tiistai 18. kesäkuuta 2013

Syntymäpäiviä ja vieraita

Ei minun tosin vaan Israelin presidentti Shimon Peresin,jonka 90-vuotispäiviä vietetään tänään.Oikeastaan tuo syntymäpäivä onkin vasta elokuun toisena mutta tänään sitä juhlitaan,tosin me tavalliset pulliaiset emme sitä huomaa tai juhli.
Erikoinen mies tämä presidentti; 90-vuotias ja niin energinen että puolta nuoremmat väsähtäisivät paljon ennen häntä.Mikäköhän on tuon energisyyden ja pitkän iän salaisuus,ehkä jokaisen aterian jälkeen nautittu vihreä tee;D ...Viime syyskuussa olin presidentin virallisessa asunnossa palkinnonhakumatkalla(vapaaehtoispaikkani sai palkinnon),josta kuva,tosin ei minun ottamani.
Kuva täältä
Ja äärimmäisen suosittu mies kun   on niin vieraita tuli paljon. Robert de Niro saapui tänään eikä häntä melkein meinaa tuntea kuvan perusteella.
Kuva täältä
Barbra Streisand saapui muutama päivä sitten  koirineen (huomaa sävy sävyyn vaatetus sekä koiralla että emännällä;D  ja laulaa presidentille tänään.
Bill Clintonkin saapui muutama päivä sitten ja vitsaili että presidentti Peres tulee sitten aikoinaan hänen 90-vuotispäivilleen ja puhuu myös hänen hautajaisissaan.Clintonin saamaa puhepalkkaa moitittiin mutta Clinton lahjoittikin ne rahat eräälle stipendejä nuorille jakavalle säätiölle  joten enään ei ole syytä moittia sitä että hänelle maksettiin puheesta puoli miljoonaa dollaria......Tiesittekö muuten että Clinton on nykyään vegaani;kahden sydänleikkauksen jälkeen hän tuli siihen tulokseen että on tehtävä täydellinen ruokaremontti ja hänen mukaansa se  pelasti hänet.
Kuva täältä
Sharon Stone tuli eilen ja kävi tänään Hadassa-sairaalassa tapaamassa sairaita lapsia.Hän ei näy vanhenevan lainkaan....

Täällä voi nähdä Barbran laulavan livenä tänään klo 9

16 kommenttia:

 1. Onnea teidän presidentille!

  Stone pitää todellakin pintansa.

  Maailman yli satavuotiaat ovat olleet sekaruoan syöjiä, mutta noudattaneet kaikessa kohtuutta.

  VastaaPoista
 2. Olen suurella mielenkiinnolla seurannut isojen starojen vierailuja siellä. Myös Alicia Keysin pommittamista seurailen. Toivottavasti aikoo siitä huolimatta esiintyö Tel Avivissa. Kamalaa katsoa miten kaikki fanisivut täyttyy vihaposteista. Eikä hän ole ainoa joka on tuohon joutunut :/
  Valtavasti onnea Peresille :)

  VastaaPoista
 3. Leena:hän on tosiaankin oikea supermies:)Peres kuulemma syö tosi terveellisesti ja juo aina sitä vihreää teetä aterian päätteeksi.Stone ei näytä muuttuneen lainkaan,varmaan tosi taitavat plastiikkakirurgit....
  Clinton on hoikistunut ja kuulemma voi paremmin kuin koskaan tuolla vegaanidieetillä.Mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle.

  Nelli:Juu aika paljon staroja on tullut onnittelemaan,hän on hyvin rakastettu mies;D Tapasin hänet kerran ihan nuorena ja sitten viime syksynä ja olin ihan myyty;D Hurmaava ukkeli:) Alicia Keyes sanoi että tulee kaikesta huolimatta ja toivottavasti ei taivu vihaposteista huolimatta...

  VastaaPoista
 4. Melkoinen hinta Clintonin puheella, mutta onneksi meni hyväntekeväisyyteen :) Onni olisi olla noin energinen 90-vuotias. Tai noin energinen 36-vuotias...

  Läkähdyn muuten täällä kuumuuteen, jaan niin vastenmielisyytesi näitä helteitä kohtaan, odotan jo syksyä...

  VastaaPoista
 5. Vera;onneksi menivät sille säätiölle hyvään tarkoitukseen,muuten olisi voinut jäädä jotain hampaankoloon...
  Hurja vauhti tuolla 90-vuotiaalla;ihan kateeksi käy.Se että hän on aina ollut niin aktiivinen on myös varmaan edesauttanut mutta hän ei näy vanhenevan lainkaan!
  Juu inhoan helteitä;ihan kiva mennä Suomeen jossa toivottavasti niitä ei ole liikaa;D

  VastaaPoista
 6. Teil on siel paljon "tuttuja" :)

  VastaaPoista
 7. Amalia:paljonkin sellaisia;D

  Irmastiina:olispa saanut olla mukana;D

  VastaaPoista
 8. Siellàhàn oikein kuhisee julkkiksia!

  VastaaPoista
 9. Ciacy;noihin synttäreihin tuli ihan mahtavasti julkkiksia.Ja netin kautta pääsin osallistumaan juhlintaankin sillä ohjelma näkyi sitä kautta:)

  VastaaPoista
 10. Innolla jo odotin Streisandin torstaista ja lauantaista konserttia ja kutsuin jo kavereitakin 'varjo koserttiin' meidan katttoterassille (stadionilta kuuluu paremmin kuin hyvin meille) mutta nyt kun kuulin nuo pari esitysta telkkarista niin enpas tieda enaan odotanko, ei ihan ollu minun makuun...

  Terveytta ja monia hyvia vuosia Peresille, mahtava mies!

  VastaaPoista
 11. Onpas tosiaan puheella hintaa. Toivottavasti oli sen arvoiset jutut hra Clintonilla:).

  VastaaPoista
 12. Presidentti Peres on tosi supermies! On syytä juhlia! Miten ihmeessä niin monet moittii kaikesta mahdollisesta Israelia.

  VastaaPoista
 13. Oli mukava lukea tämä postaus. Pidän niin Barbarasta, hänen elokuviaan on mukava katsoa.
  Hadasa-sairaalassa olisi mukava taas käydä, ei tietenkään potilaana, mutta muutoin.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 14. No on kyllä todellinen teräsmies tuo Peres, wau! Juhlat on varmasti ollut prameat, olla siellä kärpäsenä katossa! :)

  ...ainut mistä en tykkää on, että koiraa koristellaan vaatteillä - aivan turhaa! :D

  VastaaPoista
 15. PW:no teillä on sitten aika hyvin kun kuulette konsertit ihan ilmaiseksi;D Minä katsoin eilen netin kautta ja olin jostain lukenut että Sreisand laulaa klo 9 mutta hänhän lauloi sitten vasta lopussa.Mutta kaiketi hän sitten konsertissaan esiintyy paremmin niin että saatte nauttia konsertista... Peres on tosiaankin aika mahtava;olispa kaikki tuollaisia tuon ikäisenä...

  Kirsti:Ihan ok oli että häntä juhlittiin vaikka maksoikin mutta rahat tulivat lahjoituksista joten valtion menoja ei siinä ollut. Israelia aina arvostellaan muita enemmän...

  Mine:hintaa oli mutta rahat meni sitten stipendeihin nuorille joten ihan hyvä:)

  Unelma:Barbra Streisand onkin upea artisti,edelleenkin.Ja olet ollut tuolla Hadassassa;siellähän on ne hienot Marc Chagall-lasi ikkunat:)
  Kiitos,samoin sinulle.Minähän tulen Suomeen heti juhannuksen jälkeen...

  MaaMaa:aika supermies tosiaankin,mikäköhän on hänen nuoruutensa salaisuus...
  Juhlatkin oli ihan kivat,oli mukavaa seurata netin kautta.
  Barbran koira ei ollut puettu,mutta esim talvella Bambi palelee sen verran että kylminä päivänä on pakko laittaa nuttu päälle.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...