lauantai 26. toukokuuta 2012

Sunnuntaiklassikko 27.5Madonna saapui tänne lapsineen ja toyboynsa kanssa perjantaina,ja ensi viikolla hän sitten aloittaa maailmankiertueensa täällä. Sen kunniaksi sunnuntaiklassikkona Madonnaa vuodelta 1990,MTV-awards-tilaisuudessa. Rokokooasut videolla ovat aika hienot;D
Ja perjantaina heti tänne saavuttuaan Madonnan nuorimmat lapset  Rocco,Marci ja David kipaisivat rannalle leikkimään.,Kuva paikallisesta nettilehdestä täältä


Madonna harjoittelemassa torstain konserttia varten.Ja mitä ihmettä,lauluhan on Lady Gagan  "Born this way" -Lady Gagaahan on syytetty siitä,että hän kopsasi laulun Madonnalta...
Muut klassikot ovat sitten täällä

16 kommenttia:

 1. Teillä on siellä kovan luokan esiintyjiä Madonna on eräs musiikki maailman suurista tähdistä jolla hyviä biisejä vaikka kuinka paljon ja jotenkin hän on jopa onnistunut uusiutumaan ajan hengessä.

  VastaaPoista
 2. Ari:tuntuu melkein kummalliselta että tuostakin kappaleesta on kulunut aikaa jo 22 vuotta! Madonna on tosiaankin kuin kameleontti,aina onnistunut uusiutumaan:)

  VastaaPoista
 3. Kylla Madonna on aina osannut shown tehda. Saapa nahda mita uutta talla kiertueella.

  VastaaPoista
 4. Madonna oli ihan hauska vitsi Material Girl -aikoihin, mutta jotenkin musta tuntuu, että nykyään Madonna ottaa itsensä liian vakavasti. Kieltämättä Matroonalla on ollut aina kyky liitää millimetrin trendien edessä.

  VastaaPoista
 5. Madonna on kyllä laulajana aivan omaa luokkaansa. Olisi mahtava kuulla livenä!

  VastaaPoista
 6. Madonnan esiintymistä katselee mielellään, musiikista en ole aivan yhtä innostunut :)

  VastaaPoista
 7. Madonna on ihan kamala. En oo koskaan tykänny siitä, enkä myöskään edesmenneestä MJ:stä. Lady G kuuluu tähän samaan poppooseen :/

  Mutta makuja on monia ja se kaikille suotakoon :D

  VastaaPoista
 8. Madonna ei musiikillaan puhuttele minua, en osaa pitää häntä edes kovin kummoisena laulajana. Mutta bisneksen hän kyllä osaa. Panu tiivistää asian hyvin.

  VastaaPoista
 9. Anu:Shownainen hän todellakin on,sen näkee tuolla videollakin,Mitäköhän hän tekee tällä uudella kiertueella.Kuuluuko muuten se konsertti teillepäin kun se on samassa kaupungissa missä asutte?


  Panu:Madonna kyllä mielestäni osaa laulaakin,tosin en ole koskaan hänen faninsa ollut.Mutta täytyy kyllä sanoa että hän on edelläkävijä ja loistava businessnainen ja vaikka en fani olekaan,niin olisi kyllä kerran ihan mielenkiintoista nähdä livenäkin.Joistakin hänen lauluistaan jopa pidänkin.

  Mummeli:mielestäni ei ehkä ihan laulajana,mutta esiintyjänä kylläkin omaa luokkaansa.En minäkään panisi pahitteeksi kuulla häntä kerran livenä.

  Kari:vähän sama mielipide minulla vaikka kyllä häneltä löytyy muutama laulu jota voi ihan kuullakin.

  Tanja:makuja on monta.Madonna on edeltäkävijä ja íhan senkin vuoksi sellainen,josta joko pitää tai ei. Nuorempana hänellä kyllä oli parempaa musiikkia mielestäni.Mutta hänen shownsa ovat sellaisia,että kerran olisi kiva nähdä.Lady Gaga taas on parempi laulaja,mutta kaikki ne asut ja muut asiat sen ympärillä ovat kamalia! Ja businessnainen ytimeen ja vereen hän kyllä onkin!

  Askartelin itte:taitaapa olla;D

  Tuima: Madonna ei ehkä ihan parhaimpia laulajia ole,mutta joitakin hyviäkin kappaleita hänellä on.Esim. "This used to be my playground" tai "Papa Don't preach" ovat mielestäni ihan ok kappaleita.

  VastaaPoista
 10. Oikeastaan ainoa Madonnan kappale, josta aidosti pidän, on Frozen, tulkintaa myöten erittäin onnistunut. Mutta rouvan tuotantoa en ole kuunnellut paljoa kuitenkaan edellä mainituista syistä.

  VastaaPoista
 11. Mä olisin ottanut tänään sunnuntaiklassikoksi Varasteleva harakka.

  VastaaPoista
 12. Makee video! Harvemmin katselen, kuuntelen vain, nyt tärppäsi!

  Olisi kyllä kiva päästä näkemään Madonna livenä.

  VastaaPoista
 13. Tuima:en muistakaan tuota Frozen kappaletta,,pitääkin mennä etsimään se youtubesta...

  Allu:aika kamala harakka se oli;D

  Lepis:todellakin viihdyttävä video ,ja nuo asut! Ihan tuon viihdyttämisen vuoksi olisi kiva nähdä livenä,mutten ostanut lippua...

  VastaaPoista
 14. Jael, älä morkkaa harakkaa: Harakka oli isäni suosikkilintu ja nyt R.:n;-) Niissä on kuulemma jotain niin lystikästä...

  Minä en osaa olla mitään mieltä Madonnasta. Ehkä, että on sisukas ja hyvin päämäärätietoinen. Laulajana minulle ihan tuntematon suuruus.

  VastaaPoista
 15. Leena:no ei ne harakat kauhean kivoja ole kun veivät siellä Allun ystävien luona grillilihat! Mutta onhan ne välillä aika lystikkäitä,täälläkin joskus niitä katselen.
  Madonna onkin tosi päämäärätietoinen ja varmaankin hyvä esimerkki itsenäisestä naisesta,joka tekee mitä haluaa. Hän on parempi esiintyjä kuin laulaja.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...