tiistai 14. syyskuuta 2010

Löytöjä

Viime viikolla pysähdyin torin kulmalla olevan kojun kohdalle.Paljon värikkäitä mekkoja. Ostinkin yhden ja sitten toisenkin.
100% silkkiä luki hameiden etiketissä.Enpä tiedä,eikös silkin pitäisi kunnolla rypistyä kun sitä rutistaa....Joka tapauksessa jostain huivikankaista nämä on tehty,ja niissä on 2 erilaista kerrosta.Kivasti liehuva hame,joka voi olla sekä olkaimeton mekko että hame. Ja oli uskomattoman halpa:vain 4 euroa! Toinen hame/mekko oli vihreäsävyinen,ja hieman kirjavampi kuin tämä
Kuljin kojun ohi taas tänään. Katselin mekkoja mutten kuitenkaan ostanut lisää. Kojunpitäjä syöttelee kissoja,joista kuvassa yksi.Hyvin syötetyn näköinen onkin.
IKEAn uusi luettelo tuli viime viikolla.Kävin uudemmassa Ikeassa sunnuntaina,ja kun bussi ohitti valtavan elokuvateatteri/kauppakeskusryhmittymän,ehdin ottaa kuvia näistä.Jännän näköisiä otuksia elokuvateatterin ulkopuolella. Ikeaan oli tullut kukkaruukkuja,joissa vesisäiliö! Vihdoinkin! Minulla  oli tosi monta Orthexin säiliöruukkua Suomessa,mutta annoin kaikki paitsi 3 pientä pois,ja jälkeenpäin harmitti,sillä täällä ei sellaisia löytynyt.Mutta nyt löytyy Ikeasta:-)

27 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Tuo olkaimeton mekko kuulostaa kivalta. Kauniita värejä, sopis mullekin.

Ikea on ihan must!

Minä olen heittänyt kaikki Orthexin altakastelevat pois, kun minusta ne ovat niin rumia. Niitä on ollut jo kymmeniä vuosia, tiesi Reima, jonka secialiteetti ja lähtö on muoviala. Ei tiedä, koska väsyn näihin raskaisiin ja siirryn takaisin muoviin;-) Äidilläni vain niitä Orthexin ruukkuja.

mizyéna kirjoitti...

Mä olen niin kade IKEAsta. Tahtoo, tahtoo!! :)

Yaelian kirjoitti...

Leena:tuo ostamani oli vähän rauhallisemman värinen;ne muut olivat paljon värikkäämpiä.Ihanat liehuvat,epäsymmetriset helmat tuossa.Aioin käyttää sitä hameena,en mekkona.
Mulla oli niitä Orthexin ruukkuja,joissa ne putkivesisäiliöt.Eiväthän ne kauniita ole,mutta niin käteviä,kun voi laittaa niihin vettä pidemmäksi aikaa ja sitten siinä on se säännöstely.Nyt onneksi IKEAsta löytyi samantapaisia.

Mizyena:Tänä vuonna tuli IKEA mulle lähemmäksi,kun avattiin toinen IKEA.Toivottavasti teillekin jossain vaiheessa.

hoover kirjoitti...

Nämä sun valokuvat ja kertomus saa tuntemaan, että olisi itse paikan päällä. Olen kulkenut kanssasi monta taivalta :)

Sirokko kirjoitti...

Jurassic Park on karannut elokuvateatterista..
Joo siis, mäkän en ala, meillä päinkään ei ole Ikeaa.. vaikka piti ja piti. Kohta alan toivoa että se tulisi edes Tunisian puolelle. Juuri nyt olis tarvetta kevyille kaapeille ja pöydille.

Allu kirjoitti...

Olipa edullisia, ei tartte paljon miettiä ostaako.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

noissa kelpaa

lumiomena kirjoitti...

Oli ihana katsoa tuon ylimmän kuvan värirunsautta. Tuolla hinnalla kun mekon saa, tulisi ainakin minulle vaikeus valita ja sortuisin ostamaan hurjat määrät mekkoja :)

Ikea on oikea ihmekauppa. Silloin kun mieheni oli töissä Bolognassa ja kaipasimme suomalaista ruokaa, kävimme (kerran!) sikäläisessä Ikeassa ostamassa näkkileipää. Se maistui niin hyvälle vaalean italialaisen leivän jälkeen. Oikeasti Ikeassa on aika paljon kekseliäitä juttuja ja hauskaa muotoilua. Meillä lastenhuoneet on aika lailla Ikea-kalustettuja.

BLOGitse kirjoitti...

Ikeassa kaynnista onkin aikaa...varmaan muutama vuosi...
Ei ole mekot hinnalla pilattu...

Yaelian kirjoitti...

Hoover:kiva kun olet täällä kulkenut ja toivottavasti jatkossakin:-)

Sirokko;niinpä,Jurassic park tosiaankin tuonne tuotu;D Harmi kun teilläkään ei ole Ikeaa,saisi olla.

Allu;oli niin halpoja,että meinasin ostaa lisää,mutta en kuitenkaan,koska 2 riittää ihan hyvin.

Hannele;D

Lumiomena:Nuo olivat ällistyttävän halvat;ei täällä ihan nyt noin halvalla yleensä tuollaisia mekkoja saa.IKEA on kyllä ihana paikka,näin täällä kaukana kuin palanen pohjolaa.Ja sitten siellä on ne puolukkahillot ja Dajmia ja,,,,Lastenjutut siellä ovat aivan ihanat! Tällä viime käynnilläni ihailin siellä pehmoleluja.

BLOGitse:Olen kyllä iloinen,että tänne lähemmäksi tuli IKEA,toinen oli aika kaukana,näin autottomalle.
Mekot oli tosiaankin ällistyttävän halpoja ja kivan mallisia.

arleena kirjoitti...

Edullisia silkkihameita. Kevyitä varmaan siellä lämmössä käyttää. Materiaalin puolesta sopivat juhlaankin. Eikä hinta päätä huimaa. Täällä ei saisi silkkiä tuolla hinnalla kuin parikymmentä senttiä.

Ikeassa pitääkin taas pistäytyä katselemassa.

Heljä kirjoitti...

Kesän kuumilla reissuillani huomasin, että tuollainen "tuplahelmainen" hame on loistava keksintä. Ihania liehuhelmoja.
Täytyykin ensi kerralla Ikeassa tutkia, että josko täkäläisessäkin noita altakasteluruukkuja.

Yaelian kirjoitti...

Arleena;kevyt tosiaankin,mahtuu hyvin matkalaukkuunkin sitten joskus kun ei paina melkein mitään.Tämä oli kyllä täkäläisittäinkin pöyristyttävän halpa.Teki mieli ihan sen vuoksi ostaa lisää,mutta hillitsin itseäni..

Heljä;tosi mukavalta tuntuukin päällä,ja pidän siitä,että on nuo kaksi kerrosta ja kivasti liehuvat nuo hameen helmat.Kyllä varmaan teidänkin Ikeasta noita ruukkuja löytyy.Ostin pienemmän,mutta täytyy tehdä uusi reissu,jotta aasinkorvani pääsee parempaan ja isompaan ruukkuun...

-S- kirjoitti...

Oi kuinka kaunis hame tai varsinkin jos sen laittaa mekoksi ja jos tuo kumilanka ylettyy koko rinta-alueelle. Ja vitsi miten edullinenkin. Màki haluisin tehà tollasia lòytòjà :D

Yaelian kirjoitti...

-S-;ylettyy se kumilankaosa koko rinta-alueelle.Ehkä sitten kun olen laihtunut voin käyttää sitä myös niin...;D Tekisi mieli melkein ostaa pari lisää kun olivat noin edullisia.

Johanna kirjoitti...

Meilla on lahimpaan Ikeaan liikaa matkaa! Ja kohtalon ivaa on, etta toisessa suunnassa olevaan Ikeaan on sama matka. Plaah. Kaymme kerran pari vuodessa lihapullan hankintamatkalla.

Muuten vesitiivis tapa testata ovatko tuotteet silkkia on ottaa kankaasta langanpatka ja polttaa sita. Jos palaa kuten hius, niin silkkia on. Ja muovihan palaa sitten kuten muovi palaa. Mutta varit ovat kauniit ja hinta oiva!

Rita kirjoitti...

Huisit dinosaurukset!

Värilliset ja kullanhohtoiset helmat hulmahtelevat:) Kauniita ovat.

Lissu kirjoitti...

Tuon hintainen silkkimekko saisi minun kysymààn miljoona kysymystà silkin aitoudesta. Mutta mitàs sillà vàlià, jos mekko on mukava ja nàtti. Ikea on Ikea on Ikea. Onneksi saapasmaassa yksi niistà on làhempànà kuin tààlà Suomessa. Suomessa olen joutunut luopumaan kaikista ympàrivuotisista huonekasveista kasteluongelmien vuoksi. Onneksi kesàisin voi sitten kasvattaa yhtà sun toista yksikesàistà. Saapasmaassa kasteluhommat on hoidossa.

Yaelian kirjoitti...

Johanna:Harmi kun teillä on niin pitkä matka Ikeaan...Minulta lyheni matka kun avattiin toinen Ikea täällä:-)Mutta lihapullien vuoksi kannattaakin tehdä reissu kerran vuodessa;D Kiitos vinkistä,mutta enpä taida uskaltaa sitä kokeilla;D Hinta tosiaankin oli hyvä ja hienot hulmuavat ovat helmat!

Rita:Aika hurjalta näyttää kun noitten dinojen ohi menee;D Kuva ehkä hieman liioittelee,tuli se kiilto enemmän esille kuin se itseasiassa on luonnossa.mutta kivoja mekkoja sain halvalla.

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Ikea loytyy meiltakin ja melkein viikottain tulee jotain sielta haettua...

Yaelian kirjoitti...

Lissu;niinpä,sitä minäkin ajattelin,että onkohan tosiaankin silkkiä, mutten viitsi sitä ainakaan Johannan ohjeen mukaan kokeilla.Mutta mekko on ihan kiva! Olen kyllä tyytyväinen ,että Ikea on suht koht lähellä minua.Nuo säiliöruukut ovat hyviä,jos menee lyhyemmiksi ajoiksi pois,mutta jos on kauan muualla,kuten sinä,niin sitten nekään eivät auta.

Kuwaitin Kaunotar:onneksi on Ikeoita:-)

Inkivääri kirjoitti...

Ai kuinka ihanoita mekkoja! Ikeassa on minulla vielä käymättä, mutta eiköhän se tässä pikapuoliin korjaannu, kun Tampereellekin avattiin:)

Phivos Nicolaides kirjoitti...

Beautiful pictures. Terveisin

Yaelian kirjoitti...

Inkivääri:kiva kun teidänkin suunnalle tuli Ikea,kannattaa käydä siellä.Ja mekot oli ihania ,ja niin halpoja!

Phivos:kiitos ja terveisiä sinullekin!

Susanne kirjoitti...

Ihania mekkoja! Ihanan värisiä ja mallisia! Ja todella edullisiakin ovat!
Hurjan näköisiä otuksia elokuvateatterin edessä:)

Elämänkulkija kirjoitti...

Hauska tuo dinosauruspuisto. Ja kissa on suloisen näköinen, vaikkakin vähän epäluuloiset silmät pikkuisella.

Yaelian kirjoitti...

Susanne:aika ihania tosiaankin,ja vielä hintansakin puolesta. Noita dinoja olisi kiva mennä tutkimaan vähän lähempääkin-

Elämänkulkija;aika kivasti tosiaankin laitettu nuo otukset elokuvateatterin eteen. Ja kisu ei kai ollut tottunut kameraan...