lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain Ciacylta sekä Mariannalta  tällaisen hyvän mielen haasteen,jossa tulee listata vähintään 10 hyvän mielen asiaa.Jos saa haasteen uudelleen,niin pitää lisätä ainakin 5 lisää,mutta taidan pysyttäytyä tuossa kymmenessä. 

1.Talvi on täällä ollut aivan ihana ja nyt saimme takatalven,joka alkoi viime viikon puolivälissä.Ensi viikolla jo lämpenee,mutta monen leudon talven jälkeen on ihanaa,että sadetta on tänä talvena tullut reilusti ja muutenkin ollut "talvimaista" Ehdottomasti hyvän mielen juttu!

2.  Mukavat ihmiset tuovat aina hyvää mieltä. Kun on itsekin mukava muille,saa hyvää mieltä tuottavaa vastakaikua.

3.Bloggailu:blogini ovat tuoneet ja tuovat edelleenkin hyvää mieltä:) Olen tavannut sen kautta ihania ihmisiä ja mukavat kommentit ilahduttavat aina!
4. Ihana pikku koirani Bambi tuo hyvää mieltä joka päivä!

5. Hyvää mieltä minulle tuottaa sää,joka ei saa minua hikoilemaan,kuten kesällä;D
6. Rakastan tuoreita vihanneksia ja hedelmiä,ja olen onnekas että asun maassa,jossa aina on loistava valikoima tuoreita kasviksia,myös luomuna.
7.Kukat ja kasvit ulkona. Etenkin näin viileään aikaan nautin siitä,että kaikkialla on vihreää ja kukat kukkivat!

8. Tulevan kesän häät Suomessa.Olen iloinen,että poikani on löytänyt kumppanin,jonka kanssa hän on onnellinen.


9. Lauantai-aamut.Ei tarvitse herätä aikaisin ja päivän voi alkaa rennosti.
10. Kahvihetket aikaisin aamulla  muutaman kerran viikossa ihanassa Sugar Daddy-kahvilassa Tel Avivissa. Talvella juon kotona vaan teetä,mutta Sugar Daddyn ihana kahvi saa minut piristymään ja hyvälle tuulelle. Henkilökuntakin siellä on ihana ja minut toivotetaan aina tervetulleeksi hymyn kanssa:) Ja joka kymmenes kahvi on ilmainen;D

Hyvän mielen haaste tulee lähettää edelleen 5 bloggaajalle,ja koska olen vähän matti myöhäinen tämän haasteen kanssa,on hyvää mieltä jo jaettu monen monessa blogissa.Lähetän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille: Susannelle,Sooloilijalle,Allulle,Elisabethille ja  Johannalle.

19 kommenttia:

  1. Sugar Daddy! Kerrassaan huikea kahvilan nimi!

    Ja häät, hienoa!!!!

    VastaaPoista
  2. Hyvä mieli tuli tätäkin lukiessa, se siis välittyy tekstin ja kuvien kautta :))

    VastaaPoista
  3. SusuPetal:Aika hyvä nimi tuolle pikku kahvilalle;D Ja häitä odotellaan innolla!

    Elegia:Kiva että hyvä mieli välittyi:)

    VastaaPoista
  4. Jaat hyvää mieltä tällä. Kivoja asioita sinulla elämässäsi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos haasteesta! Mielelläni otan vastaan:)

    Ihana postaus! Sinulla on ihanat 10 hyvän mielen kohtaa! Tuossa on monta kohtaa jotka sopisi hyvin omaankin hyvän mielen listaan:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kyllä näistä itsekin hyvän mielen saisi. Paitsi minua jo kesättäisi. Tai kevättäisi. Kylmä, märkä ja ennen kaikkea lumi on nyt yök. Samoin olisin valmis luopumaan hatuista, hanskoista, talvikengistä ja toppatakeista. Vaatekaupassa silmät sattuvat kaikkeen värikkääseen mustan sijasta. Se jos mikä on varma kevään merkki se.

    Hyvän mielen jatkoja.

    VastaaPoista
  7. Hyvä mieli tuli lukiessakin <3 Ihana uutinen nuo häät <3

    VastaaPoista
  8. Rouva Pioni:hyvän mielen asioita on monta:)

    Susanne;kiva jos sinäkin teet tämän haasteen:)Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    Mine:kohta jo on lämmintä ja ainakin täällä sadetonta,joten vielä en kaipaa sitä.,Mutta lämpenemään päin nyt on.Tämä talvinen episodi oli kyllä talven kylmin ja ehkä sateisinkin,ja vaikka teki paljon hallaa,niin vedentulo on kovin toivottua:) Värikkäät vaatteet ovatkin kevään merkki:) Kiitos samoin sinulle hyvän mielen jatkoja!

    Vera:Kiitos:) Ja kiva odotella noita häitä!

    VastaaPoista
  9. Kivoja hyvänmielenjuttuja - kuten muutkin sanoo, niin hyvä mieli välittyy eteenpäin :)
    Bambi on ihana !! Varmasti todellinen hymynherättäjä joka päivä <3

    VastaaPoista
  10. Yaelian :)))
    Voi kiitos, otan haasteen vastaan. Sain sen eilen jo Itkupilliltäkin ja keräilen täällä ajatusta ja aikaa ajatella missä kohtaa sen teen. Teen kyllä :)
    Ongelma on nyt siinä että pitikö siinä olla 10 hyvän mielen tuottajaa? Ei riitä! Olen jo luetellut päässäni ainakin kolme kertaa sen eli pitkä postaus tulossa. Tai sitten pitää keskittyä olennaiseen :))))))
    Halaukset sinne teille täältä kotoa....aurinko on paistanut koko päivän, lumiraja ikkunoiden tasalta alenee koko ajan JIPII!!!!!!

    VastaaPoista
  11. Kivoja hyvän mielen paikkoja sinulla! Niitä oli hyvä lukea. Kahvilat saavat minut innostumaan, varsinkin kun niistä huomaa, että on panostettu sisustukseen, itse kahviin ja muuhun tarjottavan jne. Sinun mielikahvisi siellä lienee tosi hyvää!!
    Toivottavasti et vilustunut Jerusalemin matkallasi. Suomen uutisissa kerrottiin eilen Jerusalemin lumisateista ja kuvaakin oli.
    Häät ovat ihana juttu! Ne ovat aina ainutlaatuisia.

    VastaaPoista
  12. Ihania hyvän mielen tuottajia. :-) Olen niin samaa mieltä tuosta kakkoskohdasta; jos itse näyttää rusinaista naamaa muille, saa ihan tasan sitä samaa takaisin, ja päinvastoin.

    Onnea häiden johdosta!

    VastaaPoista
  13. MaaMaa:hyvä mieli tosiaankin välittyy eteenpäin:)Ja Bambi on ihana hyvän mielen aiheuttaja:)

    Johanna:No ohjeissahan luki ,että 10 ja jos saa uudelleen haasteen niin sitten 5 lisää eli pane tuulemaan vaan;D Kiitos halauksista ja ihanaa kun teilläkin kevät jo lähenee:)

    Kirsti:Tuo kahvila on ihana.Sellainen ihan pieni ja kodikas;sisällä yksi iso pöytä jossa istutaan vaikka tuntemattomien kanssa,joiden kanssa voi vaihtaa ajatuksia:) Kiitos,en vilustunut,onneksi vaikka kastuin ja oli kylmä,Vähän harmitti,ettei juuri silloin ollut lunta kun tuolla olin....Odotankin innnokkaasti noita poikani häitä:)

    Hippu:Ihan oikeassa olet;parempi olla positiivinen niin saa hyvää palautetta aikaiseksi.En minäkään halua mennä vaikka kauppaan,jossa myyjä on myrtsi.Kiitos,häitä on kiva odottella:)

    VastaaPoista
  14. Ihania hyvän mielen kohteita. Tuo kerta viikossa special kaffi on kyllä yksi minunkin jutuista, ehdottomasti. Muytta pakko tunnustaa että hieman nauratti tuo sinun ykköskohta. Meidän olisi lähestulkoon pakko asua samassa maassa, että selviäisin sinun positiivisella talvi-innostuksella näiden talvien yli.Tosin kiitän näitä sateita kesällä suihkussa :).

    VastaaPoista
  15. Pikkujutut:Kahvi ihanassa paikassa on kerta kaikkiaan must pari kertaa viikossa.Etenkin kun tuo kahvi just tuolla on niin mielettömän hyvää. Hih,sinulla olisi eka kohta ollut ihan päinvastaisesta säästä;D Enhän minäkään tuollaista säätä niin rakastaisi,jos ei olisi sitä pitkää kuumaa,kuivaa aikaa.Mutta kun tietää ,että se pian on,niin nautin taas talvisesta säästä tosi paljon.Ja nyt se taisi tosiaankin loppua...

    VastaaPoista
  16. Kyllä nämä listaamasi asiat pitäisivät minutkin iloisena! :D

    VastaaPoista
  17. Ah, mitä olisikaan elämä ilman koiraa. Bambi sinulla ja minulla...

    Lauantaiaamut ovat kyllä jaksamisen lähde.

    Kivoja juttuja ja R. varmaan muistuttaisi minua orvokkien istuttamisesta, jos näkisi kuvasi;-) Ne kestävät jo vapusta ulkona ruukuissa.

    VastaaPoista
  18. Tämä on kiva. Kiitos haasteesta. Kunhan ehdin, teen. Oikein mielenkiintoista miettiä näitä asioita.
    :)

    VastaaPoista
  19. Mukavia hyvän mielen tuojia kaikki. Teillä jos missä on tosiaan varaa valita vihannesten ja hedelmien kanssa, hieno juttu!
    Ihanaa häät, oikein paljon onnea jo etukäteen!

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...