maanantai 19. marraskuuta 2012

Kohtaamisia ja kukkia

Persoonallinen kukkakauppias Billie tänä aamuna.
Billien pieni kukkakauppa on ihana!
Join ensin kahvit vieressä ja sitten ihailin kukkia.Etsin Princettiaa,jollaisen ostin viime vuonna, mutta Billiellä ei niitä ollut.Leena Lumellakin on sellainen,mutta vaaleampi.
Eilen ihailin kuntosalissa siellä siivoavan ,ihastuttavan eritrealaisen Saran kampausta.
Marokkolainen kauppa lähellä toria
Ja hauskan näköisiä Greenbon kukkaruukkuja kaupan yläpuolella olevassa parvekkeessa

Yritän  olla ajattelematta liikaa ikäviä asioita,vaikka ne väistämättä ovatkin mielessä näinä päivinä.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

29 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onko tuo se sama kukkakauppa, jonka ikkuna aina koristellaan niin kauniisti ja jota mekin ollaan saatu ihastella?

Ihania kukkia; tuli tuoksu tänne asti!

Jael kirjoitti...

Hippu:ei ole sama.Itse asiassa se kukkakauppa ,mitä yleensä kuvaan,kuuluu kukkakauppaketjulle.Billie on mitä persoonallisin kukkakauppias,tunnetun laulajan sisko. Juon kahvia kukkakaupan vieressä,ja Billie toimittaa sinne kukkia ja välillä siellä käydään vaihtokauppaa eli kahvia kukkia vastaan;D

Mine kirjoitti...

Positiivinen ajattelu onkin hyvä lääke maailman tuskaa vastaan:). Pysykää turvassa siellä! Käsken nyt tätä mielettömyyttä loppumaan ja ihmisten elämään sovussa toistensa kanssa! Katsotaan, totteleeko ne.

Allu kirjoitti...

Ihailen sua, kun pystyt elämään melkein normaalia elämää. Itse olisin varmaan jo aikoja sitten piiloutunut jonnekin turvalliseen paikkaan, kun olen sellainen jänishousu.

Jael kirjoitti...

Mine:Voi kun ne tottelisikin.Meillä oli tänään aamulla mielenkiintoinen väittely kahvilassa tuttujen kävijöiden kanssa(yksi iso yhteinen pöytä)kukaan ei halua sotaa!

Jael kirjoitti...

Allu.Ei se täällä keskisessä Israelissa tunnu. Eilen oli 2 hälytystä ja väistämättä tänäänkin sitä mietti ulkona,että mitäs jos nyt tulisi hälytys,minne juoksen...Mutta sitten sitä miettii etelässä asuvia ,joilla hälytys tulee 7 minuutin välein melkein ja sitten siellä toisella puolella,jossa myös joudutaan pelkäämään. Eli tämä ei ole mitään siihen verrattuna.Toivon vaan että tuo hiton sota loppuu,,,

Sofia kirjoitti...

Oi mikä kukkakauppa! Täällä ei näy tuollaisia! Mikä paratiisi!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kukkakauppa!
Nuo parvekeruukut ovat jännät...:)

arleena kirjoitti...

Ihanat kukat ja upea kukkakauppa, rakastan kukkakauppoja. Nyt tuli tarve ostaa kukkia maljakoihin. Huomenna sen teen.

Voimia ja turvallista aikaa sinulle. Toivotaan, että sotimiset loppuisivat. Se on kaikille parasta.

Melissa kirjoitti...

Kaunista. Itse en ole kukkien ystävä kun olen allerginen mutta niitä on kyllä ihana katsella :)

Lissu kirjoitti...

Olet ollut viime pàivinà usein mielessàni, ja toivonut sinulle turvallisia oloja! Kuin koko Làhi-Itààn. Kaikeksi onneksi (varsinkin àitimme mielestà) pikkusiskoni miehensà kanssa odottelee edelleen viisumia Suomessa.

Kiiris kirjoitti...

Kauniita kukkia, kampauksia, kaari-ikkunoita!
Turvallista oloa sinulle!

Jael kirjoitti...

Sofia:Billien kukkakauppa on tosiaankin ihana! Eikö teillä sitten ole kauniita kukkakauppoja?

Irmastiina:nuo parvekeruukut ovat tosi kivoja kun ei tarvitse laittaa erillisia kannattimia ja ovat nättejäkin.

Arleena:kukkakaupat ja kukat ovat ihania ja vielä kun on persoonallinen kukkakauppias,jonka vuoksi haluaisi olla siellä kaupassa kauemminkin,niin hyvä juttu:) Sotiminen ei ole kenellekään hyvä asia,mutta mitä tehdä kun on niin suuria eroavaisuuksia...

Nelli:Voihan harmi että olet kukille allerginen.Mutta onneksi niitä voi katsella kauampaakin.

Lissu:Kiitos:)Saisi nyt loppua tämä. Ja Jerusalemissa ei lainkaan tunnu tuo sota,joten siskosi(ja äitisikin) voi olla ihan rauhallinen ..Venezuelassa oli itse asiassa vaarallisempaa kuin täällä....

Jael kirjoitti...

Kiiris:kiitos:) Minustakin nuo kaari-ikkunat ovat tosi nättejä:)

Unelma kirjoitti...

Kukat ovat niin kauniita.
Toivomme, että vaarallinen tilanne siellä pian rauhoittuisi ja sopua löytyisi keskustelemalla.
Raskasta on elää epävarmuudessa puolin ja toisin.
Olet ajatuksissa.

Riina kirjoitti...

Heippa! Olen blogiasi jo jonkin aikaa lueskellut, mutten ole vielä aikaisemmin tullut kommentoineeksi. Kuten muutkin, toivon, että siellä olot rauhoittuvat. Suhtaudut kyllä tilanteeseen ihailtavan tyynesti, mutta kai siihen on siinä maailmankolkassa totuttava, tai sitten sieltä on lähdettävä?

Sirokko kirjoitti...

Olen samaa mieltä, aivan ihana kukkakauppa!
Todella ikävä tilanne sillä kulmalla, toivottavasti ei mitään vielä suurempaa selkkausta synny, tuskin sitä tavalliset ihmiset toivovatkaan, kunhan saisi elää rauhassa. Todella kurjaa elää jatkuvan pelon keskellä. Jaksuja sinulle!

Jael kirjoitti...

Unelma;kukat ovat tosi kauniita ja sinun kesäisessä puutarhassasi on aina ihania kukkia.Toivon tosiaankin,että loppuu tuo sotiminen,koko ajan on yrityksiä aselevon suhteen.Epävarmuudessa on tosiaankin raskasta olla.

Riina:kiva kun jätit kommentin:) Pakkohan tähän on suhtautua tyynesti,mutta tosiasiassa täällä omalla alueellani on ollut vain hälytyksiä ,ja torjuntasysteemi onnistui tuhoamaan Tel Aviviin matkalla olleet ohjukset,onneksi,muuten olisi tullut kamalaa vahinkoa.Toista sitten eteläissä Israelissa (ja vastapuolella)joita en tällä hetkellä kadehdi;kuulemma hälytys 7 minuutin välein,joten se tarkoittaa pommisuojissa pysymistä.

Sirokko:Tuo pikku kukkakauppa persoonallisinen omistajineen onkin aika ihana;D Tuo Billie on vähän sellainen Peppi Pitkätossuä-tyyppi;D Minäkin kovasti toivon että saadaan tuo tilanne rauhoittumaan,sillä se ei ole hyvä kummallekaan puolelle.Ja tosiaankin,tavalliset ihmiset haluavat vain elää normaalisti.Kiitos tsempeistä:)

pikkujutut kirjoitti...

Ihana kukkakauppa ja omistajakin on niin kaunis.Ja mikä kukkakimppu-kauneutta.

Jaksamista!

Jael kirjoitti...

Pikkujutut:Billie on tosiaankin kaunis ja niin persoonallinen;D Kiitos,tämä saisi jo loppua nyt!

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, huolestuminen ja stressaaminen ei nyt välttämättä auta.

Kuvittele, jos olisi talossa ikkunat kuin on tuossa marokkolaisessa kaupassa...

Sirkka kutsuu sitä pientä joulutähteä Prinsessaksi. Ihastuin siihen juuri pienen koon ja vaaleanpunaisen värin vuoksi. Jouluruusu saakin sitten olla suuri...runsas...

Ihanan paljon kukkia. Muista ostaa silloin tällöin iloksi kotiin.

Jael kirjoitti...

Leena;niin ei auta,mutta ehkä tuo paha tilanne on nyt loppumassa,toistaiseksi.Tuon talon ikkunat ovat tosiaankin myös kauniita kaari-ikkunoita,näyttää tosi hyvältä!
Minun viime vuotinen princettiani oli todela runsas,mutta tapoin sen liiallisella vedellä...Tänä vuonna jos löydän niin hoidan sitä paremmin.

Marja-Leena kirjoitti...

Ihana kukkakauppa! Rakastan kukkia! Eilen seurakunnan Israel-illassa puhuimme paljon tilanteestanne ja rukoilimme puolestanne. Meitä on paljon täällä Suomessa, jotka muistavat teitä! Sinä erityisesti olet usein mielessäni.

Jenni kirjoitti...

Kauniita kukkia! Ja jaksamista sinne epävarmoihin oloihin. Itse olisin tuollaisessa tilanteessa varmaan ihan hysteerisenä.

Jael kirjoitti...

Marja-Leena:ihana kukkakauppa tosiaankin ja lempikahvilani ihan seuraavana siitä.Kiitos sinulle sanoistasi ja ajatuksistasi:)

Jenni:Kukat ovatkin tosi kauniita.Kiitos,mutta täällä keskisessä Israelissa ei ole tarvinnut pelätä kauheasti paitsi tänään kun naapurikaupungissa talo sai ohjuksesta aika pahoja vaurioita ja ihmisiä loukkaantui.

ninoh kirjoitti...

<3voimia sinne ..

Tuula kirjoitti...

Jaksamista edelleen ♥

Marja-Leena kirjoitti...

Oliko tuo bussissa tehty terrori-isku lähellä paikkaa, jossa olet vapaaehtoistyössä?

Jael kirjoitti...

Ninoh;Gracias:)

Tuula:)
kiitos,yritetään...