keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kanadanhanhia ja kauniita ripsejä

Tein myös vuosittaisen kierrokseni Suomenlinnaan (siitä enemmän myöhemmin) ja ennen matkaa takaisin Kauppatorille  jäin ihailemaan kanadanhanhia.
On ne komeita lintuja
yksi lähikuva vielä.....
Kanadanhanhien jälkeen tapasin meksikolaisen ystäväni Evan.Oli taas kiva rupatella espanjaksi:)
Eva kertoi minulle uudesta tuotteestaan,eli ripsejä tuuhentavasta tuotteesta. Tätä kun käyttää niin ei tarvitse irtoripsejä.....
Eva levitteli hieman tuotetta oikeanpuoleiseen silmäänsä,ja kas,kyllä tuossa näkee eroa...eli tuuheammat ripset selvästi tuolla Evan tuotteella.Evan ripsentuuhentajaa (joka on kuin mascara) voi tilata täältä.

11 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Komeitaha nuo ovat, mut ei pal ulkonäkö auta, kun ne paskoo niin kauheesti.

Allu kirjoitti...

Meinasin just sanoa samaa kuin Amalia. Arabianrannassa oli hankala kävellä, kun piti koko ajan katsoa, mihin voisi astua ja samoin Munkkiniemessä. Ihmettelin Pirkanmaalla yhden mökin rannassa kahta muovi joutsenta, kitsch, mutta kuulin, että ne oli siinä, että kanadanhanhet pysyisivät loitolla.

Rita A kirjoitti...

Olisi kiva tavata tuo meksikolainen Eva. Ripsiä tuuhentava tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Se vaan pelottaa että onko vaikea poistaa. Lähdenpä tutkailemaan antamaasi linkkiä.

Jael kirjoitti...

Amalia:sitä en tullutkaan ajatelleeksi,ei kiva juttu!

Allu:enpäs tiennyt että niin pahaa jälkeä tekevät,vähän kuin pulut,jotka tuhosivat pyykinkuivaustasanteeni paskomalla.Ja Suomessa ollessani olivat taas laittaneet pesän ja nyt siellä on kaksi rumaa poikasta:(

Rita:Eva on kiva ja teillä varmaankin riittäis juttua kun sinäkin puhut espanjaa:) Tuo tuote on kuin mascara eli ensin sitä ripsiin ja sitten tavallista mitä tahansa mascaraa,niin ripsistä tulee paljon paljon tuuheammat.Ja ymmärsin että poistetaan ihan kuin tavallinenkin ripsiväri eli aika helposti:)

Mine kirjoitti...

Suomenlinnassa en ole käynyt kun kerran. Olisi kiva päästä joskus uudelleen.

Melissa kirjoitti...

Ovat komeita todella. Ja todella äkäsiä.
Tosin tuolla Korkeasaaressa ilmoittivat hienosti kun oli poikasia liikkeellä mutta ihmiset on ihmisiä ja muutamat lapset sitten kiusasivat niitä. Itse en uskaltaisi meinaan ei taida olla ihan kivuton kun tuo nappaa kiinni.

Jael kirjoitti...

Mine;eihän tuo saari tuolta minnekään häviä niin ehditte tuonnen sitten varmaan joskus:)

Nelli;en tiennyt että ovat niin äkäisiä. Menin aika lähelle noita mutta eivät mitenkään rähisseet;D

Nimetön kirjoitti...

Valkoposkihanket eivät kuulu Suomeen, kamalia lintuja, paskovat autot täyteen, eikä se lähde pois edes pesussa.
Vie moiset paskojat mennessäs.
Ja tuo ripsijuttu kyllä naurattaa,
voi hyvät hyssykät.....

Jael kirjoitti...

Anonyymi:enpäs tiennyt että ovat noin hankalia. Pulut ovat tähän asti olleet inhokkejani juuri tuon paskomisen vuoksi. Ja olen ymmärtänyt ettei valkoposkihanhia saa metsästääkään. Tuo ripsijuttu voi kyllä olla hyvä sellaisille joilla on ihan harvat ja melkein olemattomat ripset.....

MaaMaa kirjoitti...

Lontoon retkellä (josta juuri bloggasin) näimme kanssa aivan käsittämättömän kokoisia kanadanhanhia ja valkoposkihanhia (ja joutsenia ja pelikaaneja) Hyde Parkissa - wow!

Ko. matkalla oli 18v kummitytön kanssa, joka opetti mut laittamaan tekoripset, sellaiset ihan neutraalit. Olen aina ollut vähän sellaisia vastaan, kun en muutenkaan ehostuksesta niin pidä, mutta pakkohan se oli myöntää että kivalta ne näytti! Joihinkin erikoistapahtumiin voin laittaa jatkossakin sellaiset :)

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, ei ne kanadanhanhet rumia ole: Mikä tahansa jota aletaan vainota rasistisesti voidaan nähdä rumana. Joskus se on joku ihmisrotu, joskus kanadanhanhi, joka oli jo sukupuuttoon kuolemassa, mutta nyt on elpynyt. Nykyihminen on vain niin etääntynyt luonnosta, että ei osaa elää susien, kettujen tai edes kaupunkikyyhkyjen kanssa.

Onneksi nyt on tullut päätös, että niitä ei voida tappaa, sillä ne ovat suojeltuja. Monet pitävät niitä hyvinkin kauniina ja me eläinystävät tietenkin. Niille laitetaan pelotteita ja jopa on puhuttu jostain suoja-aidoista. Niiden aitojen laitto vain edellyttää, että hanhi pääsee pakoon veteen, muuten se ei suostu sille alueelle, hanhigettoon. Kauneus ja rumuus on aina katsojan silmässä. Tai oikeastaan sielussa.