tiistai 30. lokakuuta 2012

Pieniä havaintoja kaupungilla



Viime viikolla kaupungilla kierrellessä huomasin tämän vähän rähjäiseltä näyttävän parvekkeen,jossa huomioni kiinnitti tuo sinipunainen lasiosa oven yläpuolella.
Tässä talo,missä tuo parveke on.
Tel Avivissa törmää aina hyviin graffititöihin
Ja eläinkaupan ohi mennessä huomasin tämän.Sain koskettaakin sitä..

23 kommenttia:

  1. Tuo parveke silloin ennen, joskus, on ollut viehättävän kaunis, nuo lasit hyvin kaumiin siniset.
    Huh, en kyllä uskaltaisi koskettaa!
    Hyviä syyspäiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Yök!! Siis tuota käärmettä. Minä en kyllä olisi ikinä uskaltanut koskettaa sitä.

    Tuo parveke näyttää kyllä siltä, että se tulee alas hetkenä minä hyvänsä. Mutta on siinä sellaista "vanhuuden viehätystäkin".

    VastaaPoista
  3. Hyvä kohde remonttitaitoiselle käsistään kätevälle tyypille. Ja minultakin olisi jäänyt käärme paijaamatta. Kuuluvat niihin luontokappaleisiin, joiden kanssa en ole sinut.

    VastaaPoista

  4. Ihanaa rapistumisen estetiikkaa tuossa parvekkeessa.

    Siis, sait koskettaa tuota nuorta komeaa miestä... :D

    VastaaPoista
  5. Miehiä olet käynyt hipelöimässä, tuli mieleen minullekin heti, käärme siinä vain hyvänä tekosyynä :)
    Kivan näköisiä parvekkeita vaikka kestävyydeltään arveluttavia. Tykkään noista kulmapartseistakin, siellä ei kyllä kauheasti oleilla viitseis, tuntisi olonsa kuin estradilla ikään.

    VastaaPoista
  6. Olipas hieno graffitti....Mà en eka huomannut tuota kààrmettà ollenkaan ja kuvittelin, ettà olet lòytànyt jonkun miehen jota nyt sitten saa ihan luvan kanssa kosketella ;)

    VastaaPoista
  7. Pidän kovasti näistä kaupunkikuvistasi ja näistä yksityiskohdista! Tämäkin rakennus ja tuo parveke ja värillinen ikkuna ovat niin nautittavaa katsottavaa!
    Parveke on tarkemmin katsoen pelottavan hauraan näköinen.
    En menisi tuota eläintä koskettamaan!

    VastaaPoista
  8. Parveke on aika vaarallisen näköinen.En uskaltaisi mennä sille minäkään. Kaunis se on. Mikähän lie talon tarina?

    VastaaPoista
  9. Mummeli:tosiaankin on parveke joskus ollut aika hieno,nyt aika hälyttävässä kunnossa,sääli.Jos tuo käärme olisi ollut myrkyllinen,en olisi koskenut.Mutta se oli vain boa,eikä minun kaulassani;D

    Hippu:käärmeet ovat mielestäni ihan ok,kunhan vaan eivät ole myrkyllisiä. Tuo parveke on kyllä säälittävän huteran näköinen,olisi aika jo remontille.

    Mine:Taitaa koko talo olla kunnon remontin tarpeessa.Joskus tuo parveke on varmaan ollut tosi hieno.

    Nelli:Vieläkin siitä löytää jotain kaunista....

    SusuPetal:rapistumisen romantiikkaa tosiaankin.Pitäisi korjata ennenkuin romahtaa...No se käärmeen koskettaminen oli ihan tekosyy;D

    Sirokko:kun näin tuon miehen lihakset niin...;D ;D Minäkin tykkään noista kulmapartseista mutta ei noissa oikein uskaltaisi olla .Talo ihan nätti vanha talo,mutta parvekkeita voisi tuolla remointoida vähän vahvemmiksi.

    Ciacy:ihania graffiteja aina löytyy kaupungista. Hih,nyt kyllä nauroin tätä kommenttia lukiessa.Täytyy myöntää että olisi mieli tehnyt kokeilla myös herran käsivarsia,sen verran hyvältä näyttivät;D

    Kirsti:kiitos sanoistasi:) Tel Avivissa on paljon erikoisia yksityiskohtia ja aina onnistun löytämään jotain uutta.Tuo parveke on tosiaankin aika huteran näköinen,pitäisi vahvistaa.Käärme ei ollut moksiskaan tuosta kosketuksesta;D

    Anna:tuo parveke onkin aika vaarallisen näköinen ja toivottavasti se pian korjataan ennenkuin tuolta putoo osia kadulle.Tuolla kadulla on monta vanhaa kaunista taloa;osa restauroitu ja osa ei vielä.Restauroiminen maksaa maltaita,koska säännöt ovat niin tarkat.

    VastaaPoista
  10. Kivoja kuvia kaupungilta!
    Viimeisestä kuvasta tuli kylmänväreet:) Hui, en uskaltaisi koskea käärmeeseen:)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  11. Ihana ikkuna edelleen, ja koko talo, upea.

    Käärme- ei kiitos. Lapset käyvät vanhalla hippodromella juoksuharjoituksissa.Onneksi en ollut mukana kun olivat törmänneet kahteen käärmeeseen...

    VastaaPoista
  12. Kaunis talo, mutta parvekkeelle menemiselle pitäisi laittaa painorajoitus. :-)

    VastaaPoista
  13. Susanne:monille käärmeet tosiaankin tuottavat kylmiä väreitä.Mutta kyllä jos minäkin näkisin jossain ulkona myrkkykäärmeen niin huutaisin pelosta.Tuo ei pelottanut.Kiitos,mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

    Unelma:Luulenkin että siellä parvekkeella ei pahemmin näy ihmisiä,kukkaruukkuja kylläkin;D

    VastaaPoista
  14. Parveke näyttää olevan romahdusvaarassa. Rakenteet ovat murenemassa.
    Graffitit ovat usein hyvin taitavasti tehtyjä, kuten tämäkin.
    Hui onko se käärme.

    VastaaPoista
  15. Arleena;tosiaankin näyttää olevan aika pahasti jo romahdusvaiheessa.Toivottavasti korjataan pikapuolin. On se käärme;D

    Nella:oli tosi hieno;Tel Avivissa on aina mahtavia graffiteja:)

    VastaaPoista
  16. Vaarallisen näköinen parveke nykyään, mutta parhaina päivinään ollut varmasti hyvinkin nätti.:)

    Teillä on graffitit pikkaisen erilaisia kuin täällä näkyvät töherrykset. Tuollaisia saisi vaikka meille tulla piirtelemään.:)

    Käärmeet on inhoja. Tai ainakin kyykäärmeet, joihin täällä aina välillä törmää. En tiedä pystyisinkö tuohon matelijaan koskemaan...

    VastaaPoista
  17. Jael, jos meille tulisi pieni kuisti/veranda, siihen tulisi tuollainen yläosa eli värillistä lyijylasia. Ainakin sinistä olisi, kirkasta ja sitten ehkä sitä murrettua keltaista, joka on ainoa keltainen, josta pidän. Onkohan se maissi, se väri...

    Tuo parveke on ollut tosi kaunis ja se pitäisi ehdottomasti restauroida!

    Muistathan, että minulla on niitä lapsenlapsia muitakin kuin pieni villakoira...kaksi käärmettä;-)

    Kaunista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  18. Kauhea tuo käärme! Inhoan niitä niin, etten menisi koskemaan, vaikka tietäisin vaarattomaksi. Olen lapsena ollut uimassa, kun käärme näytti uivan ohi. En tiedä, mikä se oli. Hiukankos inhotti silloin.

    VastaaPoista
  19. Maistuis varmaan sullekin:Aikoinaan tuolla kadulla on ollut tosi nättejä taloja mutta jotkut ovat päässeet rapistumaan.Täällä onkin tosi hyviä graffiteja;Merituuli Lindströmkin piti niistä silloin hänen ja Sara la Fountainin ohjelmassa.Kyykkäärmettä en kyllä minäkään haluaisi kohdata mutta tuo oli myrkytön eikä minun kaulassa kuristamassa;D

    Leena:ehdottomasti pitäisi restauroida tuo ja tuo lasi on kaunista:) Tekee tuosta parvekkeesta erikoisen.Siis onko Merillä käärmeitäkin,en muista oletko kertonut.Millaisia?
    Ihanaa viikonloppua sinne teillekin!

    Marja-Leena:Voin kuvitella että sinulle on tullut trauma käärmeistä.Minusta ne ovat jotenkuten kiehtovia.

    VastaaPoista
  20. Upea partsi, jos laittaisivat kuntoon!
    Hui, mikä käärme! mä olen pitänyt kerran tosi isoa painavaa booaa olkapäilläni Bulgariassa biitsillä. Se paino tosi paljon ja oli kuiva ja kuuma ... ei yhtään sellanen kylmä limanen ällö, mitä olin kuvitellut. :)

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...