keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Helmikuun loppuviikko

Helmikuun viimeisenä viikkona lämpeni reilusti,myös yöllä. Päivälämpötilat nousivat 20 asteen paikkeille ,ja sen ylikin. Nyt sanoin todellakin jäähyväiset talvelle: en mitenkään ilahtuneena.  Parina viimeisenä päivänä on ollut tosi lämmintä,kiitos hiekkatuulien,ja eilen mennessäni nukkumaan,keskiyöllä,mittari näytti 21 astetta ,huh! Mutta koska on kuivaa niin se ei tunnu liian lämpimältä vielä.Hiekkatuulien aikaan on pilvistä ja ilmanlaatu huono.  Kodin viereisessä puistossa kukkivat valkoiset ruusut;ovat kaúniita mutta ehkä ovat istuttaneet sinne vain valkoisia ruusuja etteivät ihmiset poimisi niitä mukaansa.
Ennen näitä paria pilvistä päivää oli aurinkoa  ,ja Bambi olisi mielellään jäänyt tuonne ruohikolle pidempäänkin auringonvaloon.
Purim-juhla lähestyy,ja joka puolella torin lähellä näkyy kauppoja joissa myydään naamiaisasusteita. Lapset ovat ne jotka enimmäkseen kulkevat purimin aikana naamiaisasuissa,mutta myös monet aikuiset.
Mielenkiintoista nähdä mikä on tämän vuoden suosikki naamiaisasuissa.
Hmm,aika paljon jättävät näkyviin nämä naamiaisasut....
Yritin bongata tuosta Trump-naamaria mutten löytänyt...
Aika hurjia naamareita. Tuo leijona tosin on aika hvvä.
Torin viereisessä Loveat-kahvilassa näkyi jotain epätavallista toiseen kerrokseen vievillä rappusilla.
Nämä ovatkin hienompia asuja kuin nuo aiemmat,ja kahvilassa kerrottiin että toiessa kerroksessa on nyt purimin alla joka  päivä 2 ompelevan naisen naamiaisasugalleria.
Tänään kaupungin talon viereisessä kauppakeskuksessa huomasin nämä pienten lasten kuntolaitteet.Ensimmäistä kertaa näin tällaisia,minikokoisia kuntolaitteita:) Tuo kauppakeskus on muutenkin sellainen jossa ainakin puolet kaupoista  liittyy pikkulapsiin,
Viikonloppuna katselin Lion-elokuvan,ihana elokuva! Pidin eniten elokuvan ensimmäisesta,Intiassa kuvatusta osasta .jossa puhutaan  hindiä ja jossa pääosassa on sydämet sulattava, kuvassa näkyvä Sunny Pawar. Minulla ei ollut käännöstekstejä enkä tietenkään ymmärrä sanaakaan hindiä,mutta Sunny on  tuossa elokuvassa niin ilmeikäs ja luonnollinen että ymmärsin kaiken mitä siinä tapahtui,Toinen puoli elokuvaa on sitten englanniksi. 

Oikein hyvää alkanutta maaliskuuta!

16 kommenttia:

 1. Herranjestas, olivatko nuo ekassa vaatekuvassakin olevat vaatteet naamiaisasuja? Katsoin, ettö siinäpä kivannäköisiä yöasuja! :-D

  P.S. Trump-naamari olisi kiva! Haluaan sellaisen vapuksi! :-D

  VastaaPoista
 2. Satu:hih,yöasuja;D Mä ajattelin että siinäpä kivat haaremiasut;D
  Trump-naamariin en ole vielä törmännyt,mutta ajattelin että se voisi olla suosittu juuri sen vuoksi kun hän on niin epäsuosittu;D

  VastaaPoista
 3. Ihania naamiaisasuja. Minä haluaisin heti tuon Yasminen asun ja mies sitten voisikin olla Alladin.

  VastaaPoista
 4. Mitenkas tuon seeprapuvun paahineen alta nakee mitaan?

  VastaaPoista
 5. Outi:No nehän sopiskin hyvin teille:)

  Anu:no siinähän on silmät.tai sitten pitää vaan pitää päätä alhaalla että näkyy jotain.pitää mennä lähemmin katsomaan miten siitä näkee;D

  VastaaPoista
 6. Penkkari-porukka oli ainakin löytänyt Trump-naamareita. Minä itse en ole mikään naamiaispukeutumisen mestari...

  VastaaPoista
 7. Ekan kuvan ruusu tupsahti esiin niin ihanasti kun tulin blogiisi,
  melkein tuoksu tuntui :)

  Hienoja naamiaisasuja ja karmeita naamareita :D
  Olisi kiva pukeutua vaikka piraatiksi, ja leopardipukuun.

  VastaaPoista
 8. Siellähän on jo ihan Irlantilainen kesä. Jokos olet naamiasasun hankkinut????

  VastaaPoista
 9. Mukavaa maaliskuuta myös sinulle ja Bambille.

  VastaaPoista
 10. Ihanat ruusut. Ei kai kukaan puistosta ruusuja katko... Jerusalemissa käymme joskus Ruusupuistossa viettämässä synttäreitä tai piknikillä. Tai muuten vaan. Erikoisia purim-asuja. Siellä on kohta sekin aika käsillä. Me vaan kahlataan täällä lumisohjossa... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Purimin aikaan olisi kiva olla siellä.

  VastaaPoista
 12. En kyllä pistäisi tällä hetkellä tuollaiselle säälle yhtään pahakseni;)
  Upeita, upeita ruusuja <3

  VastaaPoista
 13. Ainakin on valinnanvaraa naamiaisasuissa!
  Nuo lasten kuntovälineet on hyvä idea, liikkuvaisia varmaan kiinnostaa niissä renuta jonkin aikaa.
  Lion on kuulemma tosi hyvä, suomalaiset ystävänikin ovat kehuneet. Minun varmaan tarvii odottaa telkkariversiota, ellei sitten kesällä osu sopivasti jonnekin lähiteatteriin.

  VastaaPoista
 14. Paluumuuttajatar:saapa nähdä näkeekö kaduilla Trumppeja sitten kun on tuo Purim-juhla;D

  Rita:Ajattelin että ruusulla on kiva aloittaa,tosin nuo eivät tuoksu paljoakaan. Pidän eniten lasten naamiaispuvuista,ne ovat paljon hienompia kuin nuo tekeleet.tosin naamarit aika kivoja:)

  Saara:Ja melkein kuin Suomenkin kesä;D No ostin sellaisen venetsialaisen naamarin,vaikka oli sellainen ennestään..

  Unelma:kiitos samoin sinulla ja Taatalle Unelma ihanainen.

  Eeviregina:Tulin vain ajatelleeksi että jos olisi kauniita punaisia ruusuja niin ehkä joku katkaisisi,mene ja tiedä. Nuo ainakin saavat olla aivan rauhassa. Varmaan nätti se Jerusalemin Ruusupuisto,en ole siellä käynyt. Kaikenlaisia asuja nyt näkee,jo paljon ennen PUrimia.. Toivottavasti teille pian koittaa jo kevät. Kiitos samoin sinulle:)

  Nelli: On se kyllä tosi värikäs tapahtuma:)

  Lady of the Mess:Voin kuvitella, nyt kun teillä on siellä kylmää. Kestän vain aika huonosti liian lämmintä mutta onneksi sen aika ei ole vielä,etenkin kun ilmanlaatu nyt on kuivaa eikä kosteaa. Ruusut ovat niin kauniita:)

  Sirokko;no tosiaankin paljon valinnanvaraa ja tuossa vain pieni katsaus. Ensimmäistä kertaa näin lasten kuntovälineet,aika kivat:) Lion on ihana elokuva,ja haluaisin nähdä sen vielä uudelleenkin.Toivottavasti saat sen nähdä jotain kautta.

  VastaaPoista
 15. Hei! hienoja kuvia vaatepuodeista ja puistoista, bambeja ja Bambi!
  Jännää, että kun juuri luin postauksiasi ja tuonkin Lion-filmistä, niin olen juuri itse menossa katsomaan
  elokuvaa täällä Norjassa tänä iltana. Historia kuulostaa uskomattomalta ja ja liikuttavalta, toivottavasti vastaa odotuksiani! Hyvää kevättä sinne ruusupensaiden sekaan ja appelsiinipuiden alle noin nolla-asteisesta ja vähälumisesta Norjasta! t. Rosmariini

  VastaaPoista
 16. Raija:hei Raija,kiitos,ja kiva kun tulit kommentoimaan.Toivottavasti pidit Lion-filmistä,minä pidin etenkin siitä Intia osasta,ja voisin nähdä sen uudelleenkin. Hyvää kevättä myös sinne Norjaan,toivottavasti ne vähätkin lumet siellä pian sulavat jo pois ja kevät todellakin koittaa.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...