perjantai 10. helmikuuta 2012

Näyteikkuna ja lakkoilua

Ensi viikon ystävänpäivän (täällä Valentine's day,kuten Yhdysvalloissa,rakastavaisten päivä) kunniaksi oli suklaakauppa sonnustautunut romanttiseen ulkoasuun.
Lempparikahvilassa sorruin suklaasormeen(sellaiseksi tätä kutsutaan);keksipohja ja suklaata.
Tämä viehätti lamppukaupan lattiassa.
Ja meilläpäin on lakkoiltu,jo kolmatta päivää.Roskia kerääntyy roskisten ympärille,joka paikassa:(  Junat eivät kulje ,postit ja monet muut paikat kiinni,eikä roskia kerätä.

Mukavaa viikonloppua!


Edit.jos lakko jatkuu huomenna,bussit eivät toimi ;(

29 kommenttia:

Mine kirjoitti...

Mitäs siellä lakkoillaan?

Kaunis on tuo lattian laatta. Täälläkin käytetään laattoja ja niitä olisi monenlaista tarjolla. Olen ruvennut katselemaan niitä sillä silmällä, että jos ostaisi jonkun kokonaisuuden matkaansa pois lähtiessään. En tiedä sitten, sattuisivatko kuitenkaan Suomalaisiin taloihin.

Yaelian kirjoitti...

Mine:lakkoilu tällä kertaa sellaisten välittäjien palkkaamien työntekijöiden oikeusten johdosta,eli siis sellaiset työntekijät,jotka ovat jossain töissä mutta saavat palkkansa muualta.Heidän sosiaaliset etunsa eivät ole lähimainkaan samat kuin vakituisten työntekijöiden,vaikkapa samassa hommassa.Tästä on syksylläkin lakkoiltu,mutta silloin se taisi kestää vain päivän,nyt jo 3 päivää ja viikonloppu edessä...Onneksi ei ole kesä,joten roskat ei onneksi ehdi aiheuttaa liikaa hajuhaittoja. Nuo laatat ovat kyllä ihania!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihanan näköinen tuo suklaasormi. Olen ihan heikkona kaikkeen suklaiseen, joten vesi kielellä katselin kuvaa.

Tsemppiä lakkojen keskelle ja hyvää viikonloppua!

Ciacy kirjoitti...

Oih, nyt tuli suklaahimo! Pitàà varmaan kàvàstà hakemassa joku pikkupatukka, kun haen pojan hoidosta. Meillà lakkoilut ovat loppuneet, mutta koulu on nyt taas lumen takia suljettu.
Hyvàà viikonloppua ja toivottavasti lakkoilut ei vaikuta liikaa sinun arkeesi. Halit!

Irmastiina kirjoitti...

Ihanalta näyttää sormileivos!!!

Unelma kirjoitti...

Ihanan näköinen suklaakauppa. Olenkin lukenut täällä teidän lakoistanne. Toivottavasti asiat pian selviävät.

Hyvää viikonloppua.

Allu kirjoitti...

Onpas hieno lattia! Hauskaa viikonloppua, älä vaan ala lakkoilemaan täällä blogistaniassa♥

Yaelian kirjoitti...

Katja:Tuo suklaasormi on sellainen pieni synti silloin tällöin;D Kiitos,ja samoin sinulle hyvää viikonloppua!

Ciacy;Suklaa on hyvää;D Lakkoilu ei minun elämääni mitenkään oikeasti vaikuta,sillä bussit liikkuvat ja en ole junaliikenteestä riippuvainen.Mutta roskat kerääntyvät ja posti on kiinni! Samoin sinulle hyvää viikonloppua ja halit!

Irmastiina:oli hyvää vaikka enemmän pidän paikan suklaabrowniesta.

Unelma;Tuon saman kadun varrella on monta suklaakauppaa:) Lakkoilu on ikävää,oletin sen kestävän päivän, mutta nyt venyy ensi viikolle.Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Yaelian kirjoitti...

Allu;Ihanan värinenkin tuo laattalattia ja tuo kuvio:) Juu ,täällä en lakkoile;D

Elegia kirjoitti...

Kaunis yksityiskohta tuo laattakuviointi. Muutenkin tykkään, kun koristellaan ja somistetaan - ihana tuo näyteikkuna! Suklaasormi voisi maistua minullekin. :)

Toivottavasti lakkoilu päättyy pian. Muuten voi maisema muuttua aika roskaiseksi!

pikkujutut kirjoitti...

Tuo samaa punaa näkyy täälläkin, joak ikkunalla...
Lattia on hieno.
Toivottavasti lakko lopuu pian.

( Jostain syystä minulla on äärimmäisiä ongelmia saada sinulle kommentteja läpi, herjaa että url:ssa on virheitä. En käsitä.)

Hannah kirjoitti...

Oh wow, that looks like a solid slab of fudge on a cookie crust- Yum!

sirokko kirjoitti...

Minullekin suklaasormia (ilman keksipohjaa mieluummin), kamalaa kun ei nyt ole yhtään suklaata kotona.. Toivottavsti lakoista on jotain hyötyäkin, ettei turhaan sitä sotkua tule.. muistan kun meilläkin jätehuolto lakkoili, uh.

Yaelian kirjoitti...

Elegia: Tosi nätti tosiaankin tuo lattialaattakoriste.Ja lamputkin siellä oli nättejä;D Suklaakaupankin ikkuna oli kivasti laitettu Valentine-päivää varten.Nyt on viikonloppu,joten mitään ei tapahdu lakon suhteen mutta toivottavasti se jo loppuu sunnuntaina,alkaa nuo roskat jo kerääntyä liikaa...

Pikkujutut:Juu kaikenlaisia tarjouksiakin on tuohon aiheeseen liittyvää. Ja lakko saisi loppua.Enpä tiedä miksi bloggari temppuilee kun tänne kommentoit...En edes laittanut sitä uutta kommentointisysteemiä,koska joillekin tuli siitä kommentointivaikeuksia.

Hannah:That chocolate finger was such a delicious treat;D

Sirokko:söin tuon suklaaosan ja vain vähän siitä rapeasta pohjasta,eli vähän sama juttu;D Niin ,lakkoilu maksaa valtiolle kamalasti joten saisi tulla hyviä päätöksiä ja pian!

arleena kirjoitti...

Onpa herkullista suklaata. Ystävänpäiväksi suklaata, se sopii hyvin.
Täällä ei lakkoilla, mutta supistetaan kuntia ja kaupunkeja yhdistetään ja varuskuntia lakkautetaan.

Mukavaa viikonloppua.

Kirsti kirjoitti...

Kauniisti koristeltu näyteikkuna!
Oo oo tota suklaata, ah! Muuten, tyttäreni kautta sain tiedon, että uutispalvelu Duodecim on julkaissut uutisen suklaan ja kaakaon terveysvaikutuksista insuliinin eritykseen ja verisuonten terveyteen,joten annetaan palaa!!

Minna M kirjoitti...

Herkullisen näköinen suklaasormi! Ja tuollaisesta laattalattiasta olen haaveillut sitten joskus kun saadaan oma talo ja sinne kylppäriin...

Yaelian kirjoitti...

Arleena:Tuo on sellainen sopivan pieni suklaaherkku;D Olenkin lukenut noista lakkauttamis-ja yhdistymisuutisista,ei mitenkään hyviä uutisia.Hyvää viikonloppua sinullekin!

Kirsti:Kivasti tosiaankin laitettu tuota päivää varten suklaakaupan ikkuna.Tumma suklaa onkin ihan hyvää myös terveydelle,ja pidänkin eniten oikein tummasta,ei makeasta suklaasta ja raakasuklaasta.

Minna M. Olikin tosi hyvää.,Tuollainen laattalattia oliskin tosi ihana kylppärissä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hi Yael, I was just thinking that it had been a while since i had popped over to your blog, and lo and behold a photo of one of my favorite holidays. I have no idea where these pictures were taken, but they are lovely. That chocolate tart looks DELICIOUS. Hope all is well.

BLOGitse kirjoitti...

Ei sais näyttää suklaasormia - olin aamulla reilun tunnin sauvakävelyllä rannalla, oli tosi raskasta tarpoa hiekassa mutta tietty koettelemuksen jälkeen oli, ja on edelleen, hyvä fiilis.
Pilvistä on ja ihmiset kävelee toppatakit päällä!
Minä olen sisällä valmiina hyökkäämään pihalle jos paiste alkaa... :)

Yaelian kirjoitti...

Hi Ari,nice of you to pop by:) And have a lovely Valentine's day! That lovely chocolate finger is served at one of my favourite cafes in Tel Aviv;The Sugar Daddy!The chocolate shop with the Valentine's decorations are on Even Gvirol street.

BLOGItse:Siis olet vielä Lanzarotella? Hiekalla tarpominen onkin raskasta ,mutta hyvää liikuntaa;sitä tuli aikoinaan tehtyä eksän kanssa viikonloppuisin ja kunto pysyi hyvänä;D Toivottvasti aurinkokin siellä tulee esille...

Hippu kirjoitti...

No voi harmi; toivottavasti pääsette pian takaisin normaaliin arkeen ja lakkoilu loppuu. Ja kyllähän sitä nyt joskus saa suklaasormeen sortua; suklaahan on terveellistä. ;-) Minulle ei kyllä riittäisi yksi sormi, vaan voisin syödä koko käden. :-D

Yaelian kirjoitti...

Hippu:lakko alkoi keskiviikkona ja tähän asti se ei liikaa häirinnyt arkeani,mutta jos bussit eivät kulje,niin silloin en oikein pääse minnekään:( Suklaasormi oli kyllä tosi hyvää,ja myös täyttävää;D

Yaelian kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
hanne virtauksesta kirjoitti...

Kaunis, ihana lattia..
ja houkuttava suklaa!!
ihanaa ystävänpäivää!!

sarapirat kirjoitti...

hej!
vad tycker du om alla hjärtans dag? jag är nog ärligt talat inte särskilt förtjust i den kommersiella biten...kärlek kan man väl visa utan en särskild dag?
hoppas du mår bra!

kramar

Yaelian kirjoitti...

Hanne:Lattia onkin tosi kaunis,pidän tuosta sinisestä väristä:) Mukavaa ystävänpäivää sinullekin!

Sara: Firar nog ingen hjärtans dag, och tycker att du har rätt;man kan ju visa kärlek fast varje dag.Fast jag nog tyckte det var trävligt att få en gåva av min ex då när var alla hjärtans dag;D

Satu VW kirjoitti...

Nam, suklaasormi näyttää herkulliselta! Toivottavasti lakko on ohitse pikaisesti ja hyvää ystävänpäivää sinne! Melkein meinasi unohtua koko päivä muiden kiireiden keskellä... :)

Raija/A kirjoitti...

Ihanaa suklaata. Lattia on värikäs ja kaunis kuvio.