sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Superkuu-kollaasi

Eilen huomasin täyden kuun joka vaikutti olevan lähellä vaikka oli vielä valoisaa.Tänään illalla Bambin kanssa ulkoillessa ilta oli juuri pimenemässä mutta kuuta ei näkynyt.Nyt äsken sitten näin superkuun ikkunan kautta ja kollaasi on vähän epäselvistä kuukuvista;D
Ja odotellessani naapuritalon tuttua koiranomistajaa huomasin kauempana tämän kauniin mutta niin säikyn kissan  lepäämässä auton katolla.Kuva on aika kaukaa otettu pikkukameralla.

13 kommenttia:

  1. Oi miten hienoja kuvia. Minulta meni superkuu vähän ohi, vaikka yhden (huonon) kuva onnistuin kyllä nappaamaan. :-)

    VastaaPoista
  2. Ai miten mukava kollaasi täydestä kuusta! Se ei vaikuta ollenkaan niin mollottavalta, kuin se saattaa olla tuolla taivaalla, katsottuna tämän kollaasin kautta.

    VastaaPoista
  3. Jännä tuo kuu-kollaasi. Kissa-kuva on todella kaunis! Värit sointuvat yhteen. Näyttää ihan maalaukselta. Hieno kuvataideteos!

    VastaaPoista
  4. Upea kuu ja tuo kissa on aivan mahtava :)

    VastaaPoista
  5. Hieno, modernin oloinen kollaasi. Minulta meni superkuu ohi. Parina yönä oli pilvistä, ja eilen sitten ihan unohdin, vaikka siinä iltasella vielä mielessä olikin. Keskityin liiaksi lukemiseen, kun aloin juuri lukea True Blood -kirjasarjaa.

    VastaaPoista
  6. Minäkään en tajunnut kuussa olevan mitään superia. Näytti ihan tavallisen kaunille:). Nyt sitten juhlitaan esikoista ja lähdetään rippijuhlamekon ostoon.

    VastaaPoista
  7. Satu:vähän epäselvähän tuo kuukuva on kun otin ikkunasta pikkukameralla enkä enään jaksanut mennä ulos kuvaamaan mutta loppujen lopuksi tuosta tuli aika kiva:)

    Lepis:mollottava;D Toissa iltana se näkyi olevan hurjan lähellä mutta silloin ei ollut kameraa mukana....

    Marja-Leena:kiitos:) Tuo kissa on upea,joku ulkona asuva rotukissa joka on todella säikky mutta kuuluu niihin syöttämieni kissojen jengiin.Nyt se oli aika kaukana tosi rauhallisesti joten otin siitä kuvan.

    Nelli:kiitos:) Tuo kissa on niin nätti että mikä tahansa kuva siitä on hyvä:)

    Maistuis varmaan sullekin:kiitos:)Toissa iltana kun kuu näytti olevan tosi lähellä vielä kun oli valoisaa en edes tiennyt tuosta superkuujutusta.Eilen sitten se näkyi vain pimeällä.No tuota sarjaa kun lukee niin varmaan unohtuu kaikki muu;D

    Mine:eilen aamulla lehdessä luki että ottakaa illemmalla kamerat mukaan.Otin enkä nähnyt kuuta ,en ennenkuin vasta myöhemmin enkä jaksanut enään mennä ulos.Onnea vaan esikoiselle!

    VastaaPoista
  8. Kaunista pehmeyttä kollaasissa.
    Pieni sumu haittasi täällä superkuun näkymisen, mutta kyllä se mollotti kuitenkin komeasti.

    VastaaPoista
  9. SusuPetal:Se huono kuvanlaatu teki tuosta itse asiassa aika hyvän;D
    KIva että kuu mollotti komeasti;D Sellaista ei ihan kamalan usein näe...

    VastaaPoista
  10. Nytpä näin tuon kuun, joka tietysti näkyy Suomessakin.

    VastaaPoista
  11. Komee kollaasi. Multa meni sivu suun koko kuu.

    VastaaPoista
  12. Saitpa hienot kuvat aikaiseksi, pieni utuisuus sopii mainiosti ja kollaasista tuli tosi upea väreiltäänkin.
    Kuu paistoi suoraan parvekkeelleni ja sitä kyllä katselin, mutta en mitään superia siinä osannut nähdä, vähän tavallista isompi mutta ei mitenkään mahtava.
    Kiva, että Bambin kesäpaikkakin järjestyi!

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...