perjantai 3. tammikuuta 2014

Matkan varrella nähtyä;hurmaavia kauppoja ja muutakin

Tel Avivin Carmel-marketin sivukaduilla on hurmaavia kauppoja,ja aina välillä sinne ilmestyy uusia tuttavuuksia. Lempikatuni on kiehtova Rambam-katu.Huomasin uuden kaupan ikkunan,joka oli täynnä mitä ihastuttavimpia yksityiskohtia ja kaikenlaisia miniatyyrejä.
Astuin sisälle kauppaan ,ja sisällä olivat kaupan kaksi  omistajaa,joista Mona (Moriah),suunnittelee ja valmistaa kauniita retrohenkisiä vaatteita ja Zohar suunnittelee ja valmistaa mitä ihastuttavimpia koruja. Taiteellisten nuorten naisten englanninkieliset sivustotkin(linkkien takana) ovat ihastuttavat:)
Koruja
Lisää koruja,miniatyyrejä ja alla Monan vaatteita.Monan vaatteista ei yksikään sopisi minulle sillä ne on tehty minua paljon sirommille ihmisille mutta korun voisinkin hankkia tästä kaupasta.Kaupassa oli niin monta ihanaa yksityiskohtaa että tuonne olisi voinut jäädä kauemmaksikin aikaa.
Kaupan avajaiset olivat tänään ja ulkopuolella oli pientä naposteltavaa
Tällainen elävä patsas tuli vastaan hieman myöhemmin kadulla.
Ja eilen kävellessäni täällä vierailevan veljeni kanssa toisella puolella Tel Avivia otin kuvan näistä sinisistä hahmoista,jotka muistuttavat tässä kotini vieressä olevassa puistossa olevia sinisiä  hahmoja,joita olen joskus tänne kuvannut.Taitaa olla sama tekijä näilläkin patsailla.

14 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Ovatko unohtuneet sinne Blum Man Groupista?

Allu kirjoitti...

Siis BLUE Man Group tietenkin

Jael kirjoitti...

Allu:ehkäpä;D

Mine kirjoitti...

Toivottavasti kauppa menestyy. Ihailen aina käsityöläisiä ja toivon, että mahdollisimman moni voisi elää oman käden tuotoksilla.

Kirsti kirjoitti...

On tosiaan hurmaavia esineitä, koruja ym. myyvä kauppa.
Tätä lukiessani mieleeni tuli kuinka kovasti ihastuin Michal Negrinin tuotteisiin hänen liikkeissään. Ostin kaulakorun, itselleni ja tyttärilleni korvakorut. Enemmänkin olisin ostanut mutta...sanotaanko että valuutta loppui.

Päivi kirjoitti...

Ihastuttava ilmiö, niin tunnelmallisen näköistä naisten putiikissa.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Tuo Mona näyttää aivan ihanalta. Vaatteet eivät menisi varmaan minullekaan tai eivät olisi omaa tyyliäni, mutta tuossa kaupassa olisi ihana piipahtaa. Sen tunnelma ikään kuin tarttuu!

lepis kirjoitti...

Kauppa kuin taideteos! Hannoisikohan hyllyiltä mitään ostaa, ettei tasapaino järkkyisi. Mnnn... Ehkäpä sittenkin :)

Nimetön kirjoitti...

Hei Jael! Nyt on juhlat juhlittu, lomat loikoiltu ja kolhiintunut kompuutteri korjattu :)
Toivon alkaneen vuoden tuovan sinulle terveyttä, onnea ja kaikea muutakin hyvää sinne appelsinipuun alle. TaijaS on täällä jälleen valmiina liittymään tarjoamaasi kulinaristisia nautintoja ja kivoja huomioita arjen elämästä sisältävään "ryhmämatkaasi". Kiitos sinulle!
Tässä postauksessa pisti silmään, miten liikkeen somistuksessa oli käytetty hauskasti valokuvia. Varsinkin vanhat valokuvat ihastuttavat aina suuresti.

Melissa kirjoitti...

Mikä ihana pytiikki <3

Jael kirjoitti...

Mine:toivottavasti tosiaankin.Tuollaisella kaupalla ei ole kauheasti asiakkaita ,vaan sellaisia jotka tietävät,mitä sieltä löytyy.Tuo vaatesuunnittelija-Mona on jo saanut itselleen nimeä,joten hän varmaan menestyy mutta tuo kauppa on niin ihana että soisi sen menestyvän ja pysyvän tuolla..

Kirsti:Michal Negrinit tuotteet ovat tosiaankin aika ihastuttavia,mutta eivät ehkä ihan minun cup of tea. Ja ovat aika kalliitakin. Mutta hyvin suosittuja ovat ja tässä naapurikaupungissa on hänen tehtaansa,jossa järjestetään vierailuja,joissa pääsee tutustumaan valmistusprosessiin.

Päivi;ihastuttavan tunnelmallinen tosiaankin:)

Katja:Mona on kuin keijukainen;D Ja tunnelma tuolla tosiaankin tarttuu vaikkei tuolta edes ostaisi mitään.

Lepis:todellakin! Ja niin paljon ihania pieniä yksityiskohtia:) Niin no ehkä siellä on jemmassa sitten juttuja mitä laittaa tilalle;D

Taija:kiva kuulla sinustakin taas ja onneksi on kompuutteri korjattu:)Kiitos sinulle hyvän mielen kommentistasi:) Tuo kauppa on aivan ihastuttavalla tavalla sisustettu:)

Jael kirjoitti...

Nelli:aivan mahtava ja sinä varmaan saisit tuollaisesta ideoita;D

kyllimarjaana kirjoitti...

Aivan mahtava pieni putiikki .

Leena Lumi kirjoitti...

Toivottavasti ostit itsellesi nyt vaikka jonkun rannekorun tms.

Mikä harmi, että jotkut liikkeet tekevät niin pieniä kokoja, suorastaan luonnottomia.