tiistai 24. marraskuuta 2015

Ihanat eläimet Meidän Viikonloppu-messuilla

Että nämä kesyrotat ovat hurmaavia....
Lauantaina aamuyöllä palasin kotiin 2 viikon Helsingin reissulta,jonka aikana  kävin vaikka missä. Taisin myöhästyä lumen tulosta muutaman tunnin,olisi ollut kiva nähdä luntakin tuolla reissulla,mutta sen sijaan  oli paljon sadetta. Ihan reissun alussa kävin Messukeskuksessa Meidän Viikonloppu-messuilla,jossa oli samalla kertaa monta erilaista messutapahtumaa.
Veljeni oli messuilla myymässä Ceramico-raastelautasiaan,ja pääsin sitä kautta messuille.
Joulu oli tietenkin myös läsnä messuilla.
Näytti houkuttelevalta istuimelta...
Mutta sitten innostuin kun tajusin että siellä on myös eläimiä ja messukäynti venyikin suunniteltua pidemmäksi...
Siellähän oli vaikka mitä!
Kauniit lampaat
Komea kani.
Mutta nämä kesyrotat olivat niin hellyttävän näköisiä. Fiksujakin ovat.
Rakastuin myös tähän koirarotuun: Prahanrottakoira;kuin Bambi pienoiskoossa vaikka eivät kuulemma  ole sukua.  Messuilla oli myös kissoja ,lintuja ja itse asiassa vaikka mitä eläimiä,ja eläinrakkaalle riitti paljon nähtävää.


12 kommenttia:

  1. Harmi, että missasit lumisateen - tosin pienestä on lumi täällä eteläisessä Suomessa kiinni: eilen ja tänään oli niin kaunista, mutta nyt illalla sade on vaihtumassa vedeksi ja huomenna maa lie taas musta. Tähän marraspimeään kaipaa niin lumen tuomaa valoa!

    Mutta kiva, että ehdit muuten monenlaista Suomessa. Monenlaisia eläimiä! Suloinen kani, metkoja pikkukoiria ja lampaat ovat jotenkin niin sympaattisia.

    En tiennyt, että nuo raastinlautaset ovat veljesi myymiä. Nimittäin kirjamessujen yhteydessä ruokamessuilla olen niitä ihastellut. :)

    VastaaPoista
  2. Löytyipä sopivasti messutkin! Tuo rottakoira on niin söpö, tosiaan luulin Bambin sukulaiseksi. Rotista en kyllä välitä, oli ne kesyjä tai ei!

    VastaaPoista
  3. Lumiomena:harmi tosiaankin että missasin lumisateen.Onhan sitä täälläkin ollut mutta niin etten ole sitä päässyt katsomaan.Harmi että lumet sulavat pois;(
    Ehdin monta juttua tehdä tällä reissulla:) Eläimet tuolla olivat ihania; monet olivat niin suloisia ettei tehnyt mieli mennä pois.Nuo raastinlautaset ovat aika hyviä;minullakin sellainen ja ne tehdään Porvoossa,eli ihan made in Finland:)

    Sirokko;halusin niin nähdä edelliset messut eli Ruoka,Viini ja Hyvä Elämä...joten nämä olivat lohdutusmessut;D Niitä viemäreissä olevia rottia en kyllä välittäisi tavata,niihin sai törmätä Venezuelassakin,mutta nuo kesyt ovat sitten vähän eri juttu

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo ekan kuvan rotta, mulla oli lapsena juuri samannäköinen rotta ja sen nimi oli Werneri- erittäin viisas otus <3 ja tuli koiramme kanssa ihanasti toimeen myös.

    Aika hienoja nuo veljesi raastinlautaset! Mistä niitä saa ostaa?

    Hyvää tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  5. Lunta tosiaan kaipaa. Nyt on pari päivää ollut ihan ohuen ohut kerros, mutta sekin jo valaisee niin ihanasti, että ulos on mennyt varsin mielellään.

    VastaaPoista
  6. Harmillista tuo lumen mistaus ja muutama päivä ennen tuloasi oli mitä lämpimin syksyinen sää:)
    Ihanat messut ja söpöjä eläimiä!
    Lunta on meillä vielä vaikka muille jakaa. Harmia runsaasta räntälumesta oli ihan tarpeeksi, sähköttä 78h, syreenit maatamyöten, samoin ihana vanha omenapuu, ym. Tänään oli 5 astetta pakkasta aamusti ja nyt plussaa. Valtavat oksat katkeilevat ja isoja lumimassoja tippuu puista :)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Oikeat eläinmessut, hienot kuvat. Rotat ovat älykköeläimiä ja mielestäni yhtä viehättäviä kuin muutkin kotieläimet, vaikka olen luonnon rottia ja hiiriä joutunut tylyttämäänkin.

    VastaaPoista
  8. Vaikka olen monenlaisa elaimia tottunut kasittelemaan rotat,hiiret ja kaarmeet saavat aikaan inhon puistatuksia.En vain yksinkertaisesti tykkaa...
    Asiasta toiseen,ilmoittaisitko milloin ensi kuussa kokoontuu Suomi-kirjasto.Vois ehka tulla kaymaan...

    VastaaPoista
  9. iiikk...tuollaisia rottia en kyllä kotiini haluaisi.. Nuo rottakoirat olisivat kyllä tervetulleita..ja lampaat...:)

    VastaaPoista
  10. Sympaattiset eläimet ! Raastelautasetkin ovat söpöjä
    ja joulukuva tietenkin puhuttelee suomalaista :)

    Etelä-Suomessa oli eilen hiukan lunta, mutta tänään
    ei enää. Kivalta tuntui vaikka sitä oli ihan mitätön määrä.
    Lisää odotellaan.

    VastaaPoista
  11. Anne;minusta nuo kesyrotat olivat ihastuttavia,mutta jos näkisin pihalla sellaisen niin juoksisin pakoon;D Yleensä veljeni on mukana lähes kaikissa messuissa mutta googlatessa näin että lautasia voi ostaa myös täällä
    http://www.lahjanetti.fi/suosituimmat/ceramico-keraaminen-raastin.html

    Tuohan on ihan suomalainen tuote,Porvoossa valmistettu.Oikein hyvää keskiviikko-iltaa sinulle:)

    Paluumuuttajatar:olisi ollut kiva nähdä edes hieman lunta,se sade alkoi jo ärsyttää kun ei oikein voinut olla kunnolla ulkona.

    Hanne;no voin sitten ihailla lunta vaikka sinun kauniista kuvista:) Voi harmi miten paljon tuhoa teille aiheutti räntälumi,ja voin kuvitella miten tukalaa on ollut noin pitkä aika ilman sähköä.Toivottavasti sähköt pysyvät päällä jatkossa. Eläimet olivat tuolla messuilla tosiaankin ihania ja oli niin suuri valikoima erilaisia eläimiä:)Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

    Hannele:paljon sortteja tosiaankin:)

    Mustis:en tiennyt messuille mennessäni että oli tuollainen valikoima eläimiä,oli vaikka mitä.Rotat olivat kyllä sen verran hurmaavia että ihastuin heti:)


    Lisay: kirjasto joulukuussa ihan normaalista ,eli ensimmäisenä maanantaina.Ja siellä saattaa olla itsenäisyyspäiväjuhlatkin..Meillä oli hiiriä ja hamstereita kun olin lapsi ja käärmeet ovat aina viehättäneet,vaikken sellaista kyllä kotiin haluaisi;D Olisi kiva jos pääsisit kirjastoon:

    Irmastiina:ne olivat niin söpöjä;D Ja rottakoira aivan ihana,tosi pieni,vain 2½ kiloa!

    Rita ;noilla messuilla oli vaikka mitä! Eläimet oli kiva bonus ja niitä oli paljon!Olipa lyhyt ensilumi teillä,toivottavasti saatte lisääkin sitä,




    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...