torstai 13. heinäkuuta 2017

Kurkistus kulissien taakse-haaste

Kuvat otin huonoissa valo-olosuhteissa,joten ovat vähän rakeisia
Tänään paljastan teille paikan  missä olen lähes 9 vuotta kirjoitellut blogejani.  Käytän kirjoittamiseen pöytäkonetta, joka 4 vuoden jälkeen osoittelee jo ilmiselviä  vanhuuden merkkejä, joten jossain vaiheessa pitäisi hankkia uusi kone. Ehkä kannettava , joka ei sitoisi minua tähän työpöytänurkkaukseen, ja  joka mahdollistaisi sen että blogeja voisi päivitellä myös vakiokahvilassani, tai muissa kahviloissa, joissa täälläpäin  näkee niin monta ihmistä läppäreittensä kanssa.  

Työpöytänurkkaus voisi olla siistimmän näköinen:  siellä on aivan liian paljon tavaraa.  Oikealla on viimeisin lisäys työpöydälle, minituuletin.  Ilmastointilaitteeni on rikki, eikä se muutenkaan ulottunut toimiessaan tähän työ&vierashuoneeseen.  Helteisellä säällä on pakko olla jotain joka vilvoittaa , ja aiemmin käytin takanani olevaa suurta tuuletinta joka sai aina niskani jumiin. Minituuletin tuo ilmavirran kasvoilleni , ja kirjoittaminen sujuu sen ansiosta hyvin nyt helteelläkin:)
Työpöytään on yhdistetty korkea hyllykkö,  jossa siinäkin liikaa tavaraa...Kunhan viilenee niin otan tämän projektikseni , eli katson mistä voi luopua ja ehkä samalla saada lisää tilaa. Lämpimänä kautena vieressä on aina pullollinen kylmää vettä , ja  talvisin yleensä kuppi teetä. 
Kun istahdan tähän nurkkaukseen, tulee koirani Bambi aina perässäni ,ja asettuu työpöydän takana olevan vuodesohvan päälle:)

Postauksen  tein luettuani Heidin postauksen, missä hän haastaa bloggaajia kertomaan millaisessa ympäristössä he kirjoittelevat blogiaan.

15 kommenttia:

  1. Olipas mukava nähdä, missä juttusi syntyvät. :-) Ja Bambi. <3

    Melkein tekisi mieli tehdä tämä itsekin, mutta mulla ei ole mitään selkeää paikkaa, missä kirjoittaisin aina. Välillä olen läppärin kanssa sohvalla, välillä keittiön pöydän ääressä, välillä makkarissa...

    VastaaPoista
  2. Siinä se luovuuden nurkkaus on :) Oli kiva lukea postauksesi.

    VastaaPoista
  3. Satu;kiitos, vähän hirvitti paljastaa tuo nurkkaus,kun se voisi olla vähän selkeämmän näköinen;D Läppärin kanssa varmaankin tulee vaihdeltua paikkoja,tämän pöytäkoneen kanssa olen aika sidottu tähän nurkkaukseen.Bambilta terkkuja:)

    Nelli:kiva kun tykkäsit, Nyt kun katselen tuota kuvaa niin tulee oikein halu uusia jotenkuten tuota nurkkausta.

    VastaaPoista
  4. Minä kirjoittelen blogia sohvan nurkassa, läppari lepäilee sohvalla :)
    Ihana suloinen Bambi <3

    VastaaPoista
  5. Pöytäkoneesta on meidän perheessä jo aikaa. Joskus sellaisella kirjoitin Istanbulin kodin yläaulassa työpöydän ääressä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kun lähdit mukaan haasteeseen!
    Tuuletin ja koira ovat hauska lisä kirjoitushetkiin, ja uskon oikein hyvin, että tuossa nurkassa kukkii luovuus :)

    VastaaPoista
  7. Olikin kiva nähdä, missä nämä postauksesi syntyvät..:)

    VastaaPoista
  8. Outi:Läppärin kanssa on tosiaankin vapaampi paikan suhteen,eikä sidottu,kuten pöytäkoneen kanssa. Bambi kittää:) Ihanaa viikonloppua sinulle Outi:)

    Paluumuuttajatar: Teillä oli siellä niin ihana koti:) Kyllä kai on pakko hankkia läppäri sitten kun tämä kone alkaa oikutella enemmän.

    Viherjuuria:Kiva haaste oli:) Tuuletin on ihan must koska nyt on sekä kuumaa että kosteaa, muuten hiki valuu näppäimistön päälle;D Kiitos:)

    Hannele:)

    Hanneles Bokparadis: Har många ordböcker ,de flesta i stora bokhyllan.

    VastaaPoista
  9. Voi tuota Nasua! Ihana. Mulla on kanssa Nasu, vähän eri värisenä vaan. Pitäisikö esitellä blogissa? Ja Bambihan on niin ihana. Mä kirjoitan milloin missäkin, sängyssä, verannalla, laiskanlinnassa. Saunasta en ole vielä posannut. Sitä voisikin kokeilla :)

    VastaaPoista
  10. Kiva päästä visiitille luoksesi 🙂

    Me olemme kovin tyytyväisiä kannettuamme kamalat kasat tarpeetonta kamaa kirppareille, jätepaperiin, kaatopaikalle jne. Uskomaton tilanne kun kaapeissakin on ylimääräistä tyhjää tilaa !

    Aivan ihana kuva Bambista ❤️

    VastaaPoista
  11. Kiva nähdä postausnurkkauksesi<3 Vanhalla pöytäkoneella minäkin jo kohta 9 vuotta...

    Pusi, pusi Bambi♥ Hali, hali Jael♥

    VastaaPoista
  12. Leena: minä muistankin hyvin sen työpisteesi:) Ja Bambi kiittää, halit sinullekin:)

    Unelma:kiitos, Bambi kittää

    Rita:Kiva kun kävit. Joskus mietin että miten minulle on kertynyt niin paljon tavaraa,heitinhän kamalasti pois ja annoin eteenpäin kun lähdin taas Suomesta. Bambi sanoo wuff wuff kiitos:)

    Johanna:Nasut ovat suloisia,ja oman Nasuni ollut täällä jon monta vuotta:)Kannettava oliskin kiva ,silloin voisi kirjoitella missä vain..

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...