lauantai 23. toukokuuta 2015

Liebster Award-haaste

Sain joku aika Lady of the Mess-blogin pitäjältä  Liebster Award-haasteen eli kiitos haasteesta Lady!

Tämän haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille ,joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata 11 annettuun kysymykseen sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Lopuksi laitetaan haaste eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle...

Tässä Ladyltä saamani kysymykset ja vastaukset:


1, Mistä blogisi nimi tulee?Asuinpaikastani jonka lähellä on paljon appelsiinipuita. Ja minä rakastan appelsiineja muutenkin. Mutta minulla  oli tätä blogia aloittaessa jo ruokablogi  Appelsiineja ja Hunajaa.ja halusin tälle kakkosblogille vähän samaan aiheeseen liittyvän nimen.eli nimi löytyi tälle blogille aika helposti.

2. Kaikista kirjoittamistasi postauksista mikä on lemmparisi? Hups,tämähän on aika vaikea. 3 blogia ja satoja postauksia;en ole tullut ajatelleeksi mikä on lempparini. Mutta se voisi olla tämä. sillä kyseinen blogiposti  tuo paljon paljon muistoja mieleen.

3. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee? Bloggaamisesta on tullut hyvin  rakas harrastus:)Sen  kautta olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja saanut  siitä paljon iloa.Olen bloggaillut jo niin kauan etten voi edes kuvitella olevani ilman bloggaamista! Myös blogiin tuleva vastakaiku eli kommentit merkitsevät paljon.
4. Kallein aarteesi? No se taitaa olla tämä Bambi....

5.Mikä on mieluisin huonekalu kodissasi`? Se on kylläkin olohuoneen sohva.IKEAn 3 istuttava Ektorp -sohva,beigellä kankaalla mutta sen päällä on vielä toinen kangas jonka saa helposti pestyä  ihan Bambin vuoksi,joka tykkää istua sohvan päädyllä.....


6. Miten päiväsi alkaa?`Päiväni alkaa hyvin aikaisin aamulla,jolloin vien ihan ensiksi Bambin aamupisulle.En onnistu millään  nukkumaan  myöhään; en edes viikonloppuna.. Bambin ulkoiluttamisen jälkeen ehkä kahvin vuoro,mutten juo jokapäivä kahvia kotona.Olen aamuvirkku ja pomppaan heti ylös kellon soitua,en osaa jäädä sänkyyn sen jälkeen.Aamu on parhainta aikaani.

7.Oletko unelmatyössäsi? En ole;teen kotona käännöksiä ja vaikka kotona työskentelyllä on hyvät puolensa niin olisin mieluummin ihmisläheisessä työssä,taas. Sitäpaitsi käännöksiä ei ole tarpeeksi.,Mieluisin työ oli hotellialalla,jota myös opiskelin.Se oli vaihtelevaa ja mielenkiintoista mutta myös usein epäsäännöllistä ja vaihdoin alaa kun poikani oli pieni.

8. Mikä on voimanlähteesi? Luonnosta saan paljon voimaa;on mahtavaa  herätä lintujen viserrykseen aamulla,vuoden ympäri:) Myös liikunnasta saan voimaa vaikka laiminlöin kuntosalilla käyntiä talvikuukausien aikana:oli niin paljon mieluisampaa kävellä   viileällä säällä ulkona kuin hikoilla salilla. Nyt kun ulkona on taas lämmintä niin liikunta kuntosalissa taas maistuu:)

9.Kuvaile yhdellä sanalla parasta ystävääsi. Luotettava

10. Mikä on tärkeintä  mitä  olet oppinut vanhemmiltasi? Toisten ihmisten kunnioittaminen

11.Mitä toivot tulevalta kesältä? Hyvää Suomen lomaa. Tulen Suomeen juhannuksena ja odottelen sitä jo innokkaana:Odottelen myös pojantyttären tapaamista.

Haasteeseen kuuluu myös omien kysymysten keksiminen seuraaville haastettaville.Tämä on tainnut kuitenkin jo kiertää aika useassa blogissa joten en laita tätä eteenpäin mutta tämän voi tästä poimia halutessaan.


16 kommenttia:

  1. Appelsiinit onkin hyviä! Toivottavasti täällä juhannukseen mennessä edes vähän lämpenee. Vaikka sinullahan sitä lämmintä sielläkin riittää, joten ei ehkä haittaa kylmempikään kesä.

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva lukea vastauksesi mielenkiintoisiin kysymyksiin.
    Rapsutuksia ihanalle Bambille!

    VastaaPoista
  3. Voi Sinä onnellinen! Ihanaa Suomi-lomaa! Ja Bambi on kyllä aarre. Felix lähettää lämpimät haukut!

    VastaaPoista
  4. Olipa hyvät kysymykset ja vastaukset. Siitä sain vastauksen siihen kun olin aikonut kysyä milloin tulet Suomeen. Olin myös aikonut kysyä onko sinulla runsaasti käännöstyötä. Ja mielessäni eilen yritin muistella oliko poikasi lapsi tyttö vai poika. Nythän tuli vastauksia kuin apteekin hyllyltä :D

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva nähdä kun tulet tänne :)

    VastaaPoista
  6. Nyt kun sulle on kysymyslista tehty, niin lisään siihen oman kysymyksen. Miten oot ajautunut sinne Israeliin?

    VastaaPoista
  7. Kivoja vastauksia, Jael! Minäkin olen aamulla nopeasti käynnistyvä, enkä tykkää jäädä sänkyyn lojumaan. Aamut ovat ihania, varsinkin jos herää ennen auringonnousua.

    Ei ole enää pitkä aika Suomi-lomaan! :-)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja mielenkiintosia vastauksia. Minun pitaisi alkaa suunnittelemaan Suomen lomaa, emme ole kayneet 2 vuoteen joten kiva menna vaikka minusta on kylla tullut surkea matkustaja viime vuosina, itse matkustaminen stressaa.

    VastaaPoista
  9. Paluumuuttajatar:rakastan appelsiineja.Nyt on kausi jo melkein ohi ja hinnat sen mukaisia ,Niin lämmintä täällä riittää mutta kyllä toivon että Suomessa saadaan hyvä kesä.

    Luimupupu:kiva kun tykkäsit. Ja Bambi tykkäsi rapsutuksista;D

    Johanna:kiitos:) Toivottavasti sinäkin pääset lähiaikoina sinne. Bambi on ihana ja niin on Felixkin:)

    Rita:hih kätevästi sitten tuli tässä mitä olit ajatellut kysyä;D

    Nelli;niin oliskin :)

    Amalia:pitkä juttu.Olin ensin kibutsilla,tulin takaisin kibutsille ,jäin.Opiskelin ,löysin miehen ,työskentelin,sain lapsen,erosin,muutin takaisin Suomeen,törmäsin SUomessa täkäläiseen mieheen,joka vei jalat alta,ensin olimme Hollannissa,sitten täällä taas ,sitten Yhdysvalloissa ja Etelä.Anerikassa,Molempien piti palata tänne mutta tulinkin yksin ja jäin.

    Satu;rakastan aamuja ja helposti nousen tosi aikaisin ihan vain katsomaan miten kaupunki herää:)

    Petra,j´kun on lapsi SUomessa niin ihan pakko kerran vuodessa käydä katsomassa. Täältä pääsee Finnairilla tosi kätevästi suoraan,vaikka lentoajat ovatkin aika huonot.,Toivottavasti pääsette taas Suomen reissulle kun noin pitkä aika on jo kulunut.

    VastaaPoista
  10. Olipa ihania kysymyksiä ja vastauksia! Bambille silityksiä :)

    VastaaPoista
  11. Minä herään kesällä kanssa aikaisin, tänään jo viideltä ja silitin ennen aamiaista ison kasan pyykkiä.

    VastaaPoista
  12. Anne:kiitos ja Bambi tykkäsi silityksistä;D

    Allu:no todellakin heräsit kukon aikaan;D Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  13. Kiva kun tartuit haasteeseen ja hienoa oli päästä kurkistamaan elämääsi hieman pintaa syvemmällekin:)
    Bambi on kyllä niin suloinen, että häneen ei voi kuin rakastua <3

    VastaaPoista
  14. Tää oli kiva :)
    Uskomatonta, että mekin ollaan blogimaailmassa tunnettu jo noin 7 vuotta!! 2008 alkuvuodesta aloin lueskelemaan "vieraitakin" blogeja, ja sun juttuihin löysin aika nopeasti jonkun toisen yhteisen kautta...ja sitten samana syksynä aloitin omani :)

    Luin tässä samalla kaikki uusimmat postaukset, en jättänyt kaikkiin kommentteja, mutta TÄÄLLÄ OLLAAN <3 <3 Haliterkkuja ja Bambille rapsutuksia <3

    VastaaPoista
  15. Oi, olipa hauskaa käydä täälläkin! Olet kyllä bloggaamisessa varsinainen konkari ja minä sinuun verrattuna ihan vasta-alkaja.

    VastaaPoista
  16. Leena: Voi kiitos Leena,, ja ihanaa että löysin sinun blogisi, on kyllä ehdottomia suosikkejani:)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...