisempi,joten ei ihan kauhean pahalta tuntunut.Suomessakin on tänään kuumaa, vaikkei ihan näin paljon;näin Ilta-Sanomista.
Eräs toinenkin näyttää kärsivän kuumuudesta. Bambi ei jaksa muuta kuin löhötä sohvalla....

27 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

+30 on meidän saarella varjossa jo nyt. Korkein mitä saimme omasta mittarista tänä suvena on +34,2 ja Suomessahan tehtiin ikiaikojen ennätys 37,2.

Olga tuli juuri pois partsillta, eikä halua ollenkaan mennä puutarhaankaan kuin en minäkään. Neiti lepäilee myös meidän sohvalla. Juuri syötin jäätelöä kahdelle koiruudelle eli kaikki keinot ovat sallittuja nyt ja kiloista viis.

Onneksi Bambilla on kuitenkin noin lyhyt turkki, meillä kaikki on toisin niin Dinan kuin Olgan kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Taalla myös eilen ja tanaan aivan kamalan kuuma, ja sita lisaa viela paalle 90 kostusprosentti... Ei kivaa, ei! Elukat makoilevat eteisen kaakelilattialla, raukat :(

Tuula kirjoitti...

Taalla ei ole helle. Mutta tanaan onneksi paistaa aurinko :).

Bambi raukka. Onneksi silla on vaan ihan tuollainen lyhytkarvainen turkki paalla.

Yaelian kirjoitti...

Leena;Täällä on tosi korkea kosteus,mikä lisää tuota kuumuutta,ja kuumuus muutenkin tuntuu täällä enemmän kuin Suomessa,vaikka siellä oliskin kuumaa.Olgakin varmaankin on poikki kuumuudesta,kun on vielä pitkäturkkinen;Bambin turkki on onneksi lyhyt, mutta kesällä lähtee siitäkin reilusti karvoja.

Karoliina;Sympatiat! Täälläkin just tuo kosteus on niin kamalaa! Just vein koiran ulos,enkä siellä pystynyt olemaan 5 minuuuttia kauemmin...

Tuula;Nyt tekisin vaihtokaupat kanssasi,ilman suhteen;D
Varmaankin olisi vaikeampaa jos on pidempi turkki.

Susa kirjoitti...

Voi Bambia, reppanalla on kuuma. Suloinen! :)

Johanna kirjoitti...

No kyllä teilläkin on kuuma! Oma "lämpöennätykseni" taitaa olla sieltä Israelista, Jerikosta. Mittari näytti piirun pari alle 50 C. Voi tuota Bambia! Kyllä varmaan on tukala olo!

Sateenkaari kirjoitti...

Kuumaa on taallakin,mutta eilen katsoin uutisia İstanbulista(vilkutus Karoliina),etta siella oli mitattu varjossa reilu +50.Ja saaprofeetat ennustavat,etta kuumat jatkuvat marraskuulle.Meilla Antalyass jaa nyt kuitenkin alle +40:en.Eilen merelta tuuli kovaa,enka kayttanyt ilmastointia koko paivana,ja siivosinkin.Tanaan on taas kuumempi.
Voi elainraukkoja turkkinsa kanssa.

Yaelian kirjoitti...

Johanna;Tosi kuumaa ja tuo kosteus se pahin asia onkin.Muualla täällä onkin kuumempaa kuten Eilatissa. Bambi-parka tosiaankin on ihan väsähtänyt ilman vuoksi.

Sateenkaari:Täälläkin jollain alueilla on tänään lähes 50 astetta ja joku turisti viety sairaalaan kuivumisen vuoksi. Huh,jos kuumuus täälläkin jatkuu noin pitkälle,kamalaa! Viime vuonna kun ei talveakaan oikein ollut. Eilen täälläkin oli vähemmän kosteutta ja tuuli jonkunverran,tänään tosi tukalaa...

Yaelian kirjoitti...

Susa;Joo paralla on tosi kuumat olot...

hanne kirjoitti...

On niin väsyttävää tämä painostava, hiostava lämpö..
Ei oikein viitsis tehdä mitään..
Pakotan itseni nyt kävelemään pururadalle paljain jaloin, jospa se hieman piristäin..

anumorchy kirjoitti...

Mina en ole nenaani ulos pistanyt tanaan. Aamulla mies kysyi, haluaisinko lahtea torille Tiraan. Sanoin etta en TODELLAKAAN.
Yolla istuskelin parvekkeella, ja oli ihan mukavaa.

kyllimarjaana kirjoitti...

Tosiaankin HUH . Ja Bambilla on tuo turkkikin . - Toisaalta , minä suorastaan kieriskelen tyytyväisyydestä , olihan meillä kaksi vuotta yhteen menoon pilvistä .

Yaelian kirjoitti...

Hanne;Totta puhut, ja täällä tuntuu vielä enemmän tuo kuumuus ja kosteus.Paljain jaloin kävelen sisällä,mutta ulkona pelkään nauloja ja sen sellaisia.Mutta pururadalla hyvä idea kävellä paljain jaloin:-)

Anu;Ihan viisaasti teit. Mulla toimii tuo ilmastointi olohuoneen puolella,mutta ei tule tänne missä tietokone tai makkari.Ja muutenkin pidän sitä päällä vaan kun on oikein sietämätöntä,kun on vanha malli ja kamala energiasyöppö.Mutta tuuletin vieressä koko ajan...

KylliMarjaana;Luulen ,että jos asuisin Suomessa ,olisi kuumuuteen ihan tyytyväinen,kun tietäisin,että kuitenkin on kylmä talvi edessä

Nurkkalintu kirjoitti...

No onpa siellä nyt lämmintä! Hyvällä syyllä saa vain olla ja löhötä Bambin tyylillä.

Meilläpäin mittari näyttää tällä hetkellä samaa lukemaa sisällä ja ulkona: +28 C.
Kisu on taljana lattialla :)

-S- kirjoitti...

Meillàkin on ihan superkuuma tànàn (+35). Olemmekin sisàllà viilettymàssà +24!

Yaelian kirjoitti...

Nurkkalintu:No on teilläkin kuumaa,sekä sisällä että ulkona...Kisulla varmaan viileämpi siellä lattialla;ajattelen nyt poikani kisuja,varmaan niilläkin on tukalat olot.

-S-;Ai teilläkin noin kuuma! Parempi on olla silloin sisätiloissa:-)

Unelma kirjoitti...

Saatko sinä jotenkin viilennettyä Bambia? Kylmiä pyyhkeitä esim. ?
Minä pääsin tänäänkin uimaan, kun lapsenlapsi tuli tyttöystävänsä kanssa käymään. Heidän Sulo-koiransa ui innoissaan.

arleena kirjoitti...

Täällä ukkosti tänään ja nyt onkin ihanan raikasta +21-astetta. Se olisi sopivaa.
Bambi ressukka , onneksi sisällä on hieman helpompaa, ei ainakaan aurinko porota suoraa. Ja nestettä koira varmaan juo hieman enemmän kuin tavallisesti.

Yaelian kirjoitti...

Unelma;näinkin sen kivan postauksesi,ja ihanaa,että Sulo pääsi uimaan:-)Panin ilmastoinnin joksikin tunniksi päälle,miin oli parempi olo.

Arleena;Ah,tuollainen ilma sopisi mulle juuri nyt!Raikasta ja viileää ilmaa.Huomiseksi luvattu pientä helpotusta.Tänään on ollut normaalia elokuun ilmojakin tukalammat olot.

MaaMaa kirjoitti...

Huh erityisesti tuo sisälämpötila kuulostaa kamalalta! Sitä lötkistyy pelkästä ajatuksesta ;)
Mun lempiruoka helteellä on sushi: kylmää ja kevyttä. Nam! ... mutta ei sushia, niinkuin hellettäkään ikuisuuksia siedä! ;)

Toivottavasti teillä viilenis jo, että Bambikin jaksaa koirailla :)

Yaelian kirjoitti...

MaaMaa;eilen oli kamalan kuumaa,myös normaaliin elokuun ilmaan verrattuna.Joissain paikoissa oli melkein 50 astetta,varjossa! Tänään on jo "normaalimpi" ilma,yli 30 astetta kuitenkin,mutta tuntuu helpommalta kuin eilen.Bambikin vähän virkeämpi sitten tänään;-)

sarapirat kirjoitti...

undrar hur den här veckan blir? oroar mig redan för att åka ner igen! phu, pust, stånk och stön! :)

Yaelian kirjoitti...

Sara;Litet bättre än förra veckan,då det var otroligt obekvämt tack vara fuktigheten+hettan.

Hannah kirjoitti...

Awwww, now that's a familiar pose! I swear, our dogs must have been separated at birth or something... Not only do they look alike, but they seem to have similar mannerisms. Too funny!

Yaelian kirjoitti...

Hannah;separated at birth;D Bambi is of mixed race,mostly mini pincher but maybe there is a drop of basenji somewhere.But he barks....

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Huhhuh! Kosteus+ kuuma on pahinta, silloin on niin tukalaa.

Yaelian kirjoitti...

Tuure:niin onkin,huh!