perjantai 9. marraskuuta 2012

Vihdoinkin satoikin vähän:)

Heräsin kello 5 ja puoli 6 välillä kovaan jyrinään:ukkonen paukkui oikein kunnolla ja sitä seurasi kunnon sadekin! Niin kauan olemme tätä sadetta odotelleet;olihan sitä vähän aiemminkin ,mutta muutaman minuutin sade ei paljon auttanut. 
Sade ei kauan kestänyt ja vein Bambin ulos sen loputtua. Ulkona tuntui ihanan raikkaalta sateen jälkeen.Talvivaatteita ei kuitenkaan tarvinnut vielä ottaa esille,sillä vaikka asteet tippuivatkin muutaman asteen,niin yli 20 ne kuitenkin ovat.
Ehkä sitä sadetta saadaan lisääkin..Tosin aurinkokin välillä pilkahteli. Eukalyptuspuitten lähellä tuoksui ihanasti eukalyptukselle;sateen kostuttamat lehdet tuoksuivat!

21 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Täällä ei meinaa käsittää tuota sateen odotusta, kun täällä ei muuta ole ollutkaan kesästä tähän saakka!
Nyt se tuli kylläkin lumena ja maa on valkoisena. Onhan se valoisampaa.
Asuin joskus hetken aikaa Keniassa ja sieltä jäi mieleen eukaslyptuspuiden tuoksu...
Mukavaa sapattia sinulle!

Yaelian kirjoitti...

Eeviregina:ei voikaan...sitä on odotettu yli puoli vuotta ja voi olla että tämänkin jälkeen saa taas odotella viikkoja.Mutta kyllä oli ihana herätys tänä aamuna!Luntakin kaipaan,hieman vain...Ja niin selvästi tuntui tänään se eukalyptuksen tuoksu! Kiitos,hyvää viikonloppua sinulle!

Susanne kirjoitti...

Hyvä kun saitte sadetta sinne! Meillä sitä sadetta on tänä vuonna riittänyt. Kumpa voisimmekin jakaa sitä teidän kanssa:)
Mukavaa viikonloppua!

Irmastiina kirjoitti...

Täällä pikku pakkanen... päivällä paistoi aurinko ja oli niin kaunista!

Hippu kirjoitti...

Ihanan raikas kuva tuo eka.

Jos olisin Suomessa, huvittaisi tuo ajatus että kohta pitää ottaa talvivaatteet esille, vaikka on vielä noinkin lämmin, mutta täällä Intiassa näkee jo ihmisillä illalla ja aamulla (lämpötila jotain 22-23 astetta, vain!), pipoja ja villatakkeja. :-)

Yaelian kirjoitti...

Susanne:ihanaa tosiaankin,ja toivottavasti tulee lisää.Eilatissa satoi enemmän kuin täällä omalla seudullani! Ei ole se sade jakautunut oikein;jossain tulee liikaa ja jossain liian vähän...

Irmastiina:aurinkoa marraskuussa,ihanaa!

Hippu:kiitos,oli kiva nähdä vesipisaroita lehdillä:) Tänä aamuna näin ihmisiä aika lämpissä vaatteissa;itse olin ihan kesäkuteissa;D

Ari kirjoitti...

Jahas, taas se aika vuodesta. Ennustan että sinne tulee poikkeuksellisen sateinen ja myrskyisä talvi...

lepis kirjoitti...

Hauskasti nämä menee: sinä siellä riemuitset kauan kaivatusta sateesta ja minä hihkuin pilvettömästä auringon paisteesta tänään :)

Mukavaa viikonloppua!

pikkujutut kirjoitti...

Ensimmäinen päivä sitten kevään kun minulla oli jalassa kengät- vain todetakseni, että sandaaleillakin olisi pärjännyt kun olisi väistellyt lätäköt. aamun +18 muuttui yli +20 äivällä. Tosin nyt onkin sitten ukostanut ja satanut todella paljon ja jatkuu koko viikonlopun. Maraton olisi Beirutissa su, saa nähdä luovutetaanko jo ennen starttia :).

Yaelian kirjoitti...

Ari:joo taitaa olla se aika.Mutta ennusteesi kuulostaa hyvältä;täällä on luvattu vain keskinkertaista talvea sateen suhteen.....

Lepis:joo minä olen kauan odotellut sadetta ja pilvistä säätä ja teille aurinko tuo hyvän mielen;D
Kiitos samoin hyvää viikonloppua!

Pikkujutut:meillä ei tainnut mennä lainkaan alle 20 asteen,ehkä pohjoisessa meni. Lämmintä on eikä palella. Meilläkin on nyt illalla satanut ja toivottavasti huomennakin.,Maratonia ajatellen ei mikään hyvä juttu...

hanne virtauksesta kirjoitti...

Voi kun suloista, että sait sadetta sinne. Tuoksu sateen jälkeen on aina niin hurmaavaa. Suloista viikonloppua!

Sofia kirjoitti...

Oi miten mukava ja mielenkiintoinen blogi! Harmi että nyt vasta löysin! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Terveisiä Itävallasta!

Johanna kirjoitti...

Olen vilpittömästi tyytyväinen puolestasi! Muistan kuinka Kaliforniassa hullaannuin kun satoi. Sitä ei monta kertaa vuodessa tapahtunut. Suloisselle Bambille terveisiä!

Mine kirjoitti...

Täälläkin on parina päivänä satanut ja lämpötilat tippuneet alle 20 asteen. Illalla minua paleli ja miestä nauratti, kun olin siitä niin iloinen peiton alle kaivautuessani:D. Joskus minulla on halvat ilot.

Yaelian kirjoitti...

Hanne:ihanaa tosiaankin;kun on ollut niin pitkä aika (yli puoli vuotta) ilman sadetta,niin sitä kyllä odottaa ja on iloinen,kun sitä tulee.Tänäänkin on välillä satanut hieman ja viileämpääkin:)

Sofi:tervetuloa,kiva että löysit tänne:)Ja terveiset täältä sinulle:)

Johanna:Se tunne onkin ihana! Ainoastaan Bambille se on vähän huono juttu;kaikki tutut tuoksut olivat hävinneet;D

Mine:minustakin on ihanaa talvella mennä peiton alle! Ja tänään ensimmäistä kertaa pidin pitkähihaista puseroa päällä..

Sateenkaari kirjoitti...

Aivan ihana tunne se on, kun pitkan kuuman kauden jalkeen sataa ja ilma viilenee. Meillakin mentiin jo eilen +17 asteeseen. Kuten Mine tuossa sanoo, niin ihana nautinto on kaivautua peiton alle ilmojen viilennyttya.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Eukalyptyspuiden tuoksusta voin vain haaveilla, varmasti ihana kokemus!

Minäkin odotan aina iltapäiväsadetta ihan tosissasi. Tänään se tuli alkuillasta, satoi aivan valtavasti.. jyrisi ja salamoi aina mukana mutta se puhdistaa niin ihanasti ilmaa ja viilentää hieman.

Yaelian kirjoitti...

Sateenkaari:ihanaa tosiaankin kun tulee viileämpää niin pitkän kuuman kauden jälkeen.Meillä satoi vielä eilen ja tänäänkin,ja on ollut pilvistä.Huomenna sitten pitäisi ehkä auringon taas tulla esiin ja lämmetä.Olisin kyllä voinut jatkaa tämän sään kanssa;D

Mausteinen Manteli:Eukalypstuspuut olivat olleet kuivina niin pitkään että se vesisade varmaan sai aikaiseksi ihanan eukalyptuksen tuoksun:) Teillä on varmaan samanlainen sää kuin Caracaksessa;tosi runsaita sateita päivittäin tähän aikaan vuodesta,ja muutaman tunnin kuluttua taas ihan kuivaa (ja niin vehreää:)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Kyllä, ja jos joltakin päivältä jää sade tulematta, on aika tukalaa. Miehen mielestä ei ollenkaan paha mutta itse olen viimeisellä kolmanneksella raskaana niin aika tukalaa on jo :D

Yaelian kirjoitti...

Varmaankin silloin tukalaa;kostean ahdistavaa.Etenkin tuossa tilassa.Muistan vielä kun aikoinani olin täällä raskaana ensimmäistä kertaa täällä asuessa ja raskauden viimeisellä kolmanneksella juuri loppukesästä.Elokuu kun täällä on niin kostean kuuma.Onneksi silloin töissä oli hyvä ilmastointi;D

MaaMaa kirjoitti...

Sun pitää pistää sadetanssiksi :)
Ah ihana ajatus, raikkaasta sateenjälkeisestä eucalyptukselle tuoksuvasta ilmasta !