keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Veskahaaste


Sain Ciacylta hauskan haasteen,jossa tuli paljastaa käsilaukun sisältö.Minulla on yleensä puoli kotia mukanani,joten tarvitsen ison laukun,jossa on monta taskua.Eli tällaista tuolta löytyi: kolikkokukkaro, aurinkolasikotelo,kenkälusikka,lompakko,käsivoide,puhelin, kokoontaitettava harja/peili-combo,huulipuna,kynä,kynsiviila,ladattava bussikortti,värillinen huulivoide,kamera ja sen laukku,avaimet ,sekä huulirasva (jossa sisällä itse tekemääni huulirasvaa. Kun olin saanut tavarat laukusta ulos,ihmettelin että näinkö vähän tavaroita siellä olikin ......kuvittelin niitä olevan enemmänkin.Laukun lisäksi minulla on aina mukanani kangaskassi,jonka sisällä vielä toinenkin kangaskassi,ja kirja..


Haasteen lähetän eteenpäin seuraaville:
Leena Lumelle,Allulle ja Hipulle
Ja tämänpäiväisen puiden uudenvuoden kunniaksi istutin mahdollisen uuden puun heti asuintalon ulko-ovea vastapäätä .Ei aavistustakaan mikä se voisi olla ,mutta monta kertaa hedelmän syötyäni laitan siemenen johonkin ruukkuun.,,,

24 kommenttia:

  1. Heh, en yleensä kiinnostu tällaisista, mutta käsilaukun sisältö on kylä aina yhtä kiehtova! =)

    VastaaPoista
  2. Cooking Delicious Dreams;Ihan samaa mieltä;D

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta, pitää tehdä joku päivä.

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen haaste :) Käsilaukut ovat joka naisen "avain"..

    VastaaPoista
  5. Kiva kun teit tàmàn haasteen :D Ja eihàn tuossa nyt koko omaisuutta ollut ollenkaan...jotkut kun kantaa làppàreistà làhtien tavaroita kassissaan......aina! Ihana tuo angry bird...onko niità paljonkin siellà teidàn mailla?

    VastaaPoista
  6. Allu:Kiva olisi nähdä sinunkin laukkusi;D

    Helmi-Maaria Pisara:Näin on,ja todella kiehtovaa kurkistaa toisten laukkuihin;D

    Ciacy:Hauska oli tämä haaste;D Tuosta unohtui vielä kurkkupastillit.Todellakin yllätyin että noin vähän kamaa oli nyt laukussa,koska se tuntuu painavalta. Vihaiset linnut ovat aika suosittuja täällä;ja tuon avaimenperän ostin yhdestä kaupasta,mutta taitaa olla piraattituote. Mutta niitä leluja olen nähnyt esimerkiksi Toys are us-kaupassa ja suosittuja näkyvät olevan.Entä teillä?

    VastaaPoista
  7. Mitä isompi laukku sitä enemmän tavaraa sinne mahtuu ( ja tarvi kantaa mukanaan kasvaa myös suhteessa laukun kokoon).

    VastaaPoista
  8. Mulla on monesti reppu mukana ;).Siis ihan oikeasti, ainakin jos menen sinä päivänä töihin.

    VastaaPoista
  9. Hauska haaste! Hirvittää tosin ajatella, mitä kaikkea minun laukustani löytyy, painaa kuin synti, ja usein mulle onkin sanottu että tuon laukun kanssa pärjäisi pari viikkoa vaikka autiolla saarella :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos haasteesta! Tämä on tuskallinen juttu, sillä en halua paljastaa sen isomman laukun sisältöä...tai no, ehkä yritän vaikka hiukan myöhemmin. Sopisi hyvin naistenpäivään;-)

    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  11. Hihii, hauska haaste, joka otetaan ilolla vastaan, vaikka minun veskani on kyllä sellainen romuläjä, että ihan pelottaa, mitä sieltä mahtaa löytyä. :-D

    Sinullahan oli aika vähän - ja ihan järkeviä - tavaroita kassissasi. :-)

    VastaaPoista
  12. Mitäpä ei naisen käsilaukusta löytyisi...☺

    VastaaPoista
  13. Sulla on laukku hyvässä järjestyksessä! En voisi koskaan esitellä vakkarilaukkuani - kaaos on aikamoinen. Ihana tuo Angry Birds!

    VastaaPoista
  14. Samoilla linjoilla Johannan kanssa. :) "Missä laukun pohjalta löytyvät kuitit, entä irrallinen hiuspinnin koriste, 8 kynää ja kaikki se pieni sekava tilpehööri, jonka ei olisi alunperinkään pitänyt päätyä käsilaukkuun?" :)

    VastaaPoista
  15. Lasten kasvamisen myötä laukkukin siistiytyy. Joskus kannoin todellakin vaipoista ketsuppiin kaikki mukanani:).

    Nyt kuitenkin kiinnitin huomioni ennemminkin tuohon puun istuttamiseen. Se oli kiva teko, toivottavasti puusi menestyy:).

    VastaaPoista
  16. Jonna;mun laukut ovat yleensä aina isoja,mutta nyt kyllä tuolla oli aika vähän kamaa;D

    Tuula:Reppu onkin kätevä.Omistan kokoontaitettavan repun,ja joskus sekin on laukussa;D

    Minna M:Hih,en sitten taidakaan olla ainoa jolla yleensä on puoli kotia mukanansa;D

    Leena:no ehkä sulla on jokin pieni laukku jonka sisältöä voi paljastaa;D Mukavaa torstai-iltaa sinulle!

    HIppu:No odtankin innolla mitä sun laukusta löytyy;on sen verran mielenkiintoista mitä muilla löytyy laukusta.Usein kyllä on paljon muutakin tuolla veskassa;D

    Irmastiina:näinhän se on;D

    Johanna:Itse asiassa tavarat oli aika kaaoksessa tuolla laukun sisällä mutta kiitos haasteen nyt sainkin järjesttyä;D Ja pitihän Angry Birds hankkia tuonne avainperään;D

    Norppa:No usein multakin löytyy sellaisia.Olin sattumalta paria päivää aikaisemmin noukkinut ne sieltä roskiin...

    Mine:sinulla onkin sen verran lapsia,että laukku on varmaan ollut hurjan täynnä.Muistan kyllä minäkin lapsen ollessa pieni,että hänenkin tavaroitaan löytyi laukusta;D
    Minäkn toivon että pikku puuni,mikä se sitten liekään,menestyy tuolla!

    VastaaPoista
  17. Eikä edes yhtään paperinenäliinoja tai muita lappusia.. ne taitaa olla ainoat mitä minun laukustani löytyisi kolikkopussin ja tyhjän kangaskassin lisäksi, rahat ja avaimet piilotan taskuihin.. theaf proof :)

    VastaaPoista
  18. Sirokko>Sirokko ,normaalisti usein onkin paprunenäliinoja,mutta olin pari päivää ennen kuvanottoa vähän siivonnut laukkua. Hyvä tapa välttää varkauksia.Täällä ei ihan noin varovainen tarvitse olla,mutta varovainen kuitenkin ,etenkin tietyillä alueilla.Minulta varastettiin puhelin puolitoista vuotta sitten vanhan bussiaseman alueelta,jossa paljon pakolaisia ja muitakin elämän murjomia. Se oli laukun ulkotaskussa.,Nyt pidän sen visusti sisätaskussa.

    VastaaPoista
  19. Meillà en ole niità nàhnyt, paitsi jossain liikkeissà vaikka kànnykkàkoteloissa, mutta ei siis mitenkààn mainostettu juttu. Pian tuleekin multa postaus angry birdseistà ;)

    VastaaPoista
  20. Täällä näin just drug storessakin jotain Angry Birds-tuotteita,mikä se nyt sitten olikin.Ja olen nähnyt yhdessä elintarvikepakkauksessa,tulee Angry Birds-tarroja kylkiäiseksi.

    VastaaPoista
  21. Kenkälusikka käsilaukussa?!! :D Kiva nähdä, mitä kaikkea laukkusi kantaa sisällään. Itsekin ostin isomman käsilaukun, koska noihin pienempiin oli aina kamala sullominen, että sai kaiken mukaan. Nyt on iso veska :D

    VastaaPoista
  22. Elegia:Kenkälusikka koska kun menen yhdellä kenkäparilla kuntosaliin on ne vähän sellaisia,jotka vaatii sitten päälle laittaessa tuota lusikkaa. Isoon laukkuun mahtuu kivasti tavaraa;D

    VastaaPoista
  23. Minä taidan olla aika epänaisellinen noissa laukkuasioissa.;) Silloin harvoin, kun otan laukun mukaani, niin ei siellä paljonkaan tavaraa ole. Lompakko, kännykkä ja avaimet. Joskus harvoin saattaa olla pari paperinenäliinaa, kampa, kynä... Enimmäkseen kuitenkin kotoa lähtiessä kännykkä ja avaimet on jossain taskussa, ja lompakko kulkee sitten kädessä tarvittaessa. Sitten tietysti olisi varmaan eri asia, jos kulkisin paljon jossain kaupungilla kävellen ja julkisilla.

    Puita ei ole koskaan liikaa.:)

    VastaaPoista
  24. Kiva oli kurkata sunkin käsilaukuun :) Hyvin samanlaista tavaraa kuin mullakin ... mun laukunpaljastuspostaus tulee tässä viikolla blogiin :)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...