lauantai 4. helmikuuta 2012

Bambin bussikyyti

Eilen illalla olin kutsuttu illalliselle Tel Avivin pohjoiselle puolelle,ja Bambikin pääsi mukaan.Bambi on tottunut bussilla matkustamiseen ja matkan varrelta löytyykin paljon katseltavaa.Bambin täytyy maksaa matkastaan aikuisen hinta,vaikka se on pieni koira,mutta jos bussissa on tyhjää,kuten eilen,saa se tietenkin istua omalla paikallaan;onhan se siitä maksanutkin;D  Kuvasin bussin ikkunasta matkamme varrella ja tässä ensimmäisessä kollaasissa olemme suurimmaksi osaksi vielä asuinkaupunkini Holonin puolella.
Toisessa kollaasissa olemmekin sitten ehtineet jo Tel Avivin puolelle.

24 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Tel Avivin puolella Bambia jo haukotuttaa, ihana!!!

Ja minusta on ihanaa, kun otat Bambia mukaan menoihin, Bambi rocks!!! :))

Allu kirjoitti...

Bambi on kuvissa tarkkana kuin porkkana.

Heli kirjoitti...

Ihana bambi!! :)

Yaelian kirjoitti...

Elegia;slkoi käydä sille vähän pitkäksi tuo matka tuossa vaiheessa,niin rupesi haukottelemaan;D Joka paikkaan Bambia ei voi viedä,mutta eilen oli Bambiki kutsuttu illallisille:)

Allu;hih tarkkana kuin porkkana;D No tarkasti se katsoikin ulos koko ajan;D

Heli:On se ihana:)

sirokko kirjoitti...

Että siellä saa sitten koiratkin istua bussin penkillä, vau!
Mitenkäs kauan tuo matka kestää, Bambia alkoi jo hauskasti haukotuttaa lopussa :)

Yaelian kirjoitti...

Sirokko;no ei ehkä saisi ihan istua,,,mutta kun oli bussi tyhjä ja Bambihan on maksanut täyden hinnan tuosta paikasta...Aika nopeasti meni matka eilen kun ei kauheasti ollut liikennettä kun olimme matkalla,mutta vaihdoimme bussia välissä ja silloin alkoi Bambia vähän haukotuttaa;D

Tuula kirjoitti...

Minusta näyttää kuin Bambi kirkuisi tuossa yhdessä alarivin kuvassa: iik, älä aja niin kovaa! Ihanan tarkkaavaisen oloinen se on kuvissa.

Riitta kirjoitti...

On siinä Bambilla ihmettelemistä :-D

Valua Kuvasa kirjoitti...

Ihana sessukka ajelulla:)

Meryem kirjoitti...

ihana hauva kiva postaus!

Elisabeth kirjoitti...

Pieni seikkailu Bambilla :) Mä en muuten tiedä miten täällä sujuu julksilla matkustaminen eläinten kanssa, täytyykin tutustua asiaan. Suomessahan se on ilmaista, ainakin pk-seudulla.

Kiirepakolainen kirjoitti...

Mainio kuvasarja!! Haukotuskuva sai minutkin haukottamaan:D
psst. On tosi järkevää totuttaa koira erilaisiin kulkuneuvoihin!

Minna M kirjoitti...

Voi ihana Bambi! Minusta olisi kyllä hiukan epäreilua jos Bambi joutuisi luopumaan paikastaan, jos siitä on kerran maksettavakin (!!).
Suloinen :)

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Ihana Bambi!

Yaelian kirjoitti...

Tuula;vähän hassun näköinenhän se tuossa kuvassa on,mutta se vaan haukotteli:D Ja katsoi suurimman osan ajasta tosi tarkkaavaisesti ulos ikkunasta:)

Riitta:No sitä Bambikin ihmetteli;D

Valua Kuvasa:Bambi osaa bussissa käyttäytyä aika kiltisti,joten sen kanssa on ihan mukava matkustella.Joskus se kyllä vähän iniseekin,mutta tällä kertaa ei pahemmin.

Meryem:Bambi on tosi ihana ja kiva olla sen kanssa ajelulla;D

Elisabeth:Oliskin mielenkiintoista kuulla ,miten sujuu teilläpäin. Tiedän että Suomessa se on ilmaista. Ärsyttää,kun pienestä koirasta otetaan täysi aikuisen maksu,ihan sama kuin suuren koiran,voisi edes olla lapsen lippu. Jos laitan sen koiran kuljetuslaukkuun,niin silloin ei tarvite maksaa.Täällä pitää myös laittaa kuonokoppa koirille bussissa,mutta nyt oli niin tyhjä bussi ettei laitettu.

Kiirepakolainen:) Bambi onkin koko matkansa matkustanut aika paljon;busseilla ja junalla mutta lentänyt se ei ole vielä koskaan..

Minna M:Bambi onkin tosi ihana hauveli! ja tottakai sen pitää saada oma paikka kun on lippunkin maksettu,ainakin jos on tilaa bussissa;D

Helmi-Maaria Pisara:on se :)

sarapirat kirjoitti...

hej yaelian,
ser mysigt ut, att vara på upptäcksfärd med bambi!
är glad att se regniga bilder från israel.
här är det minus 23 grader om nätterna!
wow!
jag älskar vintern..
kramar

Yaelian kirjoitti...

Hejsan Sara! Det var kul att resa med Bambi (från Holon till Tel Aviv..) Det har regnat med nu är det soligt igen. Wow vad ni har kallt,det gillar jag inte men annors är det trevligt med vinter.När kommer du tillabaka? Kram till dig också!

Leena Lumi kirjoitti...

Voi että mä rakastan Bambia! Hän on kuin tottunutkin reissaaja ja lopulta vähän jo kyllästyttääkin;-)

Luulin, että kuonokoppa koskee vain isoja koiria. Olga ei ole onneksi ikinä moista tarvinnut, mutta hän onkin country side dog, vaikka oikeesti onkin harjukaupunkilainen.

Marleena kirjoitti...

Helsingissä saa nykyisin kuljettaa ilmaiseksi koiria ratikoissakin. Joskus aikaisemmin sai ottaa ratikkaan vain sylikoiran. Muistan, miten joskus vuosia sitten, jolloin minulla oli Roi-koira, pitkäkarvainen collie, hyppäsin Roin kanssa ratikkaan takasillalle (vanha ratikka), koska satoi ja vaunu oli melkein tyhjä. Kuski kiljui edestä, että ota se koira heti syliin! Niin me sitten matkustimme perille: minä seisoin vaunun takasillalla isoa collieta sylissä roikottaen! :D

Pitkän matkan busseissa on koirasta maksettava, mutta ei kissasta.

Hannah kirjoitti...

Oh, Bambi is such a sweetie pie- And so well behaved! My own pup would be such a lunatic on a bus. I only wish she could handle more public situations like that so we could take her out further afield.

Yaelian kirjoitti...

Hannah:This time the bus was quite empty and he behaved quite nicely,but sometimes he gets a bit weepy in the bus;D

Hippu kirjoitti...

Hihii, iki-ihana postaus! <3

Mutta kyllä Bambin pitäisi mielestäni ehdottomasti päästä lastenlipulla. :-)

Karoliina kirjoitti...

Kylla siina seurataan niin tarkkana liikennetta! Turkissa otin koiran muutaman kerran bussiin kun oli viela vauva, eli syliin meneva, isompaa en enaa viittinyt kun eivat siella monet niin kamalasti koirista julkisilla paikoilla piitanneet. Suomessa yllatyin iloisesti, koirat ovat tervetulleita kaikkiin busseihin ja juniin, ja viela ilmaiseksi!

MaaMaa kirjoitti...

No jo on, että pikkuinen Bambi joutuu maksamaan aikuisen hinnan bussimatkasta! ...tottakai hän sitten saa istua omalla tuolilla! :))
Täällä Sveitsissä on junaliput isommille koirille. Joskus ollaan hanin kanssa naureskeltu, että vuosikortissa on varman sitten Rekun kuva ja tassulla tehty allekirjoitus ;)

On jännä, että koirat näkee niin hyvin että tosiaan katselevat ikkunasta 'maisemia' mielenkiinnolla. Luulisi ettei kiinnosta kun ei voi haistella ... ;)