tiistai 28. tammikuuta 2014

Ehdolla.....

Mehukioski Tel Avivin vanhan juna-aseman maatilatorilla
Tänään tuli kiva viesti meiliini;sellainen että olen ehdolla Supersaverin "Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi-kategoriassa:) Kiitos vaan niille ,jotka minua ova sinne ehdottaneet!

Travel Blog Awards 2014! Iskikö matkustus kuume? Supersaverilta löydät edullisimmat turkin matkat.

Eli nyt sitten blogi tarvitsisi myös ääniä ,ja sellaisen voi käydä antamassa klikkaamalla tuota SuperSaver-logoa.Kiitos jo etukäteen:)
Kaupan ikkuna Neve Zedekin kaupunginosassa
Tänään sitten vihdoinkin talvi näyttäytyi muutaman tunnin ajan ja aamulla oli harmaata ja satoi. Olisi voinut sataa enemmänkin mutta parempi jotain kuin ei mitään.Huomenna taas aurinkoista ja kesäistä...Talvinen sää on kyllä ollut harvinainen vieras tänä talvena....

32 kommenttia:

  1. Mulle taas tää kylmyys ja harmaus saisi jo riittää...kesä olis niin ihana

    VastaaPoista
  2. Äänestetty! Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Onnea ehdolla olosta! Nyt sitten äänestämään. :-)

    VastaaPoista
  4. Nelli:sieltä katsottuna talvi tuntuu niin pitkältä ja kesä kaukana,mutta täällä taas tuntuu että talvi tuli vain pienelle visiitille,pitkän kuuman kauden jälkeen. Toivottavasti teillä pian aurinkoa:)

    Mimon mami,Tuula,Piipe,Irmastiina,Satu kiitos ihanaiset:)

    Helmi-Maaria:kiitos:)

    Hannele:) Kiitos:)

    VastaaPoista
  5. Onnea äänestykseen! Minun ääneni sait:)

    VastaaPoista
  6. Äänestetty sinua, onnea matkaan! :)

    VastaaPoista
  7. Kavin aanestamassa. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  8. Kerrankin vaalit, joissa oma ehdokas löytyi helposti:), ilmoitan täten käyttäneeni äänioikeuttani. Nyt pidän vain peukkuja puolestasi. Milloin on vaalivalvojaiset??? Niin ja onnittelut myös tulevan 5-vuotis juhlapäivän johdosta,toivottelee TaijaS...Olitpa huomannut tallentaa kuvalle kauniita hamsa koristeita.

    VastaaPoista
  9. Kerrankin vaalit, joissa oma ehdokas löytyi helposti:), ilmoitan täten käyttäneeni äänioikeuttani. Nyt pidän vain peukkuja puolestasi. Milloin on vaalivalvojaiset??? Niin ja onnittelut myös tulevan 5-vuotis juhlapäivän johdosta,toivottelee TaijaS...Olitpa huomannut tallentaa kuvalle kauniita hamsa koristeita.

    VastaaPoista
  10. Kerrankin vaalit, joissa oma ehdokas löytyi helposti:), ilmoitan täten käyttäneeni äänioikeuttani. Nyt pidän vain peukkuja puolestasi. Milloin on vaalivalvojaiset??? Niin ja onnittelut myös tulevan 5-vuotis juhlapäivän johdosta,toivottelee TaijaS...Olitpa huomannut tallentaa kuvalle kauniita hamsa koristeita.

    VastaaPoista
  11. Kerrankin vaalit, joissa oma ehdokas löytyi helposti:), ilmoitan täten käyttäneeni äänioikeuttani. Nyt pidän vain peukkuja puolestasi. Milloin on vaalivalvojaiset??? Niin ja onnittelut myös tulevan 5-vuotis juhlapäivän johdosta,toivottelee TaijaS...Olitpa huomannut tallentaa kuvalle kauniita hamsa koristeita.

    VastaaPoista
  12. Voi anteeksi. Innostuin niin kovasti napsuttamaan, että tuli tuo teksti useampaan kertaan. Taidanpa heti kokeilla samaa konstia sinne vaalisivullekin :D, nyt on parasta pysyä ihan anonyyminä...nolottaa

    VastaaPoista
  13. tottakai äänestetään !!!!! ps.kakku oli ihanan makuinen (itämainen?sanoivat ystävät) mutta jäi jotenkin liian softiksi ja ehkä hieman raaáksi??tunnin oli uunissa.

    VastaaPoista
  14. Taija:hih,sinähän oikein kunnolla innostuit;D En tiedä milloin on vaalit,ei tainnut olla siellä vielä tietoa siitä.Ja kiitos myös onnitteluista:)

    Anneli:kiitos:)Kiva että maku oli hyvä. Mulla ei ollut liian pehmeä sisältä,mikäköhän meni tuossa mönkään.Mutta pidin sitä jääkaapissa,jossa se pysyy kovempana,eli suosittelen säilyttämään sitä jääkaapissa.

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa! Käyn äänestämässä!
    Sulla on täällä kyllä aivan mielettömiä valokuvia, kuten tuo kaupan ikkuna, wau!! :D

    VastaaPoista
  16. Onnea matkaan, Jael! Toivottavasti siellä on reilummat kisat tällä kertaa:).

    VastaaPoista
  17. Äänestetty on. Ja hyvää talven jatkoa toivottelen täältä -12C pakkasista!

    VastaaPoista
  18. ÄÄNESTIN !

    ja nyt pelkään että voitan matkan tai sähköpostiin alkaa tulla matkailumainoksia. Kais muistat että en pidä matkustamisesta? :D

    VastaaPoista
  19. Ääneni on annettu.
    Hauska tuo näyteikkuna

    VastaaPoista
  20. Tänään löysi tuon äänestys jutun myös toisaalta ja olin äänestämässä, mutta pyysivät sp-osoitteen joten jätin väliin. Pidän kuitenkin peukkuja kaikille tasapuolisesti.

    VastaaPoista
  21. Äänestetty on :) Sulla kyllä onkin aivan ihanat kuvat ja kerrot ympäristöstäsi sellaisella tavalla, että yksi tulevaisuuden matkoista varmasti tulee olemaan siellä suunnalla :)

    VastaaPoista
  22. Käyn äänestämässä. Olipa kuvassasi käsi poikineen!

    VastaaPoista
  23. Riitta:kiitos:) Tuo kaupan ikkuna on kyllä aika ihanan koristelias:)

    Mine:samaa sinullekin! Ja toivottavasti on viime vuodesta opittu...

    Eeviregina:kiitos ja toivottavasti pakkaset välillä hellittävät...

    Rita:kiitos:) No sellaisen voi sitten aina antaa jollekin muulle jos;D

    Arleena:kiitos:tuo ikkuna on aika ihana:)

    Susanne:Kiitos:)

    Ari:kiitos kuitenkin .se on ka tuon mahdollisen palkinnon vuoksi kun pyytävät meiliosoitetta mutta olis parempi jos eivät pyytäisi...

    Nahu:kiitos kivasta palautteesta ja toivottavasti joskus tuletkin tänne:)

    Leena:kiitos:)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...