lauantai 5. toukokuuta 2012

Kukkapuut ja kukkaruukkuja

Monet puut kukkivat nyt,ja ne tarjoavat silmänruokaa.Tämän kadun varrella Tel Avivissa oli pinkkikukkaisia puita ,ja täällä kotini lähellä taas kukkivat violetit ja valkoiset kukat puissa.
Puun kukka hieman lähempää katsottuna...(Nerium Oleander eli oleanteri)
Greenbon parvekekukkaruukkuja näkee siellä sun täällä.
Nämä oli varmaan juuri hankittu,sillä kukkasia niissä ei vielä ollut...

49 kommenttia:

  1. Ihania kukkivia puita! Nuo parvekekukkaruukut ovat hyvä idea. En ole nähnyt niitä Suomessa myynnissä missään. Taitaa olla uutuus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. klikkasin tuosta Geenbon nimen kohdalta ja siellä oli vielä hurjemman näkösiä,mm.ruukkuja jotka roikkuu katosta NURINPÄIN??? en tajunnut kuinka se kukka siellä pysyy?

      Poista
    2. Marleena:kukkivat puut ovatkin aivan ihania ja just nyt niitä on eri väreissä täällä,niistä ei saa tarpeekseen! Nuo ihanat värilliset kukkaruukut ovat täkäläisen kahden nuoren miehen suunnittelemat ,ja niitä näkyy paljon,eri väreissä ja kokoisina.Todella kivat!Ja niissä on joku vedenkierrätyssysteemikin.

      Minnat:Kukkaruukut ovat täkäläiset ,mutta nuo Bossket alaspäin roikkuvat ruukut ovat kai Uudesta Seelannista.Niitä saa Suomessakin
      http://www.boskke.com/distribution/

      Poista
  2. Kiitos netin, saamme täällä ihailla sinun ympäristösi ihania kukkivia puita. Täälläkin sitten on kukkivia puita kun omenapuut puhkeaa kukkaan, tuomet ja monet muut, mutta se aika ei ole vielä ainakaan täällä suomenselällä kaunista kukkaista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netti on kyllä mahtava juttu kun saa virtuaalimatkustella:) Omenapuutkin ovat aivan ihania kukkiessaan:) Mukavaa kukkaista ja lämmintä viikonlopppua sinnekin!

      Poista
  3. Upeaa kukkaloistoa! Tuoksuvatko nuo puut miltään? Minäkin bongasin tällä viikolla upeita keltaisi kukkivia puita lenkkipolkuni varrelta. En olisi muuten huomannut niitä, mutta rupesin ihmettelemään, että kuinka täällä haisee ihan mango. Sitten kun katsoin ylöspäin, huomasin puut. Eivät ne kyllä mitään mangopuita olleet, vaikka haju mangomainen olikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo taitavat tuoksua aika miedolta,kun en pahemmin tuolla tuoksua tuntenut,mutta jotkut puut täällä tuoksuvatkin tosi voimakkaasti. Eivät tosin mangolle;D

      Poista
  4. Upeaa ja näyttävää kukkaloistoa! Olisi ihana kävellä tuollaisten puiden reunustamaa tietä!
    En ole aikaisemmin nähnyt tuollaisia parvekekukkaruukkuja. Hieno keksintö!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkivat puut ovat kyllä mahtavia! Nuo parvekeruukut ovat täkäläinen keksintö ja todella kivat. Toivottavasti niitä alkaa muaallakin näkyä,sillä näyttävät tosi kivalta parvekkeilla .Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  5. Voi, kyllä sinun kelpaa kukkakujilla tallustella. Niin on kaunista.!!!

    Mielenkiintoisia ruukkuja, en ole ennen nähnytkään.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkainen kuja on kyllä ihana! Ei ihan minun lähelläni,mutta kuitenkin.Tuo oli niin nätti,kun koko kadun varrella samanlaisia kukkivia puita. Kukkaruukut täkäläinen tosi kiva keksintö:)

      Poista
  6. Mitähän nup pinkkikukkaiset puut ovat? Ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsin netistä ja todennäköisesti ovat bauhiniapuita. Todella kauniita:)

      Poista
  7. niin kaunista, onko voimakas tuoksu kun kävelee kadulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo eivät ainakaan kovin voimakkaalle tuoksuneet.

      Poista
  8. Voi miten ihania puita...tai siis kukkia puissa...:)

    Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkaiset puut ovatkin tosi nättejä!Ja mukavaa viikonvaihdetta sinullekin!

      Poista
  9. Vaude mitä puita! Noita parvekekukkaruukkuja näkee täälläkin aina useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat puut! Nuo parvekekukkaruukut ovat täkäläisiä,ja kiva kun niitä näkee muuallakin,ovat aika kivoja:)

      Poista
  10. Oi miten kaunis katu. Nuo ruukut ovat erikoisia, mutta en osaa sanoa, että pidänkö niistä vai en. Luulen, että en ostaisi omaan kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katu on todellakin kaunis,kelpaa sen varrella olevien asukkaiden sitä katsella:) Minä kyllä ottaisin noita ruukkuja jos olisi parveke.Niissä voi laittaa kukkia kummallekin puolelle ja niissä on vielä joku vedenkierrätyssysteemikin.

      Poista
  11. Upeaa kukkaloistoa ja viehättävä katu. Pikkuisille parvekkeille nuo kukkapurkit ovat aivan loistavia, sillä esim. jokin vähän "roikkuva" kukka, kuten lobelia on tuossa purkissa ihan paikallaan. Kiva, että saa molemmille puolille kukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viehättävä katu tosiaankin! Minusta tuo on aina kiva ratkaisu monelle parvekkeelle tuollainen kukkaruukku:) Ei tarvitse mitään kiinnityssysteemejä kun on tuollainen:)

      Poista
  12. Kiitos kommenteistasi omassa blogissani. Tulin vaihteeksi vastavierailulle ihailemaan kevättä sinun maassasi. Kateeksi käy ilmasto ja ihanat kukkivat puut, upeita kerrassaan. Me heräsimme tänä aamuna valkoiseen maailmaan ja lumituiskuun!!!! Kyllä, vappuna istuimme t-paidoissa ja tänään saa hakea paksuja kenkiä ja takkia niskaan kun lähtee ulos. Niin menee laidasta laitaan tämä meidän keväämme tätä nykyä - käy sääliksi muuttolintuja, jotka saavat tällaisen vastaanoton!!
    Edelleen hyvää viikonloppua sinulle!
    Terv. Rosmariini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jo Tuulan blogista että olitte saaneet takatalven.Ei varmaankaan kauhean mieluisaa kun oli jo tottunut kevääseen.Mutta toivottavasti tuo lumi on pian muisto vain...Sääli tosiaankin niitä muuttolintuja, mutta tuo ei kai kauan kestä,toivottavasti.Hyvää viikonloppua!

      Poista
  13. Heh, samasta talosta näyttää ruukut löytyvän... naapurikateutta ilmassa. Minkälaiset autot heillä on ;)

    VastaaPoista
  14. hej!
    idag på vägen från nahariya till tzivon undrade vi just vad dom här träden heter, wow, vilken timing! tack för upplysningen!
    kram,
    nu ska jag baka chokladtårta!

    VastaaPoista
  15. Voi miten kauniit puut. Kivoja kukkapurkkeja.

    VastaaPoista
  16. Ari:joo samasta talosta bongasin,ja autot oli autotallissa maan alla,joten en nähnyt;D Noita ruukkuja näkee aika monella parvekkeella.

    Sara. Jag är inte 100 prosent säker men tror att det är en bauhinia.Vacker är den nog! Och din chokladtårta blev säkert god:) Kram till dig också!

    VastaaPoista
  17. Kukkivat puut ovat kylla lehtiensa puolesta enempikin oleanterin tyylisia.
    Joku jalostettu lajike ilmeisesti, kun kukat ovat vahan tavallista koristeellisemmat.

    VastaaPoista
  18. Anu,ahaa ,en itse lehtien vuoksi ollutkaan täysin varma tuosta,mutta kukat muistuttivat bauhinian kukkia.Eli korjaan tuon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitaan, kukat tosiaan hyvin bauhinian nakoisia. Nama jalostetut lajikkeet voivat pettaa. Bauhinian kukkiminen on jo mennyt vahan ohi(valitettavasti), sen vuoksi aloin katsella lehtia tarkempaan.

      Poista
    2. Joo oli hieman vaikeaa päättää mikä tuo oikein oli.Mutta tuo on joku toinen lajike,sillä bussipysäkkini takana on tuuhea oleanteriaita ja siinä just nyt kukkivat valkoiset kukat.

      Poista
  19. Todella kauniita puita kun ovat noin kukassa! En ole koskaan oikeasti nähnyt tuollaisia.
    Pidän noista kukkaruukuista. Hyvä keksintö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katu ihan eri näköinen kun puut kukassa.Tuosta kyllä silmät nauttii niin kauan kuin se kestää.Kukkaruukut ovat minusta kivoja;niitä ehkä jatkossa Suomessakin;D

      Poista
  20. Kauniit kukkivat puut, kukkarunsaus osaa aina ihastuttaa.
    Kivat parvekeruukut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkarunsaus puissa tosiaankin ihastuttaa! Ja nuo parvekeruukut ovat kivoja,olen tiiraillut aika paljon parvekkeita,missä noita on;D

      Poista
  21. Muten janna kun kaytetaan tuota oleanteria niin yleisesti koristekasvina kaupungeissa. Sehan on tosi myrkyllinen. Ihmisiahan on kuollut kun ovat tehneet teeta sen lehdista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin,että on aika myrkyllinen.Mutta kuka menee tekemään lehdistä teetä ennenkuin on ottanut niistä selvää.....

      Poista
  22. Siellä on varmasti aivan huikeita kukkia! Täälläkin puut loistavat kukinnoillaan aivan ihanasti. Meinasin ostaa tuollaiset parvekeruukut, mutta päädyin sitten perinteisempiin. Hauskaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillähän on kevät myös kovin pitkällä,Minä tykkään näistä,olisivat kivasti sopineet jos olisi parveke.Värivalikoima on suuri ja myös kokoja riittää.

      Poista
  23. Kukkivat puut ovat kyllä ihania. Mutta noista ruukuista en kyllä tykkää :(... oonkohan nyt jotenkin outo? Mun esteettiseen silmään ne vaan eivät satu, mutta eikös se niin ole, että se kauneus on katsojan silmässä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkivat puut ovatkin tosiaan nättejä.Kauneushan on tosiaankin katsojan silmissä; minä olen pitänyt näistä ihan alusta saakka;ovat kivasti erilaisia ja ajateltu että voidaan laittaa helposti parvekkeiden laitoihin.Ja pidän myös siitä,että niissä on kivasti värejä.

      Poista
  24. On tuo katu niin kaunis kukkivine puineen.

    Nuo ruukut ovat käteviä, eivät putoile ensimmäisellä tuulella kadulle.

    VastaaPoista
  25. Unelma:kaunis tosiaankin juuri nyt,noissa puissa on kauniit kukat! Ja ruukut tosi käteviä;helppo kiinnittää parvekkeelle eivätkä tosiaankaan putoa!

    VastaaPoista
  26. Haukaa, että löysin tänne mutkan kautta. Ulkosuomalaisten elämää on mukava lueskella, kun itse harjoittelee elämistä kahden maan välillä.

    Olen asunut Israelissa, tosin Jerussa mutta kuitenkin. Sinun blogisi toi välittömästi ikävän sinne. Ehkä joskus ehkä joskus!

    Ihanat nuo ruukut! Me like!

    VastaaPoista
  27. Miten hurmaavia puita! Sopis minullekin.

    Nuo kukkaruukut ovat kätevät ja hauskat. Niissä taitaa olla altakastelu, ettei tarvitse niin usein kastella.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...