keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Paljon kissoja

Tässä on nyt taas kissapostaus,mutta eihän näihin katteihin koskaan kyllästy....Täällä oli nyt maanantaina illalla taas suomalainen kirjasto,viikkoa normaalia myöhemmin edellisen viikon itsenäisyyspäivän johdosta;ja ennen kirjastoa menin vastapäiseeen pieneen puistoon katsomaan missä vaiheessa carob eli Johanneksen leipäpuun hedelmät ovat (vihreitä vielä).Samalla tuli otettua kuvia siellä olevista kissoista,joita oli todella monta;heillä on vakiosyöttäjä,ja taisivat odotella ateriaa just kun tuolla olin.
Ethän sinä ole meidän syöttäjä!
Ihan kuin kissoja ei olisi ollut tarpeeksi;löysin iltamyöhään palatessani tänne kotikadulleni vievistä rappusista pikkuruisen kissanpennun,ei voinut olla 2 viikkoa vanhempi. Etsin emoa mutten löytänyt ,joten vein pennun kotiin.Ruokaa ei noin pikkuiselle  ollut antaa ,ja juotin sitä pipetillä. Soitin sitten talon entiselle kissojen suojelusenkelille,ja jonkun päästä sain puhelun,että pennun voi viedä 10 minuutin päässä olevalle naiselle hoitoon,joten lähdimme sitten Bambin  kanssa vähän pidemmälle iltakävelylle,ja pikkuinen pentu pääsi ainakin toistaiseksi hoitoon.

16 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Meilla on alakerran parkkihallissa joku pieni kissanpentu, joka on huutanut siella jo pari kolme paivaa. On kai kiivennyt jonkun auton sisalle (siis alakautta sinne moottoritilaan) lammittelemaan (?) ja sita jo ovat monet ihmetelleet mutta eivat ole loytaneet. Mitenkahan reppanan kay?

Jael kirjoitti...

Anu,voi pientä.Tähän aikaan vuodesta on paljon kissanpentuja ja ne kai menee sitten jossain vaiheessa vähän seikkailemaan ja sitten tapahtuu tuollaista.Toivottavasti löytyy...

Amalia kirjoitti...

Toi toiseksi alimmainen on kovia kokeneen näköinen. Ei voikaan olla kissa juttuja liikaa :)

Allu kirjoitti...

Bambi taisi olla mielissään, ettei kissa jäänyt teille. :-)

arleena kirjoitti...

Niin hellyttäviä nuo kissat

Melissa kirjoitti...

Mitä ihania söpöläisiä <3

Petra kirjoitti...

Ihania kissoja, alimmainen on ihan meidan pihakissan Dumanin naköinen. Hyva, etta löysit pikkukissalle hoitajan!

Satu kirjoitti...

Voi miten suloinen tuo viimeinen on (toki nuo kaikki muutkin). Ja kyllähän näitä söpöläisiä katselisi vaikka joka päivä. :-) Jos mulla olisi noin paljon kisuja lähistöllä, niin ei olisi vapaa-ajan ongelmia, kun olisin jatkuvasti niitä kuvaamassa. ;-D

Tiina kirjoitti...

Ihania! Ja hienoa, että huolehdit viiksekkäistä :)

Jael kirjoitti...

Amalia:kai se ressu on kokenut paljon.,,

Allu;no ei tosiaankaan,mutta ihan kiltisti se oli sen lyhyen ajan kun pentu oli meillä,,

Arleena;on ne:)

Nelli:eikös olekin:)

Petra:ehkä ovat sukulaisia;D Olin tosi helpottunut kun pikkukisulle löytyi hoitopaikka:)

Satu:kisut ovat kyllä sellaisia ettei niiden katsomiseen kyllästy.Ihan noin paljon kisuja taas minulla ei ole nyt lähistöllä,ovat jotenkuten hävinneet jonnekin.Minulla on nyt vain 6-8 syötettävää iltaisin.

Tiina:on ne vaan niin ihania:)

Kirsti kirjoitti...

Kissojen kuvia on mukava katsella ja lukea juttuja niistä. Surulliset kisujutut ovat vaikeita lukea, mutta useimmiten niissä on lohdullinen loppu.
Jos olisi mahdollista, ottaisin varmasti kaikki kodittomat kisut itselleni täällä Suomessa ja jos siellä olisin, niin sitten siellä!

Lady of The Mess kirjoitti...

Voi kisuleita - etenkin tuota pientä! Täällä Suomessa saadaan taas syksyllä lueskella hylätyistä kesäkissoista:(

Jael kirjoitti...

Kirsti;katukissat kuuluvat Välimeren maitten katukuvaan,mutta onneksi täällä on paljon syöttäjiä(allekirjoittanut myös) välillä kuitenkin ei kaikki toimi. Tässä kodin viereisessä puistossa on ollut monta kissaa, mutta nyt ovat vähentyneet ja todennäköisesti sen vuoksi että aamusyöttäjä on reilusti vähentänyt syöttövuorojaan.Minä taas syötän meidän ja viereisen talon kissat illalla. Varmaan minäkin ottaisin kissoja jos voisin ja jos Bambi sen sallisi;D

Lady of the Mess: Pieni taisi olla onnekseen oikeassa paikassa oikeaan aikaan,ja pelastui. Suututtaaa aina kun lukee ihmisistä,jotka ottavat kesäksi kissan ja sitten kesän lopulla sen hylkäävät.

BLOGitse kirjoitti...

Miau,
mukavaa viikonloppua!

Anne kirjoitti...

Ihania kissoja. Tuo alimmaisin kisu on jotenkin niin suloisen kaunis. Hyvä että kissoilla on syöttäjiä, kun niitä kuitenkin aina siellä on ollut ja tulee olemaan.

Jael kirjoitti...

Annie>Alimmalla kisulla oli vähän tuima ilme;D
Etelän maissa nämä kisut kuuluvat katukuvaan (tai puistoihin ja pihoille),ihan kaduilla ei kauheasti näy)Nämä meidän ja seuraavan talon kissat osaavat odottaa minua ,kun illalla tulen koirani kanssa niitä syöttämään:)