keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Reppu

Reppu saatu
Muistatteko muutama kuukausi sitten kun kerroin miten jouduin huijatuksi , haluamani repun suhteen? Sehän oli aikamoinen pettymys, vaikka menettämäni rahamäärä onneksi ei ollut erityisen  suuri. Joten olin enemmän kuin iloinen kun ruotsalainen  Gaston Luga otti minuun yhteyttä  ja kysyi haluanko tehdä yhteistyötä  heidän kanssaan , reppua vastaan. Tottakai , sillä heidän reppunsa ovat todella tyylikkäitä ja hyvälaatuisia.  Minua ei pyydetty tekemään blogipostausta repusta, mutta koska olen niin tyytyväinen tähän reppuuni, niin kirjoitan siitä täälläkin.    Gaston Lugan webbisivuilta sain valita mieleiseni repun ,  ja valitsin tämän kuvassa näkyvän Pråper-mallisen repun.   Itse asiassa mietin hieman tuota väriasiaa, sillä sama reppu oli myös musta-pinkkinä,   mikä oli ihana sekin,  mutta lopulta valitsin tämän mustan ja terrakotan värisen repun,  joka miellytti silmää, ja onhan se tyylikkän näköinen.
Bambikin näkyi hyväksyvän repun;D     Reppu on tosi tilava, ja sinne mahtuu kaikki mitä tarvitsen mukaani,  ja minullahan on yleensä puoli kotia käsilaukussa;D   Repun hyvä puoli on myös se että se on sisältä jaettu   kahteen osaan, niin että toinen , pehmustettu osa sopii pienelle läppärille tai tabletille.   Repun  materiaalit ovat myös  tosi   kestävän tuntuisia. Takana on pieni tasku,  johon mahtuu sekä puhelimeni että bussikorttini.
Pyysin talossa asuvaa tuttavaani ottamaan muutaman kuvan minusta ja repusta puistossa,  ja kissat tulivat mukaan kuvaan,   luulivat varmaan että tuon heille ruokaa;D Olisi pitänyt laittaa paremmat kuvausvaatteet päälle, sillä noita housuja käytän vain kun vien Bambia ulos, samoin kuin noita rumia feikki-Crocksejani.
Tyhjällä torilla viime viikolla (tori avattiin muutama päivä tämän jälkeen).  Käytän nyt reppua  käsilaukkuna,  paitsi sateisina päivinä, vaikka  se varmasti kestäisi sadettakin.  Olen aivan ihastunut tähän uuteen käsilaukkureppuuni,  ja tämä sai minut unohtamaan sen edellisen pettymykseni.  Gaston Lugan webbisivuilta löytyy reppuja moneen makuun,  ja sain alennuskoodin ,  "jael2020",  jolla repuista saa 10 prosentin alennuksen. Reput eivät ole halpoja, mutta todellakin hyviä ja kestäviä:)

15 kommenttia:

  1. Hyvin kauniit värit repussa♥ Vaikka pidänkin vaaleanpunaisesta, olisin itsekin valinnut tämän!

    ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leena:eikös olekin:) Se pinkki oli myös tosi nätti,mutta kyllä tämä punaruskea on tyylikkäämpi:)

      Poista
  2. Hieno reppu! En ole ennen tykännyt repuista mutta nyt olen toista mieltä, olen toivonut reppua joululahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulrika: Tosi hieno minustakin:) Mä tykkään käyttää välillä reppua laukkuna, välillä tavallista käsilaukkua, mutta tämä on nätein reppu mikä mulla on ollut.Toivottavasti saat repun joululahjaksi:)

      Poista
  3. Näyttää ja kuulostaa hyvältä. Kaunis, asiallinen, toimiva.
    Tykkään tosi paljon repuista. Itselläni on aika monta.
    Jää kädet vapaiksi kun kantaa reppua. Mahtava keksintö 🙂
    Gaston Luga - kaunis nimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita: Tosi hyvä ja nätti reppu, joka toimii:) Minullakin on pari reppua, mutta sellaisia tavallisia, enemmän matkailua varten ja on ollu käsilaukkureppu, mutta se hajosi. On tosiaankin helpompi kulkea repun kanssa, mutta sitten kun pitää ottaa sieltä jotain niin pitää ottaa selästä pois. En tiedä mistä tuo Gason Luga nimi on tullut;heidän webbisivuillaan on yrityksen tarina, mutta ei kerrota mistä nimi tulee, mutta onnistunut nimi joka tapauksessa:)

      Poista
  4. Kaunis ja tyylikäs reppu! Harvemmin tulee reppua käytettyä, mutta kyllä minulta pari sellaista taitaa löytyä. Tuo torikuva on tosi hyvä, jännä fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lepis:MInustakijn oli juuri tämä tosi tyylikäs reppu, ja kivasti tilava. Kiitos, kuvasta tyhjällä torilla tuli jännä, ja puhelimeni pani vähän väriä lisää;D Mutta suurin osa noista kojuista on maalattu sinisiksi.

      Poista
  5. Aivan ihana reppu! <3 Harmi että en ole reppuihminen ollenkaan, koska muuten olisin voinut innostua tilaamaan. :-)

    Mulla on kanssa puoli huushollia käsilaukussa. Huoh. Kun vielä joskus oppisi minimalistiksi käsilaukun sisällön suhteen, mutta pitäähän siellä nyt olla kaikki tarpeellinen. Mitään tarpeetonta siellä ei tietenkään ole. ;-D

    Mitäs vikaa noissa kuvausvaatteissa on - oikein tyylikkäät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu: Minustakin aivan ihana:) Reputhan on niin käteviä,,,
      Joo aina mullekin tulee aivan liikaa tavaraa käsilaukkuun , ja välillä pitää tyhjentää ja katsoa että mitä kaikkea siellä onkaan;D Mutta niihän se on ettei siellä mitäään tarpeetonta ole;D
      No nuo housunlahkeet vähän rumat , ja etenkin nuo feikki-Crocksini näyttävät aika rumilta kuvassa....

      Poista
  6. Onpa tyylikäs reppu ja hyvä värikombo. Bambikin mahtuu sinne,jos on tarvis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SusuPetal: Tosi tyylikäs onkin:) HIh, kyllä Bambinkin saisi tuohon sullottua :D

      Poista
  7. Kerta kaikkiaan style reppu. Onnea! Minä käytän paljon reppua näin kylmempänä aikana, sillä siihen mahtuu kaikki avantouintiin tarvittava kama! Ja ei kun menoks!

    VastaaPoista
  8. Tukevan näköinen reppu vahvasta nahasta ja kauniskin. Voisi olla hyvä kameralaukku. Viimeisessä kuvassa on tosi hieno värimaailma.

    VastaaPoista
  9. Tyylikäs reppu ja hyvä, että Bambikin sen hyväksyi ;))

    Muistan tuon taannoisen reppuhuijauskeissin, todella harmillinen juttu. :(

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...