maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kaikenlaisia havaintoja

Tämä ei ole syötävä kasvi...
Viime perjantain hortoilureissulla näin muutakin kuin syötäviä kasveja;D
Segwayllä ajava ryhmä lähellä Tel Avivin vanhaa juna-asemaa. Ainakin 20 hengen ryhmä ajeli peräkanaa noilla ajokeilla. Eräs yritys järjestääkin muutaman tunnin Segway-kaupunkiretkiä,olisi kiva kokeilla!
Kissa erään talon seinässä
Olipa tällä pojalla kiva ajokki! Jopa kypäräkin oli sävy sävyyn..
Ihmettelin miten muurin koloissa kasvoi noin paljon vihreää
Ja kaupungin  vanhan kaupungintalon parvekkeella oli mielenkiintoisia olioita..

35 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kivoja bongauksia. Mosaiikilla päälystetty ajopeli oli kyllä yliveto.

Vera Vala kirjoitti...

Siellä löytyy kaikenlaista mielenkiintoista nähtävää. :) Roomassa asuessa sentään joka nurkassa oli jotain katsottavaa, ja kyllähän Torinossakin riittää ihmeteltävää, mutta tämä meidän pikkukaupunki ei kyllä ole yhtään pittoreski :)

Vihreatniityt kirjoitti...

Tuon kissan voisin ottaa meille!

Athelas kirjoitti...

Luulin tuota kissaa oikeaksi :).

Tää oli vain tämmöinen pikakommentti, ki achshav ani tsricha lilmod ivrit :). Lehitraot!

Yaelian kirjoitti...

Arleena:minustakin se oli huippuhieno!

Vera:Tel Avivissa tosiaankin aina löytyy jotain uutta.Torino tuo minulle mieleen aina yhden suklaan,joka oli aikoinaan lemppareitani!http://www.camillebloch.ch/en/chocolate/torino

Vihreätniityt:kätevä kisu,ei tarvitse ruokaa eikä vettä;D

Athelas:kiva kuulla sinustakin! Behazlaha!

Girl of the blog kirjoitti...

Mahtava kaupungntalo! =D

Allu kirjoitti...

Täälläkin näkyy kaupungeissa paljon Segway-kiertoajeluita.

SusuPetal kirjoitti...

Tuo kissapatsas on upea!

Riitta kirjoitti...

Onpas hassu eläintarha tuolla parvekkeella! Työpaikan ikkunasta näkyy kans usein Segway-ryhmiä. Hassun näköistä, pitäisi varmaan itsekin kokeilla joku päivä ;-)

Ciacy kirjoitti...

Ihania havaintoja oletkin tehnyt. Pystyiskòhàn tuolla opaskierroksella keskittymààn nàhtàvyyksiin vai menisikò keskittyminen enemmànkin siihen pystyssà pysymiseen, heh...tiedà hàntà. Olis kiva kokeilla tuollaista menopelià. Tààllà niillà menee vain poliisit..tosin ei tokikaan meidàn kylàssà vaan suuremmissa kaupungeissa.

Marja-Leena kirjoitti...

En ole koskaan kuullutkaa semmoisista ajokeista kuin Segway... Vai ymmärsinkö oikein, ovatko nuo ajopelit sen nimisiä? Näytti aika jännältä. Tuommoista haluaisin kyllä kokeilla. En ole nähnyt noita Suomessa.

Kivoja kurkkijoita myös siellä vanhan kaupungintalon parvekkeella!

Kiirepakolainen kirjoitti...

Kun katsoo, niin näkee! Taloissa saattaa joskus havaita mitä kauniimpia veistoksia, kuten nyt tuo kissakin!

Hippu kirjoitti...

Minä en kyllä tiedä, uskaltaisinko kokeilla segwaytä. Eikös se vaadi tasapainoa...? Olisin varmaan heti maassa nenälläni. :-D

Onpa todellakin hauska ajokki! Mikähän tarkoitus tuolla mahtaa olla, vai onkohan se vaan jonkinlainen kaupunkimopo.

Mustikkatyttö kirjoitti...

Mukavia havaintoja! Hauskoja ajokkeja. Segway vaikuttaa kiinnostavalta... Tuo luonnonkasvien perässä hortoilu, josta oli jo aiemmin mainioita kuvia, vetää kyllä erityisesti puolensa. Onneksi aika pian meilläkin pääsee hortoilemaan. Odotan sitä. :)

Elegia kirjoitti...

Tuollaiselle segway-ajelulle olisi kiva osallistua! En ole koskaan sellaisella huristellut, mutta mieli tekisi kokeilla.

Aika erikoisen näköinen tuo pojan kulkupeli ja nuo värit, aah!

Tunnistan tuon kaupungintalon, käveltiin sen ohi. Silloin siellä ei tosin hengaillut eläintarhan asukkeja ;))

Karoliina kirjoitti...

Ihana kaupungintalon parveke!!

Tanja kirjoitti...

Teetkö oppaan hommia? ;-) Olisi kyllä kiva kävellä sinun kanssasi joskus tuolla, mutta ei lähivuosiin kuulu ihan oikeita suunnitelmia tulla sinne. Kiva olis, oikeesti.

Rita kirjoitti...

Israelin kirjeenvaihtajamme on taas bongannut kaikenlaista kivaa :)

Vera Vala kirjoitti...

Hih, en muuten ollut kuullutkaan tuosta suklaasta :) Torinohan on Italian suklaapääkaupunki (no joo, kilpailee Perugian kanssa...) Suurin makeisvalmistaja Ferrero on Piemontesta, ja Gianduiotti-suklaat ovat myös Tornin erikoisuuksia

Yaelian kirjoitti...

Girl of the blog;tuo rakennus ei ole enään pitkään toiminut kaupungintalona,vaan on nyt museo(nykyinen kaupungintalo ruma laatikko)

Allu:Taitavat olla kivoja ajopelejä:)

SusuPetal:aika hieno se onkin!

Riitta:Hauska eläintarha tosiaankin tuolla parvekkeella;D Minunkin tekee mieli tehdä Segway-ajelu:)

Ciacy:Kasvihavaintojen välissä ei voinut välttyä' muilta havainnoilta;D Kai tuossa pysyy hyvin pystyssä,minusta tuollainen olisi tosi mahtava kaupunkiajopeli.Täytyy kyllä joskus kokeilla.

Marja-Leena:Tosiaankin on tuo Segway ajopelien nimi,joka tuli aikoinaan sen keksijältä,Dean Kamenilta.Samainen ihminen on muitakin juttuja keksinyt. Vanhan kaupungintalon kurkkijat olivat kivoja:)

Kiirepakolainen:Näin on:) Ja tuossa kaupunginosassa taloissa on paljon erilaisia ihanuuksia,joita ei muualla näe.

Hippu:Tuo Segway on "self-balancing" eli kai sen kyydissä aika hyvin pysyy.Keksijän tarkoitus kai oli että noista tulisi erittäin yleisiä,mutta ei niitä kauheasti yksityisten ihmisten käytössä näe..

Mustikkatyttö: Aika jolloin voi kerätä luonnosta syötäviä kasveja on ihana! Täällä se ei enään kauan kestä ,joten pitää käyttää sitä hyväkseen niin kauan kuin voi.Pian se aika on teilläkin!

Elegia:Minunkin tekee mieli mennä Segway-ajelulle.Itse asiassa täkäläisessä kuponkiuutisissa oli joku aika sitten hyvä tarjous tuollaiselle rundille,mutten käyttänyt hyväkseni.Ehkä seuraavan kerran sitten..
Jeps,muistankin kun kävelimme tuolla;D

Karoliina:Ihana se onkin! Ei enään ole kaupungintalona vaan museona,mutta tosi nätti talo:)

Tanja:Minulla on takanani matkailualan opintoja ja työtä,ja mielelläni toimin oppaana.Joskus olen harkinnut kulinaaristen ruokaretkien luotsaamista Tel Avivissa,koska kaupungilla on siinä mielessä mahtava tarjonta,mutten ole asian hyväksi tehnyt mitään.Ja olisi kyllä kiva opastaa sinukin täällä!

Rita:Kiva kun löytyi taas jotain kiinnostavaa:)

Susanne kirjoitti...

Kivoja havaintoja!
Tuollaisella ajokilla olisi mukava tehdä kaupunkiretki:)
Mukavaa viikon jatkoa!

Unelma kirjoitti...

Hienoja postauksiasi on mukava katsella.

Marjatta kirjoitti...

Mielenkiintoisia juttuja olet löytänyt.

♥ Hannele kirjoitti...

Hieno kissa seinässä.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oletpa sinä bongannut kaikkia ihanaa ja/tai hauskaa! Minäkin ihastuin tuohon mosaiikin näköiseen kulkupeliin. Ja nuo vanhan kaupungintalon eläimet taidan näyttää illalla lapsilleni.

Kevätaurinkoista viikkoa sinne! (Suomessa alkaa olla nyt hangista huolimatta ihan keväinen sää, tuntuu niin hyvältä.)

Yaelian kirjoitti...

Susanne>kaikkea sitä huomaakin kaupungilla käydessään;D Ja Segwayllä olisi kyllä kiva ajella!

Unelma:kiitos! Samaa voisin sanoa sinun postauksistasi:)

Marjatta:Tel Aviv on sellainen kaupunki,että aina löytyy jotain uutta mielenkiintoista:)

Katja:Mosaiikkiajopeli oli tosi hieno;siihen on varmaan pistetty paljon työtunteja,mutta takuulla erottuu muista:) Ja nuo eläimet vanhan kaupungintalon parvekkeella olivat hauskoja:) Oi ihanaa kuulla että teillä kevät etenee ,joten oikein aurinkoista viikkoa sinnekin!

sirokko kirjoitti...

Siellä on aina jotain kivaa bongattavaa! Hauskoja olioita kurkistelee milloin mistäkin kulmasta. Segwayta haluisin kokeilla minäkin, vieläköhän sen oppisi.. olsi kiva käydä ostoksilla tuommoisella, pieni peräkärry vain perään, toimisikohan..
Mahtaako sinua enää voida päästää kaupungille jos rupeat järsimään kaikki kukkaistutukset..onneksi kaikki ei ole syötäviä :)

Marianna kirjoitti...

Mielenkiintoisia juttuja,mutta tuo kissa on ihan paras ! Sellaisen haluaisin taloni seinään minäkin.

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Tuo moottoripyörä on kyllä ihan yliveto! Wau, siinä on jollain mielikuvitus laukannut. Ilmiselvästi teillä alkaa kevät koittaa.

Yaelian kirjoitti...

Sirokko:Kivasti aina löytyykin Tel Avivista bongattavaa (tämä asuinkaupunkini sitten onkin tylsempi..)Segway olisi kyllä aika kiva ajokki kaupungissa,niin kai oli alunperin tarkoituskin. Ja kasvien syönti,minähän syön vain villikasveja;D Tänäänkin kävin Yarkon-puistossa hakemassa salaattiainekset...

Marianna:Minustakin kissa seinässä aika kiva:)

Johanna.Todellakin mahtava tuo moottoripyörä.Ja vielä kypäräkin oli laitettu samanlaiseksi:) Ja huomenna pitäisi sataa,mutta kyllä täällä kevät jo on ,ja talvitakki ei kai enään tule esille ennenkuin seuraavana talvena..

merike kirjoitti...

Kivoja kuvia! Näin kerran Segwayn Sorrentossa, taisi olla poliisin ajopelinä.. Suomessa laitteen laillisuus liikennekäytössä on epäselvä, kertoo Wikipedia:)

Yaelian kirjoitti...

Merike;Kiitos:) Ai niinkö se on,olisi kyllä kiva hurautella Segwaylla kaupungissa..

Anonyymi kirjoitti...

Kelasin taaksepäin ja olen aivan silmät pyöreinä upeasta kulkueesta. Sait tosi hyviä kuvia. Ihmiset ovat nähneet paljon vaivaa :-o

Yaelian kirjoitti...

Uuna;:kiitos:) Tämä oli nyt 3 kerta kun seurasin tätä vuotuista kulkuetta tässä kaupungissa ja aina sitä vain on todellakin silmät pyöreinä;sillä joka vuosi he keksivät jotain uutta ja hienoa:)

Minä kirjoitti...

Kivoja kuvia. Lemppari on tuo missä jengi ajaa noilla jutuilla. Alanyassa näin niitä eka kertaa pääkadulla vuokrattavan syksyllä. Villitys on siis levinnyt laajemmaltikin :) Aika käteviä (ladataan vain välillä) mutta turisteilta osaavat kyllä rahastaakin vuokraamalla niitä.