perjantai 23. marraskuuta 2012

Sateinen päivä

Yöllä  heräsin joskus 3 aikaan kovaan sateen ropinaan ja ukkoseen. Sitä kesti aika pitkään mutta jossain vaiheessa nukahdin uudelleen,mutta  siitä huolimatta heräsin taas kovin aikaisin. Edelleenkin satoi,eikä Bambi-ressua voinut viedä ulos  kuin oman asuintaloni ja viereisen talon välisen katoksen alle. 
Olin ajatellut mennä erääseen tapahtumaan Tel Avivin satamaan,mutta sadetta tuli yhtenään ja odottelin sen loppumista lempikahvilassani Sugar Daddyssä.  Sade vaan ei loppunut ja muutaman tunnin odotuksen jälkeen päätin luopua koko ajatuksesta ja lähteä kotiin päin. Kotimatkalla sade loppuikin ja kotiin tullessa oli jo hieman kirkastunut,niin että Bambikin pääsi vihdoin kunnon lenkille. Jokainen sadetippa täällä on niin tarpeen,joten ihanaa että sitä on nyt tullut,vaikka siellä täällä onkin puita kaatunut ja muutakin vahinkoa tullut .Ukkonen oli tänään erityisen äänekäs;D
Yoko Ono oli laittanut tällaisen mainoksen aamulehteeni. Yokon sivut;"imagine peace",ovat täällä.


Eilen katsoessani USA:n XFactoria,olin aivan otettu tästä Carly Rose Sonenclarin versiosta iki-ihanasta klassikosta "Somewhere over the rainbow".13-vuotias ja laulaa näin,uskomatonta! Tosin Carlyllä on, iästään huolimatta, jo pitkä kokemus viihdealalla.

22 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

No ihanaa kun tekin ootte saanut vihdoin sateita sinne :D

pikkujutut kirjoitti...

Merellä ukkosti illalla ja odotin koko ajan milloin tänne tulee, salamoita vain näimme, ukkonen itsessään taisi jäädä teille, vettä kyllä saatiin. Edelleen teillä päin tummat pilvet, meillä taitaa nyt vihdoin rakoilla pilvipeitto. Otan riskin ja haen lapset kävellen koulusta :).

Allu kirjoitti...

Hyvä Yoko♥

Yaelian kirjoitti...

Ciacy:todellakin;tykkään sateisesta säästä:)

Pikkujutut:Salamoita oli täälläkin runsaasti eilen illalla,aamulla ukkosti rajusti aina tuonne klo 11 asti ja nyt on sitten pilvistä mutta ei sada.Toivottavasti ei sade yllättänyt kun hait lapset koulusta...

Allu:)

Mine kirjoitti...

Täälläkin sataa! Sisällä alkaa olla aika kylmä, mutta olen vielä malttanut lämmityksen kanssa. Sateen myötä vaan kosteuskin hiipii sisään, joten kohta taitaisi olla aika lämmittää. Jos meillä olisi takka, pistäisin nyt puita uuniin..

Leena Lumi kirjoitti...

Ihanaa nähdä teillä kunnon sadetta.

Mahtava esitys upeasta klassikkobiisistä.

Minä en näitä ohjelmia seuraile, mutta eksyin vahingossa jotain kappaletta etsiessäni viime vuonna sinne Brittien laulukisaan ja siellä yksi laulaja veti kaikki Cry me a river ja muut kuin olisi syntynyt vain laulamaan. En ikinä muista hänen nimeään, mutta hänestä tuli sitten ihan kestojulkkis ja minusta on äänivarat kuin oopperalaualajalla. Ei, nyt muistan: Susan Boyle.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Yaelian kirjoitti...

Mine:meillä ei nyt ole kauhean kylmää,2o astetta ja illalla sitten vähemmän.Kosteus onkin pahasta mutta vielä ei ole niin kylmää että ottaisin lämmittimen esille.Enkä edes paksumpaa peittoa....

Leena:Susan Boylesta tulikin pyörremyrskyn tavoin kuuluisa ja hänen tarinansa olikin aika poikkeuksellinen.Tämä tyttö laulaa näin jo muorena teininä ja sitä ihmettelee mihin hän vielä pystyy kasvatessaan.Kiitos,myös sinulle ihanaa viikonloppua!

Nelli L kirjoitti...

Niin kaunista...sateellakin :)

SusuPetal kirjoitti...


Yhdyn Yokoon.

Toivottavasti saatte nauttia sateesta useamminkin.

Hippu kirjoitti...

Kiva että saatte sadetta. :-)

Meillä oli jo pieni talvenpoikanen (yöllä oli lämmintä sellaiset 12 astetta ja päivisinkin vain vähän yli 25), mutta se meni - suureksi harmikseni - ohi, ja taas on öisin lähemmäs 25 astetta ja päivällä yli 30. Ärsyttää, kun kerkesin jo tykästyä siihen viileämpään (vaikka yöllä vähän palelikin)!

Yaelian kirjoitti...

Nelli:)

SusuPetal;niin minäkin! Ja toivottavasti tulee vielä lisääkin sadetta.

Hippu:sade saa minut iloiseksi! Oi 12 astetta yöllä!Minä taas tykkään että on kylmää kun menee nukkumaan;D

Amalia kirjoitti...

Kyllä olikin komia ääni tytöllä.

Yaelian kirjoitti...

Amalia:Ihan mahdottoman komia siinä lopussa;D

hanne virtauksesta kirjoitti...

Minäkin mietin, että ihanaa kun saat sadetta!
En saanut auki tuota musiikkiosuutta=(
Suloista viikonloppua♥

Sateenkaari kirjoitti...

Meilla toissailtana oli ukonilma ja satoi rankasti. Tanaan on aurinko paistellut +20 asteen verran.
Rakastan talvea taalla. Koskaan ei sada montaa paivaa perakkain, ja auringosta voi nauttia ympari vuoden.

Yaelian kirjoitti...

Sateenkaari:tänään sitten alkoi päivä aurinkoisena,joskin pilvisenä,eikä ollut täksi päiväksi luvattuja sateita. Minäkin rakastan tätä Välimeren talvea,on se vaan niin ihana!

Nurkkalintu kirjoitti...

Onnittelut sadepäivän johdosta! Tilataan vielä toinenkin heti perään :)

Yaelian kirjoitti...

Kiitos Nurkkalintu,nyt taas sataa hieman.

Nurkkalintu kirjoitti...

:-))

Mukavaa illan jatkoa!

Elegia kirjoitti...

Jossain jokainen pisara on aarre eli hyvä, että saitte sinnekin nyt vettä :-)

Hannele på Hisingen ♥ kirjoitti...

Marraskuun näköistä.

Yaelian kirjoitti...

Nurkkalintu:kiitos:) Tänään ei enään satanut vaikka sellaista luvattiin...

Elegia:Täällä tosiaankin jokainen pisara on aarre.Pitää toivoa että tulee vielä paljon lisää ennen huhtikuuta tai maaliskuun loppua,jolloin ne yleensä loppuvat kokonaan,seuraavaan talveen saakka.

Hannele:mutta harvinaista,näitä päiviä voi melkein laskea sormilla...