lauantai 13. marraskuuta 2010

Edelleenkin lämmintä ja koiraa seuraavia kissoja

Nuori poikakissa,joka aina seuraa Bambia ja minua ulkona.Aika kesy ja joskus tekisi mieli ottaa se kotiin,mutta se on jo niin ulkokissa,että se tuskin sopeutuisi sisäkissaksi.
Edelleenkin täällä on lämmintä:juuri äsken Bambia ulkoiluttaessa 26 astetta ja puolipilvistä. Päivisin asteet ovat olleet lähempänä 30 astetta ,ja öisin 20 asteen lähettyvillä. Katselin viime vuoden postauksiani samalta ajalta,ja vaikka silloinkin oli lämpimiä päiviä,niin ihan tällaista ei ollut.
Puistossa kasvavat aloe arborescens-kasvit näyttävät ihan nääntyneiltä sateen puutteesta.Lehdet ihan kuivia ja nihkeitä,eikä tippaakaan geeliä niiden sisällä. Puistossa on hyvät kastelusysteemit,mutta nämä ovat syrjässä,rappusten reunolla,eikä kastelu taida yltää näihin. Olivat niin komeita talvella kukkiessaan.
Tämä on toinen Bambia seuraavista kissoista.Sekä tämä että tuo ylempi selvästikin ovat kiinnostuneet Bambista eikä minusta,sillä jos menen yksin ulos,ei minua seurata....

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kuivaa täytyy olla, kun Aloekin on rupsahtanut. Eikös ne elä pitkiäkin aikoja itseensä varastoituneen veden turvin.

Kissat ovat erikoisia!

Yaelian kirjoitti...

Lepis.Niinpä,niin minäkin muistan että ne keräävät itseensä vettä. Mutta nyt onkin ollut epätavallisen kuivaa:-( Aika hassuja nuo kissat,haluavat leikkiä Bambin kanssa,luulevat varmaan sitäkin kissaksi.Ja Bambi nuuhkii niiden takapuolta...

Rita kirjoitti...

Meillä tänään sadetta, täältä saisi hyvää kasteluvettä. Palasin kävelylenkiltä tukka säkkäränä kun en heti viitsinyt avata sateenvarjoa :)

Hauskoja otuksia nuo koirat ja kissat.

Katselin aikaisemmin päivällä ikkunasta variksen ja oravan touhuja. Tappelulta vähän vaikutti.

Sooloilija kirjoitti...

Jännän 'villin' näköinen tuo ylimmän kuvan nuori kissaherra. Vähän kuin tiikeri tai joku muu villieläin, mutta pienoiskoossa.
Bambista tykkäävät kaikki, kissatkin!

Yaelian kirjoitti...

Rita;voi sitä sadetta niin tarvitsisimme...Jänniä katsella kyllä eläinten touhuja;D

Sooloilija:tuon kissan olen tänne kuvannut aiemminkin,se on tosi nätti kissa,ei ehkä tuossa kuvassa tule kovin selvästi esille.Se on ihan kesy,tulee perässä ja kerjää rapsutuksia. Jeps,Bambi on suosittu:-)

hanne kirjoitti...

Tuo kissa muistuttaa hieman Lötjöstäni...
Ihanaa viikonloppua!

Ciacy kirjoitti...

Tààllàkin on taas kamalien kaatosateiden jàlkeen aurinkoista..about +17 astetta eli ihan kiva. Mitàs Bambi tykkàà kissoista? Ei se ainakaan vihoittele, kun kissat uskaltavat làhestyà :D Mà pienenà luulin, ettà kissat ja koirat tekvàt yhdessà pentunta. Tytòistà tulee kissoja ja pojista tulee koiria, hih!

Sirokko kirjoitti...

Jännä, että kissat seuraavat koiraa, yleensähän se on päin vastoin ja ihan muussa mielessä. Meidän Tina ei voi sietää kissoja, kai johtuu siitä ettei ole koskaan lähemmin ollut kissojen kanssa tekemisissäkään.

anumorchy kirjoitti...

Ankeaa tama ilma. Jotenkin niin tahmean kosteaa ja utuista. Lakaisin parvekkeen, ja sieltakin tuli semmoista kummallista tahmeaa tummanharmaata likaa vaikka kuinka paljon.

Sateenkaari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sateenkaari kirjoitti...

Piti poistaa kommentti,jonka kirjoitin ,kun siihen tuli vahan suuret lampötilalukemat.En tarkistanut.
Meilla myös ollut tanaankin +27 astetta lamminta.Ja nytkin illalla on viela +23.Ollut pivista,joten ehkapa huomiseksi tulee sade.

Tuula kirjoitti...

Kylla tuo ylimmainen kissa on kaunis!

Meilla oli Israelissa kissa, joka ei pelannyt koiria. Asettui vaan poikittain karvansa poyhistaen koirien eteen. Ja koirat olivat aina ihan holmistyneita sen edessa, eivatka tehneet mitaan.

Kylla te jo saisitte saada sadetta!

Yaelian kirjoitti...

Hanne:oliskin kiva nähdä kuva Lötjösestäsi...

Ciacy:Bambi ei lainkaan vierasta kissoja eikä myöskään jahtaa niitä kuten koirat yleensä tekevät.,Hih,aika hassusti ajattelit silloin pienenä;D

Sirokko;minustakin aika jännää miten nämä kissat ihan selvästi hakeutuvat koiran seuraan.Ovat kai niihin niin tottuneita,kun täällä lähistöllä on paljon koiria (ja kissojakin..)

Sateenkaari:teillä onkin sitten aika lailla samanlainen ilma kuin meillä! Saisi kyllä olla jo viileämpää.Voi kun meillekin tulisi sade,mutta sellaista ei ole nyt vielä näkyvissä.

Anu:musta taas on ihan jees,että välillä on tuo aurinko pilvessä,siihen aurinkookin kyllästyy jo täällä kun sitä aina on.

Tuula:Tuo kissa on tosiaankin kaunis,kutsun sitä Pekaksi.Sillä on tosi nätin värinen turkki ja muutenkin kaunis kissa.Ne ovat ihan rentoutuneita koiran vieressa,eivät edes pöyhistele karvojaan.Jeps,sais jo tulla sadetta!

pikkujutut kirjoitti...

Tämä on niin tätä minun tuuriani..tiedän että valitan mutta mutta..tuon mukanani sateet, usko pois :).

BLOGitse kirjoitti...

Taallakin oli tanaan upea, lammin paiva. Oltiin rannalla kahvilla eika ollut edes hirvea ruuhka. Hyva niin!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Unelma kirjoitti...

Bambi on niin kiltin ja suloisen näköinen, että kisulitkaan eivät häntä pelkää.

Yaelian kirjoitti...

Pikkujutut;tiedän just miltä tuntuu,,,hali. Ja älä sitten unohda tuoda niitä sateita;D

BLOGitse;kuulosti hyvältä päivältä.Minä tosin edelleen odotan niitä kylmempiä säitä...Samoin sinulle viikonlopun jatkoja :-)

Unelma;Bambi tosiaankin on kiltin näköinen mutta jotkut kisulit sitä kuitenkin pelkää...

lumiomena kirjoitti...

Voi, miten siellä alkaa olla jo melkeinpä piinaavan pitkä lämmin jakso. Toivon teille vettä (ensisijaisesti) ja hieman viileämpää (ehkä niiden kaivattujen sateiden myötä).

Kuva Bambista ja kissasta toi hymyn huulille. Taitaa olla tutustuminen meneillään!

arleena kirjoitti...

Bambi on rauhallinen koira, kun ei pahemmin ärsyynny kissojen "ihailusta".
Täällä on tyypillistä muutamia +-asteita tai olisiko ollut lähempänä +10. Mittaria tulee harvoin vilkaistua

Yaelian kirjoitti...

Lumiomena:nyt ei kuitenkaan ole kiusallisen lämmintä vaan illalla on jopa ihan miellyttävää. Mutta silti haluaisin talvisempaa ja etenkin sateita. Bambi ja tuo kisu ovat jo vanhoja tuttuja;D

Arleena:Bambi onkin ihan rauhallinen kissojen suhteen,eikä edes niitä jahtaa,outo koira! Teillä ei sitten ihan kauhean kylmää olekaan vielä.

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, minä koirahullu, tunnistin kissan heti! Sinulla on siitä olemassa todella upea kuva, jossa kissan silmät ovat ylimaagiset ja hyvin vihreät. Melkein yhtä upea komistus kuin edesmennyt Even Ida-kissa.

Karmeaa nuo aloet, kun ne ovat vehmaina niin kauniita ja meheviä.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Jänniä kasveja teillä :)

Yaelian kirjoitti...

Tuure:niinpä,kunhan vain saisivat vettä!

Yaelian kirjoitti...

Leena;Tuo ei ole se sama kissa jolla vihreät silmät,mutta tuosta kissasta on toisaalla tosi ihana kuva.Se on niin nätti kisu mutta siitä on tullut roskisdyykkari.
Sais nyt tulla vettä kun jopa aloet ovat rupsahtaneet...