torstai 19. toukokuuta 2011

Sataman tapahtumia

Kävin tänään ystäväni E:n kanssa Tel Avivin satamassa,jossa oli Super-Pharm-ketjun (amerikkalaistyyppinen drugstore) järjestämä terveys-ja liikunta-aiheinen,kaikille avoin tapahtuma. 
Päiväsaikaan ei kauheasti ollut ihmisiä,mutta illalla tuolla varmaankin on täyttä. Oli maistiaisia,tuotenäytteitä ja sen sellaista.
Napatanssiin meren äärellä olisi voinut liittyä mukaan. Tuolla olisi ollut kaikenlaisia liikuntatapahtumia,mutta enemmän illalla.
Olin onnekas ja voitin tällaisen rantapallopelin. Tämä on erittäin suosittu peli täälläpäin rannoilla.
Menimme tapahtuman jälkeen viereiseen ruokahallin tapas-ravintolaan.jossa voi istua ja katsella keittiön touhuja.
Minä söin tällaisen munakoisoannoksen.Paahdettua munakoisoa ,tomaattirelishiä,basilikaa,vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä,alla pestokastiketta.Oli hyvää.Vähän samantapaista munakoisoruokaa tein täällä
E otti fenkolisalaattiannoksen,jossa fenkolin lisäksi erilaisia salaatinlehtiä,paahdettuja manteleita ja manchego-juustoa.

22 kommenttia:

  1. Ja nyt ei kun "matkottelemaan" Yaelian ;). Tuttu peli minullekin. Voi nuoruutta ja hulluutta. Mulla on kuvia, joissa olen aivan papu. Vietin aika paljon aikaa rannalla, kun asuimme pari sataa metsia rannasta. Nykyisin en ole ollenkaan auringonpalvoja.

    VastaaPoista
  2. Ihania kasvisruokia teillä, tuli oikein nälkä, mutta onneksi on munakoisokesäkurpitsatomaattivuoka uunissa. Harmi, etten ole lähempänä, muuten voisin tulla pelaan sun kanssa tota palloa, kun tänään juuri fysioterapiassa jouduin pelaamalla harjoitteleen ranteen kääntämistä.

    VastaaPoista
  3. Tuula:Ajattelinkin että sinä ehkä muistat matkot-pelin;D En minäkään ole lainkaan auringonpalvoja,joten matkot-peli kyllä menee jollekin lahjaksi;D Minäkin ennen asuin ihan rannan vieressä!

    VastaaPoista
  4. Allu:Oli tosi hyviä nuo annokset,ja oma uunissa oleva vuokasi kuulostaa myös herkulta:) Minä olen joskus nuorena pelannut tuo9ta peliä,enpä tiedä osaisinko enään.HYvä että ranne paranee,minulla on kuun lopussa fysioterapia,saa nähdä mitä sanovat.

    VastaaPoista
  5. Täytyykin kaivaa tuo sinun aikaisempi munakoisoreseptisi taas esille. Muistan sen maistuneen hyvältä.
    Olisi kivaa päästä johonkin tuollaiseen ruokatapahtumaan täälläkin.

    VastaaPoista
  6. Munakoisoannos on kuin herkkulinen leivos.

    (Olen tänään saanut ruokasokkeja: Hunaja on hirveä energiapommi eli turha yrittää makeuttaa sillä, jos yrittää välttää sokeria ja rucola, josta olen ollut kovin innostunut ja josta pidän, sisältää todella paljon nitriittiä, joka kertyy elimistöön...)

    VastaaPoista
  7. Unelma:Munakoisoannos tänään ja myös kuten tein aiemmin oli tosi hyvää..

    Leena:Hunaja ei olekaan yhtään kevyempi kuin sokeri,mutta kuitenkin parempi vaihtoehto,jos käytetään kuumentamatonta hunajaa.Luonnollinen makeuttaja mieluummin kuin käsitelty sokeri. Rucolasta pidän minäkin.Monet muutkin kasvikset sisältävät paljon nitriittiä:( Sen vuoksi pitäisikin suosia luomua..

    VastaaPoista
  8. Kesäkauteen valmistautuessa löysin meiltä 4 paria metkamailoja:). Vielä on hieman hakusassa lapsilla peli mutta tänä vuonna treenataan..

    Ihania ruoka-annoksia.

    VastaaPoista
  9. Vesi kielellä katselen ruoka-annostasi. Taps on muuten mukavaa syötävää!

    Olen joskus kokeillut napatanssia ja se ei ole ollenkaan niin helppoa kuin luulisi. Mun napa ei meinannut millään heilua :)

    VastaaPoista
  10. Onpa siellä teilläpäin paljon kaikenlaisia tapahtumia! Hienon paikankin olivat tuolle valinneet meren rannalta. Ihanan valoisaa...

    Onpa massiivinen munakoisoannos! Oli varmaan pääruoka...:-)

    VastaaPoista
  11. Kävin kurkkaamassa munakoiso-ohjettasi, näytti herkulliselta!
    Samoin tuo ravintolan annoskin.
    Tuota pallopeliä tuli pelattua, kun poika oli pieni.
    Mitenkähän enää onnistuis...
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Nam mitä ihania annoksia..:)
    Vatsatanssia olen minäkin harrastanut ja tykkäsin kovin.

    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  13. Mukava tapahtuma. Munakoisoruokaa pitää kurkistaa.

    VastaaPoista
  14. Pikkujutut:4 paria...sitten teidän pitääkin päästä beachille pelaamaan...Ja lapset oppivat nopeasti:)

    Johanna:Tuo annos oli tosi ihana,muutenkin tykkään munakoisosta paljon.Minäkin olen Suomessa kokeillut napatanssia;ystävä opetti sitä siellä eikä tosiaankaan ole niin helppoa miltä näyttää..

    Hippu:Paljon tapahtumia on aina Tel Avivissa,tuolla satamassakin jatkuvasti jotain.Tuo munakoisoannos muuten kuvassa näyttää paljon isommalta kuin se oikeasti oli;D

    Sirpa:Munakoiso on hyvää ja tosi monipuolinen kasvis:)Samoin en minäkään enään onnistuisi tuon pelin kanssa;D Rannalla en tykkää edes käydä kun yritän varoa aurinkoa.Tänäänkin kävellessä paloi niska vaikka varoin..

    Irmastiina:hyvää oli.Vatsatanssi on aika hyvää ja mukavaa liikuntaa:)Kiitos,samoin sinulle hyvää viikonloppua!

    Arleena:Mukava oli,illalla olisi ollut kivempi tuolla. Munakoisosta saa tehtyä herkkuja:)

    VastaaPoista
  15. Napatanssia ja rantapalloa, siinäpä kivaa huvia. Meillä pelataan samaa beach ballia. Seurasin linkkiäsi ja peli olikin vielä hauskempaa hebreaksi, matkoilla matkoillaan :D

    VastaaPoista
  16. Samanlaisilla välineillä viime syksynä yksi jos toinenkin pelasi Mallorcan rannalla. =)

    Ihmettelimme, miksi juuri rannalla upottavassa hiekassa, kun tasaisia alueitakin olisi olemassa, mutta kaipa se on yksi osa pelin viehätystä: hikoile, ähki ja juokse pallon perässä ja palkinnoksi pääsee sitten Välimereen uimaan... =)))))


    Munakoisoannos on ihana. Voisin tykätä. Jos joku muu ottaisi osan vuohenjuustosta... ;D

    VastaaPoista
  17. Fenkoli on yksi mun tämän hetkisistä suosikeista. Aina vain jaksan ihailla miten paljon teillä siellä järjestetään tapahtumia.

    Perjantai-iloa!

    VastaaPoista
  18. Sirokko:kivaa huvia tosiaankin. Matkoilla matkoillaan;D Joskus rannalla jopa vaikeaa kulkea kun on niin monta peliä kesken...

    Una:hauska peli,aion antaa tutuille lapsille koska tuskin itse tuota tulen käyttämään.Se se kai siinä onkin se juju,että hiekassa pelatessa kuluu enemmän energiaa;D ja meri ihan lähellä;D Munakoisoannos oli ihana,ja muutakin voi sen päälle laittaa juuston sijaan.

    Heljä:Ennen inhosin fenkolia mutta nykyään pidän siitä.Jos menisin kaikkiin täällä oleviin tapahtumiin niin en ehtisi mitään muuta;D Nytkin olisi ollut viikonloppuna tapahtuma,jolloin pääsee kurkistamaan tiettyihin koteihin ja taloihin ja paikkoihin,jonne ei muuten pääsisi.Mukavaa perjantaita sinullekin!

    VastaaPoista
  19. Hyödyllisia tuollaiset liikuntatapahtumat.Ja mukava niissa on kierrella ja katsella.
    Nayttaapa hyvalta tuo munakoisannos.
    Mukavaa viikonloppua,Yaelian.

    VastaaPoista
  20. Kylläpä siellä tapahtuu! Ihanat maisemat myös, wow.

    VastaaPoista
  21. Elegia;juu täällä on aika paljon tapahtumia:)

    VastaaPoista
  22. Nami nami, munakoisoruuat on ihania.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...