perjantai 3. helmikuuta 2012

Pahus,menikö lippu...

Kotitalon viereisessä puistossa kukkivat nyt valkoiset ruusut
Auts,lehdistä selvisi tänään että lentoyhtiö Malev Unkarista on lopettanut kaiken toimintansa ja ehkä menee konkurssiin.Ensi kesän lippu Suomeen on ostettu jo viime vuoden puolella (Suomesta päin ostettu) ja lippu juuri Malevin lennoille.Nyt pitää pitää peukkuja,että pääsen kuitenkin  lentämään kesällä suunnitelmien mukaisesti ja että en menetä jo maksamiani lippurahoja.

27 kommenttia:

BLOGitse kirjoitti...

Voi vitsi, pidan peukkuja ettet meneta rahojasi!!!

Tuula kirjoitti...

No toivottavasti et menetä rahoja. Näin muuten, että Norvegian lentää Israeliin ainakin Oslosta. Ja hinta oli vain n. 1500 NOK suunta. Minusta se oli kamalan halpa. Vai onko?

kmsu kirjoitti...

Toivotaan parasta!

Rita A kirjoitti...

Olisipa mäntti juttu jos rahat jäisivät tuonne !

Jael kirjoitti...

BLOGitse:niinpä,ei ollut sellaista vakuutusta että jos menee lentoyhtiö konkkaan. Mutta täytyy seurata tilannetta..Heidän webbisivunsakin on suljettu.

Tuula:Toivottavasti en.Nyt on vähän epätietoutta tuon matkan suhteen,pitäiskö tilata uusi lippu,mutta se vasta sitten tulisi kalliiksi kun on jo tuo makettu.Kävin katsomassa paljonko on tuo NOK euroissa,ja kyllä vaan Malevin lentoni oli sitä paljon halvempi....

Kmsu:niinpä!

Rita:Kurja juttu tosiaankin,sillä jos joudun tilaamaan uuden lennon,niin siitä tulee hurjan kallis kun tuo oli jo maksettu.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi harmi...ja melko varmasti rahat ovat mennyttä, jos näin käy...:(

anumorchy kirjoitti...

Ei hyvanen aika! En tuota uutista huomannutkaan. Minua on aina pelottanut maksaa lippuja monta kuukautta etukateen, ihan vaan sen takia etta jos sitten tuleekin joku este matkalle. Lentoyhtiothan ovat olleet suht vakaita firmoja naihin asti. Viime vuonna tilasin helmi-maaliskuussa lennot Turkish Airlinesilla ja maksoin ne muistaakseni toukokuun alussa.

Toivotaan etta Malev paasisi takaisin jaloilleen!

Lisay kirjoitti...

Eras suomalainen oli tilanut myos lennon Malevilta ja hanelle ilmoitettiin jo 1-2 kk sitten tasta konkurssista.
Muistaakseni vaihtoivat hanen lippunsa Lufthansan lennolle.Olisikohan perati niin,etta Lufthansa olisi ostanut Malevin???

Allu kirjoitti...

No niin, tuota konkurssia on kyllä odotettu vuosia. Olen ammatikseni tutkinut tutkinut Malevin luottokelpoisuutta ja ihmetellyt, etteivät ole aikaisemmin jo menneet konkkaan. Harmi sulle, tosi iso harmi. Enkös minä suositellut sulle Kölnin kautta lentämistä? Pidän peukkuja, että saat rahasi tai ainakin suuremman osan siitä summasta.

Maireanna kirjoitti...

Juuri uutisissa sanoivat että saat lippurahat takaisin joten ei huolta!
Ihania ruusuja!
Hyvää viikonloppua sinulle..

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Voi, pidän peukkuja! Jospa Malev jatkaisi toimintaansa uuden mahdollisen omistajan turvin tai sitten saisit rahasi takaisin.

Ruusukollaasi on kyllä ihana.

Jael kirjoitti...

Irmastiina:Toivottavasti saan edes rahat takaisin...

Anu;olen ennnekin tilannut paljon aikaisemmin,eikä ole ollut mitään häikkää. Tämä tuli ihan yllätyksenä,en ollut kuullut,että 3 viikkoa sitten kirjoitettiin Malevin vaikeuksista.Minä kun tilasin lipun jo marraskuussa...Tilasin nuo nettimatkatoimiston kautta,eli lippu piti maksaa heti. Toivottavasti Malev pääsee jaloilleen.Ja Tel Aviv-Budapestin reitti oli vielä kannattava reitti...

Lisay:Mitään en ole lukenut mahdollisesta konkurssista ja jostain vaikeuksista kirjoitettiin kolmisen viikkoa sitten.Lufthansa ei Malevia ole ostanut,sen sijaan joku ostaja siellä olisi näköjään tervetullut...Sitäpaitsi tilasin lennon Suomesta...

Allu;nyt kun luin niin huomasin ,että ongelmia on ollut mutten tätä odottanut. Olen ennenkin Malevilla lentänyt ja ollut ihan tyytyväinen.Kölnin kautta oli aika hinnakasta...pitää vaan toivoa,että edes rahat saisi osittain takaisin.

Anna:Toivottavasti tuo pitää paikkansa.Tilasin lipun nettimatkatoimistosta(Supersaver.fi)ja lähetin heille jo tiedustelun asiasta.

Katja:Toivottavasti Malev saa jonkun ostajan ja pystyy jatkamaan ja minä ehkä lentämään silloin kun pitikin.Ruusut ovat nyt tosi nättejä tuolla puistossa:)

Ciacy kirjoitti...

Voi tyhmää!!! Toivottavasti saat rahat takaisin, jos et lentoa enää saa. Vaikka todennäköisempää ehkä onkin että yhtiön sitten ostaa joku toinen jolloin sinä kuluttajana et edes huomaa muutosta :D Pidän peukkuja!

fcookie kirjoitti...

Eikös näissä vaikuta myös miten lento on maksettu? Yleensä paras tilanne on luottokortilla maksaneilla..maksan itse juuri siitä syystä matkat ja nettiostokset aina luottokortilla.

Sateenkaari kirjoitti...

Pidetaan nyt peukkuja, etta saat lippusi hinnan takaisin. Kurjia juttuja nuo konkurssitilanteet.
Teilla siella on ollut aika lamminta, kun ruusutkin kukkivat.
Mukavaa viikonloppua sinulle.

sirokko kirjoitti...

No voi harmi! Ei voi enää nykyään olla varma miten kauan mikäkin vuoro lentää tai edes yhtiö pysyy pystyssä. Joka vuosi saa pitää peukkuja pystyssä. Toivottavasti saat edes rahasi takaisin.

Kiiris kirjoitti...

Peukutan, peukutan lippujesi puolesta! Ja tuoksutan ruusujaaaahh!

SusuPetal kirjoitti...

No voi harmi, peukut tääläkin tanassa!

Nurkkalintu kirjoitti...

Toivon parasta, *peukku ylös*.
Hyvää viikonloppua!

pikkujutut kirjoitti...

No, voihan kökkö. Piädn peukkuja pystyssä että saat rahat takaisin tai uuden lennon tilalle.

Meillehän kävi viime kesänä niin että Air Baltic ilmoitti kesken loman , ettei meidän lentoa lennetä. Eli vaihtoehtona oli siirtää lentoa takaisin tänne paljon suunniteltua aikaisemmaksi. Mutta parasta oli kuitenkin teksti viestissä, etteivät he lennä tänne pitkään pitkään tosi pitkään aikaan. Huono uutinen mutta hauskasti kirjoitettu,upposi minuun.:)

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Himskatti!!! En itsekään yhtään tiedä, miten noissa tilanteissa toimitaan. Pidän peukut pystyssä!

P.S. Ihania ruusuja <3

Leena Lumi kirjoitti...

Hurmaavia sävyjä ruusuissa: Valkoisen skaala on laaja.

(Söin tänään hurmaavaa nieriää TUPLAkantarellisoosilla;-)

arleena kirjoitti...

Ihanat ruusut. Hento punerrus häivähtää ruusuissa vai ovatko samppanjan värisiä.
Täällä uutisoitiin myös tuo Malevin kohtalo. Toivotaan, että lipun lunastaneet saavat tilalle korvaavan lennon.

Jael kirjoitti...

Ciacy:kiitos peukuista,Kun lentoni on vasta kesällä,niin toistaiseksi vaikeaa sanoa miten käy.

FcCookie:No minä en pöhkö tehnyt niin,vaan maksoin Suomessa pankkitilin kautta...Mutta saapa nähdä mitä tapahtuu,virallista konkurssia kun ei vielä ole julistettu..

Sateenkaari:pahinta nyt tässä onkin epätietoisuus,kun ei tiedä mitä tapahtuu tuon Malevin suhteen.Täällä oli kylmää eiliseen asti,mutta nyt on sää muuttunut lämpimämpään suuntaan.

Sirokko:näin on,monet lentoyhtiöt vaikeuksissa ja vähän uhkapeliä taitaa nyt olla jos tilaa lipun ajoissa. Toivottavasti järjestyy...

Kiirepakolainen:Kiitos kiitos peukuista:) Ja ruusut ovat ihania!

SusuPetal:Kiitos peukuista:)

Nurkkalintu:Kiitos ja sinullekin hyvää viikonloppua!

Pikkujutut:kökkö tilanne tosiaankin,kun tuo lentonikin on vasta kesällä enkä tiedä miten Malevin käy. Jos olisi lento ollut nyt,olisin voinut jotain kautta perätä korvauksia.Air Balticin suhteen onkin pitkään ollut kaikenlaisia huhuja...Ja Austrian Airkin lopetti lennot Suomeen:( Hih,hauskasti kirjoittivat vaikkei se edes hyvä asia ollutkaan;D

Vera A:Taitaa riippua vähän siitä onko lento lähiaikoina vai paljon myöhemmin.Pitää vain nyt odotella ja katsoa. Ja ruusut ovat ihania tuolla puistossa:)

Leena:Noissa valkoisissa ruusuissa oli myös pinkkiä mukana;D Ja lounaasi kuulostaa taivaalliselta!

Arleena;Jotain pinkkiä oli noissa ruusuissa myös.Toivottavasti järjestyvät Malevin asiat jotta pääsen Suomeen ilman uuden lipun ostoa...

Mine kirjoitti...

Mekin olemme käyttäneet monesti Malevia. Se on ollut lähes aina halvin vaihtohto matkustaessa Istanbulista Helsinkiin. Ja vaihtolennoista järkevimmillä vaihtoväleillä. Tuplaharmi siis. Sinun, sekä itsemme puolesta.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

voi että!

Elegia kirjoitti...

No voi harmi, toivottavasti saat ainakin rahat takaisin, jos ei lentoa lennetä. :((