tiistai 7. helmikuuta 2012

Kaikenlaista

Lähellä olevalla talolla on hauska sisäänkäynti! Parin lämpimän ja harmaan päivän jälkeen lämpötila laski,mutta nyt ei kannata olla ulkona,sillä siellä riehuu hiekkamyrsky;ei suositeltavaa astmaatikolle..Tulin kotiin ja sängyn takana oleva ikkuna oli auki;hiekkapölyä sängylllä:(  Huomenna tämän pitäisi sitten olla jo ohi. Auringottomuus on ainakin minulle ihan mukavaa;D
Tänään on kulunut 200 vuotta Charles Dickensin syntymästä.Dickens on nyt taas suosittu,ja viime aikoina olen nähnyt kaksi todella hyvää BBC:n televisiosovitusta kahdelle Dickensin kirjalle:" Loistava tulevaisuus " sekä "Edwin Droodin arvoitus",joka jäikin hänen viimeiseksi teoksekseen,ja jonka hän ehti  kirjoittaa vain  puolivalmiiksi. 

30 kommenttia:

  1. Hieno fantti. Tuollainen elefantti olisi tervetullut meidänkin pihaan, mutta... Meillä on nyt lämpötila noin -30C, ei fanttikaan selviäisi. Terveisiä sinne kauniiseen maahan. Töttöröö kivalle fantillekin!:)

    VastaaPoista
  2. Hieno norsu, tuosta portista olisi mukava livahtaa sisään.

    VastaaPoista
  3. Hieno ronsu :D!

    Mä tahdon ja nähdä nuo Dicensin teokset! Vaikka luen mielelläni, katon hyviä leffoja vieläkin mielummin.

    Toivottavasti tosiaan ei hiekkamyrsky jatku kauaa. Mä olen iloinnut miinusasteitten noustessa lähemmäs plussaa. -1,5 oli tänään, ei ihan plussaa, mutta jo parempi ku -15.

    VastaaPoista
  4. Ja DicKens, eikä Dicens- kuten yllä kirjotin. Aina nää kirotusvihreet varsinkin tollasissa hävettää :D

    VastaaPoista
  5. Jael, nyt minä en voi pidättyä...Hannelen on nähtävä tämä;-)
    Hän on muotoiluhullu ja minä en..., mutta on tämä aika hauska!

    VastaaPoista
  6. Hauska fantti! Dickensiä selaillut kovasti viime aikoina, Loistava Tulevaisuus tuli televisiosta, mahtava toteutus BBC:ltä

    VastaaPoista
  7. Hauska fantti! Dickensiä selaillut kovasti viime aikoina, Loistava Tulevaisuus tuli televisiosta, mahtava toteutus BBC:ltä

    VastaaPoista
  8. Magee norsu. Kuinkakohan usein pitàà trimmailla, ettà norsu pysyy kondiksessa?!?
    Vai ettà hiekkamyrskyjà olette nyt sitten vaihteeksi saaneet. Mulla on tààllà niiiiin kylmà...hrrrr

    VastaaPoista
  9. Siellä lentää hiekka, täällä sade. Sisäpäiväksi meni siis minulla. Sainpahan järjestettyä keittiön uuteen uskoon ja nyt minulla on täällä ihan oma työpöytä. Tähän asti olenkin notkunnut keittiön sivupöydällä keittiöjakkaralla keikkuen. Bloggaajan olot parani siis kerralla monta pykälää. Kunhan vielä löydän jostakin sopivan korkuisen tuolin...

    VastaaPoista
  10. Allu:on se aika kiva:)

    Valua Kuvasa: Aika kiva se on ja ei lainkaan ärsyynny kun menee sen mahan alta;D OI kauhistus miten kylmää teillä nyt on,toivottavasti pian lauhtuu.

    Tanja:Kiva idea parturoita puut norsun näköiseksi:) BBC:n Dickensin kirjoista tekemät minisarjat ovat upeita! Ne kirjat sopivatkin paremmin minisarjoiksi kuin elokuviksi. Dickens osasi kyllä kertoa tarinoita,toisaalta masentavia ja lohduttomia,mutta niin mielenkiintoisia ja hyviä. Kiva kun teillä jo lämpenee:)

    Leena:Tuo on kuulemma ollut iät ja ajat.Otin kuvan pari päivää sitten,kun huomasin,että sitä oli just parturoitu;D

    Minna M: Dicxensiä lukeekin mielellään välillä.,Ja se BBC:n Loistava Tulevaisuus oli upea!

    Ciacy;kai sitä aina välillä pitää trimmata.Huomasin katua ylittäessä että oli juuri trimmattu,niin piti ottaa kuva;D Meillä ei nyt ole kauhean kylmää muttei lämmintäkään.

    VastaaPoista
  11. Näen vihreitä norsuja! Onneksi en vaaleanpunaisia...!!

    VastaaPoista
  12. Aamulla sanoin lapsille ettei siellä mitään tuule.siinä vaiheessa kun olimme rannalla, no sitten tuuli. Hampaissa narskuu vieläkin. Nyt sataa jo vettä.

    VastaaPoista
  13. Hauska fantti!
    Meillä on lumimyrskyä, teillä hiekkaa...
    Oikein hyvää puiden uutta vuotta!

    VastaaPoista
  14. SusuPetal;Hih,vihreä tuo on ainakin;D PInkkikin olisi kiva;D

    Pikkujutut:Aamulla oli ihan tosi lämmintä eikä tuullut mutta iltapäivällä sitten muuttuinkin sää.Aika lailla vieläkin tuulee,olin just koiran kanssa ulkona.

    Eeviregina:Tosi hauskasti tosiaankin laitettu tuo fantti:) Niinpä ,vähän erilaisia myrskyjä! Ja
    huomenna täytyykin jotain sitten istuttaa;D

    Helmi-Maaria:Eikös olekin;D

    VastaaPoista
  15. Ihanaa! Oletko käynyt topiary-blogissani:

    http://formklippningtopiary.blogspot.com/

    VastaaPoista
  16. MIne:Sadetta saisi nyt tullakin,puhdistamaan hiekan jälkiä.Ja onnea uuden työpisteen johdosta;kivempi sitten bloggatakin kun on siihen tarkoitukseen hyvä paikka!

    Hannele:Kävinkin katsomassa,mahtavia leikkauksia!

    VastaaPoista
  17. Onpa hienosti tehty pensas!! :)
    Hyvaa loppuviikkoa Mersinista!!

    VastaaPoista
  18. Aika hauska norsu! Taitavat tekijät osaavat kaikenlaista.

    VastaaPoista
  19. Onpa hauskasti leikattu puu/pensas!

    VastaaPoista
  20. Kiva alikulku norsun alta. En hirveästi tykkää muotoon leikatuista pensaista mutta on ne ihan nättejä katsella muitten puutarhoissa.
    Vai hiekkamyrsky, meillä oli viime yönä lumimyrsky täällä rannallakin,en muista että olisi minun aikanani ikinä ennen ollut.

    VastaaPoista
  21. Onpa upea sisäänkäynti. Minä olen nähnyt tuommoisia eläimen muotoon "ajeltuja" pensaita yhdellä filmistudiolla lähellä Hyderabadia. Ovat kyllä kivan näköisiä.

    VastaaPoista
  22. Aivan ihana fantti, taitavaa muotoilua.

    VastaaPoista
  23. Aika hieno elefantti! Mistä puusta se on muotoiltu? Voiko esim. puksipuu kasvaa noin isoksi?

    Dickens tuo mieleeni muistumia kirjallisuuden proseminaarista 1990-luvun puolivälistä. Silloinen apulaisprofessorimme oli oikea Dickens-fani ja hän näytti meille mustavalkoisen filmatisoinnin Loistavasta tulevaisuudesta.

    VastaaPoista
  24. Ihana sisäänkäynti. Onkohan norsun takapuoli kadullepäin, se fensuissa ajaa huonon onnen pois?
    No eipä meidän säät ole veljeksiä, edes serkuksia..täällä mellastaa Jääkuningatar ja pakkasta lähempänä 30 kuin 20. Nenää ei passaa pistää ulos!

    VastaaPoista
  25. Heli;aika hauska tuo onkin.Ja kiitos samoin sinulle hyvää loppuviikkoa!

    Tuula:hauska tosiaankin tuo norsu.Ja kadun varrella on monta hauskasti leikattua puuta,olen kerran niitä tänne kuvannutkin.

    Marleena:eikös olekin;D

    Sirokko:En minäkään ihan kauheasti muotoon leikatuista puista välitä,mutta tuo on aika mainio;D Ja lumimyrsky kelpaisi minullekin;D

    Itkis:Joo saa hymyn aikaiseksi;D

    Hippu:vähän eteenpäin on nalle ja pari muutakin hassusti leikattua puuta.Joskus voivat olla ihan kivoja tuollaiset muotoon leikatut puut ja pensaat.

    Katja:ei aavistustakaan mikä puu ja taitaa olla 2 puuta ehkä yhdistetty tuossa elefantissa. Dickensiä luin nuorena ja muistan että pidin paljon Oliver Twist-elokuvasta;D

    Anna:Ai persus pitäisi olla kadulle päin;D Itse asiassa sekä pään että persuksen näkee kadulta,riippuen mistä päin tulee. Hui,teillä on kyllä kylmää!

    VastaaPoista
  26. Ihana! Kiva, kun tuo toimii sisäänkäyntinä. Aika leikkaaminen vain jo tuollaisessa, että pysyisi koko ajan siistinä.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...