maanantai 10. kesäkuuta 2013

Maanantai

Näkymä ystävän parvekkeelta Tel Avivin keskustassa. Tuolta aina huomaa missä rakennetaan taas jotain uutta...
Asunnon parvekkeelta kun katsoo alas luulisi olevansa melkein sademetsässä sillä edessä on tosi tiheästi puita monta metriä ennen seuraavaa taloa.
Vakiokahvilassani kahvintaimet kasvavat kahvikupissa....
Bambi hieman väsähtäneen näköisenä eilen illalla. Bambi menee eläinsuojeluyhdistyksen pensionaattiin Suomessa oloni ajaksi mutta olisin toivonut löytäväni mieluummin jonkun ihmisen hoitamaan Bambia siksi ajaksi.

Ja käykääpä katsomassa Marian blogia.Maria on varmaan joillekin tuttu  Kello viiden kahvi-blogistaan mutta tällä hetkellä Maria on täällä vapaaehtoisena eräässä sairaalassa ja kertoo siitä tuossa uudessa blogissaan;englanniksi ja suomeksi.Viime viikolla kävimme vähän kävelyllä Tel Avivissa.

30 kommenttia:

  1. Onpa tutun näköisiä puita. Noita taitaa olla täälläkin, mutta eivät ole kyllä (tällä hetkellä ainakaan) yhtä tuuheita.

    Voi Bambia. Harmi kun ei löytynyt hoitajaa. :-(

    VastaaPoista
  2. No, voi Bambia, onpas väsyneen näköinen.

    Tervetuloa Suomeen, sitten kun olet tulossa!

    VastaaPoista
  3. Satu;:ehkä alun perin ovatkin Intiasta,Tuossa parvekkeen alla on kyllä mielettömän tiheä pieni metsä ihan kaupungin sydämesssä,kiva katsella sitä.Bambin olisin soinut olla mieluummin ihmiskodissa;pensionaatissa se joutuu olemaan omassa "huoneessaan"

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. SusuPetal:Bambi oli aika hellyttävän näköinen tuossa.Ja kiitos;kiva tulla taas Suomeen:)

    VastaaPoista
  6. Minä ottaisin Bambin hoitoon, jos olisin lähempänä.

    VastaaPoista
  7. Bambi näyttää meille kieltä, tai sulle kun suunnittelet jättämistä. Terve tuloa kuitenkin Suomeen.

    VastaaPoista
  8. Allu:)

    Nelli:on se ihana ja sinunkin hauvelit ovat:)

    Amalia:juu ehkä tuo on sen vastalause;D Kiitos,kiva tulla pian Suomeen,vielä pari viikkoa niin sitten olen siellä.

    VastaaPoista
  9. Hieno kaupunkinäkymä ja vehreys pursuaa alapuolelta.
    Bambi on suloinen koira, kyllä varmasti saa hyvän hoidon matkasi aikana.

    VastaaPoista
  10. Bambille raps raps sanoo Kiiris ja ihastelee kauniisti kiilteleviä kahvipensaan lehtiä!

    VastaaPoista
  11. Minä en raski jättää koiraani paikallisen eläinsuojeyhdistyksen tiloihin lainkaan. Jos ei hoitajaa löydy, niin minä en matkusta... En vaan kerta kaikkiaan pysty jättämään karvakorvaani jonnekin jossa se joutuu olemaan yksin. Ollaan onneksi löydetty pari nuorta tyttöä jotka pientä korvausta vastaan hoitavat koiruuttamme kun olemme poissa.

    VastaaPoista
  12. Meidänkin pitäisi löytää Helmille paikka Suomen matkamme ajaksi. Toivon, että täällä olisi olemassa joku lemmikkieläin-hoitola?

    VastaaPoista
  13. Arleena:Tuolla ystävän parvekkeen alla ja vieressä onkin vehreää vaikka on ihan kaupungin sydöämessä.Pieni vihreä viidakko;D Niin toivon että saa hyvän hoidon siellä kun olen Suomessa.

    Kiiris:Bambi kiittää:) AIka herttaisia nuo pienet kahvinalut:)

    Jenni:Eläinsuojely yhdistyksellä on täällä pensionaatti,jonne nyt laitan Bambinkin. Olen itse yhdistyksen jäsen ja vapaaehtoinen,joten minulla on siellä "suhteita" ja Bambi varmasti saa hyvää hoitoa mutta olisin kuitenkin halunnut hänen olevan ihmisen luona mieluummin,Suomeen taas on pakko päästä,siellä on lapseni,sukulaiset ym...Harmi kun en ole löytänyt sellaista henkilöä joka hoitaisi Bambin tai itse asiassa sellainen on mutta koko kesän Suomessa....

    Mine:toivottavasti löytyy suloiselle Helmille lomapaikka!

    VastaaPoista
  14. Tutun näköisiä puita..
    Jos asuisin kerrostalossa niin tykkäisin asua ylimmässä ja nähdä kauas, meiltä näkyy vain ympäröiviä seiniä, onneksi on puutarha sentään.
    Bambi reppana, on kuitenkin varmaan jo tottunut jäämään pensionaattiin ja saa siellä sentään hyvän hoidon. Meillä ei olisi mihin koirat jättää, jomman kumman on aina oltava kotona, onneksi mies ei haluakaan matkustaa lomalle minnekään.

    VastaaPoista
  15. Uskon, että Bambi on varmasti hyvässä hoidossa eläinsuojeluyhdistyksen pensionaatissa, niin olisi minun karvakuononikin täällä. Olen vain ylihuolehtivainen karvakuono "emo", minulla ei ole lapsia joten tuo minun koiruuteni varmaan sitten ajaa sitä puolta... :-) Matkustaminen olisi tosiaan helpompaa jos höllentäisin hieman kriteereitäni mihin koirani voin antaa hoitoon.

    VastaaPoista
  16. Ihastelen aina noita sinun kahviloitasi, lempikahvilaasi ja sitä, joka on meren rannalla, joista olet kertonut.
    Nyt voin ajatella, että minulla on jotain samaa kuin kahvilassasi: sain eilen syntymäpäivälahjaksi samankokoisen kahvipensasrykelmän, joka oli istutettu ihanaan kahviaiheiseen mukiin.

    VastaaPoista
  17. Sirokko:noita puita varmaan aika useassa paikassa.minä näen puiston halki ja siellä rakenteilla oleva uusi iso toimistokompleksi.Ystävän luota näkyy yhdest kohtaa melkein rannallekin.
    Koirilla onneksi ei ole sitä aikakäsitystä mutta kuitenkin olisin toivonut että olisi voinut olla ihmisen kanssa,mutta vielä kyselen,tässä on pari viikkoa aikaa.

    Jenni:ihan ymmärrän että sitä haluaa lemmikeilleen parhaimman mahdollisen hoitopaikan.Minäkin mieluiten laittaisin jonkun eläinrakkaan ihmisen luokse mutta tänä vuonna ei onnistanut siinä mielessä. Toivottavasti kuitenkin vielä löydän jonkun katsomaan Bambin perään;täällä lähellä on yksi eläinrakas nuorimies joka myös syöttää kissoja ja jonka vanha koira kuoli joku aika sitten mutta täytyy katsoa miten hänelle sopisi.

    Kirsti:Tel Aviv on kyllä täynnä kahviloita,valinnan varaa riittää;D Tuo onkin tosi kiva tuo kahviviljelmä kahvikupissa;D

    VastaaPoista
  18. Hurjaa, että sulla ei siellä ketään ystävää, joka ottaisi Bambin. Muista se Bambin nunnunuttu!!! Hän saa siitä turvaa ja jaksaa luottaa, että palaat. Kunpa voisit tuoda hänet mukanasi. Bambi on vielä niin pienikin, että saisi lentää sylissäsi...

    Turvallista matkaa♥

    VastaaPoista
  19. Leena:Kaikki menevät Suomeen tänä kesänä ja etenkin kun on suorat lennot Finnairilla...Naapurintalon tuttu koiranomistaja ei voi ottaa sillä hän on raihnainen ja tuskin pärjää yhden koiran kanssa.Olen kysynyt tosi monelta ja kukaan ei halua sitoutua koiraan kuukaudeksi(minä kyllä haluaisin )Harmi etten voi tuoda mukanani,mutta kun olen eri paikoissa niin on liian hankalaa.

    VastaaPoista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. No niin, päästään yhteen syyhyn miksi minä en hanki koiraa vaikka tykkäänkin; koira on kuin lapsi joka tarvitsee hoitajan jos haluan liikkua itsekseni. Olen mukavuudenhaluinen - ei tarvitse pähkäillä hoitajia ym.
    Ulkoiluttajana koira olisi kyllä ihan paras!!! :)
    Tervetuloa raikkaaseen Suomi-ilmaan!!!

    VastaaPoista
  22. Minäkin ottaisin Bambin hoitooni, jos vain ei olisi tätä välimatkaa! Bambi on aivan valoittavan suloinen persoona <3

    Ihanaa, kun siellä on niin kirkasta! Täällä ihan typerät kelit jo pidemmän aikaa, höh.

    VastaaPoista
  23. Sekoitin, että lähtösi on jo nyt, mutta eihän se ihan vielä olekaan, mutta voihan aina toivottaa turvallista matkaa.

    Mielessäni ovat korvasienikeitto ja Romanovin mansikat...Näetkö samaa unta?

    VastaaPoista
  24. Leena;juu vielä vajaa 2 viikkoa. Romanovin mansikat,ah ihanuutta!

    VastaaPoista
  25. BLOGitse:niin se hoitajan löytyminen on aina vähän hankalaa;harmi kun ei ole vakisellaista.Oli mutta hän muutti viereisestä talosta kauas pois.
    Mutta koirat ovat niin ihania;niistä on pelkkää iloa:) KIitos ihanaa tulla taas Suomeen juhannuksen jälkeen:)

    Elegia:Sinusta ja Bambista tulikin silloin hyvät kaverit;D Toivottavasti teilläkin pian kirkastuu...

    VastaaPoista
  26. Love you Bambi! Tervehdys myös emännälle, hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  27. Kiitos Kaisa:) Bambi kiittää myös;D

    VastaaPoista
  28. Ihana pieni kahvipuu!
    Ja voi Bambia - onneksi sielä pensionaatissa pitävät hyvää huolta, vaikka tietenkään ei ole sama kuin olla ihan jonkun 'oman' hoidettavana ...
    xx

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...