maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ovi

Eräänä aikaisena aamuna ,lähellä Carmel-torin viereisellä kävelykadulla,huomasin tämän oven.Olen varmaan kävellyt siitä ohi miljoonia kertoja,mutten ole sitä huomioinut. Kurkistin sisälle ja näytti mielenkiintoiselta. Tämä oli viime viikolla,sillä perjantaista lähtien en ole päässyt minnekkään sillä kunnon flunssa yllätti,ja olen levännyt kotona jo lähes 5 päivää. Luulin jo voivani paremmin,mutta ei tämä vielä ihan ohi ole,
Seuraavalla kerralla ovi olikin auki ja siellä näkyi sekavaa tyyliä omaava portaikko. Vasemmalla maukui kissa.
Tässä näkyy paremmin tuo portaiden päässä oleva seinämaalaus. Minne nuo portaat vievät?
Ne vievät tuonne katolle,the Prince-kattobaariin. Tuo kulma on sellainen jota tulee aina katsottua ,etenkin tuon seinämaalauksen johdosta. En ole koskaan käynyt tuolla katolla ja usein miettinyt mistä sinne mennään sisälle. No nythän se selvisi;D

Mukavaa viikkoa:)

13 kommenttia:

 1. Vau, mieletön fiilis kun katsoo noita kuvia. Huh 😊

  VastaaPoista
 2. Todella lumoavan näköinen paikka, ihanasti elämää nähneitä pintoja.
  Toivottavasti paranet pian ❤️

  VastaaPoista
 3. Ihana paikka. Käy ihmeessä testaamassa se kattoterassikin.

  VastaaPoista
 4. Sesam aukene ! Pääsimme lumottuun paikkaan 😀
  Ja sielläkin kissa - taidat olla kissamagneetti 🐈

  Get well soon 💕

  VastaaPoista
 5. Kaunis ovi ja nuo portaat!
  Meillä isäntä yksii ja tuhisee nyt toista viikkoa..:)

  VastaaPoista
 6. Ooh, niin upea ovi ja mahtava käytävä ja seinämaalaukset, vau!!! Kertakaikkiaan ihanaa värimaailmaa, rapistumisen estetiikkaa.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis ovi ja kiehtovat portaat!
  Ihanaa tehdä retkiä lähiympäristössä ja löytää uusia paikkoja.

  Parane pian!

  VastaaPoista
 8. Menneen ajan patinaa..
  Minä huomasin ensimmäisenä homeisen seinän - täällä on viime päivät taas vatvottu home- ja sisäilmaongelmia - viimeksi eilen kun saatoin anoppia Meikkuun - siellä on aikamoinen sisäilmaongelma ja potilaat pakkautuu todella tiheästi odotustilaan joka aiemmin oli avara ja tilaa kaikille...Kattoterassille oliskin jo mukava päästä mutta meillä tuulee, on vähän pakkasta ja vähän luntakin leijailee...

  VastaaPoista
 9. Kävit sitten seikkailemassa. :-)

  Toivon sinulle pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 10. Nelli:ennenkuin tiesin että tuosta pääsee kattobaariin niin mietin kaikenlaista mitä tuolla voisi olla;D

  Outi:totta ,ajan patinoimaa tuolla. Kiitos,tänään vähän parempi olo jo:)

  Paluumuuttajatar.Pitääkin ehdottomasti joskus testata kattokin,

  Rita:Sesam aukene todellakin.Vähän sekalaista tyyliä tuolla portaikossa ja mietin että minne tuo vie mutta sitten tuli hipsterin näköinen mies ja sanoi että kattoterassillehan tuosta pääsee. Kissakin oli;D Kiitos,vähän parempi olo tänään.

  Allu.kaunis vanha ovi tosiaankin:)

  Hannele:Kaunis ovi ja jännä portaikko!Paranemisiin isännälle,minäkin vielä tuhisen mutta hieman parempi olo tänään.,

  SusuPetal:Miten en olekaan ennen huomannut tuota ovea. Itse asiassa Tel Avivin vanhat talot ovat täynnä tuontapaisia ovia. Käytävä ja seinämaalaus aika cool,eli tuonne kattoterassillekin on joskus päästävä. Rapistumisen estetiikkaa tosiaankin;D Kiitos,vähän parempi olo tänään.

  Marianna:Ovi on tosi kaunis,samoin väri,ja kiehtovat portaat,niin että oli pakko tulla uudestaan katsomaan minne johtavat. Tel Avivin torin läheinen ympäristö on kiehtova paikka tällaisille retkille. Kiitos,hiljalleen vointi kohenee.

  Blogitse:todellakin,vaikka tuo vasemman puolen seinä on vähän no,sille voisi tehdä jotain.En tiedä onko se homeinen vaan vain kulunut,pitää katsoa tarkemmin. Kamalaa että sairaalassa on tuollainen homeongelma:( Ensimmäisellä kerralla täällä asuin vanhassa talossa jossa oli homeongelma ilman että tajusin sitä ja aina oli ´hengitystien tauteja,enkä tajunnut mistä. Toivottavasti kevät pian saapuu teille.

  Unelma:Usein menen tuosta kun menen torille,en vaan ollut huomannut ovea;D Kiitos,vähitellen tässä voidaan jo paremmin:)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia ja ihania maisemia. Nyt yrität vaan päästä joskus päästä sinne katsolle. Jos mä haastan sut tekemään sen... leikin itse jossain vaiheessa sellaista leikkiä, että "en ole koskaan..." ja sitten menin ja tein sen :)

  VastaaPoista
 12. Kivaa kurkistella suljettujen ovien taakse, mitä kaikkea kiinnostavaa sieltä avautuukaan! Rappioromantiikkaa... Käy ihmeessä kattoterassilla asti! Ekassa kuvassa oli kiinnostava ikkunakehyskin oven oikealla puolella. Mitä kaikkea siihenkin on keräilty... Hyvää Naistenpäivää sinullekin!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...