keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kissapoloinen ja sorruinpa elokuun Glossyboxiin

Täällä kodin vieressä olevien kissojen lisäksi olen käynyt syöttämässä lähistöllä olevaa pientä kissaperhettä,ja eilen ohi mennessäni näin ,että pikku punertava poikakissa oli vähän normaalia hiljaisempi mutta söi kuitenkin antamani juustoannoksen(yleensä olen vienyt kissojen kuivaruokaa,nyt oli kassissa keltaista juustoa). 
Se taisi olla virhe,sillä tänään pentu poloinen näytti aika surkealta,oli selvästi ripuloinut  eikä energiaa ollut alkuunkaan.Päätinkin sitten tuoda kisun kotiin toipumaan.
Ruoka ei tuossa kunnossa ole niin tärkeää;pääasia että kissa saa juotavaa. Ja se joikin aika reippaasti mutta muuten ei jaksanut tehdä mitään,vaan oli vain pöydälle sille asettamani lehden päällä.
Kisu sitten nukahtikin välillä mutta herättyään  oksensi kaiken juomansa nesteen,minkä jälkeen olo oli vieläkin huonompi.Kisupieni on pyyhkepeiton alla;käyn välillä pakkojuottamassa sille muutaman tipan vettä ja toivottavasti se tästä selviää.Pitäkää peukkuja että pikkuinen toipuu.
Ja sorruin tilaamaan elokuun Glossyboxin eli kosmetiikkaylläriboksin,sillä sähköpostiini aiemmin tulleen uutiskirjeen mukaan siinä piti tässä kuussa olla 4 normaalikokoista tuotetta,eli houkutteleva tarjous. Ja 4 täyskokoista tuotetta siinä olikin: L'Orealin  argan-öljyä sisältävä tehohoito,Kuolleen meren mineraaleja sisältävä vartalokuorintavoide,täkäläisen Careline-yhtiön peitepuikko ja L'Orealin  colour riche-huulipuna.Lisäksi boksissa oli vielä hieman yleensä mukaan tulevaa hajuvesinäytettä suurempi minihajuvesi sekä ripsientaittaja,joka on aivan turha laite,ainakin minulle....Sen sijaan kaikki muut tuotteet menivät heti käyttöön ja boksin sisällön arvo ylitti ehdottomasti siitä maksamani hinnan.Itse asiassa kaikki tähän asti saamani tuotteet ovat päässeet käyttöön ja pienikokoiset tuotteet ovat olleet käteviä esim.matkalla tai kuntosalissa,suihkun yhteydessä
Edit:Kisu nukkui,joi taas hieman ja on siitä lähtien nukkunut,joten ehkä pieni toipumisprosessi menossa....

18 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kivat kosmetiikat.

Kissaressu, mutta onneksi Yael-täti hoitaa.

Oli hauska nähdä sinut tänään Facebookissa. Tule toistekin esiin :)

Nelli L kirjoitti...

On kaunis kissa. Toivon todella, että paranee. Olisikohan loisia sillä?

Pohdiskelija kirjoitti...

Voi pientä suloisuutta ♥ Toivotaan, että on jo parempi!

Mine kirjoitti...

Eipä ole mukavaa sairastaa noissa helteissä. Toivottavasti pieni selviää.

Jael kirjoitti...

Rita:tällä kertaa todellakin oli enemmän kuin hintansa arvoinen tuo boksi:) Kisupolo äsken joi taas kunnolla ja nyt toivon,ettei se taas oksenna.Se on nyt pyyhkepaketissa toipumassa;D
Juu aika harvoin siellä Facebookissa käynkin....

Nelli:toivottavasti paranee.Kai noilla kaikilla kaduilla ja pihoilla asuvilla kisuilla on jonkun tyypin matoja ja loisia,mutta nyt taisi varmaan syödä jotain joka teki sen kipeäksi.Täällä se on hellässä hoidossa.Bambikin fiksuna koirana tajuaa että kyseessä on pieni avuton pentu ja antaa sen olla rauhassa:)

Pohdiskelija:toivotaaan tosiaankin että kisu toipuu tuosta.

Mine:Sekin vielä,niille tuotu ruoka(ei kuivaruoka,jota minä tuon) pilaantuu herkästi ja siitä voi sitten tulla aika pahoja vaivoja.

Petra kirjoitti...

Voi onneksi olit sina ihana ihminen ja otit pikku kissan hoitoon, meidan naapurissa on kissatalo, jossa hoitavat pienia ja sairaita, toisella naapurilla on 7 pentua hoidossa, tama on oikea kissala, ikava tulee naita!

Hanna kirjoitti...

Kyllä minullakin ensimmäinen ajatus oli, että jonkinsortin loisia taitaa pikkuisella olla. =(
Matolääkkeet vaan esille, jotta toipuu!

Allu kirjoitti...

Kissanpoika sairastaa, häntä hellikäämme ♪♫♪♫♪♫♪

Jael kirjoitti...

Petra:pakkohan tuo oli tänne ottaa hoitoon kun oli niin kovin reppanan oloinen tänään.,Voi teillä on ihania eläinystäviä siellä naapurustossa:)

Hanna:varmaankin,pitää mennä ostamaan.Täälläö niitä ei myydä apteekissa vaan eläinlääkärillä ja ehkä eläinkaupasta saattaa löytyä-.

Allu:) Häntä nyt hellitään:)

Aili Mummo kirjoitti...

Uskon ja toivon hartaasti, että pikkuinen toipuu sinun hellässä hoidossasi:)

Amalia kirjoitti...

Toivottavasti toipuu. Mutta, mutta, nyt oot sitten ottanut kissan Bambin kaveriksi :)Ethän sä sitä voi enää heivat kadulle, kun se on tottunut sinuun.

Jael kirjoitti...

Aili:kiitos,minäkin toivon että toipuu.,

Amalia:toivottavasti.Mutta tuo on jo tottunut minuun aiemmin.Ja oikeastaan se ei ole katukissa,vaan asuu pihalla,nurmikolla,pensaiden alla,jonne jotkut eläinrakkaat tuovat syötävää ja juotavaa.Tämä minun kotini on nyt vain väliaikaissairaala sille.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kisupientä - onneksi olet sinä <3
Tosi kiva tuo boxi - jos täällä olisi tuollaisia, niin minä tilaisin heti.... Liv Boxi -ide on kiva vaikka siinä ei noin runsasta sisältöä olekkaan :)

Jael kirjoitti...

d-malli:) Toivottavast tuo nyt toipuu,olen antanut vain vähän vettä silloin tällöin ettei se taas oksenna.
Boksi oli tosi kiva tällä kertaa ja poikkeuksellisesti 4 kokonaista tuotetta ,kai koska täällä on alkamassa pyhäkausi,joka on pitkä.Normaalisti on vain 2 täyskokoista tuotetta ja sitten pienempiä kokeilupakkauksia ja näytteitä.

Sirokko kirjoitti...

Voihan reppana, eläimet on niin surkeita ja alistuneita sairaina, toivottavasti toipuu ja pääsee pian palaamaan pihakissaksi uusin voimin, muutenhan sinulle tulee vaikeuksia päästä siitä irti.

Johanna kirjoitti...

Pidän kisulle peukkuja. Voi pientä. Tuli surku. Kiitos, kun otit kisun hoitoosi.

Olen noita boxeja harkinnut ja vielä jonain päivänä kokeilen. Täältä Sinun blogista niistä ensimmäisen kerran luinkin.

Satu kirjoitti...

Voi surkeus kissan vointia. Lähetän täältä virtuaalisesti paljon voimia kisulille. ♥

Jael kirjoitti...

Sirokko:sairaat eläimet ovat niin reppanoita.Ikävä kyllä tuo ei toipunut:(

Johanna:pikkuinen ei sitten toipunutkaan,tuli surullinen olo.Glossyboxin boksit ovat olleet tosi hyviä mutta tämä vielä ylitti edelliset kun oli 4 täyskokoista tuotetta:)

Satu;kiitos,tällä kertaa kuitenkin hoito ei auttanut...