sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lenkillä lähiseudulla

Vielä en ole lenkkikunnossa sillä flunssaisena on  vähän hutera olo,mutta eräänä sateisena lauantaina tein päivälenkin Bambin kanssa. 
Kävelin Holonin suurimpaan puistoon,joka on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä kodistani.En ollut siellä käynyt aikoihin ja halusin nähdä miltä näyttää,etenkin kun siellä on suuri rakennusprojekti.
Bambikin löysi siellä mielenkiintoisia hajuterveisiä
Urheilukentän takana näkyy jäähalli,jossa en vieläkään ole käynyt luistelemassa...
Viimeksi kävinkin puistossa joulukuussa 2012 (onpa siitä jo pitkä aika vaikka puisto on ihan lähellä!) ja silloin kerroin mitä tuonne rakennetaan.Kanava,joka oli mielestäni vähän kolkon näköinen oli silloin vielä paikallaan,mutta nyt oli koko kanava tyhjä eikä vesilintuja tietenkään näkynyt.Rakennettavassa projektissakin(urheilu-ja kulttuurikeskus) on vielä paljon työtä jäljellä ennenkuin se on valmis.Uudistuneesta kanavasta sen sijaan oli kuva ja kuvan perusteella uudistunutta kanavaa kannattaakin odotella!
Puiston kissat ovat erittäin hyvin syötetyn näköisiä....
Takaisin kävellessä ohitin uuden business-keskuksen Vieläkään ei ole kahviloita tuolla rakennettu niin valmiiksi että pääsisin kahville tuonne....
Mutta uusi supermarketti oli avattu,ja sellainen ,mikä on auki 7 päivää viikossa,mikä täälläpäin ei ole itsestäänselvyys....Sapattina kun useimmat kaupat ovat kiiinni.

17 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Kiva, että sinulla on suuri puisto noinkin lähellä asuntoasi.

Vaikka nuo isot, uudet rakennukset eivät olekaan kovin kauniita, on joskus helpotus, kun löytää kaiken saman katon alta ja se, että kaupat ovat auki melkein aina.

Jael kirjoitti...

Leena:minullahan on puisto ihan ikkunan alla mutta tuo isoin puistokin on aika lähellä:) Ja täällä kun suurin osa supermarketeista on kosher-säännösten mukaisesti sapattina kiinni niin on kiva että tuo joka ei ole sellainen tuli lähelle.Tosi siistin näköinen ja houkuttelevasti sisustettu,ei halpa mutta hyviä tarjouksia usein. Nyt odottelen että ne kahvilatkin tuolla jo aukeavat,pari on jo sellaisen näköistä että ovat melkein valmiita.

Melissa kirjoitti...

Ollaanko Israelissa kovia luistelemaan?

Satu kirjoitti...

Kiva kierros, kiitos!

Tuli muuten mieleen, että millaiset aukioloajat supermarketeilla on siellä muuten? Löytyykö esim. semmoisia 24/7 auki olevia kauppoja?

Jael kirjoitti...

Nelli;ei nyt kauheasti mutta Metullassa on oikea kunnon jäähalli jossa ne harvat jääkiekkoilijaryhmät ja taitoluistelijat harjoittelevat kilpailuja varten.Tässä Holoninkin hallissa harjoitellaan,mutta halli on pienempi.MM-ja EM-taitoluistelukisoissa on välillä ollut myös täkäläisiä luistelijoita.

Satu:Tel Aviv on täynnä sellaisia pienempiä supermarketteja jotka ovat auki aina eli 24/7.Samoin on sellaisia ravintoloita.Tuo ei mutta ainakin on auki 7 päivänä viikossa...

Nurkkalintu kirjoitti...

Onpa hulppea business-keskus.
Olipa kiva käydä Bambin kanssa kiertämässä, kiitos.

Pikaista paranemista flunssasta!
(Olen ihan vauhkona, kun niin monet potevat täälläkin ja yritän karttaa tartuntoja!)

Mine kirjoitti...

Suomessa vastustin sunnuntain aukioloja kaupassa. Mutta kun täällä ne on aina auki, olen huomannut, että onhan se aika kätevää….

Jael kirjoitti...

Nurkkalintu:kunhan ne kaikki paikat siellä aukenevat niin sinne on sitten kiva mennä.Nyt on vielä keskeneräistä mutta ainakin on tuo supermarketti:) KIitos:) Tämä on kyllä niin ikävä flunssa että sietääkin varoa ettei sellaista saa...

MIne:Täällä asuinseudullani ei ole tähän asti ollut mitään auki viikonloppuna joten kiva että tuo tuli tuonne.

lepis kirjoitti...

Ihanaa, että olet parantumaan päin. Muista nyt hoidella se loppuun saakka kunnolla.

Viherauleiden löytyminen kotikulmilta on aina niin iloinen asia näin kaupunkilaisille. Ja Bambille :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Marja-Leena kirjoitti...

Mielenkiintoisia kuvia! Kaunis kissa, vaikka ainahan kissat ovat kauniita! Meillä on nyt -19°C eli pakkanen on kiristynyt.

Pikaista paranemista Sinulle!

Marja-Leena kirjoitti...

Mielenkiintoisia kuvia! Kaunis kissa, vaikka ainahan kissat ovat kauniita! Meillä on nyt -19°C eli pakkanen on kiristynyt.

Pikaista paranemista Sinulle!

Rita A kirjoitti...

Mitä hauskin yksityiskohta viimeisessä kuvassa ovat nuo ilmapalloryppäät :) Noissa maisemissa mieli virkistyy ja flunssa väistyy nopeasti. Hyvää uutta viikkoa !

Jael kirjoitti...

Lepis:Flunssaa on vielä mutta pää jo selvempi,onneksi:)Pitääkin varoa ettei tule jälkitauteja. Ja on kyllä ihanaa että on vihreitä alueita vieressä;)Kiitos,samoin sinulle hyvää viikkoa!

Marja-Leena:kiitos:) Kissat ovatkin aina mielestäni kauniita. Ohoh,teillä onkin nyt sitten kunnolla kylmää! Kiitos,paranemaan päin olen:)

Rita;kuvasin tuon avajaisviikolla ja siellä oli sen kunniaksi ilmapalloja. Kiitos samoin sinulle hyvää viikkoa!

Allu kirjoitti...

Kissa on tosiaan hyvävointisen näköinen, sullekin hyvää vointia.

BLOGitse kirjoitti...

Upeaa vuoden jatkoa!
On se hyvä että saat myös sunnuntaina jauhoja jos sattuu yllättäen loppumaan! :)
Täällä sitä ollaan taas - en olisi jos ei olisi ollut 'pakko' tulla silmäoperaatioon. (meni hyvin enkä huomaa että mitään olisi tehtykään - turhaanko laseroitiin!? :) )
Pakkanen ei kerta kaikkiaan ole mun juttu...
Mutta pärjään kun yritän olla positiivinen - pääsen helmikuussa taas pois! :)

Maireanna kirjoitti...

Voi. Sinäkinkö olet flunssassa? Kierroksellani muiden blogeissa sanovat samaa..taudissa ollaan. Pitää koputtaa puuta että olen vielä itse säästynyt.
Täällä on pakkanen laskenut 12 asteeseen ja sataa ihanasti lunta. Aurinkokin pilkistelee..hieno talvisää :-)

PW kirjoitti...

Onko tuo muuten se Park Azrieli business center?