lauantai 25. huhtikuuta 2015

Itsenäisyyspäivänä

Itsenäisyyspäivä tuli ja meni täällä torstaina ja vietin oikein mukavan päivän. Minähän en missään nimessä halua viettää tuota päivää kotona,sillä kodin viereissä puistossa (johon aukeavat olohuoneen ja toisen huoneen ikkunat) on silloin täynnä grillaajia,vaikka se tuossa puistossa onkin kiellettyä. Sen sijaan olin ystävän luona ja aloitimme aamun herkullisesti täällä. Kuvassa näkyy hieman merinäkymää sekä Hilton-hotelli,jossa olin joskus ihan nuorena töissä jonkun aikaa.
Aamiaisen jälkeen kävelimme rantakatua pitkin. Tuulisen ja välillä sateisenkin sään johdosta rannalla ei pahemmin näkynyt ihmisiä mutta koirabeachillä oli muutama hauveli uimassa.
Merikin oli tummanpuhuva eikä turkoosinsininen kuten yleensä.
Rantatuoleilla istui joitakin ihmisiä aaltoja ihailemassa
Tuulinen sää oli kai täydellinen tuulisurffaajalle.
Koirabeachin merinäkymää
Itsenäisyyspäivänä on aina ilmailunäytöksiä ja rannan yläpuolella olevan puiston näköalatasanteella alkoi olla reilusti  ihmisiä.
Koneen lentoja oli vaikeaa kuvata kaukaa mutta pilvet olivat tosi upeita.
Lentonäytös oli hieno muttemme jääneet loppuun saakka sitä katsomaan.
Puistossa oli grillaajia mutta vain muutama.Ehkä tuulinen rantasää pelotti.Mutta täällä kodin viereissä puistossa oli grillaajia kuulemma joka nurkassa,vaikka satoikin välillä.
Kävelymatkan varrella näimme kauniita kukkia eräällä pihalla. Tällainen väripläjäys piristää.,Iltapäivällä sitten aloin voida huonosti,ilman mitään ennakkovaroitusta,,ja olen nyt kunnolla flunssan kourissa.Juuri kun olin sanonut jollekin että "tänä talvena en olekaan sairastunut flunssaan" ;D

17 kommenttia:

  1. Todella ihanat merikuvat <3 Ja se ravintola siellä...aivan meressä kiinni.

    Mukavaa viikonloppua!

    <3

    VastaaPoista
  2. Leena:kiitos:) Meri on niin kaunis kun se on hieman tuulinen. Ja ravintola mielettömän ihana.Hieman harmitti ettei voinut istua terassilla mutta ehkä ensi kerralla sitten. Kiitos samoin,olen tosi flunssainen joten viikonloppu menee toipuessa;D

    VastaaPoista
  3. Hyvin olit saanut lentokoneet kuviin ! Tuo kukkaloisto on niin piristävä näky❤️

    VastaaPoista
  4. Parane pian.
    Upeita kuvia ja nuo koneet sait hyvin kuvattua...ei mikään helppo juttu.

    VastaaPoista
  5. On todella upeita kuvia!!
    Katselen vaikka kuinka kauan näitä merikuvia ja myös lentokuvia. Voin hyvin kuvitella miten vaikuttava lentonäytös on!

    VastaaPoista
  6. Olipahan taas hienoja kuvia! Jäin miettimään noita keltaisia rantatuoleja, että ovatko ne aina tuolla rannalla?

    Toivottavasti flunssasi paranee pian!

    VastaaPoista
  7. Aulikki:olin vähän sellaisessa kohdassa jossa ei ihan parhaimpia kuvia saanut otettua.Kukkaloisto tuossa pihassa oli ihana;miten kaunista kun vähän panostetaan ympäristöön:)

    Allu:kiitos:) pari päivää ja varmaan voin paremmin.

    Nelli:Kiitos,tuli nyt kunnon flunssa vaikka olin luullut siltä säästyväni tänä vuonna...Kiitos;eräs tuttavani otti kuvia Jaffassa ja sai kuviin sekä koneita että rantaviivaa ja rakennuksia ,ne olivat tosi upeita.

    Kirsti:kiitos,kiva kun tykkäsit:)Merta voi todellakin katsoa vaikka kuinka kauan.Ilmailunäytös oli hieno,muttemme jääneet loppuun saakka sitä katsomaan.

    Satu:;Kiitos:) Nuo tuolit eivät taida olla talvella tuolla mutta kesäkausi alkoi jo rannoilla. Kiitos,eiköhän se tästä jo mene parammaksi.

    VastaaPoista
  8. Hieno päivä sinulla, paljon kivaa kuvattavaa! Kukat ovat niin upeita että näyttävät jo melkein epäaidoilta, heh. Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  9. Onpa upea väriloisto!!! Ja ihania nuo hieman myrskyisen meren kuvat. Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  10. Kaikkein kauneinta aikaa siellä, juuri nyt!

    Itsenäisyyspäivä on siellä erilainen kuin meillä. Joskus sanotaan, että meidän harras juhlamme johtuu melko tuoreista sodista, mutta se ei ole riittävä selitys. Monissa maissa on paljon tuoreempia sotia, mutta itsenäisyyspäivää juhlitaan silti enemmän riehakkaasti kuin arvokkaasti tai hartaasti.

    VastaaPoista
  11. Uljaita merinäkymiä. Aivan upeita.

    Ja vesielementin lisäksi siellä lennellään ilmassakin - ja maassa katsellaan hehkeitä kukkia. Teillä on kaikkea.

    En tiennytkään että olet ollut hotellissa töissä. Niin minäkin ! :) Eipä ole tullut koskaan puheeksi. Siitä saadaan hyvä puheenaihe kun seuraavaksi nähdään.

    VastaaPoista
  12. Hienostihan nuo koneet näkyvät!
    Mahtavia aaltoja ja tuo kukkapenkki on tosi ihana!
    Harmi että tulit kipeeksi, parane pian!

    VastaaPoista
  13. Matkatar:oli kiva päiväja onneksi flunssa iski vasta illalla;D Kiitos,oli paljon kuvattavaa:)

    Satu:kiitos,meri oli mielestäni ihanan näköinen tuollaisena ,teki mieli kuvata paljon.Ja hyvää alkavaa viikkoa sinulle:)

    Katveita:minusta kaikkein kaunein aika on helmi-maaliskuu jolloin on vähän viileämpää ja villikasvit vielä vihreitä.Todellakin erilainen tämä itsenäisyyspäivä täälläpäin kuin Suomessa;täällä juhlitaan iloisesti ja värikkäästi ja Suomessa kauniisti ja yksinkertaisesti.Suomessa ehkä se itsenäisyyspäivän ajankohtakin pimeimpänä päivinä määrittelee miten sitä vietetään;ehkä juhlittaisin eri tavoin jos se olisi vaikka kesällä.Muuten,jos luet tätä niin kommenttini blogissasi menevät roskapostiin,ja jos noukit sen sieltä niin seuraavan kerran ei niin käy


    Rita:Kiitos Rita,meri oli upea:) Oli hyvin monipuolinen päivä:) Juu hotellista olin pitkään ja opiskelin alaa.En tiennyt että sinäkin olet ollut!Joten puhumista riittää sitten kun taas tavataan.

    Anne:jossain eri paikassa olisi tullut parempia kuvia mutta ihan kiva oli kastsella tuota:) TUo kukkapenkki oli hurmaava! Kiitos,parempaan päin olen nyt menossa,hieman jo hellittää tämä flunssa.

    VastaaPoista
  14. Upeita kuvia merestä, kyllä myrskyävä meri on jotenkin niin kunnioitusta herättävä! Puu-ihmisenä tykkään taas sinun puistokuvasta, upeasti tulee rungot esiin kuvassa! Ja ihanan värikäs kukkapenkki :D

    VastaaPoista
  15. Tuitiina:meri on täällä harvemmin myrskyävä,joten sitä katsoo mielellään tuollaisenakin:) Tuossa puistossa onkin kivasti kallellaan nuo puut:)

    VastaaPoista
  16. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... you need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this, Success for you. offline installer filehippo

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...