keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Viikonloppua kohti

Tel Avivin rantaviivaa ja lainelautailijoita, Jaffasta päin katsottuna,tänä aamuna
Jos eilen valitin säästä,niin tänään se oli mitä parhain:ei liian lämmintä eikä liian kylmää.Olispa  näin koko kesän.Väkeä oli kaupungissa liikkeellä massoittain,sillä pesah-viikko lähenee loppuaan,ja huomenna onkin pyhäaatto;perjaintaina ja lauantaina(auringonlaskuun asti) kaupat kiinni.
Tällainen kermakakkuleninki oli eräässä ikkunassa Allenby-kadulla.Ei kyllä minun tyyliäni...Ja takana taisi olla ihan oikea henkilö hääpukua kokeilemassa.

24 kommenttia:

  1. Niin minuakin tuo meri innoitti,
    ei puku..

    VastaaPoista
  2. Hih, jotenkin koomisen naköista kun kermakakkupukuun on yhdistetty kalju mallinukke :D

    VastaaPoista
  3. Kyllä sykähdyttää merimaisema.
    Pidän peukkuja, että siellä "melkein täydellinen sää" jatkuu ja jatkuu!
    (Täälläpäin ei sellaisesta tietoa...)

    VastaaPoista
  4. Takana olevan morsiamen puku on ihan ok. Tiukka ja niukka yläosa ja sitten vähän vaahtoa helmoissa...vaikka niinkuin meren vaahtoa tms.

    Meillä luvataan nyt lämpenevää ympäri vuorokauden. Yöt ovat olleet kovin kylmiä.

    VastaaPoista
  5. Hannele:meri olikin upea tänään!

    Hanne:minua tuo puku lähinnä huvitti,mutta meri oli ihana!

    Karoliina:Sitä minäkin ajattelin,minneköhän oli nuken hiukset hävinneet....

    Leena:Hyvältä näyttääkin se asu siellä takana.Ja minun täytyy löytää pojan häihin joku asu...
    Kiva kun teillä lämpenee.Nyt oli tänään tosi miellyttävää,huomennakin kuulemma ja sitten taas lämpenee...

    VastaaPoista
  6. Hauska kaksoiskuva, kun takana on oikea morsian. :-D

    Minä kyllä huolisin tuon kermakakkuleningin. Ainakin, jos olisi oikein hienot pirskeet, voisin vetää tuon päälleni. Tosin tuo ei ole kyllä mikään kauhean imarteleva malli löysille käsivarsille. :-)

    VastaaPoista
  7. Olisihan se mielenkiintoista kerran elämässä vetää tuollainen puku ylleen, tosin ei häissä, mutta jossain muissa juhlissa. Hmm, miltäköhän sitä tuntisi itsensä?

    Vaan, tuo meri...kutsuva.

    VastaaPoista
  8. Tuolla rannalla ne siskojeni porukatkin tänään olivat lomailemassa!
    Ja mieheni kävi matkakaverinsa kanssa samaan aikaan Jerusalemin nähtävyyksiä läpi.
    Olisinpa minäkin siellä, mutta ei, työt ovat alkaneet täällä räntä-, lumi- ja vesisateissa!
    Kivaa Pesahin loppua!

    VastaaPoista
  9. Luin jostain, että SAS aloittaa/on aloittanut taas lennot Tel Aviviin. Ja Norwegiankinhan sinne lentää halpalennoilla. Tel Avivia kehuttiin hienona lomakaupunkina. Tuli vaan mieleen, kun katsoin tuota rantakuvaa. Minusta Tel Aviv on aina ollut mahtava lomakaupunki.

    VastaaPoista
  10. Oi että, ihana nähdä vähän merta :D Minäkin pysähdyn aina hääpukuliikkeiden eteen ja haaveilen, että saisin joskus pukeutua prinsessaksi :) En nyt ehkä ihan tuohon pukuun, mutta johonkin tylliunelmaa (ei valkoiseen) kuitenkin ;)

    VastaaPoista
  11. Täälläkin suositaan tuota kermakakkuöveri-linjaa hääpuvuissa ja ihan muissakin juhlapuvuissa. Ne näyttävätkin kivalta tummilla kauniilla ihmisillä. Minä olen tylsä ja pelkistetty. Jos miehestä oikeasti tulee tohtori, olisi kai pakko ostaa iltapuku. Eikä se sitten ole tuollainen:).

    VastaaPoista
  12. Oih miten ihana merikuva! Rakastan ihan hulluna merta ja unelmoin joskus kauan sitten meren rannalla asumisesta. Asuinkin joskus vähän aikaa Lauttasaaressa ihan meren tuntumassa, mutta enpä enää vuosiin. Joskus minulle tarjottiin työhuonetta Suomenlinnasta, mutta elämäni oli siihen aikaan niin hektistä, että Suomenlinnan lautalla matkustelu kerran tunnissa olisi rassannut hermoni pilalle! :D Nyt voisin kyllä muuttaa Suomenlinnaankin – tai ehkä en sentään. Mahtava helmus tuossa puvussa. Onkohan alla rautalankavanne? Joskus 60-luvullakin oli rautalanka-alushameita tai käytettiin seitsemää alushametta!

    VastaaPoista
  13. joo, voin muistaa jo ihanan lämpimän ilman, ihana kuva.. taas on liian pitkä aika kun olis Israelissa, ikäväkseni menin miehen kanssa naimisiin joka pelkää matkustaa sinne, salaa haaveilen karkaavani lomalle sinne, en vielä keksinyt helppoa matkaa jossa ei tarvitse vaihella konetta ja saa helposti majotuksenkin, vai otanko lähön ja menen hostelliin, onhan se vähän extreamia, onko Tel Avivista helppo vuokrata kalustettu ykisiö esim. kuukaudeksi, siis ulkomaalaisen+ tms. onko kellään tietoo?

    VastaaPoista
  14. Tama on maisema meidan ylakerran ikkunasta, kirkkaana paivana nakee Herzeliaan saakka!

    Minnat: kevaalla ja syksylla Toiviomatkat lentaa tanne suorilla lennoilla ja syksylla alkaa Lomamatkat lentaa Tel Aviviin, http://matkailu.fi.msn.com/israel-ensi-talven-uutuuksissa?wa=wsignin1.0

    Kalustettujen asuntojenvuokraus on helppoa ja tavallista Tel Avivista, elokuussa tosin voi olla vaikea loytaa vapaata asuntoa.

    VastaaPoista
  15. Your standard weekend looks like my idea of a vacation! The weather seems perfect over there... Ah, I would love to visit someday!

    VastaaPoista
  16. Hippu:huomasin tuon morsiuspukua kokeilevan naisen tuolla takana vasta tänne kuvaa laittaessa! Tuo puvun yläosa on kyllä aika nätti;jos olisi vielä oikein trimmissä kunnossa....

    SusuPetal:jos vain mahtuisi tuollainen,ehkä vähän vähemmän paljetteja ja sellaista ja röyhelöitä,niin silloin ehkä....Mutta meri,se on aina ihana!

    Eeviregina:harmi kun sinä et voinut olla tuolla siskojesi seurana.Ja toivottavasti lumet sulavat pian ja tulee oikein keväistä! Kiitos,onneksi tämä pesah jo loppuu...

    Tuula:minäkin luin jostain että SAS aloittaa tänne lentämisen.Ja Norvegiankin kautta yritin katsoa Suomeen lentoa,mutta löytyi edullisempi muuta kautta.Harmi vaan etteivät nuo Norvegian ja SAS lennä suoraan Suomeen...Tel Aviv onkin ihana lomakaupunki:)

    Veera: meri on kyllä ihana! Olen suurimman osan elämääni elänyt jonkun meren äärellä. Onhan tuollaiset mekot ihan kivat jos olisi vielä niin että sellainen mahtuisi kunnolla päälle:;D Kadulla,missä tuo puku on,löytyy monta kauppaa jossa mitä kermakakkumaisempia lenkinkejä;D

    Mine:Tietyillä ihimisillä nuo näyttävätkin tosi hyviltä päällä.Minun päällä ei kylläkään näyttäisi...Ja toivottavasti löytyy sitten oikea mekko kun miehestäsi tulee tohtori;D

    Minnat:tuolla PW jo vastasikin kysymyksiisi:) Hyvin löytyy asuntoja privaattipuolellakin netistä etsimällä.Toivottavasti pääset tänne taas joskus..

    Pilvi:voi että olen kade tuosta teidän näköalasta....

    Hannah:Weather now is really lovely,just perfect!Hopefully you get here one day;if you were to lecture on vegan food they would surely be full of people!

    VastaaPoista
  17. Marleena:meri on kyllä niin ihana elementti! Asuin Helsingissä meren äärellä;Pikku Huopalahdessa,ja ikkunasta näkyi meren lahti. Ja Lauttasaaressa olin töissä,meren äärellä:)
    Varmaankin jollain rautasysteemillä nuo vanteet tehty...

    VastaaPoista
  18. Minäkin mielelläni ihailen tuota pukua näyteikkunassa, ei siis tyyliäni.
    Meri näyttää niin vapauttavalta ja kiehtovalta.

    VastaaPoista
  19. kiitos PV, alan laittaa sukanvarteen ja suunnitella ensitalvea!!!

    VastaaPoista
  20. Arleena;Noita katseleekin ihan mielellään juuri näyteikkunoissa.Välimeri on kyllä niin kaunis!

    Minnat:kiva kun
    löytyi tietoa:)

    VastaaPoista
  21. Merikuvasta minulle tulee aina haikea mieli.

    Tässäpä onkin oikea aikuisen Barbien unelmapuku.

    VastaaPoista
  22. Ihana, ihana meri! Näyttää siellä moni nauttivat lautailusta :)

    Minusta tuo hamonen on aika kaunis! Etenkin väri viehättää. Olispa joku tilaisuus (ei häät - ainakaan omat, hehe), jossa voisi edes kerran elämässään sonnustautua oikein über-hienoksi :D

    VastaaPoista
  23. Unelma:minä rakastan merta ja saan hyvän mielen siitä.,Ja Barbie-puku tuo tosiaankin on!

    Elegia:Välimeri on kyllä ihana!
    Sinulle tuollainen sopisikin-.Minusta tuo yläosa on ihan nätti,mutta alaosa on todella kermakakkumainen...

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...