keskiviikko 22. elokuuta 2012

Iltakävely kaktuspuistossa

Kävin juuri äsken ulkoiluttamassa Bambi-koiraani yhdessä 2 naapuritalojen koiraomistajan kanssa.Kotini lähellä oleva kaktuspuisto on yleensä auki vain päiväsaikaan,mutta luin paikallislehdestä,että puisto on elokuussa auki klo 21 asti,ja että sinne on asennettu uudet valotkin;joten pitihän se käydä tarkistamassa.Mietimme,että voiko sinne mennä 3 koiran kanssa,mutta puiston vartija sanoi,että se käy,jos pidämme koiria kunnolla kiinni.
Tunnelma puistossa oli kyllä täysin erilainen kuin päiväsaikaan.Luulin,että valoja olisi sinne hankittu enemmänkin,mutta tuolla oli enemmänkin romanttinen valaistus....
Naapurini sanoi,että tätä kutsutaan myös anopin tuoliksi....En kyllä haluaisi tuon päälle istua!
Uusia taideteoksiakin oli puistoon ilmestynyt.Puistossahan on aina myös ympäristötaidenäyttelyjä.
Tämä oli aika herttainen!
Koiratkin osasivat käyttäytyä tuolla tosi hyvin.Kai ne tiesivät,että tuolla on paljon piikkejä,joista kannattaa pysyä kaukana....
Kaktuksen hedelmiä
Puiston lintutalossa oli tosi hiljaista.Taisivat olla nukkumassa...

26 kommenttia:

  1. Upean näköistä!!! Kaktuksen hedelmät ovat jotenkin rujon kauniita.

    VastaaPoista
  2. No varmasti aivan eri tunnelma iltasella hàmàràssà valaistuksessa. Meidàn kaktuspuistossa olen kàynyt vain aamupàivàstà, en tiedà yhtààn kuinka on auki iltapàivàstà/illasta. Aivan ihana tuo sisilisko tai mikà olikaan. Anopin tuolista en ole aikaisemmin kuullutkaan...vain anopin kielestà

    VastaaPoista
  3. Tunnelmainen iltalenkki piikikkäiden seassa! Tuo kiviryömijä on tosiaan mainio!

    VastaaPoista
  4. Heinoa on. Tuosta kaktuksen hedelmästä tulee hyvää hilloa.

    VastaaPoista
  5. Ihana paikka käydä iltakävelyllä! Kaunista ja tunnelmallista!

    VastaaPoista
  6. Kaktukset ovat kauniita - kaukaa katseltuna. Ja ah, niiden kukat! Kukahan tuon anopintuolin on nimennyt?!!!??

    VastaaPoista
  7. Muistuipa mieleeni. San Diegossa Balboa Parskissa oli myös kaktuspuisto, jossa kävimme lastan kanssa. Lapset olivat valjaissa visusti :)

    VastaaPoista
  8. Pohdiskelija:tuolla oli kyll kivan näköistä illalla:) Ja kaktuksen hedelmät hyviä kun ovat kypsiä:)

    Ciacy:Ihan eri tunnelma tuolla illalla;harmi että se on auki iltaisin vain nyt elokuussa.Ja kivinen sisilisko tosi söpö:) En minäkäään ollut ennen kuullut että nuo kaktukset voivat myös olla anopin tuoleja;D

    Kiiris:oli kyllä ihan kiva kierros ja jopa koiratkin osasivat käyttäytyä;tekivät lirut vasta puiston ulkopuolella:) Ja sisilisko oli aika hyvä!

    Amalia:Kaktuksen hedelmiä olen syönyt vain ihan sellaisenaan,mutta hilloakin olisi kiva kokeilla..

    Susanne:tunnelmallista tuolla tosiaankin oli.Olisi kivaa jos olisi muutenkin auki iltaisin.

    Lissu:keväällä kuvasin kukkivia kaktuksia,ja nättejä olivatkin niiden kukat.Hih,varmaan joku joka ei tullut anoppinsa kanssa toimeen on tuon nimennyt;D

    Johanna:oi Balboa Park;yksi ihanimpia puistoja jossa olen koskaan ollut.Kaktuskohtaa en sieltä muista,mutta paljon muuta kylläkin.

    VastaaPoista
  9. Tuo lisko on tosiaan herttainen! Ja aika metka paikka muutenkin, mieleenjäävä, luulen. :)

    VastaaPoista
  10. Iltavalaistuksessa puisto näyttää erilaiselta ja salaperäiseltä.
    Upeita kaktuksia.

    VastaaPoista
  11. Olen sanaton!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Katja:lisko oli aika herttainen tosiaankin.Ja kun tuo on ihan lähelle,niin sinne tulee aina välillä mentyä---

    Arleena:iltavalaistuksessa puisto olikin ihan erilainen kuin päiväsaikaan! Tuolla onkon todella upeita kaktuksia!

    Leena:sanaton ,sinä! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  13. Yö ja valot yhdessä ovat aina uusi maailma.

    VastaaPoista
  14. Kivoja taideteoksiakin, minä keräsin katkusia, mutta naikki 48 kuoli kun muutin uuteen asuntoon....

    VastaaPoista
  15. Upealta näyttää katuspuisto iltavalaistuksessa;DDD

    Voikohan noita kaktuksen hedelmiä syödä?

    Oikein mukavaa viikonloppua, Yaelian!<3333

    VastaaPoista
  16. Kaktukset on kivoja katsella mutten rämpisi niitten seassa...
    Aurinkoiset terveiset stadista, hieno päivä ollut!

    VastaaPoista
  17. Olipa jänskän näköistä. Ja jotenkin niin ihanan eksoottisen oloista, voin hyvin kuvitella lämpimän kesäyön ja kaskaitten sirityksen...

    VastaaPoista
  18. Hih, mikähän niissä anopeissa on, kun niille pitää keksiä kaikkea jäynää. Niin kuin sekin, että suksiboksia sanotaan anopinkuljetuslaatikoksi. :-) Hieno tunnelma kaktuspuistossa!

    VastaaPoista
  19. Mun puistokäynnistä on jo kohta 10 vuotta... Niin se aika rientää. Siinä puistossa oli monta erilaista aluetta ja jollain retkellä sitten osuimem myös kaktuspuistoon. Alueessa on kyllä kieltämättä tunnelmaa.

    VastaaPoista
  20. Ari;näin se on:)

    Hannele:Voi että ,olipa sulla huono onni kaktuksiesi kanssa!

    Aili:hyvin erilaisen näköinen tosiaankin puisto iltavalaistuksessa.Kaktuksen hedelmät ovat syötäviä ja hyviäkin,mutta nuo olivat vielä raakoja.

    BLOGitse:onneksi kaktukset tuolla on sillai,ettei tarvitsekaan niiden seassa rämpiä;D Kiva että aurinko vielä paistaa teilläpäin:)

    Vera:eikös teilläpäin ole melkein yhtä eksoottista? Tuolla oli kyllä kiva kulkea illallakin,harmi että eivät jatka sitä elokuun jälkeen..

    Hippu:Ai suksiboksillakin on sellainen nimi;D Kai ne anopinvihaajat keksivat tuollaisia...Toivottavasti musta ei tule sellaista että miniä kehoittaisi menemään tuon päälle istumaan;D

    Johanna:tarkoitatko täällä olevaa puistoa;muistan sinun olleen täällä...Tel Avivin isossa Yarkon.puistossa onkin monta aluetta ja myös kaktuspuisto.

    VastaaPoista
  21. Ihana liskoveistos. Jännää, miten erilainen valaistus muuttaa tunnelmaa. Mille kaktuksen hedelmät maistuvat? Tai siis voiko niitä verrata mihinkään muuhun hedelmään?

    VastaaPoista
  22. Näyttää ihanan tunnelmalliselle illan pimeydessä ... sirittääkö sielä sirkat? Mä voin jotenkin kuvitella sellaisen sirityksen noihin kuviin ... :)

    VastaaPoista
  23. Kati;minustakin lisko on ihana.Tuolla puistossa on muutenkin kivasti tuon tapaisia taideteoksia,jotka aina välillä vaihtuvat uusiin. Kaktuksen hedelmä on itse asiassa tosi hyvä;makea ja pehmeä sisältä,kunhan vaan ulkokuori on huolellisesti poistettu.Täällä suosittu ja vielä enemmän suosittu Etelä-Amerikassa,esim, Perun Limassa oli monessa paikkaa kaktushedelmiä kauppaavia katukaupuskelijoita.

    MaaMaa:tunnelmallista tosiaankin tuolla illalla;pitää mennä huomenna sillä kuukausi on jo melkein loppu ja sitten paikka vain päivisin auki. Hieman kuului siritystä mutta ne sirkat viihtyvät paremmin sellaisilla alueilla missä vähemmän taloja...

    VastaaPoista
  24. Nuo kasvit eivät ole minun mieleeni, olisivat ikäviä hoidettavia. Toisaalta, omat perennnani ovat näkymättömissä puolet vuodesta...

    VastaaPoista
  25. Onpa kiehtova puutarha ja kauniisti valaistu. Romanttinen valaistus on mukava, paljon kivempi kuin sellaiset liian kirkkaat valonheittimet :)

    VastaaPoista
  26. MayKay:kaikki eivät pidäkään kaktuksista,enkä minäkään ole koskaan niitä pitänyt kodissani,mutta tuolla niitä on kiva katsella.En muuten pääse kommentoimaan blogiisi;sananvahvistuksen vuoksi...

    Elegia:kieltämättä olikin kiva just sellainen valaistus vaikka ensin vähän imettelimme sitä.Harmittaa kun tuota ilta-aikaa ei jatketa tuolla..

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...