lauantai 11. huhtikuuta 2009

Janis Joplinilta kuulostava laulaja

Näin tänään uutislähetyksessä jutun laulajasta, joka herätti heti kiinnostusta. Juttu kertoi täkäläisestä laulajasta nimeltä Asaf Avidan, jota kuunnellessa Janis Joplin tulee ehkä ensin mieleen. Laulaja aloitti musiikillisen uransa vasta 3 vuotta sitten;sitä ennen hän oli animaattori.Ensimmäinen LP julkaistiin myös ilman levy-yhtiöiden tukea.Rolling Stones-lehti ilmoitti joulukuussa pistävänsä seuraavaan Euroopan numeroonsa Asafin sinkun. Tätä laulajaa pitää kuunnella silmät kiinni;ääni ja ulkonäkö ovat niin kovin erilaisia......

12 kommenttia:

kyllimarjaana kirjoitti...

Voihan minun hidas mokkulani ei ladannut tuota videota joten en voi kommentoida . Mutta tuohon edelliseen postaukseesi sanon , voi miten surullista . Otan osaa sisaresi pois menon johdosta .

Kyllimarjaana

Sooloilija kirjoitti...

Jestas mikä ääni! En tiedä onko kovin miellyttävä ääni, alun kitarasta pidin enkä osannut yhtään odottaa kuka noista hepuista rupeaa laulamaan. Pitempään kun kuuntelee niin ihan tykkäänkin. Mutta jaksaisiko levyllistä kuunnella, en ole varma.

Silmät kiinni ja sanoja kuunnellen.. Toivotaan hänelle menestystä!

Yaelian kirjoitti...

Kyllimarjaana:Kiitos sanoistasi...

Sooloilija: Aika hätkähdyttävä ääni tosiaankin ja en minäkään tiedä jaksaisinko kokonaista levyä kuunnella,mutta erikoinen on ja mielenkiintoinen.Lisäksi laulajan sävellykset ja sanoitukset (kaikki englanniksi) ovat hyviä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla tuollainen Janis-ääni ja vielä miehellä! Onkohan tämä nyt sellainen recarnatio tai jotain. Oikein selkäpiiriä karmii!

Upea esittely. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Mina nain myos taman eilen uutisissa. Oli janna nahda taalla heti aamulla postaus samasta! Uskomaton aani todellakin!

Yaelian kirjoitti...

S: Olin kerran ohimennen kuullut tätä laulajaa jossain, ja kiinnostunut,mutta se oli mennyt ohi.Nyt kun oli tämä juttu telkkarissa, etsin tietoa hänestä.

Yaelian kirjoitti...

Lepis:-) Uskomaton ääni todellakin.Jos olisi silmät kiinni, voisi kuvitella äänen tulevan enemmänkin naisen suusta.

Viides rooli kirjoitti...

Huh-huh, en oli ikinä uskonut, että kaveri on kuin jälleensyntynyt Joplin. Kiitos, Yaelian, tästä sunnuntaiklassikosta. Sävähdyttävä tuokio.

Yaelian kirjoitti...

Viides Rooli: Kiva että pidit:-) En jaksanut laittaa sunnuntaiklassikkoa tänä sunnuntaina, vaan laitoin tämän ihan vaan tavallisena musiikkipostauksena,kun oli niin mielenkiintoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Animaattori, uh, hoitaa homman kyllä, mutten oikein tykännyt tästä. On vain yksi Janis.

Yaelian kirjoitti...

Hirlii:Itse asiassa hän ei edes tykännyt itse siitä Janis vertailusta, mutta jotenkuten ei voi olla vertaamatta.

Tuima kirjoitti...

Kyllä olisi luullut itse Janisin olevan äänessä.