perjantai 22. lokakuuta 2010

Miten voikaan olla näin kuumaa lokakuussa!

En muista että täällä koskaan olisi ollut  näin inhoittavan lämmintä tähän aikaan vuodesta! Olen jo täysin kyllästynyt ja tuskin jaksoin koko päivänä nousta tuosta kuvassa näkyvästä sohvasta ylös...no kävin kuitenkin ystävän ja Bambin kanssa kahvilassa kahvilla.

Tällaisia asteita näkyi lämpömittarissa aamulla.Noiden asteiden lisäksi tänään on ollut myös kosteaa ,joka tekee ilmasta vieläkin lämpimämmän tuntoisen.Te siellä kylmässä,lähettäkää hieman viileämpää ilmaa,sillä en jaksa enään tätä lämpöä...Kai tämä on sitä ilmaston kuumenemista....

Mukavaa viikonloppua!

43 kommenttia:

  1. Meilla oli tanaan paivalla +26 astetta,mutta onneksi ei ole kovin kosteaa,ja merituuli puhaltelee.Yöt ovat kivan viileita.
    Normaalia lampimampaa se on ollut.
    İhanaa viikonloppua ,ystavani.

    VastaaPoista
  2. Kivan lämmin! Sen sijaan Helsingissä tuli tänään lunta. Ei sentään jäänyt maahan.

    VastaaPoista
  3. Tanaan oli Jerusalemissa vahan viileampaa ja paikoin pilvista.
    Minakin olen tosi kyllastynyt tahan kuumuuteen.
    Tulis jo ne ilmat,etta sais vetaa pitkahihaista paalle...

    VastaaPoista
  4. Sateenkaari:siis teilläkin noin lämmintä! Illat ovat täälläkin vähän viileämpiä jo,mutta viime päivinä nekin ovat olleet liian lämpimiä...Kiitos,sinulle samoin:.)

    Isthella;kivan lämmintä,ellei olisi kestänyt näin kauan....kyllästyttää jo...Ensilumi,,,olisi nyt juuri kiva nähdä sellaista!

    Lisay;täällä oli pilvistä,mutta erittäin kosteaa.Ja lämmintä.Minäkin haluaisin jo talvivaatteita laittaa päälle....

    VastaaPoista
  5. Voimia sinne helteeseen. :-)
    Suomen etelärannikolla on ollut lämpötila aika lähellä nollaa, ja talvikamppeiden haaliminen olisi taas edessä. Petra

    VastaaPoista
  6. Huh, kyllä sitä helteitä sietää ja niistä nauttii, mutta KESÄLLÄ kun on niiden aika! Syksyllä ja talvella kuuluisi olla sitä viileää, joten ymmärrän hyvin että alkaa jo ottamaan pattiin ainainen kuumuus siellä!
    Puhaltelen hullunlailla viileitä tuulia täältä sinnepäin!
    Pariisissa tänään +13 ja aurinkoista :)

    VastaaPoista
  7. Meilläkin taisi olla +13C, aika lailla aina sama kuin Pariisissa. Huvitti, kun luin ton otsikon ja jotenkin muistin olevani jonkun Suomessa asuvan blogissa ja ihmettelin, miten siellä on niin kuumaa. Kiva sun sohvanurkkaus, kyllä siinä viihtyy.

    VastaaPoista
  8. Viihtyisä huone sinulla ja Bambilla, vaikka siellä kuuma onkin.

    Oikein paljon jaksamista sinne kuumuuteen. Toivotaan, että hellittää pian.

    VastaaPoista
  9. Ymmärrän! Meillä oli muutama päivä tosi viileää, myrskysi ja satoi, toivo heräsi.. sitten se loppui ja lämpö kapusi takas noihin samoihin lukemiin, argh!
    Bambilla on hyvä paikka katsella ulos (luulin sitä ensin patsaaksi).

    VastaaPoista
  10. Tänne saa lähettää sitä lämpöä, meillä enää muutama aste.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  11. Voi Sinua! Tiedän tunteen. Meillä on tänään sellainen mukava reilu 20 C astetta. Nyt on kuitenkin käynyt niin hassusti, että olen ilmastoon sopeutunut ja mua palelee koko ajan! Nytkin on päällä pitkät housut, pitkähihainen t-paita ja tukeva neuletakki, karvaturritossut jaloissa. Join ison kupin kuumaa kahvia ja silti viluttaa. Lapset katsoivat pitkään ja totesivat, että eikös sun äiti pitäis olla tottunut tällaisiin ilmoihin. "Talvi" ihan hirvittää.

    Peukut on pystyssä, että Sinullakin kohta viilenee.

    VastaaPoista
  12. Voi ei...taalla on jo paljon viileampaa.
    Paivalla saattaa nousta +26 mutta aamuisin mittarissa on about +19. Nyt on viela +23.
    Minulla on jo pitkahihainen ja-lahkeiset paalla.
    Koita parjailla!

    VastaaPoista
  13. Ihanan lämmintä!! terkut kylmältä Kukkulalta:)

    VastaaPoista
  14. Petra:kiitos:-) Aika kylmää teillä jo alkaa ollakin..

    MaaMaa;kesällä tosiaankin nauttii mutta sitten kun kestävät näin kauan niin ei siitä enään nauti lainkaan,päinvastoin...Kiitoksia viileiden säiden puhalteluista;D Ja +13 kuulostaa ihanalta...

    Allu:Tuo teidän lämpötila sopisi nyt just hyvin.Hieman helpotti nyt illalla ja huomennakin,sanoi säätyttö.Tuo sohva on IKEAn Ektorp,siinä on mukava istuskella...

    Sooloilija:Kiitos,tuossa viihdyn vaikka tässä toisessa huoneessa missä tietokone vieläkin enemmän;D Hieman hellittää,ensi keskiviikkoon asti (seuraava kuuma säärintama tulossa silloin..)

    Sirokko:Täälläkin oli jo ihan suht koht mukavat säät kunnes tuo kuumuus tuli.Teillekin kestämisiä tuon lämmön kanssa!Bambi näkeekin tuosta suoraan puistoon:-)

    Arleena:kiitos,tehdäänkin vaihtokaupat;sinulle lämpoö ja minulle viileämpää;D Hyvää viikonloppua sinnekin..

    Johanna;kiitos tsempeistä!Pikkuisen nyt helpottaa ,lämpötila laski tuonne 25 asteen kohdalle.Itse asiassa minäkin palelen täällä talvella,kun sisälämpötila voi mennä aika alas,mutta mieluummin se kuin jatkuva kuumuus.

    BLOGitse:Kiitos toivotuksista.Kyllä varmaan piakkoin laskee.Täällä alkoi jo näkyä merkkejä siihen suuntaan,kunnes tuli tuo pitkä lämpöaalto.Nyt illalla on 25 astetta mikä on parempi kuin eilen ja toissayönä,mutta vieläkin liian lämmintä.

    VastaaPoista
  15. Laitatutuin tänään autooni talvirenkaat..odotettavissa talvea =)
    En minäkään kestäisi koko ajan yli 20 tai jopa yli..
    Tämä ihana viileys, raikkaus, kylmyys piristää...
    Ihanaa viikonloppua sulle kuitenkin, säästä huolimatta..

    VastaaPoista
  16. Hanne;Ihan talvelta jo melkein kuulostaa kun talvirenkaat laitetaan jo autoihin.Toivottavasti marraskuu täällä tuo viileämmät ilmat tullessaan.Kiitos,sinulle samoin ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Puhaltelen ja lähettelen täältä länsituulta minkä pystyn. On ollut niin tuulista, että kaikki ulkona otetut valokuvatkin näyttävät tärähtäneiltä (siis syyhän ei toki kuvaajassa ;O))) - tällä kertaa)
    Sovitaan, että tuulen mukana ei kuitenkaan tule noita Suomen lumisateita...
    Iloa viikonloppuun - vietä se sohvalla jos siinä paras!

    VastaaPoista
  18. Minä puhallan täältä Keski-Suomesta viileää sinne:) Meillä on neljä astetta pakkasta ja lunta pyryttää. Koko luonto on valkoisen lumivaipan peitossa. Aikamoinen lumimyräkkä täällä on. Voin puhaltaa tuota luntakin sinne, vai haluatko vaan viileämpää ilmaa:)

    VastaaPoista
  19. Heljä;kiitos puhalletuista tuulista,vielä eivät ole tänne suuntaan ehtineet.Illalla pikkuisen helpotti,oli 25 astetta mutta nyt taas aika lämmintä.Kova tuulikaan ei ole hyvä juttu,joten toivottavasti laantuu se tuuli.Ihanaa viikonloppua sinullekin!

    Susanne:Teillä onkin jo ihan talvista sitten.Lumet eivät taida tänne asti tulla,vaikka kuinka puhaltaisi;D

    VastaaPoista
  20. Finnkinja:Ehkä toisissa olosuhteissa tuo lämpö olisi ihanaa,mutta kun se jatkuu näin pitkään...lämpimät terkut kukkulalle!

    VastaaPoista
  21. Jospa voisikin vähän tasoitella lämpöeroja. Sieltä vähän tänne ja täältä sinne.
    Ihanan rauhallinen näkymä olohuoneestasi.

    VastaaPoista
  22. väntar på regnet och hösten...
    det är bara för varmt.
    är dina gener också inställda på kyla och mys, tända ljus, långkalsonger, varm choklad o dyl?

    VastaaPoista
  23. Unelma;Se olisikin mukava vaihtokauppa;D Ikkunasta näkyy puisto,mikä on mukava näky:-)

    Tuure;kiitos,jäänkin sitä odottelemaan;D

    Sara:jag också! Alldeles för varmt just nu.Jo,har också såna inställa gener;D Har massor med doftljus(från IKEA)i väntan på kyligare väder..

    VastaaPoista
  24. Jos suinkin jaksat, niin lähetä 10 astetta lämpöä tänne lumen keskelle!
    En halua vielä pukeutua talvitamineisiin!

    Hyvää viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  25. Meilläkin vielä aika lämmintä.Välillä on sadekuuroja ja kauhulla odotan talven kylmyyttä(sisällä).Ihanaa viikonloppua!



    Nuheila

    VastaaPoista
  26. Nurkkalintu:Mielelläni tekisin niin ja ottaisin vähän kylmää takaisin;D
    Samoin sinulle hyvää viikonloppua!

    Nuheila:täälläkin on tosi kylmää sisällä talvisin.Mutta nyt odotan sitä jopa innolla...Olen niin kyllästynyt kuumuuteen.
    Kiitos,sinullekin mukavaa viikonloppua!

    Anu:ihan vaan pikkuisen parempi....

    VastaaPoista
  27. niin, sopiva kait parasta,
    viileetä viikonloppua.

    VastaaPoista
  28. Hannele:vielä ei ole sopivan viileetä,,,,

    VastaaPoista
  29. Onpa siellä kuuma, huhhuh. Tule pois sieltä ;)

    VastaaPoista
  30. Krisu:Välillä tekeekin mieli tulla kylmempään ilmaan...Nyt onneksi vähän viileni,toistaiseksi.Ensi viikon keskiviikkona taas luvattu kamala hellepäivä ,yli 30 astetta.

    VastaaPoista
  31. Ihan hyvä lämpötila. Oltiin eka kertaa elämässä risteilyllä. Välimerellä. Marseille-Savona-Napoli-Palermo-Tunis-Palma de Mallorca. Lähtö ja paluu Barcelonassa. Jäi Palermo ja Tunis katsomatta, 35 astetta kuumaa, varjossa, jota ei ollut. Hytissä oli parveke, siitä näkyi hieman kameleja.. Haluaisin talveksi pois pois, viime talvi oli niin pitkä ja luminen.

    VastaaPoista
  32. Merike:kiva kun kävit täällä. 35 astetta varjossa on kyllä sietämätöntä! Nyt hieman viileni ja ei tarvitse ainakaan yöllä kuumasta hikoilla..Toivottavasti tuleva talvi ei ole yhtä pitkä kuin edellinen,vaikka olen kuullut,että talvesta odotetaan erittäin kylmää.

    Lepis:Sopis!

    VastaaPoista
  33. Ihana koti sulla. Varsinkin toi NY skyline. :-)

    VastaaPoista
  34. Kylla muistan edelleen kuumat ilmat siella, vaikka aikaa on jo kulunut... Voisin pistaa taalta kymmenen astetta kylmaa teille ;).

    Mukavasti Bambi kuikuilee ulos tuossa kuvassa. Kylla se on siro ja kaunis. Meidan koirat ovat vahan paksuja nyt, kun ne taytyy olla metsastyskunnossa nain syksylla. Jaksavat pakkasessakin juosta janiksen perassa. Vaikka eihan meilla metsasteta, treenataan vaan koiria, saa janiskin siina juosta ;).

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  35. Helena;kiitos,tykkäsin tosin enemmän entisestä mutta yritän tehdä tästäkin jotenkuten kivan.Tuo taulu,jota tarkoitat,on puinen,ja sen teki joku isäni kaveri vuosia sitten.Mutten ole varma että se esittää Nykkiä,mutta toisaalta en tiedä mikä siinä on toiminut innokkeena.

    Tuula:silloin kun sinä täällä asuit niin talvet olivat vielä kylmempiä ja kesät lyhyempiä,nyt tuntuu että kesä vaan jatkuu ja jatkuu.Bambi on tosiaankin tosi siro pieni hauveli,mutta eihän sen tarvitsekaan tehdä kovasti töitä kuten teidän hauveleiden...
    Mukavaa sunnuntain jatkoa sinnekin.

    VastaaPoista
  36. Jael, nyt tiedät, mitä tuskaa Suomen suvi oli muulle. Se keltainen s....na nousi joka aamu kuin kuoleman merkiksi, ei sadetta olenkaan, puutarha kärsi, ja mittari näytti viikkoja +30 ja pahimmillaan +37. Yötkin yhtä kuumia. Päivät vietin kouruuden kanssa kellarissa. Olipa suvi!

    Mutta kyllä minä valitinkin;-)

    Toivotaan, että saatte viileämpää ja myös sadetta. Bambi aina yhtä hurmaava♥

    VastaaPoista
  37. Onpa houkutteleva sohva! Kostea kuumuus on kieltämättä nihkeää, mutta ottaisin ehkä kumminkin sen, kun tämä palelun :D

    VastaaPoista
  38. Leena;liika on aina liikaa,auringonkin suhteen.Viime suvi oli kyllä puh liian kuuma Suomessa (ja täällä vielä kuumempi..)Nyt marraskuun kolkuttaessa ovelle pitäisi pian jo helpottaa.Bambi onkin aina ihana!


    Varjo:Tuo IKEAn Ektorp sohva onkin ihana! Kostea nihkeys on ehkä kamalin ilma minkä tiedän,vaikka ei paleleminenkaan ole kivaa.Täälläkin talvella sisällä on tosi kylmää mutta pidän siitä.

    VastaaPoista
  39. Vaihdetaan! Sinä voit tulla meille Bambin kanssa viikoksi. Ei takuulla ole liian kuuma! Minä otan kissan mukaan tulen sinne.
    Meilläkin on ihan mukava sohva ja jätän vielä torkkupeitonkin ja villasukat, että ei tule kylmä. Takkaan voit myös laitaa tulen tunnelmaa luomaan ja lämpöä antamaan.

    VastaaPoista
  40. Vihreätniityt:vielä pari päivää sitten olisin ilomielin ottanut ihanan houkuttelevan tarjouksesi vastaan:D Täällä olisi ollut kiva puisto heti talon takana ja lämmintä ja aurinkoa paljon.Nyt viileni hieman,huomiseksi on luvattu superkuumaa mutta vain yhdeksi päiväksi ja sitten pitäisi tulla vieläkin viileämpää,Ehkä saan otettua vihdoinkin peitonkin esiin,olen toukokuusta asti nukkunut vain lakanalla.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...