keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uuden kasvun merkkejä ja taas jäähyväisiä

4 sadepäivän ja sitä seuranneen auringonpaisteen jälkeen luonnossa näkyy jo uuden kasvun merkkejä!  Pienet ketunleivät ovat tulossa esille bussipysäkin vieressä.Oli aikaa katsella näitä sillä aikaisin aamulla bussini ei tullut.Odotin 50 minuuttia ja luovutin.Toisella puolella katua vastakkaiseen suuntaan menevä samainen bussilinja meni ohitse 5 kertaa sinä aikana kun odottelin bussia, joka ei tullut.Soitin bussifirmalle,josta annettiin numero jonne voi jättää valituksen. On kyllä ärsyttävää tuollainen eikä se tämän linjan suhteen ollut ensimmäinen kerta!
S.A.C.H-talossa oli taas  jäähyväisten aika.Vasemmalla oleva tansanialainen Joachim palasi kotiin,samoin kuin pikkuinen Omar ja muualle katsova Shamsa palasivat kotiinsa Sansibariin. Oikealla oleva tansanialainen Simon jäi vielä taloon.Samana päivänä tuli uusia lapsia Sansibarista,Ghananasta ja Nigeriasta.
Myös Joana palasi kotiinsa Angolaan.  Pikkutytöllä oli koko ajan aika hienoja kampauksia;D

29 kommenttia:

  1. Ketunleipä tulee tosiaankin varhain ja näyttää ihanalta.

    Elämä on jäähyväisiä...ja uusia kohtaamisia.

    Mukavaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Miksi lapset palaavat kotimaihinsa? Teet arvokasta tyòtà, jota bussit eivàt kunnioita!

    VastaaPoista
  3. Voi miten hurmaava pikkuinen tuossa alakuvassa. Eikö sinulle tule haiku olo, kun lähtevät..... nyyh...

    VastaaPoista
  4. Leena:viime vuonna ketunleivän alut tulivat esille paljon myöhemmin,koska sateet tulivat niin myöhään.Tuossa paikassa tosiaankin on koko ajan jäähyväisiä ja uusia kohtaamisia...Kiitos,mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

    Lissu:sen jälkeen kun lapset on leikattu ja ovat toipuneet,niin he palaavat kotiinsa.Tänään tuo bussijuttu tosiaankin suututti!

    Kiiris:tuo Joana on tosiaankin hurmaava. Pieni primadonna,mutta aika hurmaava sellainen ja häntä jäätiin kaipaamaan tuolla.

    VastaaPoista
  5. Minka bussiyhtion se linja on? Mina valitin Danille viime viikolla, kun bussi ei pysahtynyt pysakilla, eika se ollut edes taynna. Pari paivaa sen jalkeen soittivat sielta ja tarkistivat tosiseikat, ja lupasivat tutkia asian. Kerron jos saan jotain lisareporttia tuloksista.

    VastaaPoista
  6. Hahaa, olisin tunnistanut ketunleivät! Niitä on kyllä kiva syödä. :-)

    Ihania lapsia. <3

    VastaaPoista
  7. Nytkö siellä jo uutta pukkaa? Taisi bussikuski jäädä lehdelle soittelemaan? Meillä on nyt tosi hieno systeemi. Bussipysäkissä on taulu, joka näyttää milloin bussi on tulossa. Ja se toimiikin aika varmasti:). Minusta on käsittämätöntä, että tällaisessa megakaupungissa on saatu bussiliikenne toimimaan näinkin hyvin.

    VastaaPoista
  8. Lapset ovat kaikkialla niin ihanan suloisia ja hellyttäviä. Joanasta tuli heti mieleen oma pieni tyttöni 4-v, siis lapsenlapsi.

    VastaaPoista
  9. Anu;Danin bussi tämäkin.Kaikista huonoin bussifirma mielestäni. Kadehdin niitä,joiden reitillä on Metropolitanin hienot bussit joissa saa surffata ilmaiseksi.

    Hippu:rakastan villiyrttejä ja odotan jo innokkaana että pääsen keräämään niitä.Nuo lapset ovat ihania!

    Mine:heti tuli uusia vihreitä esille,saapa nähdä jaksavatko kasvaa nyt jo.Mitäköhän sille bussille tapahtui...Sillä toisella puolella,josta yleensä otan bussin,on just tuollainen taulu kuin teilläkin,mutta toisella puolella,joka on yleensä vain sellainen pois bussista-pysäkki,ei sellaista ole.

    Arleena:lapset ovatkin ihania.Eilen vietin tunnin toisessa paikassa,jossa oli yli 20 1½ -2 v.ikäistä taaperoa.Sydän suli;D

    Girl of the blog:Joana,vain 6 -vuotias,oli aika tarkka kampauksistaan;D

    VastaaPoista
  10. 50 minuuttia bussin odottamista :O ...ja mulla menee hermot jo 5 minsan myöhästymisestä, kun on tottunut nyt tähän Sveitsin täsmällisyyteen .. ;)

    Jäähyväiset on vaikeita, mutta toisaalta on myös aivan ihanaa että nuo lapset voivat palata terveempinä koteihinsa ♥

    VastaaPoista
  11. MaaMaa:tuo oli kyllä ihan poikkeuksellista.Niiden pitäisi mennä 15 minuutin välein tuohon aikaan mutta toisella puolella sama linja toiseen suuntaan tuli 6 kertaa! Kurja sanoa hyvästit,mutta tosiaankin samalla iloitsee siitä,että he ovat tervehtyneet:)

    VastaaPoista
  12. Ihana tuo pikkuisen kampaus. Oliko hänen äitinsä mukana, vai kuka noita hienouksia letitti?

    VastaaPoista
  13. Espanjassa oli eilen yleislakko eli meillä seisoi kaikki!
    Koulun vapaa tehdään sisään tunti per päivä extraa...Tänään piti lähteä kesken veke kun pää oli niin solmussa. Onneksi on internet ja kunnollisia suomalaisia sivustoja joissa selitetään esp. kielioppia selkokielellä! Ei ihme että suomalaiset oppivat Suomessa eri kieliä hyvin (matkustamattakin) - opetus on ainakin täältä katsottuna todella järkiperäistä ja loogista.
    Ei auta. Muutama tehtävä vielä ja sitten voin relata...
    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  14. Unelma:Joanan äiti oli mukana.Välillä hänellä oli kaikenlaisia koristeita tukassaan;D

    BLOGitse:luin tuosta yleislakosta;eteläisessä Euroopassa asiat aika huonosti.Mitä sivustoja katselit? Oletpa ahkera!

    VastaaPoista
  15. Suloisia lapsia.

    TV-uutisissa näytettiin juuri huolestuttavia rakettiuutisia Tel Avivista.
    Turvallista viikonloppua!

    VastaaPoista
  16. Pidä huoli itsestäsi: kartasta ymmärsin, että Rishon LeZion on aivan Holomin eteläpuolella!
    Terveisin huolestunut Suometar

    VastaaPoista
  17. Suloisia lapsia. Minulle tulisi ikävä heitä myös, olen sellainen pillittäjä.
    Niin,uutisista minäkin kuulin miten levotonta siellä on, huh.

    Turvallista, levollista viikonloppua Sinulle sinne kauas!

    VastaaPoista
  18. Olen lukenut niin sekavia uutisia eilisen ja tänään, etten enää tiedä mikä niistä on totta ja mikä ei. Pysy turvassa, hamstraa vettä ja toivotaan ettei tämä tästään eskaloidu.

    VastaaPoista
  19. Nurkkalintu:kiitos ajatuksista:) onneksi taisivat pudota mereen mutta pieni pelko kävi mielessä eilen illalla.Saisi loppua jo tuo juttu.

    Suometar:kiitos sinullekin ajatuksista.Rishon-LeZionissa tosiaankin oli hälytys,ja Tel Avivissa,ja minullekin soitettiin että onko pommisuoja kunnossa.En itse kuullut mitään hälytystä,mutta kuulin pamauksen.Ja normaalisti kun niitä ohjuksia tulee,niin se on niin kaukana (myös mielessä)tästä omasta asuinalueestani,vaikka tiedän,että parin tunnin päässä ihmiset istuvat pommisuojissa.Eilen saimme muistutuksen,että tännekin voi osua.Mutta olen vastaan tuota operaatiota,samoin kuin sitä,että toiselta puolelta tulee ohjuksia.

    Pikkujutut:Jos pystyt siellä lukemaan Haaretzin sivuja,niin niissä aika hyvä ja tasapuolinen selostus.Toivottavasti ei tosiaankaan eskaloidu...

    VastaaPoista
  20. Anna:kiito myös sinulle ajatuksista:) Lapset ovat ihania ja välillä tuleekin vähän tippa linssiin kun joutuu jättämään hyvästit.Kiitos,samoin sinulle hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  21. Jep, Haaretz oli se, mikä osui asian ytimeen ja sitoi langat yhteen.

    VastaaPoista
  22. Voi kauhistus, nyt vasta näin uutisista mitä siellä suunnalla on meneillään. Matkalla me ei saatu mitään lehtiä. Toivottavasti sä olet turvassa.

    VastaaPoista
  23. Allu:Joo tosi paha juttu,en ole lainkaan tuon puolella.Mutta olen ihan ok,kiitos vaan.Tunnelmat täällä vaan ovat vähän vaisut nyt.

    VastaaPoista
  24. Tulin katsomaan mitä tänne kuuluu, niin järkyttäviä uutisia on sieltäpäin lehdissä ja telkussa. Toivottavasti tilanne rauhoittuu pian!

    Hienoa työtä kyllä teet, ja ihalin myös erityisesti tuotä pikkutytön kampausta :-)

    VastaaPoista
  25. Toivottavasti nuo sotatoimet siellä pian loppuvat, ja tilanne rauhoittuisi! Noita uutisia kuullessa aina miettii, että olethan kunnossa.

    VastaaPoista
  26. Hannele;eikös olekin.Ne vaan vaihtuu usein...

    Riitta:niin tilanne ei kauhean kiva just nyt olekaan,mutta toivottavasti menee ohitse mahdollisimman pian.Tuo projekti sydänsairaiden lasten kanssa on upea ja tykkään olla siellä.Joanan letit ovat tosiaakin upeat!

    Maistuis varmaan sullekin:Kiitos ajatuksista:) Hälytys ja pieni pelko oli tänään mutta kunnossa ollaan ja toivon,että pian loppuu tämä tilanne.En pidä siitä..

    Ciacy:eikös olekin ,aika makea kampaus;D

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...