torstai 28. kesäkuuta 2012

Ihana piirretty aikuisille

Fernando Trueban ja Javier Mariscalin  ihana aikuisten piirretty,"Chico ja Rita" tulee tänne tänään elokuvateattereihin ja etenkin musiikki siinä on aivan ihana:jazzia ja kuubalaisia soundeja.Elokuva oli viime Oscareissa ehdokkaana parhaaksi animoiduksi elokuvaksi.Tässä yksi elokuvan lauluista:"Sabor a mi".Bebo Valdes soittaa pianoa ja Idania Valdes laulaa.

Tänään on kuumaa ja kosteaa,ja odotan jo pääsyä Suomen raikkaaseen ilmastoon.Nyt illalla ja yöllä on Tel Avivin valkoinen yö,mutta puh,tämä kuumuus ei ainakaan minua saa sinne,vaikka tarkoitus olikin.Erityisen kiinnostava olisi ollut ranskalaisen muotisuunnittelijan Jean Charles de Castelbajacin ja Nouvelle Vague-yhtyeen yhteisesitys.

17 kommenttia:

 1. Oletko aikuisten piirrettyjen ystàvà? Minà pienenà tykkàsin piirretyistà, mutta sitten kun tulin simpson ikààn niin se ei sitten enàà napannutkaan...

  VastaaPoista
 2. Oletko aikuisten piirrettyjen ystàvà? Minà pienenà tykkàsin piirretyistà, mutta sitten kun tulin simpson ikààn niin se ei sitten enàà napannutkaan...

  VastaaPoista
 3. No harvoin tulee sellaisia nähnyä. Edellinen taisi olla Jessica Rabbit tai sinnepäin.Mutta tämä taitaa olla tosi ihana aikuisten piirretty ja tuo musiikki,ah!

  VastaaPoista
 4. En ole aikoihin katsonut aikuisten piirrettyjä, mutta tämä olisi varmasti sellainen josta pitäisin. Tuo musiikkikin on niin ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Matkatar:tosiaankin näyttää ihanasti piirretyltä:)

  Susanne;minäkään en ole aikoihin nähnyt mitään aikuisten piirrettyä,mutta tämä näyttää sellaiselta,jota voisi mennä katsomaan.Tarinan ja musiikin vuoksi...

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa vaan tänne lumen ja rännän kesään!

  VastaaPoista
 7. Näyttää erittäin hyvälle tuo piirretty :)

  VastaaPoista
 8. Näyttääpäs tuon piirrosjälki aivan mahtavalta! Tosi hienolta. Ja Kuuba!

  Suomessa on nyt todella raikas kesäsää, mutta onneksi jo viikonloppuna lämpenee. :) Milloin olet tulossa Suomeen?

  VastaaPoista
 9. Lissu;no ei kai sitä lunta sentään niin paljon tule;D

  Nelli:Niinpä näyttääkin!

  Katja:Minustakin tosi upealta.Ja elokuvan tarina on tosi romanttinen.Ja musiikki upeaa. Minulle tuo raikas kesäsää kelpaisi juuri nyt! Vajaa 2 viikkoa vielä niin olen Suomessa!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa musiikkia, pehmeää ja keinuvaa. Varmaan elokuvakin on sitä.

  VastaaPoista
 11. Birgitta varmaan pitäisi tästä!

  Täällä on just melkein nyt parasta. Vain viisi astetta lämpöä lisää, että voin olla sääret paljaina. Aamulla annoin periksi ja laitoin farkut jalkaan, mutta on niiiin ihanaa, kun ei ole kuuma.

  VastaaPoista
 12. täytyy tsekata löytyiskö tää jostain kanssa:)

  VastaaPoista
 13. Enpä ole minäkään pahemmin katsellut aikuisten piirrettyjä, South Parkia joskus siinä sivussa kun muut ovat katsoneet.
  Lähtöä viileään odotellaan täälläkin, 36 on mittarissa ja se on aivan liikaa sekin. Ymmärrän hyvin ettei kovin helposti lähde ulkoilemaan, vaikka kuinka olisi 'valkoisia öitä', tuo muotinäytös kyllä olisi muuten kiinnostanut..

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa kivalta elokuvalta! Meinasin minäkin udella, milloin olet tulossa Suomeen, mutta se jo selvisikin. Varmasti tykkäät näistä säistä täällä - ei ole ainakaan liian kuuma. :-D

  VastaaPoista
 15. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Arleena:tuo musiikki onkin ihanaa.YouTubessa on aika monta pätkää tuosta elokuvasta ja sen musiikista.

  Leena:Varmaankin tykkäisi.Teillä on kyllä hurjan kylmää,ihan meikäläisen talviasteet;D

  Ninoh:toivottavasti löytyy!

  Sirokko:Ei taida tuollaisia pahemmin ollakaan,mutta tuo musiikki on ihana! Ja sitten tarina siinä,oikein superromanttinen. Huh,teilläkin hurjan kuumaa.Meillä siinä 30 asteen pinnoilla,mutta eilen illalla ilma seisoi,enkä sen vuoksi jaksanut lähteä valkoisen yön tapahtumiin,mikä vähän harmitti.Mukavaa Suomen matkaa;minä seuraan kohta perässä;D

  Hippu;:Poikani valitti kylmästä ja minua nauratti;D Mutta taitaa Suomessakin lämmetä taas vähitellen..

  Teuvo:Kiitos terveisistä,tulen katsomaan...

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...