lauantai 1. helmikuuta 2014

Ehkä kaipaan hieman lunta.....

Kävin läpi laatikoitani ja valokuva-albumista löysin kuvan ,jossa talvinen maisema taustalla on tosi kaunis.Kuvassa minä ja eksä joskus 10 vuotta sitten ja kuva on otettu Århusissa,Tanskassa,jossa silloin sattui olemaan lunta.Valokuvat ovat muutenkin aika sekaisin(paperiset siis)joten pitäisi joskus kunnolla järjestää ne). 
Ja viime viikolla ,bussipysäkillä,ihailin tätä  vaaleanpunaista Hello Kitty-mopoa.Aika makee!

22 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Kyllä se lumenkaipuu aina välillä iskee. Tuoksukin on erilainen.

Kyllä tollaisella menopelillä porhaltaisi :) Wau! Minäkin voisin käydä lähikaupasta maidot hakemassa.

A kirjoitti...

Vau - eipä muuta voi sanoa:))
Leppoisaa viikonloppua sinulle, Jael♥♥

Leena Lumi kirjoitti...

Oi Jael, mikä kuva♥

Niin...mikä se toinen kuva olikaan...oliko se pinkki skootteri: Olen aina haaveillut sellaisesta;)

Laita tuo eka kuva nyt oikeana kuvana visusti talteen. Ja tosiaan: Kannataa kuvata se digillä ja sitten tallentaa. Me ollaan nyt jonkin verran kuvattu parhaita vanhoja kuviamme.

Leena Lumi kirjoitti...

PS. Ja niin...asuisitpa vaikka Tanskassa, etkä siellä kaukana, kaukana.

Elegia kirjoitti...

Ihan hassua nähdä sinut lumimaisemissa (kun minulle edustat aina aurinkoa), ihana kuva <3

Tuollasta vespaa (onko se vespa?) olisi kiva kokeilla. Hello Kittystä saa plussaa ;D

Jael kirjoitti...

Johanna:etenkin tähän aikaan vuodesta välillä iskee;D Tuo mopo tai vespa kuten tuolla Elegia valisti on kyllä aika ihana!

Aili:kiva mopo eikös olekin;:D Ja ihanaa viikonloppua sinullekin!

Leena;D niin luminen;D No jos pitäis pohjolassa asua niin kyllä vain Suomessa...Joo olenkin ajatellut että parhaat kuvat pitää tallentaa myös diginä,että on sittne varmasti tallessa myös sellaisena. Ja pinkki skootteri olis kyllä ihana!

Elegia:tuo oli ennenkuin taas tulin tänne...10 vuotta sitten... Ja vespa se taitaakin olla ,ihana!

tarutikki kirjoitti...

Tuollaista yläkuvan maisemaa meillä oli vielä pari päivää sitten, mutta nyt on lauhtunut ja tuuli ravistellut puut paljaiksi.

Minä tykkään enemmän paperikuvista ja haluaisin kaikki tärkeät kuvat paperisina. Mutta nyt on monen vuoden kuvat teettämättä.

Matkatar kirjoitti...

Minä en lunta kaipaa ;) Suomesta lapsia kyllä...ja tänään näin facebookissa jutun, jossa joku oli keksinyt puhaltaa saippuakuplia pakkasilmassa! Olisi kiva kokeilla :)

Jael kirjoitti...

Tarutikki:no oli sitten teilläkin kaunista ikkunan takana.Täällä vaan lämpö jatkuu....Monet paperikuvat haluaisin ihan varmuuden vuoksi myös digimuodossa.Ja jo vuosiin ei ole tullut tehtyä paperikuvia...Pitäis kyllä.

Matkatar:minä kaipaan sitä vain ihan hetkellisesti...Oi ,varmaan mahtavalta näyttävät saippuakuplat pakkasessa,Olisi aika makeeta jos ne ehtisivät jäätyä!

Sirokko kirjoitti...

Joskus tosiaan tulee (ohimenevästi) lumen ikävä, tänä vuonna sitä ei ole tällä suunnalla näkynyt. Tosiaan, pitäisi digikuvata parhaat paperikuvat, alkaa jo värit vanheta niissä, vaan kun niitä uusia kuviakin on niin rutosti että järjesteleminen vie tosi paljon aikaa. Kiva vespa, mahtuispa meidänkin kaduille.
Ja nyt katsomaan Areenalta Suomen euroviisuehdokkaita..

Heljä kirjoitti...

mulle ei kyllä ihan heti lumikaipuu iske ;) täällä kun se tietää vaikka mitä ja Suomessa liukkautta - mutta voin siitä silti nauttia kuvien kautta. Mitä parhainta iltaa Jael!

Mine kirjoitti...

Minä taas toivon, että tänne ei tulisi lunta, vaan että saisin lumivapaan talven ja lämpimistä lämpimimmän kevään, jotta voin imeä sitä varastoon ensi vuotta varten:). Suomeen lumi kuuluu, joten siellä sitä saa sitten tulla...

Nurkkalintu kirjoitti...

Kaunis talvinen kuva, koko kuva siis :) <3

Saimme tänne lunta sen verran, että luonto valkeni. Toivottavasti ei tänä talvena enää kovin paljon sada lunta...

Nimetön kirjoitti...

Minulla on sellainen viha-rakkaussuhde lumeen. Talvinen maisema, kimaltelevat hanget ja lumiset puut voivat olla huikaisevan kauniita. Mutta sitten on se vähemmän mukava puoli. Kotiseudullani lumi voi tulla maahan lokakuussa ja vielä toukokuussakin maassa voi olla lumikasoja. Tuiskun aikana saa kolata välillä kolmesti päivässä pitääkseen pihan puhtaana.
Minulle riittäisi vallan mainiosti tuollainen talvinen maisema kuin kauniissa kuvassasi. Jäätyneet saippukuplat on tosi hienoja. Niitä löydät vaikka YouTubesta (esim. frozen bubbles in calgary) - kaunista! Mukavaa alkanutta viikkoa toivottelee TaijaS

Marja-Leena kirjoitti...

Kaunis pari, kaunis maisema. Inhoan lunta paitsi valokuvissa!

Melissa kirjoitti...

Vanhat kuvat ovat aivan ihania <3

Satu kirjoitti...

Ihana kuva. Suloisia ootte. :-)

Eeviregina kirjoitti...

Voisin lähettää sulle seuraavaksi satavan lumen!
Ei täällä vielä liikaa ole, mutta mulle riittäis jo. En tykkää sillai talvesta, etten harrasta mitään talvilajeja.
Voisin asua siellä sun maassa kesät, talvet!

Jael kirjoitti...

Sirokko:onneksi se lumenkaipuu on vain hetkellinen;D Minulla on sellainen kasa kuvia,pitäisi ehdottomasti laittaa ne digimuotoon,kun olen hävittänyt ne disketit missä oli alkuperäiset eikä sellaisia diskettejä muutenkaan enään voi missään käyttää.Tuolla mopolla olisi kiva käydä ostoksilla;D

Heljä:Sitä liukkautta en halua ,olen kerran rikkonut pari kylkiluuta liukkaan kelin johdosta.Oikein ihanaa alkavaa viikkoa Heljä:)

Mine:kun teillä on viimeinen vuosi tuolla niin hyvin ymmärrän ettet lunta kaipaa kun ensi talvena saat sitä ihan tarpeeksi.

Nurkkalintu:tausta kuvassa on tosi nätti. Ja toivottavasti teille ei nyt ihan kauheasti tule lunta...

Taija:huh,ihan kamalan pitkä talvi teillä.Jos talvi ja lumi kestäisi vain lyhyen aikaa ottaisin sellaisen vastaan mielelläni mutta talvi on Suomessa hurjan pitkä,samoin kuin kuuma kesä täällä...Täytyykin mennä etsimään niitä jäätyneitä saippuakuplia netistä;D Minä taas haluaisin olla täältä pois kesät ja sitten muuten täällä,,,,

Marja-Leena:kun asuin vielä Helsingissä niin kyllä aika pian jo toivoin lumen häviävän.Kiitos:)

Nelli;On ne.Tuo tosin on vain 10 v vanha eli ei ihan kamalan vanha...

Satu:)

Eeviregina:jos vaikka pariksi päiväksi lähettäisit...Minä taas kaipaan luistelua -Tässä vieressä on uusi tuore jäähalli,,mutta ei se ole samaa kuin ulkona luisteleminen....

arleena kirjoitti...

Tänään kävelyllä totesin, että on ihanaa saada vihdoin valkoista lunta joka puolelle. Sitä tosiaan kaipaa, se raikastaa maisemaa.

Jael kirjoitti...

Arleena:hetkittäin kaipaan lunta,olisi niin mukavaa nähdä vaikka Tel Aviv joskus valkeana (sellaista oli kerran kuulemma 50-luvulla)

BLOGitse kirjoitti...

Jaa että lunta ikävä...täällä oli aamulla vielä valkoista, nyt sataa vettä ja valkoinen on muuttunut loskaksi. No ei ainakaan ole pakkasta...
Kuuntelin sun haastattelun radiosta, bloginautissa. Hiukan ihmettelin mitä toimittaja sulta kyseli mutta sinä pärjäsit hienosti ja reippaasti! :)
Pari viikkoa ja lähden taas Malagaan. En malta odottaa. Taitaa olla aikuisiän jatkuva tauti että kaipaan sinne missä en ole...expat-vuodet ovat jättäneet kaipuun 'sinne' vaikka täälläkin kaikki on ihan hyvin...
Onko sulla moista fiilistä?