lauantai 18. helmikuuta 2012

Kiva kuvamuunteluohjelma ja lenkki Bambin kanssa

Tämän kuvan otin viime postauksen puistoretken aikana.
Ja tässä olen vähän käsitellyt kuvaa Psykopaintin avulla.Ilmaisessa versiossa tulee tosin tuo ohjelman vesileima mukaan.Muokatusta kuvasta voi myös lähettää ilmaisen e-kortin.Ohjelmaa ei tarvitse ladata koneelle;se on nettipohjainen.
Tänään on ollut kylmä ja välillä aika pilvinen päivä.Talvitakki,jonka luulin jo menneen odottelemaan seuraavaa talvea,otettiin taas esille. Tein Bambin kanssa yli tunnin lenkin,sellaisen,jota en kesän kuumuudessa millään jaksa tehdä.
Bambillakin oli kylmä.Bambin asu on leikattu vauvan fleece-haalarista,joka maksoi vaivaiset 3 euroa.
Uudistetun jalka/pyöräkäytävän varrelle on laitettu useita vesi-automaatteja,mitkä tulevatkin tarpeeseen jos tuolla lenkkeilee kesällä.
Asuintaloni takana on puisto,mutta 10 minuutin kävelymatkan päässä on kaupungin pääpuisto.Puisto ei ole mikään pieni puisto,mutta alemman postauksen Yarkon-puistoon verrattuna se on kyllä aika pieni.Kävelimme siis sinne.Ja siellä olikin tyhjää tänään.Kesälauantaisin puistossa on niin paljon ihmisiä,että hyvä kun pääsee kulkemaan. Kuvassa näkyy puistossa oleva lasten museo ja elämyskeskus.
Puistossa on tekokanaali ja siellä voi vuokrata polkuveneitä.Ylemmässä kuvassa vasemmalla näkyy alue,jossa lämpimänä kautena pidetään konsertteja ja tapahtumia.Minusta kanaali-alue on hieman kalsea,mutta alemman kuvan vasemmalle puolelle ollaan rakentamassa huvittelukeskusta,jonne tulee kahviloita,ravintoloita ja muuta mukavaa,joten kunhan se on muutaman vuoden jälkeen valmis,on tuo kanaali-aluekin vähemmän kalsea.
Mutta onneksi kanaalissa on sorsia ja muita vesilintuja:)

26 kommenttia:

  1. Hauska tuo kuvankasittelyohjelma!
    Bambi on niin sieva kylla, etta! Mekin teimme tanaan reilun tunnin mittaisen kavelylenkin, jonka varrella Cicim ihmetteli sorsien touhuja :D
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Puistoissa on toisinaan hyvä käydä, etenkin kesäisillä keleillä ;)

    Mukavan oloinen psyko!

    VastaaPoista
  3. Psyko näyttää kivalta, sitä pitää kokeilla!
    Täällä on oikeasti lämmintä - yöllä lämpötila laskee +13 mutta kaksi viime päivää on ollut ihan kuin kesällä, aivan mahtavaa.
    Hyvillä mielin lähden tiistaina himaan. Kiva loma josta sai niin kuntoa kuin vähän väriäkin - jaksaa odottaa kevättä Suomessa! :)

    VastaaPoista
  4. Nuo vesiautomaatit ovat kyllä aivan upeita! Tuleeko niistä todellakin juomakelpoista vettä? Minun juoksulenkkini varrella ei todellakaan tuommoisia ole, ja siksi minulla onkin semmoinen juoksuvyö, jossa on pieniä vesipulloja. Tuommoinen systeemi olisi kyllä ihan huippujuttu!

    Kivan oloinen tuo ohjelma; tosin en hirveästi tykkää nuista, missä tulee tuo vesileima samalla.

    VastaaPoista
  5. Karoliina:Kiva ohjelma,ja ei tarvitse edes ladata koneelle:) Bambi on ihanan siro hauveli:) Hih,no sitten on meidän molempien koirat tänään ihmetellyt sorsien touhuja;D Kiitos samoin mukavaa viikonloppua!

    Lepis:Täälläpäin ainakin kiva mennä talvella (minun mielestäni)Ja kiva psyko tosiaankin;D

    BLOGitse:aika kiva tuo psyko,pitää vielä tutustua paremmin siihen,Kiva kun tuosta lomasta olet saanut lisäenergiaa jotta jaksat odotella kevään saapumista:)

    Hippu:Vesi on tosiaankin ihan juomakelpoista.Ja siitä valuu vesi sellaista kourua pitkin,joten helppo täyttää myös vesipullo sitten kun on tarve.Mulla on kyllä aina vesipullo mukana kuumana aikana mutta ne loppuvat aika nopsaa niin tuollainen systeemi on tosi hyvä:) Kiva ohjelma onkin.Maksullisessa versiossa ei sitten tuota vesileimaa tule.

    VastaaPoista
  6. Tuntuu jotenkin näin sun kuvien ja juttujen perusteella, että Israel on jotenkin modernimpi kuin Suomi..Arvostaa enemmän kulttuuria, lapsi??
    Olenko oikeassa?

    Ihana bambi♥

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja puistoja siellä, edellisessä postauksessa varsinkin. Kiva että ahtaudesta huolimatta jätetään tilaa viheralueille, samaa ei voi sanoa täällä, tosi villisti muutetaan viimeisetkin luonnonmetsät betoniviidakoksi.

    VastaaPoista
  8. Voi ihana Bambia vauvanhaalarissa, aaawww ♥

    VastaaPoista
  9. Mukava retki, on virkistävää katsella tuota vehreyttä.
    Sorsat ovat samannäköisiä kuin täällä (tietenkin), mutta nyt ne ovat meillä piiloutuneet pakkaselta jonnekin.
    Tuo sorsakuvan kolmas lintu, mustavalkoinen, on täysin tuntematon minulle. Sitä ei ole näin pohjoisessa.

    VastaaPoista
  10. Viileään sinulle sinne lämmin ajatus♥

    VastaaPoista
  11. Kuullostaa jo hauskalta jo toi nimi - Psykopaint. Pitänee kokeilla.

    Me ollaan kanssa lähdössä pian koirapuistoon, Hollywoodiin. Ekaa kertaa nyt uusina koiranomistajina.

    Täällä on onneksi myös viileää, 20 C tienoilla, joten pitää käyttää hyvä keli hyväksi, ennen kuin alkaa taas helteet. ;)

    VastaaPoista
  12. Kyl on varsin erikoisen näköinen tuo sorsa.

    VastaaPoista
  13. Kiitos raikkaasta kävelymatkasta. Näinhän se mukavasti sujutteli, paikallaan istuen.
    Puistot ovat mukavia, aikuisillekin voisi olla elämyspuisto...!
    Hieno tuo mustavalkoinen vesilintu!

    VastaaPoista
  14. Oli ihana katsella näitä kesäisiä kuvia juuri, kun meillä on kamala sakea lumipyry.
    Bambi näyttää suloiselta vauvannutussaan. :-)

    VastaaPoista
  15. brrrr vintriga dagar, eller hur?!
    men det är mysigt ändå tycker jag...

    kram

    VastaaPoista
  16. Hih, katsoin että nuo viimeiset 2 kuvaa on vain yksi kuva ja että siinä on ihan JUMALATTOMAN kokoinen lintu ja pari sorsaa :D :D
    Talven kalseudessa tuo puisto näyttää tosiaan aika kolkolle, mutta voin kuvitella kesällä sen olevan oikein miellyttävä paikka.

    Kiva että pääsitte kunnon lenkille Bambin kanssa - kylmää vasten voi aina pukeutua, mutta kun on liian kuuma niin sitten on vain liian kuuma ... ;)

    Haliterkut <3

    VastaaPoista
  17. Terveiset tuiskuisesta ja paljolumisesta Suomesta .

    VastaaPoista
  18. Hanne:Israel on kyllä moderni,mutten sanoisi että modernimpi kuin Suomi,jossa kaikki on tehty niin,että olisi mahdollisimman helppo järjestää asioita.Täällä paljon vaikeampaa ja esim.julkinen liikenne Tel Avivin alueella,vaikkkakin hyvä,jää kyllä paljon jälkeen Helsingin vastaavasta.Kulttuuria arvostetaan paljon ja tarjonta onkin tosi hyvä:)Bambi onkin ihana:)

    Sirokko:kurjaa jos ei jätetä viheraluieta asukkaiden iloksi:( Täällä myös luonnonsuojelijajärjestöt ovat aktiivisia;joitakin projekteja peruutettin heidän painostuksensa johdosta,kuten lomakylän rakentamisesta ihan ranta-alueen äärelle.Rantahan on kaikkien yhteistä aluetta,

    Ciacy;olen aika surkea käsitöissä,mutta tuosta babyhaalarista sai aika kätevästi tehtyä Bambille talvivaate.Siinä on selässä Nalle Puh;D

    Arleena;nautin niin paljon nyt tästä vihreydestä,.Muutama kuukausi ja se on kaikki kuivunut pois. Tutun näköisiä sorsia on täälläkin:) Ja tuon värikkään sorsan nimeä en tiedä.

    Maria:kiitos lämpimästä ajatuksesta:)

    Itkupilli:joo tosi psyko nimi;D Toivottavasti oli mukava matka koirapuistossa:) Minäkin täällä yritän olla mahdollisimman paljon nyt ulkona,kesällä ei sitten voi,etenkin kun olen yliherkkä auringolle.

    Amalia:Aika jännän näköinen se onkin:)

    Kiirepakolainen:Bloggailu on kyllä mahtavaa,kun pääsee kurkistamaan muihin maihin ihan tuolilla istuen;D Tuo vesilintu onkin aika jännän näköinen;edellisessä postauksessa oli samanlaisesta sorsasta vähän parempi kuva.

    Unelma:Toivottavasti lumipyry pian häviää...Bambi ensin vierasti tuota asua,mutta nyt on jo tottunut;D

    Sara:Jag älskar när det är vintrigt här,absolut bättre än hättan på sommaren,eller hur;D Kram gumman:)

    MaaMaa:itsekin huomasin,että siinä tuli tietty optinen harha;D
    Tuon puiston puistoinen osa on ihan kiva ja kovin vihreä,mutta tuo kanaaliosa on sitten vähän kolkko.Mutta aurinkoisella säällä kun siellä on polkuveneitä ympäriinsä niin aika kiva kuitenkin,Odottelen,että rakentavat sen huvittelukeskuksen tuonne. Totta,talvella voi aina lisätä vaatteita mutta kesällä on kamalaa hikoilla...
    Mukavaa sunnuntaita MaaMaa!

    Kyllimarjaana:Kiitos ja samoin sinulle terveiset täältä(edelleenkin talvista mutta huomenna lämpenee)

    VastaaPoista
  19. Täällä on ollut niin haipakkaa vieraiden vuoksi, että olen ihan päästäni pyörällä. Mielestän olen käynyt yön tunneilla kommentoimassa mm. sinun aiempaan postaukseen, mutta en löydä siitä todisteita. Liekö katosivat bittiavaruuteen tai sitten näin unta kommentoinnistani:).

    Kivat puistot teillä siitäkin huolimatta. Kun ei ole oven takana metsäpolkuja tarjolla, osaa arvostaa hyvin hoidettuja puistoja.

    VastaaPoista
  20. Mine:Kun on vieraita niin tuppaa muuta asiat jäämään sivulle.ja kyllä siellä edellisessä postauksessa on todisteita että kävit kommentoimassa,et siis uneksinut;D
    Puistossa onkin tosi kiva käydä kun kaikki luonnonalueet kaupungissa alkavat olla täyteen rakennettuja...

    VastaaPoista
  21. Kuvankäsittelyohjelmilla on kiva välillä kokeilla kaikenlaista. Meillä on koneessa Adoben Photoshop ja silläkin saa tehtyä kaikenlaisia muunnoksia. Valokuvasta saa vaikka akvarellin, lyijykynäpiirroksen, muovisen jne. Täytyykin kokeilla myös tuota Psykoa.:)

    Hieman tuli hieraistua silmistä viimeisiä unenrippeitä, että mikäs jättilintu se siinä.=D

    VastaaPoista
  22. Kmsu:kuvankäsittelyohjelmilla saa kyllä kaikkea kivaa aikaiseksi. Ennen minullakin oli PhotoShop,mutten viitsinyt opetella sitä kunnolla.Blogin kuviin (yleensä piennennykseen)käytän helpon kätevää PhotoScapea.

    VastaaPoista
  23. Hrrr, onpa tosiaan hyisen kylmän näköistä, ehkäpä vaikutelmaa tehostavat vielä lehdettömät kuivat puun karahkat ja Bambim takki :) Syksyinen tunnelma ja kuitenkin raikas ja monisävyinen. Kivoja kuvia, taitaa olla leppoisaa seutua asua? Uteliaisuudesta kysyisin, kun en ole aiemmin huomannut udella: mitä sie ihan varsinaisen virallisesti Israelissa teet? =) Olisi mukava kuulla vaikka ihan postauksen muodossa että millaista arkea olet lähtenyt sinne viettämään ja miksi. (varmaan löytyisikin jostain vanhemmista postauksistasi...)

    Mukavaa helmikuun loppupuoliskoa sinne Israelin lämpöön(?)!

    VastaaPoista
  24. Maria:Mutta tänään kävellessä tuota samaa reittiä oli aurinkoista ja jouduin ottamaan poplarin käsivarsille,sillä tuntui kesäiseltä:D Asun Tel Avivin vieressä olevassa kaupungissa,mutta mieluiten asuisin kyllä Tel Avivissa,joka elää intensiivisesti 24/7,mutta tämä oma asuinalueeni on ihan ok,ja kivan väljääkin. Teen nykyään käännöksiä,helppoa tehdä olispa sitten missä tahansa. Ja olen tainnut mainita aiemmissa postauksissa,että olin täällä kymmenisen vuotta ihan nuorena,palasin lapsen kanssa Suomeen,tapasin täkäläisen miehen,jonka kanssa asuimme täällä ,Venezuelassa ja USAssa.Meidän piti molempien palata tänne,mutta hän jäikin Etelä -Amerikkaan...Kiitos toivotuksista,ja sinullekin Englantiin oikein mukavaa helmikiin loppua.Ja lämpö....luvattu lämmintä tälle viikolle...

    VastaaPoista
  25. Mikä nimi tuolla kuvankäsitelyohjelmalla! :D

    Ihana puisto!

    VastaaPoista
  26. Täytyypä kokeilla tuota ohjelmaa... Hieno puisto.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...