sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sunnuntaiklassikko 6.3.2011


John Legend on on yhdysvaltalainen R&B- laulaja,lauluntekijä,pianisti ja näyttelijä,joka on voittanut 9 Grammy-palkintoa.


Kuulin jossain tämän "Ordinary People"kappaleen,ja ihastuin.Laulu kertoo parisuhteen ongelmista... Legendillä on kauniin samettinen ääni..Laulun video on upea,ja sellainen,että kannattaa klikata se koko ruudun kokoiseksi.
Muut sunnuntain klassikot löytyvät täältä.
P.S. Voi olla että videota ei pysty näkemään suoraan tässä postauksessa,Klikkaamalla videota ohjautuu YouTuben -sivuille missä laulu ja video on.

11 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tama on minulle tuntemattomampi biisi, mutta Don't you worry about a thing on jo sitten tutumpi. Pidan siita kovasti, sen sanoma on kovin lohdullinen.

Kiva valinta sunnuntaiklassikoksi!

Yaelian kirjoitti...

Johanna:Niin,Legendhän on tehnyt cover-biisin Stevie Wonderin Don't you worry about a thing",mutta tämä kappale on taas hänen omansa.Pidän tästä paljon,

SusuPetal kirjoitti...

Video aiheutti ahdistusta, vieras kappale ja esittäjä.

Ioanna kirjoitti...

John Legend on mieletön, mutta jotenkin hän on unohtunut soittolistoiltani viime vuosina. Kiitos muistutuksesta. :)

Video on kyllä vaikuttavin musavideo, jonka olen nähnyt pitkään aikaan.

P.S. Löysin blogisi ihan vähän aikaa oman lukijan suosittelusta, ja vaikuttaa tosi kivalta ja kiinnostavalta. :)

Yaelian kirjoitti...

SusuPetal;voi harmi,että koit sen noin.Minusta se taas on mielettömän hyvin tehty video,vaikka siinä vähän vaikeaa asiaa käsitelläänkin.

Ioanna;John Legend on kyllä tosiaankin mieletön artisti.Ja samaa mieltä tuosta videosta,todellakin vaikuttava.Olen katsonut sen jo moneen kertaan. Ja kiitos,kiva että pidät blogistani:)

Viides rooli kirjoitti...

Kaunis biisi, vaikka sanoitus luotaakin ihmiselämän ja arjen aggressiivisempaa puolta. Videossa on käytetty tehokkaasti flyygelin massiivista muotoa, myös rajaus riiteleviin kasvoihin synnyttää voimakkaita tunteita. Yllätyin, kun mukaan pamahtivat jousisoittajat: se korosti sävelmän kauneutta, mutta oli täydellisessä ristiriidassa kuvassa taistelevien ihmisten kanssa.

Ordinary people. Ja Hirliin Preivi-blogissa soi Beautiful people. Kaikenlaista väkeä tänään liikkeellä. :)

Yaelian kirjoitti...

Viides Rooli;tuossa videossa on niin monta eri puolta ja kaikki toteutettu erittäin vaikuttavasti.Väkivaltaan viittaava kohtaus hätkähdyttää ja kuten mainitset,jousisoittajat lopussa tulevat myös yllättäen.Paljon ristiriitoja videolla,mutta kaunis laulu.

Anonyymi kirjoitti...

John Legend on hyvä. Hänet tuli ihan sattumalta linkattua yhteen aiempaan postaukseeni vähäsen mutkan kautta, linkitin silloin hänen ja Pinkin teemän cover-version 'Don't give Up' -kappaleesta.

Yaelian kirjoitti...

Uuvana:minustakin on hyvä artisti,kuuntelin melkein kaikki YouTubessa olevat kappaleet.

Sooloilija kirjoitti...

Hyvä, persoonallinen ääni, mutta ei ole ihan mun musiikkia eli levyllistä en ehkä kuuntelisi.

Äänessä on jotain Stevie Wonderia..

Yaelian kirjoitti...

Sooloilija:minä taas pidin hänestä,ja kuuntelin tuolla YouTubessa aika montakin kappaletta. Stevie Wonderin kappaleen hän onkin levyttänyt..