sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Papukaija

Hah,sain kerrankin kuvan papukaijasta...tosin en tarkkaa enkä hyvää koska oli liian korkealla mutta kuitenkin.Tässä kodin viereisessä puistossa ne ovat niin säikkyjä että viihtyvät vain puiston korkeimman puun latvassa ,vaikka tässä yhtenä päivänä näin 2 papukaijaa matalemmassa palmussa syömässä taateleita...
Papukaija löytyi tämän kodin viereisen kadun varrelta. Tätä katua olen aiemmin kuvannut kun noiden hentoisten puiden tilalla kasvoi jo tuuheiksi kasvaneita,keltakukkaisia kauniita puita. Viime talven myrskyt kaatoivat niistä montakin ja yhtenä päivänä kaupunki poisti loputkin kauniit puut ja istutti tilalle tuollaiset mitättämän näköiset mutta todennäköisesti paremmin myrskyjä kestävät puut.Kuva on otettu eilen keskipäivällä jolloin muutaman sateisen ja kylmemmän päivän jälkeen oli päiväsaikaan lämmintä ja aurinkoista.

10 kommenttia:

 1. Ihan hyvän kuvan olet saanut papukaijasta napattua. Ihanaa kun siellä tuollaisia kaunokkaita lentelee vapaana.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Jael <3

  VastaaPoista
 2. Tulee kiva fiilis, kun saa papukaijoista kuvan luonnossa, vaikka kaiketi ne jostain ovat karanneet ja sitten niistä on tullut citylintuja. Hyvä Jael! Barcelonassa niitä muutaman bongasin. Yksi pääsi myös blogiin asti.
  Vain neljä yötä jouluun, vaikka siellä teilläpäin ei taideta joulua viettääkään. Mukavaa viikkoa, Jael!

  VastaaPoista
 3. Taateleita syövä papukaija - ihastuttavan eksoottista!
  Nauti auringosta ja oikein hyvää joulua sinulle Jael!

  VastaaPoista
 4. Olisipa täälläkin papukaijoja luonnossa..:)

  VastaaPoista
 5. Meillä on vaan kanoja orsilla :)
  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Outi;kiitos,mutta hieman liian ylhäällä oli tuo papukaija kuitenkin.Ihan ihmisten huolimattomuuden vuoksi noita lentelee....Samoin sinulle hyvää alkanutta viikkoa!

  Tuula:niinpä,nehän ovat vapaalla ihmisten huolimattomuuden vuoksi ja valtaavat elintilaa alkuperäisiltä linnuilta mikä unohdetaan kun ne ovat niin upean näköisiä.Oikein mukavaa joulun odotusta Tuula:) Täällä ei vietetä joulua mutta kyllä sen merkkejä löytyy. Hyvää viikkoa sinullekin!

  Nina:vähän ihmettelin kun niille maistuivat niin hyvin ne taatelit siinä palmussa (sellaisia taateleita jotka eivät minulle maistu;D) Kiitos samoin Nina:)

  Irmastiina:onneksi ei ole sillä nuo ovat röyhkeitä tilan valtaajia,joiden ei edes pitäisi olla täällä luonnossa.Mutta kauniitahan ne ovat.

  BLOGitse:kanat ovat ihania:)Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Onpas hieno kaija! Kaijat on ihania. :-)

  VastaaPoista
 8. Hienostihan hän siinä poseeraa. Hyvä otos!

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis papukaija. Ja jopas on hiljainen katu :)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa nähdä papukaijoja luonnossa :) Minäkin bongasin yksi päivä, tosin ne oli kiinni ketjulla. Kuntosali ottanut jostain syystä sisäänkäynnilleen, kaksi niitä kökötti vierekkäin.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...