tiistai 27. joulukuuta 2011

Tuliaisia Suomesta :-)

Rakas velipoikani tuli tänne käymään ja ennenkuin hän lähtee vaimoineen Eilatin lämpöön,ehdimme tavata kokonaisen iltapäivän ja illan ajan.Sain ihania tuomisia Suomesta:Fasun suklaata,savustinpusseja ja Bambi sai suuresti rakastamiaan Lidlin herkkuja. Ja sain myös 5 päivää vanhan joulutortun;D Pitää kokeilla jos se on ihan ok pienen uunikäsittelyn jälkeen...
Kumkvattipuita Tel Avivin Ichilov-sairaalakompleksin  edessä
Illalla menimme velipojan kanssa istumaan italialaiseen ravintolaan. Minun piti mennä vessaan,ja vessan ovi oli ravintolan nurkassa,joka näkyi lasiseinän  takaa.Olin varmaan täysin ajatuksissani,sillä kävelin suoraan lasiseinää päin,bums! Ai pahus kun sattui naamaan;etenkin nenän ja ylähuulen alueelle. Ja olin tietenkin nolona! Ravintolan väki oli ihana:minulle tuotiin jäillä täytetty pussi ja lasi viiniä talon laskuun! Tosi huomaavaista.Nyt kun tuosta on kulunut pari tuntia on kipukin jo vähentynyt,joten vahinko ei loppujen lopuksi ollutkaan niin paha kuin alussa luulin.Edit,Myöhemmin huomasin,että sittenkin oli vähän paha.Ylähuuleni näyttää nyt siltä,kuin siihen olisi laitettu epäonnistunut silikonitäyte;D
Kuppikakkuja kahvilassa,jossa kävin eilen ystävän kanssa.

35 kommenttia:

  1. Auts, onneksi ei sattunut pahemmin. Minäkin olen törmännyt lasiseinään entisen kodin lähellä olevassa leipomossa. Oli ilmeisesti juuri pesty ja niin kirkas, että yritin ulos oven väärältä puolelta. Vahingot olivat henkisiä, hävetti niin mahottomasti. Ja ei puhettakaan, että kukaan olisi viiniä kiikuttanut. Katsoivat vaan säälivästi... Sen jälkeen olen omannut kylmän kalsean suhtautumisen lasioviin ja koettanut ensin kädellä varmuuden vuoksi ennen poistumistani. Niin se elämä opettaa.

    VastaaPoista
  2. Ihania tuliaisia! Tosin katsoin hyvin kummastuneena noita "meaty stripejä", ennen kuin huomasin, että sehän onkin koiranruokaa. Ihmettelin, että oletko ruvennut tuommoisia syömään! :-D Torttu näyttää kyllä vähän kärsineeltä, hih.

    Minäkin olen kävellyt päin lasiseinää Intiassa, enkä todellakaan saanut viinilasillista enkä mitään muutakaan, kummeksuneita katseita vaan. Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin!

    VastaaPoista
  3. Mine:Tuo talon tarjoama viinilasi taisi hieman lievittää kipuja,mutta alussa sattui aika paljon ja nolotti! Oli tosiaankin niin kirkas se lasi etten lainkaan huomannut.Tästä varmaan oppiikin jotain,eli tästä lähtien tarkasti katson lasiseiniä....

    Hippu;Kiva oli saada tuliaisia ja Bambikin ihan onnessaan. Torttu on varmaan vähän kärsinyt mutta tsekkaan sen huomenna.Voi olla että joutuu suoraan roskikseen;mitä se velipoika oikein ajattelikaan kun tuollaistakin raahasi. Lasiin päin käveleminen ei todellakaan ole kivaa,mutta nenä ei näytä pahemmin turvonneelta joten jääpussi oli tarpeen;D

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo sukulaiset....hyviä herkutteluhetkiä.Minä olen syönyt ihan liian paljon hyvää..pitäis kait tehdä jotain???!
    Meillä oli oikein keväinen päivä täällä , 10 astetta lämpöä ja auringonpaistetta...taitaa tulla kevät ! Kram

    VastaaPoista
  5. Mina kavelin kerran KOTONA parvekkeen lasiovea vasten! Onneksi ei ollut muita paikalla. Viinilasillisenkin sain tarjota itse itselleni.

    VastaaPoista
  6. Suomituliaiset ovat varmaan aina mieluisia ja tietysti vieraat.
    Arvaa kuinka monta kertaa olen pamauttanut päin lasia, juuri samisissa tilanteissa kuin sinä.
    Ei ollenkaan mukava kokemus.
    Onneksi ei käynyt pahemmin.

    VastaaPoista
  7. Herkkua on siinä monenlaista..tip tap..
    Lohduttavaa lukea että niin moni muukin on kävellyt lasia päin, minä kävelin täysillä marketin oveen, nenänjälki oli näkyvissä yli viikon, eivät kovin usein pese laseja... kukaan ei mitenkään huomioinut ..oltiinhan Suomessa.

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti joulutorttu oli ok, se nimittäin näyttää niin houkuttelevasti kurkistelevan. Onneksi mullakin on vielä pari riviä Fazerin sinistä, etten ihan vihreäksi kateudesta muutu.;)

    VastaaPoista
  9. Ihanat tuliaiset Suomesta ja ihanaa oli varmasti velipojan tapaaminen. Uh, kun sattuu, kun ajattelen päin lasia kävelyä. Ne on petollisia toden totta.

    VastaaPoista
  10. Mahtavat tuliaiset!
    Anteeksi, mutta jotenkin kommelluksesi tuntuu koomiselta....☺ Onneksi ei sattunut pahemmin.

    VastaaPoista
  11. Kirsikka;sukulaisvierailut ovat kivoja ja saa tuliaisiakin;D Toivottavasti saatte luntakin välillä,ettei ihan lumeton talvi ole.Täällä paistelee aurinko.,,.

    Anu:Liian puhtaat lasiseinät ja ovet taitavat olla hengenvaarallisia! Onneksi sentään teillä oli viiniä kotona;D

    Arleena:Suomi-vieras ja tuliaiset olivat molemmat tervetulleita;etenkin vieras.Taitaa ollakin aika yleinen juttu tämä lasioviin pamahtaminen.Nyt on ylähuuli kyllä aika kummallisen näköinen...

    Sirokko:sinäkin! Tästälähtien pitää olla varovaisempi,ettei satu uudestaan. Nyt on ylähuuli sen verran turvonnut ettei ihan kivalta näytä.

    Itkis:Laitoin sen miniuuniin,ja vähän mössöä se oli,mutta hillo oli ihan hyvää vielä:D Onneksi sullakin on vielä Fasun suklaata jäljellä:)

    Mummeli:Velipojan tapaaminen oli tosi mukavaa:) Todellakin vaarallisia ovat lasiovet ja seinät;etenkin jos ovat oikein puhtaita!

    VastaaPoista
  12. Ma myos odottelen tuliaisia Suomesta. Lapset palaavat kotio ensi viikolla ja laukuista PITAISI loytya joulusuklaata yms. herkkuja. Ainakin olen tilannut moisia... ;)

    VastaaPoista
  13. Voi ei ... onneksi ei pahemmin sattunut - lasiovet on vaarallisia! Pitäisi aina kulkea varmuuden vuoksi kädet ojossa! ;)

    Ihania tuliaisia, ja varmasti kivaa viettää aikaa velipojan kanssa :)

    VastaaPoista
  14. Irmastiina:kivat tuomiset tosiaankin.Ja olet oikeassa,olin varmaan aika koominen näky siinä tilanteessa,ja myöhemminkin,jääpussi naamalla;D

    Karolina:)

    Kuwaitin kaunotar:toivottavasti palaavat kassit täynnä tuliaisia!

    MaaMaa:Lasiovet ja seinät (kuten eilen ) ovat tosi loukkuja! Pitää tosiaankin kävellä kädet edessä;D Velipojan kanssa oli tosi kivaa viettää taas aikaa.Suomessa hän on aina niin kiireinen,ettei paljon ehdi tavata mutta nyt ehti täällä monta tuntia:)

    VastaaPoista
  15. Oli varmasti ihanaa istuksia pojan kanssa yhdessä, vaikka vähän kolhiinnuitkin. Onneksi ei käynyt pahemmin. Täällä jo mietin, että voisikohan tuosta kehittää uuden tavan hommata ilmaista viinaa ravintolassa... Ei muuta kuin kävelemään seiniä päin ;D

    VastaaPoista
  16. Jos olisivat tuoneet tortut vacuumissa, olisivat olleet uunin jälkeen kuin uusia. Ei siis salmiakkia...Onneksi sait lohta;-)

    Lasiseinät pitäisi kieltää: Minä kävelen aina niitä päin. Onneksi ei sattunut pahemmin.

    VastaaPoista
  17. Lasiovet ja -seinät ovat vaarallisia. Kerran eräs oppilas juoksi lasioven läpi ja joutui sairaalaan. Nykyisin laittavat monesti jotain savulasiraitoja silmän korkeudelle yms.
    Onneksi ei tullut Sinulle sentään pahempaa, vaikka olihan tuokin jo tarpeeksi ikävää.

    Mahtavan näköisiä leivoksia! Sukulaisvierailut ovat kivoja, varsinkin kun tulevat tuliaisten kanssa!

    Mukavaa vuoden loppua!

    Ps. Aloin tänään suunnitella matkaa Israeliin. Saa nähdä muntako kuukautta/vuotta siihen menee, ennen kuin onnistuu! :)

    VastaaPoista
  18. Minäkin kävelin kerran postin lasiseinää vasten ja hävetti kamalasti, kun se kolahti ja kaikki alkoi tuijottaa.

    VastaaPoista
  19. Elegia;Veljen kanssa oli tosiaankin kiva viettää aikaa eilen,harvoin kuin tapaamme.Heh he,siinäpä idea,mutta tuosta lasiseinään päin menemisestä ei ihan kivaa seuraa,näkisitpä naamani nyt...

    Leena:Torttu oli itse asiassa pakattu niin ,ettei ilmaa ollut siihen päässyt,ja kyse oli ihanasta voilla leivotusta tortusta,mutta se ei enään ollut sellainen lehtevä uunin jälkeen.Maku sen sijaan oli hyvä,vaikka hieman mössömäiseksi oli mennyt.Lasiseinät ovat tosiaankin vaarallisia!

    Marleena.Olen ennenkin joskus törmännyt,mutta nyt tuli hieman pahempaa jälkeä.Mutta eiköhän tämä muutamassa päivässä ole jo ohi. Pitää katsoa minne menee seuraavalla kerralla ettei taas törmää tuollaiseen.. Veljen tapaaminen oli kivaa,ja tietysti tuliaisetkin olivat mieluisia.Mukavaa vuoden loppua sinullekin ja toivottavasti pääset tänne joskus lähitulevaisuudessa.

    Allu:aika noloahan tuollainen on.Onneksi tuolla oltiin varmaan jo totuttu sellaiseen ja se talon tarjoama viinilasi kyllä hieman lievitti kipua;D

    VastaaPoista
  20. Vihreätniityt:Veljeni onkin tosi kiva.Toi suklaatakin,vaikken pyytänyt;D

    VastaaPoista
  21. Toivottavasti huuli jo oman näköisensä.Suomituliaiset-herkkua!

    VastaaPoista
  22. Pikkujutut:Ei ihan vielä,mutta jo parempi. Ja kiva olikin saada Suomi-tuliaisia:)

    VastaaPoista
  23. Kivat tuliaiset! Varmasti mukava saada välillä jotain kotimaasta, ja vieläpä lähisukulaisia vierailulle.:)

    Ihania nuo kumkvattipuut! Piti jo tuolla ruokapuolella mainita, mutta unohtui.;)

    Onneksi ei pahempaa sattunut! Turvotus sentään joskus laskee, henkiset traumat saattavat viedä pidemmän aikaa.;) Tuollaista sattuu varmaan vähän jokaiselle joskus. Itse olen joskus alakouluikäisenä pyöräillyt päin liikennemerkkiä, kun huomio kiinnittyi jonnekin muuallekin. Nolotti jonkin verran... Joskus taas aamulla unenpöpperössä paukautin keittiön yläkaapin oven täysillä päin näköä.:D

    VastaaPoista
  24. Kmsu:Tuliaiset ovat aina tervetulleet;D Ja veli,jonka kanssa tulee hyvin toimeen;D
    Tänään vasta on vähän laskenut huulen turvotus,jippii,näytän taas normaalilta:) Auts,päin liikennemerkkiä päin pyöräily kuulostaa aika pahalta.usein törmään keittiön kaappien oveen,mutta tällä kertaa tuli vähän enemmän ruhjeita.
    Ja kumkvattipuut ovat ihania.Niitä on sairaalan edessä iso pläntti täynnä,ja kun niissä on hedelmiä on näky tosi upea.

    Hannele:Oli ne:)

    VastaaPoista
  25. Toivottavasti naamasi on paremmassa kunnossa.On ilkeetä saada naamaan jälkiä varsinkin kun on nainen! Luulevat vielä vaikka mitä...!muistan hyvin tälläiset tapaukset. Ihania herkkuja teillä siellä kahvilassa. nam! Mukavaa uuttavuotta sinulle!

    VastaaPoista
  26. Veljen pojan perhe pääsi Eilatin lämpöön (?) ja ihanaan Punaiseen mereen uimaan,oi oi!
    Kokemusta on, kuinka herkästi ylähyyli turpoo kun se saa vähän tälliä!
    Paha kuva tuolta kahvilasta!! Ai että noita teidän kahviloita!

    VastaaPoista
  27. Minä tässä vielä.
    Oiih kun erehdyin meneen linkistäsi sinne kahvilasi sivuille! Siellähän liukui silmien editse varsinaisia luomuksia!

    VastaaPoista
  28. Hyvaa Uutta Vuotta 2012 Yaelian <3

    VastaaPoista
  29. Pia;kiitos,nyt on naama jo melkein normaali.Ei ollut kiva olla ulkona kun tuntui olevansa vähän kummajaisen näköinen;D Täällä on tosiaankin toinen toistaan ihanempia kahviloita,ja hurjasti niitä.Oikein hyvää Uutta Vuotta sinullekin!

    Kirsti;Sinullahan onkin tuoreita kokemuksia Eilatista;D Oli aika kipeä se ylähuuli,mutta nyt onneksi jo melkein ok.Tuossa kahvilassa tosiaankin on aikamoisia herkkuja;D

    Susa:Sinulle kiitos samoin:)

    BLOGitse:Kiitos ,samoin sinulle hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  30. Ai kauheeta, kutsuin veljeäsi pojaksi :D Mitä lie sieniä olin vetänyt ;))

    VastaaPoista
  31. ´Heh heh,ei se mitään.Ei ihme kun laitoin tuonne että velipoika...

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...