lauantai 15. toukokuuta 2010

Sunnuntaiklassikko 16.5.2010

Edit.  Toukokuun 18. YouTube oli poistanut tämän videon yhtäkkiä,eikä sitä muualtakaan nyt löydy.
Olen täysin hurahtanut TV-sarja Gleehin.Etenkin sen musiikilliseen antiin mutta muutenkin, ja kohta sarja on myös tulossa Suomeen;näin luin MTV3 sivuilta. Pari viikkoa sitten tullut 16. jakso oli varmaankin kauden parhaimpia ja musiikillisesti aivan huippu. Laitankin sunnuntaiklassikoksi tuossa jaksossa olleen Matthew Morrisonin ja  Kristin Chenowithin laulaman dueton "One Less Bell to Answer/A House is not a Home:kaksi yhdistettyä Burt Bacharachin kappaletta.Tiedän,että monet eivät voi sietää Bacharachin kappaleita,mutta tämä versio,joka on sama,jonka Barbra Streisand levytti  vuonna 1971 albumillaan " Barbra Joan Streisand, on mielestäni upea!! Chenowith,jonka puheääni on kuin sarjakuvahahmon ääni,laulaa jumalaisen kauniisti.YouTubesta ei löytynyt Foxin videota vaan kuuluu ainoastaan tuo laulu.

Barbran alkuperäinen  versio täällä

Ja muut klassikot löytyvät täältä

11 kommenttia:

 1. Jep. Onhan tämä mahtipontisuudessaan väkisinkin upea:-)

  VastaaPoista
 2. Muutama viikko sitten kuulin ensi kerran Glee-sarjasta. Kiva, että se tulee meillekin aika pian. Taitaa olla aika suosittu sarja tällä hetkellä.

  Ja siinäkö on hyvää musiikkiakin!

  Tämäkin oli hyvä versio.

  VastaaPoista
 3. American Idolsissa mainostavat koko ajan Gleeta, kiitos tiedosta, että se on tulossa tännekin. Pitää ainakin katsastaa.
  Musiikki kuulosti sen verran mielenkiintoiselta eli makuuni, joka kallistuu vahvasti musikaalien puolelle, että sarjakin alkaa houkuttaa.

  VastaaPoista
 4. Milettömän kaunista musiikkia. Ihan mun makuista.

  Toivottavasti tv-sarja tulee vasta syksymmällä, sillä kesällä tulee tehtyä muuta kuin katsottua televisiota. ja Suomen suvi on niin lyhyt ja suloinen, sataa tai paistaa. Ulkona menee koko kesä.

  VastaaPoista
 5. SusuPetalin sanoin: täytyypä tsekata, millainen Glee oikein on. Kovasti sitä on hehkutettu, mutta ehkä olen vuosiltani jo liian vanha sarjan kohderyhmää ajatellen... :)

  VastaaPoista
 6. En ole kuullutkaan sarjasta, mutta biisi on hieno. Barbra Streisand on hieno tulikitsija.

  VastaaPoista
 7. Jokohan on tulossa sarja, joka saa meikäläisenkin takaisin tv:n äärelle...

  Mukavalta kuulostaa.

  VastaaPoista
 8. Vaiheinen:Ehkä vähän mahtipontista,amerikkalaiseen musikaalimeininkiin,mutta niin upeeta!

  Sooloilija:Gleessä on todella hyviä musiikkinumeroita.Minustakin tämä oli erittäin hieno versio.

  SusuPetal:Minäkin rakastan amerikkalaista musikaalimusiikkia,ja Gleessä sitä aina välillä löytyykin,kun esiintyjinä on myös Broadwayn tähtiä. Tämä 16. jakso oli ehdoton suosikkini.

  Taru:Tunnelmaa,totta:-)

  Leena;minustakin aivan ihanaa! Toivottavasti tosiaankin tulee Glee vasta syksyllä,sillä kesällä Suomessa ei tosiaankaan viitsi telkkarin äärellä istua kun ilmat ovat kauniit.

  Viides Rooli:Et ole lainkaan liian vanha sitä katsomaan.Vaikka se kertoo lukiosta ja siellä toimivasta kuorosta,on tuo sarja erilainen.Musiikkinumeroita,hyviä roolihahmoja ja vaikka mitä.

  Ari:Biisi tai biisit ovat tosi hienoja. Barbra tulkitsee sen mestarillisesti ja Gleessa näkynyt tämä versio on myös erinomainen-

  Lepis:Minä ainakin olen nauttinut joka jaksosta,olen siis hurahtanut.Hyvät roolihahmot ja loistavat musiikkinumerot.

  VastaaPoista
 9. Jännä ääni laulajalla, tosi kiinnostava. Kappale on kyllä kaunis, mutta ei ehkä ihan makuuni kuitenkaan. Sarjasta en ole koskaan kuullut mutta käväisin lukemassa, pitänee vilkaista kunhan alkaa Suomen TV:ssä.

  VastaaPoista
 10. Tuima:Kuten tuolla mainitsinkin,Bacharachin musiikki ei ole kaikkien mieleen.Tuo sarja on kyllä erittäin viihdyttävä!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...